Penalizati clientii prostituatelor cu 1000 ron

Quoted post


Musafir

#14

2016-04-15 06:21

@ Karina
Păi dacă e viol plătit, dumneata propui să fie sancţionat doar cu 1000 de lei amendă?! Violul este o faptă foarte gravă şi se pedepseşte cu ani de puşcărie.
Clientul prostituatei nu săvârşeşte niciun viol. Este un act liber consimţit.
Prostituata este femeia care îşi vinde trupul de bunăvoie. Femeile-victime ale traficului de persoane nu sunt prostituate. Sunt doar victime. Propuneţi sancţionarea clienţilor victimelor traficului de persoane, nu pe cei ai prostituatelor! Văd că propuneţi pedepsirea clienţilor prostituatelor, dar nu propuneţi şi pedepsirea prostituatelor. De ce?
Încă o dată spun: trebuie pedepsiţi aspru proxeneţii (peştii), chiar şi cu 20 de ani de puşcărie.

Raspunsuri


Musafir

#15 Re:

2016-04-15 08:09:30

#14: -   Peste 90 la suta din fetele pe care le vedeti in strada au in spate un proxenet. Clientii nu fac diferenta intre fetele care au un proxenet si cele care nu au. Ei finanteaza cu banii lor acest fenomen, de aceea trebuie aspru pedepsiti. Fetele care sunt prinse in astfel de retele nu declara ca au fost agresate sau violate de frica. Intr-adevar violul este o fapta grava, dar cum nu exista o plangere din partea partii vatamate, din motive logic de inteles (proxenetul e in stare poate sa le si omoare),macar statul sa ia masuri pentru a combate fenomenul.