Nu e vina cainilor ca bunica lui Ionut statea la barfe!

Quoted post

cssk

#1 bunica lui Ionut statea la barfe????

2013-09-11 07:45

Sa iti fie rusine pentru felul in care te folosesti de o tragedie, cum sa aspui asta, mai ai un pic si sustii ca un copil de cativa ani a provocat cainii... Te intreb si eu de ce trebuie sa te feresti de caini si sa iti fie frica atunci cabd treci strada? Unde traim? In padure; mai avem sa lasam ursii si lupii sa umble liberi printre noi, nu sunt si ei suflete.
Daca era copilul tau acela care a pierit in drum spre casa sau spre scoala erai de acord cand iti spunea cineva ca trebuia sa stai lipita de copilul tau ...

Raspunsuri

ghjkl

#2 Re: bunica lui Ionut statea la barfe????

2013-09-11 12:40:06

#1: cssk - bunica lui Ionut statea la barfe????

Dupa cum bine ai invatat la scoala, cainii nu sunt animale salbatice, sunt animale pe care omul le-a imblanzit si apoi, cand nu a mai avut nevoie le-a aruncat ca pe un gunoi. Deci daca omul le-a adaptat la conditiile lui de viata domestice, tot omul are responsabilitatea sa le ingrijeasca, si sa le rezolve problemele, intr-un mod civilizat, ca niste fiinte superioare ce ne credem...


Musafir

#4 Re: bunica lui Ionut statea la barfe????

2013-09-11 13:22:16

#1: cssk - bunica lui Ionut statea la barfe????

da copii cu bete in mana pot provoca cainii,mai ales pe cei care au fost batuti.nu trebuie sa-ti fie frica de caini cand treci strada,ci de masini,ca alea te calca si te omoara.traim in Romanica,unde,DA ursii si lupii vin in batatura dupa mancare ca marletii au taiat padurile si i-au alungat din habitatul lor.daca era copilul meu si avea 4 ani nu-l lasam din mana sau din ochi,copii sunt ca argintul viu ,iar daca stai ca tata de vorba si nu il supraveghezi il poate calca o masina,se poate ineca intr-un lac,poate cadea intr-un canal,il poate prinde un pedofil sii face treaba aceea,sau il omoara.Tiam raspuns punctual,multumit ?

 

Db.lorena

#11 Re: bunica lui Ionut statea la barfe????

2013-09-11 19:51:28

#1: cssk - bunica lui Ionut statea la barfe????

Copilul de 4 ani nu merge la scoala.Si copiii de 4 ani nu stiu sa se poarte cu animalele.deci e la fel de posibil ca Ionut sa fi incercat sa se joace cu el sau ceva si cainele sa se fi simtit atacat.Nu ai idee ce s-a intamplat acolo.Cand iesi cu un copil de 4 ani sa il supraveghezi,atunci il supraveghezi.Nu stai aproape 2 ore degeaba.Daca nu avea de gand sa se uite dupa el,sa aibe grija de el ,trebuia sa il trimita singur ,ca si asa vad ca a durut'o in cur ca el lipseste caci  "astepta sa se intoarca singur".Si iti e frica sa treci strada cand sunt caini pentru ca acei caini au fost maltratati inainte si se apara.Daca il prindea un pedofil vina cui mai era?Nu a bunicii?E exact acelas lucru,mai ales ca a intrat pe o proprietate privata.Daca ti-e mila de ea ca se plange pe la toate posturile de televiziune incercand sa mai faca un ban sa'i aline suferinta,atunci foarte bine ,dar nu veni aici sa spui ca a fost vina maidanezului.