PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE
Re: Pricope vinovat
asa e#34: Misu - Pricope vinovat
asa e,iti dau dreptate,la inceputul emisiunii m-am uitat cu placere dar familia asta imi da o stare de nervi,de am ajuns sa vorbesc singura!!!!Nu stiu ce sa zic...staffului i place circul,certurile etc..in nici o emisiune de pana acum nu s-a intamplat asa ceva..daca ei cred k le creste audienta,atunci gresesc...din contra,SCADE pt k pur si simplu oamenii nu-i mai suporta!Pacat mare pacat k un show matrimonial a ajuns de ''rasul curcilor''!
Re: Nu sant de acord
#64: Vanea Najpet - Nu sant de acord
#64.....du-te si semneaza in alta parte pt ei..nu aiciasta e petitie pt inlaturarea lor din emisiune...du-te frate de aici k ne enervezi si spala-te pe cap cu ei cu tot!!!inseamna k iti place minciuna,aroganta,oligofrenia,falsitatea etc...sau ai fost platit sa intri aici?lasa-ne.....afaraaaaaaaaaaaaa cu ei in frunte cu fitoasa de Edina!!!
Descalificarea lui Adrian ,mama-sa si Edina
Re: Afara cu agramatul de Adrian
#10: Mary - Afara cu agramatul de Adrian
Agramat? cine? era cumva vorbe si de dragos si a sa mama? de unde unde atata ura-n noi, toti, oameni buni? unde am ajuns? am decazut toti enorm! unde sunt oamenii din noi? pacatttttttttttttttttt
Mihaela
am 50 de ani dar nu am auzit asa ceva spunindu se despre o fata mai ales in direct
trebuie pedepsit de staf
a facut de rusine moldova bacaul cu perfectiunea lor
| This discussion has been closed. |