PETITIE PENTRU EXCLUDEREA CONCURENTULUI ADRIAN PRICOPE

Cerem descalificarea concurentului ADRIAN PRICOPE din emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", difuzata de postul tv Antena1.

Urmaresc aceasta emisiune inca de la debutul sau si trebuie sa va spun ca e prima data cand vad o asemenea combinatie de aroganta, agresivitate, nesimtire si sfidare atat la adresa celorlalti concurenti, cat si la adresa staff-ului, prezentatoarei, dar mai ales la adresa telespectatorilor.

Dupa ce a fost avertizat in nenumarate randuri ca macar in direct sa se abtina de la a mai folosi expresii injurioase si vulgare, concurentul Adrian Pricope a sfidat regulamentul si a continuat sa jigneasca si sa vorbeasca vulgar atat in casa, cat si in direct. Si-a permis sa acuze staff-ul de nesimtire, Mirelei Boureanu Vaida, de asemenea, i-a spus ca nu da dovada de bun simt daca nu-i difuzeaza materiale la cerere sau daca ii cere explicatii pentru propriile lui fapte si cuvinte, a dracuit-o in direct de doua ori pe concurenta Andrada Vaduva, a numit-o matracuca, biblioteca pentru toti, gunoi, femeie de joasa speta etc, iar in emisiunea de azi, 19 iulie, tot in direct, a jignit un telespectator numindu-l "excrement". Este prea mult, mai mult decat este permis intr-o emisiune matrimoniala, difuzata la ore la care si minorii se uita la televizor.

Cerem descalificarea concurentului ADRIAN PRICOPE pentru incalcarea flagranta si repetata a regulamentului competitiei, dar si pentru sfidarea celor mai elementare reguli de bun simt si pentru lipsa de respect fata de telespectatorii emisiunii. Prezenta lui Adrian Pricope in emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" este o rusine si anuleaza credibilitatea competitiei.
Foloseste nenumarate injurii in timpul emisiunilor in direct,atunci cand e laudat zice ca omul respectiv e normal dar cand e criticat ne face chiori,surzi,prosti,excremente etc.

Dorim descalificarea acestui concurent si datorita strategiilor din concurs,datorita replicilor sale pline de superioritate adresa atat moderatoarei cat si concurentilor,datorita incalcarii repetate a regulamentului de catre el dat fiind faptul ca nu a fost sanctionat precum si datorita faptului ca ne jigneste.

In speranta ca vom fi luati in seama,semnat toti spectatorii exclusiv LEII
Facebook