Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

#1176 Re:

2018-07-17 06:50

#1173: -  

S.au decompesat caricatural...calare pe mese...cu fustele.n cap...și cu glanda urletului inflamata....! I.au imbrobodit manipulator pe nefericiții....care...în mare parte....alcătuiesc studențimea...sa se ocupe de "partea virtuala" a războiului intraprofesional.... Acum....ca s.au cocoțat în vârful profesional....au început sa se certe intre ei....și sa se acuze de lipsa de transparenta.....!!... Caricaturi pana la capăt....!! Care o fi capătul? Vom vedea....! Profesia...în orice caz....au reușit sa o cam...compromită.....!!


Musafir

#1177

2018-07-17 06:51

Ceea ce este cel mai grav constă în faptul că au dezbinat profesioniștii pentru a-și ascunde propria impostură, au capturat sediul și au emis acte false, au blocat toate deciziile Convenției naționale legal alese încălcând legea și ignorând procedurile alegerii celorlalte foruri de conducere. Când clovnii intră în joc, haosul e generalizat!


Musafir

#1178

2018-07-17 06:52

Eu am impresia ca e mai mult decat o preluare de putere, ceea ce ar tine cu siguranta de DIICOT... bine, incerc din rasputeri sa imi tin tendintele paranoide in frau desi realitatea nu ma lasa deloc in pace.  Sunt hotărâri judecătorești definitive prin care se validează alegerile din ianuarie-aprilie 2017 și nu este recunoscuta cea care a convocat o convenție ilegala (Florinda Tinella Golu) in calitate de președinte 


Musafir

#1179

2018-07-17 06:54

Dacă au încălcat procedurile legale de alegere a forurilor de conducere, atunci ei nu au legitimitate și nici nu se bucura de prezumția de legalitate! Iar toate actele emise nu produc efecte juridice! Mai ales atestatele de libera practica....! S.au înghesuit nefericiții manipulați sa ia atestate....de parca le.ar fi dat ajutoare alimentare pe gratis...cum procedau înainte...partidele politice înaintea votului! Utilizând acele "atestate"....pot fi lejer acuzați de infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii....!! Dar asa pățești....cand ești năuc....citești în stele...inchegi constelații....te dai prezicator....te plimbi cu covorul lui Aladin....etc....sub eticheta de psiholog....și nu trăiești în zona științifico.informat.pragmatica a profesiei...! Ți se mai întoarce portofelul....din când în când.....!!


Musafir

#1180

2018-07-17 06:56

Practic, niște cadre didactice, militari și funcționari au confiscat însemnele unei profesii și se joaca de-a editarea atestatelor și a actelor normative! Operațiunea “haules” in psihologie! Mafia este implicată pana in gât, numărul securiștilor și al celor care colaborează in sistem este incredibil! Practic, psihologia românească este confiscata de securisti și colaboratori ai sistemului. In curând voi distribui prin mai multe canale listele complete cu securiștii din CPR, rudele lor și colaboratorii care au organizat acest puci. Este o bomba, încrengătura este uriasa!


Musafir

#1181

2018-07-17 06:57

E incredibil ce se intampla, intr-adevar. Ma indoiesc ca ceea ce s-a intamplat in psihologia romaneasca tine doar de sansa sau de orgolii sau de putere. Prea bine concertat totul si prea agresiv. Pe mine ma doare sa vad ca tara mea se pierde usor, disparand in istorie... prea multe au fost in ultimul an. Si nu cred ca s-a terminat aici.


Musafir

#1182

2018-07-17 06:58

Unul dintre motivele principale ale declanșării acestei situații consta în perfectarea/extinderea afacerilor cu teste...! Am mai stat și eu de vorba cu psihologi înscriși în acest colegiu restartat....reformat etc...și deja spun ca s.a introdus obligativitatea cumpărării testelor cu licența unora sau altora pe ele...!! Chestia asta exista și înainte intrucatva....dar acum...având tot colegiul pe mana...si vorbind toți aceeași limba...mercantila....au ridicat afacerea la rang de lege...fără sa mai fie bruiati de scrupulele unora sau altora....!!


Musafir

#1183

2018-07-17 06:59

Ii tot dau astia cu testele... nici eu, nici prietenii mei nu raspundem sincer la niciun chestionar, niciodata... ca nu suntem retardati, suntem oameni care s-au ridicat pe propriile picioare, suntem mancati de viata. Plus ca unele sunt atat de plictisitoare ca incep sa ii dau cu raspunsuri la intamplare. Altele au intrebari care sugereaza vadit patologia... Deci aceste teste nu au validitate in privinta vreunei diagnosticari... de aceea nu sunt de acord cu ele. Gandesc cu propria mea gandire... nu cu a vreunui psiholog ca nu imi plateste psihologul facturile. 


Musafir

#1184

2018-07-17 07:01

Instrumentul cel mai important al psihologului este psihologul însuși prin știința lui si experienta lui !!! Asta mi-a demonstrat-o in timp practica ...si credeti-ma sunt un psiholog care are multe licențe pe teste si foarte scumpe care nu-si fac banii!


Musafir

#1185

2018-07-17 07:02

Sunt nu dezamagita ci ingrozita de ceea ce am vazut in Romania in privinta acestei profesii care este atat de nobila si de care nu poti decat sa te indragostesti. Dar probabil ca pt a oferi dragoste, ar trebui sa fim noi plini de dragoste in primul rand. In fine, sunt multe de spus... nu se poate sterge cu oamenii pe jos si apoi sa se spuna... imi pare rau, hai sa facem echipa sau... hai, lasa-te pe mana mea ca sa te distrug mai bine ca nu am reusit prima oara... poate acum am mai mult noroc.


Musafir

#1186

2018-07-17 07:03

E necesar sa avem demnitate si initiativa, nu sa ne lasam jigniti si apoi tot noi sa ne cerem si scuze. Eu vreau sa fac parte dintr-o breasla formata din oameni care se respecta intre ei si au macar educatia celor 7 ani de acasa, indiferent de viziunile diferite. Breasla, nu turma.


Musafir

#1187

2018-07-17 07:05

Intr-adevar este un experiment social ! Dar stiti ce este frustrant? Ca populatia pe care s-a aplicat este formată din psihologi si noi nici macar nu ne dăm seama! ...in continuare ne uram de moarte unii cu alții iar cei din afara breslei noastre, rad de noi !!!


Musafir

#1188

2018-07-17 20:40

D-l Dragos Iliescu ne invita sa luam un creion si hartie si sa ne imaginam cu ar trebui sa arate noul Colegiu.

Il anuntam ca in imaginatia psihologilor practicieni noul Colegiu ar trebui sa fie al practicienilor, liber de universitari, deci si fara universitarul Dragos Iliescu. Mergeti domnule Universitar DI la catedra universitara, faceti-va datoria acolo si lasati practicienii sa-si hotarasca tipul de organizare in Colegiu.Va anuntam d-le DI ca ne jigniti inteligenta cu palavragelile dumneavoastra ce duc in directia intereselor universitare dorite lacom sa le bagati pe gat fortat practicienilor si sa-i despuiati de drepturile cu greu obtinute. Manipulare josnica.


Musafir

#1189

2018-07-17 21:06

Dragos n-a citit draft-ul de HG propus ! Dar l-a sustinut. ...cool!

"Colegiul nu e in stare sa se organizeze"... ne tot repeta...el e unul din salvatori...vreti sa va salvam... predati-ne noua universitarilor colegiul... ne sugereaza in mod repetat... sa ne intre mesajul lui subliminal in subconstient!Viclean!

"Vrajitoare de vanatoare" cum zice el...???

Cata

#1190 Re: 5 ani de facultate sunt echivalenti cu 3

2019-02-04 10:17

#124: Cupidon ! - 5 ani de facultate sunt echivalenti cu 3 

LEGE nr. 288 din 24 iunie 2004 (*actualizată*)
privind organizarea studiilor universitare
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 614 din 7 iulie 2004
Data intrarii in vigoare : 10 iulie 2004

ART. 18
(1) Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Muncii, Solidarităţii
Sociale şi Familiei stabilesc, având în vedere prevederile prezentei legi,
corespondenţa dintre calificările universitare şi clasificarea ocupaţiilor,
precum şi modificările necesare în sistemul de salarizare, în condiţiile legii.
(2) Diplomele absolvenţilor de învăţământ superior sunt recunoscute şi oferă
drepturi în condiţiile stabilite de legislaţia în vigoare la data obţinerii
actului de finalizare a studiilor.
(3) Diplomele absolvenţilor de învăţământ superior cu durata de 5-6 ani sunt
de drept echivalente cu diplomele de master.
(4) Diplomele acordate după finalizarea studiilor universitare de licenţă, de
masterat şi de doctorat asigură accesul la profesii şi ocupaţii diferite, care
vor fi stabilite prin lege.