Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR
NU!
Re:
Aşa suntem noi , rasa de români ... iubim mai mult câinii decât propriii copii ! Să vă fie ruşine , dacă eutanasierea nu este soluţia , atunci care este ? Merită cruţată viaţa unor câini care oricum mor de foame că doar nu omoară copii în fiecare zi , doar câte unul din când în când ... ruşine să vă fie ! Dacă îi iubiţi atât de mult de ce nu îi luaţi acasă , poate vă omoară să mai scape lumea de nişte cretini !
Re:
Foarte nevinovate vieţi ...cretinule , vieţile alea de le aperi tu îţi mănâncă coaiele într-o noapte , când ieşi din scară ! Ce vei spune tu atunci ah ? Tot asta va fi părerea ta ?
Re:
Bă nesimţitule , cam câţi copilaşi ar trebui să moară pentru a se lua măsuri ? Dacă ţi-ar muri ţie copilul muşcat de câine tot aşa ai spune ?
Re:
Să mori tu ! În ce ţară civilizată ai mai vazut tu câini vagabonzi aiurea pe strazi bă incultule ?
Re:
Băăă...zii că numai Dumnezeu are drept de viaţă şi de moarte acelui copil mort , retardatule ! Cred că Dumnezeu a vrut să fie omorât de maidanezi ...popor de idioţi !
Re: Re: Da eutanasierii!
De ce nu îi iei tu acasă , ah ? poate te mănâncă şi pe tine , mai scăpăm de o retardată...
Solutia?
Credeti cu onestitate in ideea asta?
Iubiti maidanezi? Atunci luati-i acasa, nu-i lasati in strada, asumati-va raspunderea!
A vazut cineva haite de caini in Londra, Paris, Roma, Berlin, New York?
Haitele de caini sunt doar in unele tari din lumea a treia.
Re: Re: Re: Re: Re: Da eutanasierii!
#100: Andrei - Re: Re: Re: Re: Da eutanasierii!
Foarte bine zisă treaba cu găinilie , cel puţin ele sunt inofensive ! Dar cretinul tot cretin e , lăsaţi câinii pe străzi , ei nu au vină , sunt victime colaterale ! :))
Si eu am fost muscata de un caine maidanez.
Oare de ce doar in romania gasim atatia caini fara adapost?
Re: Re:
.... si daca se ineaca in lacul Herastrau, ce facem, il secam?
Cati copilasi mai trebuie sa moara pana la eutanasierea soferilor beti (cateva SUTE de cazuri anual)?
Si ce facem cu parintii din cauza carora acesti atat de mult iubiti copii ard in casa de vii? Exista un binecunoscut comunicat al pompierilor (afisat prin toate autobuzele) care certifica numarul de cazuri la 40 pe an. Cainii au 0murat un copil in 30 de ani.
Faceti calculul, ganditi cu creierul!
Re: Solutia?
Stii tu cumva cati caini au fost luati de oameni responsabili? Eu am strans 14. Sunt inchisi, castrati, marcati, vaccinati. Nu au si nu vor avea niciodata legatura cu spatiul public. Asta e efortul unui singur om. Tu ce-ai facut? Ai donat vreodata vreun leu pentru vreo problema publica? Sau ai imbracata macar vreun copil sarman? Dai din gura si astepti ca statul sa faca minuni pentru tine, ca esti pretios, vai steaua ta!
Spiritul de turma functioneaza la maxim, punem boticul la orice.
Cainii au dreptul la viata!!!! Nu va puteti razbuna pe niste suflete nevinovate!!!!
| This discussion has been closed. |