Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Dr. B.

#51

2013-09-05 18:51

EUTANASIEREA ESTE singura solutie pentru toti cainii pe care voi nu-i luati in grija voastra!!!!!!!
Vorbiti de civilizatie. Locuiesc in Germania si lucrez in Anglia, nu exista nici macar UN SINGUR caine vagabond, iar voi ii hraniti pe langa blocuri, ce convenabil si mai ales cat de civilizat! De aia nu mi-e dor de Romania, din cauza unora ca voi. Cum nu intelegeti ca, odata ce un animal devine un risc (si ORICE caine vagabond presupune un risc), el trebuie eliminat civilizat. Asa cum facem si cu sobolanii, si nu-mi spuneti ca v-ati opune! Eutanasierea este extrem de civilizata, e fara durere. Nu e ca otravirea sau uciderea prin violenta fizica. Cat de ipocriti pot fi unii!
Si cum (si de ce) sa tii zeci de mii de caini in adaposturi, unde nici macar nu au o viata prea vesela? De ce sa risipesti atatia bani? Cand sunt atati copii saraci in Romania, care nu pot ajunge la scoala, care nu au conditii minime de igiena! Ce valori distorsionate puteti avea?

Musafir

#52

2013-09-05 18:52

NU SUNT VINOVAŢICÂINII DE PROSTIA ŞI IRESPONSABILITATEA OAMENILOR.SUNTEM CREŞTINI,NUMAI DUMNEZEU ARE DREPT ASUPRA VIEŢII ŞI MORŢII.SE POT STRĂNGE ŞI DA SPRE ADOPŢIE UNOR OAMENI RESPONSABILI,CU CAPUL PE UMERI ŞI CARE AU O STARE MATERIALĂ BUNĂ CA SĂ POATĂ AVEA GRIJĂ DE EI,SĂ FIE MONITORIZAŢI,SĂ SE FACĂ ŞI SĂ SE IMPLEMENTEZE PROIECTE PE BANI EUROPENI CARE NU AU FOST ABOSORBIŢI ŞI NU VOR FI RAMBURSABILI,CENTRE MODERNE CU OAMENI CARE NU FURĂ,CA NIŞTE ZOO UNDE POT VENI IUBITORII DE ANIMALE SĂ LE DEA DE MÂNCARE ŞI SĂ-I VADĂ.SĂ SE VERIFICE BANII PRIVAI ŞI EUROPENI,PE CE SE DUC ŞI CE FEL SCHIMBĂ VIAŢA.ANIMALELE AU HABITATUL LOR NATURAL CARE TREBUIE ÎNGRIJIT.NOI,OAMENII SUNTEM VINOVAŢI DE TOT RĂUL,NOI YAVEM RAŢIUE ŞI TREBUIE SĂ O APLICĂM,DAR,ÎN ULTIMUL TIMP,A RĂMAS IMPRESIONATĂ NEGATIV CĂ NU MAI SUNTEM OAMENI,PRIN LIMBAJUL FOLOSIT LA ADRESA CELOR CARE NU AU ACEEŞI PĂRERE.AM VĂZUT CÂINI DE RASĂ LĂSAŢI DE STĂPÂNI IRESPONSABILI ŞI SĂRACI,PE STRÂZI,SĂ DEVINĂ MAIDANEZI(CANIŞI,METISI:CANIŞI,BISHONI,PEKINEZI,BISHONI),AM VĂZUT CUM AU APĂRUT PESTE NOAPTE CĂŢELUŞE FLĂMÂNDE CARE PUTEAU DEVENI MĂMICI.VECINI DE-AI MEI S-AU SPERIAT DE OAMENI AI STRĂZII CARE DORMEAU PE PREŞURILE LOR,O ALTĂ PROBLEMĂ A SOCIETĂŢII,S-A SCHIMBAT NATURA,PRIN DISTRUGEREA PĂDURILOR,SCHIMBAREA CURSULUI UNOR APE:ALUNECĂRI DE TEREN,INUNDAŢII,COBORÂREA ÎN ORAŞE SAU SATE A ANIMALELOR SĂLBATICE,FLĂMÂNDE,CĂRORA LI S-A STRICAT HABITATUL ŞI ,,HRANA,,LOR(IEPURI,ETC)A COBORÂT ŞI EA.AM O DURERE MARE CĂ A FOST PUS ÎN BALANŢĂ SUFLETUL UNUI OM CU SUFLETUL UNUI ANIMAL ŞI AU APĂRUT COMENTARII CARE TE LASĂ FĂRĂ CUVINTE,CU UN LIMBAJ SUB DEMNITATEA UNUI ANIMAL,NU MAI ZIC A UNUI OM.A FOST O TRAGEDIE,DAR CAUZELE SUNT COMPLEXE,O CRIMĂ NU SE PEDEPSEŞTE CU ALTĂ CRIMĂ.EU,PERSONAL AM VĂZUT REACŢIA UNUIE CĂŢELE ÎNAINTE DE A I SE LUA PUIUL ÎN MOD BARBAR DE CĂTRE SERVICIUL PUBLIC DE ECARISAJ ŞI EA,GESTANTĂ,AGRESATĂ ÎN MOD GROSOLAN,CU NOROC,SCĂPÂND,ŞI DUPĂ CE A FĂTAT,CE APĂRĂTOARE A LOR A FOST.M-A ÎBIT CU BOTUL PE MÂNĂ ŞI A URLAT DISPERATĂ,DUPĂ CE A PIERDUT PUIUL LUAT DE HINGHERI,APOI NU AM MAI PUTUT SĂ MĂ APROPII DE PUII EI,FOARTE GREU SE APROPIAU CEI CARE-I DĂDEAU MÂNCARE.ÎN CODUL LOR GENETIC E O MEMORIE CARE REŢINE CE E RĂU ŞI ATACĂ PENTRU APĂRARE,NEŞTIIND SĂ FACĂ PREA MULTE DIFERENŢE,DAR DACĂ CINEVA,CUNOAŞTE PSIHOLOGIA LOR,CU VORBE BUNE SE POT CALMA.ÎN HAITĂ SE SIMT ÎN SIGURANŢĂ,DAR DACĂ E ÎNFOMETAT CINEVA DEVINE AGRESIV INDIFERENT CE FIINŢĂ AR FI:OM,ANIMAL,INSECTĂ,ETC.TOTUL E CA UN BUMERANG FACI RĂU PRIMEŞTI RĂU.ROMÂNIA ŞI ROMÂNII ŞI-AU FĂCUT RĂU SINGURI ŞI ACUM PRIVESC NEPUTINCIOŞI CUM SE ÎNTOARCE RĂUL ASUPRA LOR.AM O DURERE MARE ÎN SUFLET CĂ NIŞTE NEVINOVAŢI PLĂTESC CU RĂUL CE LI SE FACE SAU LI S-A FĂCUT,PENTRU NIŞTE VINOVAŢI.SUNTEM CREŞTINI,TREBUIE SĂ NE COMPORTĂM CA NIŞTE CREŞTINI,CĂ ALTFEL DUMNEZEU NE DĂ SEMNE:CUTREMURE,INUNDAŢII,SECETĂ,ACCIDENTE DE TREN,MAŞINI,AVIOANE,RĂZBOAIE.


Musafir

#53

2013-09-05 18:52

Spiritul civic ar trebui sa ne indemne sa le cerem celor responsabili de administrarea acestui oras sa creeze spatii si adaposturi pentru animale, nu sa facem o haita mai mare si sa ne razboim cu niste caini!

Musafir

#54

2013-09-05 18:53

NU eutanasierii !!!

Musafir

#55 Re: Da eutanasierii!

2013-09-05 19:00

#48: Cristina - Da eutanasierii!

Draga mea, raul tau fizic pe care-l simti tu se numeste anxietate si se poate trata. Nu-ti recomand sedinte de psihanaliza pentru ca s-ar putea sa dureze, dar cognitiv-comportamentala merge foarte bine.

 

Cand ma gandesc la acel copil, imi vin in minte sutele de caini aflati in agonie si mizerie din cauza oamenilor fricosi si iresponsabili, ca tine!


Musafir

#56 Re:

2013-09-05 19:00

#1: -

asa este


Musafir

#57 Re:

2013-09-05 19:01

#51: Dr. B. -

sugiiiiiiiiiiiiii


Musafir

#58 Re:

2013-09-05 19:04

#51: Dr. B. -

Dr.B. LOL!!! Mie nu-mi plac vagabonzii cersetori de pe la noi pentru ca miros urat :)) Ce zici, ii omoram si pe astia?


Musafir

#59

2013-09-05 19:04

" In oameni nu pot avea incredere, dar in caini si alte animale, da. " Cun poti sa afirmi asa ceva ? Doamne!!! Uite sa te luminez,animalele nu sunt inzestrate cu gandire,ele actioneaza pe baza de instincte(nu pot fi controlate).Ramai uimit cat de multa prostie exista!!!

Musafir

#60 Re: Da eutanasierii!

2013-09-05 19:08

#48: Cristina - Da eutanasierii!

Si cine sa practice "vanatoarea barbara", cei ca tine, care striga "apocalips!" cand vad o musca? Intr-un duel intre tine si caini, pariez pe ei

IOANA

#61 Re: Invitatie la omor in masa? Nu, mersi! Am constiinta!

2013-09-05 19:12

cristina

#63 Re: Re: Da eutanasierii!

2013-09-05 19:13

#55: - Re: Da eutanasierii!

Daca tu pui in balanta un copil si un caine si consideri cainele mai pretios inseamna ca nu esti om.

Nu sunt nici macar la egalitate !!!

Raul fizic pe care il simt se poate trata, intradevar. Sa nu mai vad caini vagabonzi.

Iresponsabili sunt oameni ca tine care au uitat ca exista un rost pentru orice.

Rostul unui caine nu este sa traiasca pe strada.


Musafir

#64

2013-09-05 19:14

Nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor si a altor animale prin nici un fel de metoda, ci cu adapostirea in spatii protejate. Hrana si ingrijire sunt sigura ca ar putea avea prin mila celor cu suflet pana la sfarsitul zilelor lor!

Musafir

#65 Re:

2013-09-05 19:15

#59: -

Draga iluminatorule, pune mana pe o carte de etologie ca sa intelegi cate ceva despre comportamentul animalelor.

Daca-ti dau o bata in mana si esti in stare sa omori un caine, esti mai periculos decat o haita intreaga. Pentru ca la specia asta a noastra, daca primeaza instinctul, iar agresivitatea nu poate fi reprimata sau sublimata, indivizii devin de necontrolat si trebuie plasati in ospicii sau puscarie!

Daca tu esti inzestrat cu gandire, actioneaza ca atare!


Musafir

#66

2013-09-05 19:16

Nu sunt de acord cu masura eutanasierii!

Musafir

#67

2013-09-05 19:17

nuNU EUTANASIERII,ESTE INAMISIBIL ASA CEVA !

Musafir

#68

2013-09-05 19:17

nu omorati cainii!!

Musafir

#69 Re:

2013-09-05 19:17

#51: Dr. B. -

Daca lucrezi in Anglia si traiesti in Germania, unde te astepti sa vezi caini, pe avion?

ARALYNA

#70

2013-09-05 19:18

NU EUTANASIATI SUFLETELELE ACESTEA NEVINOVATE.
EUTANASIATI IRESPONSABILII.

Musafir

#71 Categoric NU!

2013-09-05 19:19

Ar trebui aspru pedepsiti cei ce arunca cateii de care "nu mai au nevoie"!
cristina

#72 Re: Re: Da eutanasierii!

2013-09-05 19:19

#60: - Re: Da eutanasierii!

Nu strig "apocalips" cand vad o musca... Din contra, am tolerat si ignorat cainii. Tocmai de asta s-a ajuns prea departe.

Si da, ai dreptate, intr-un dul eu vs caini, nu gresesti sa pariezi pe caini.

Ei sunt uniti, hotarati, feroce, stiu sa atace, au instict de vanator.

Eu sunt un om intr-o capitala europeana, nu am luat lectii de aparare de animale. Nu am crezut ca traiesc in jungla si am nevoie sa stiu cum sa ma apar.

Stiu cum sa traversez strada, stiu sa merg cu metroul, stiu sa merg cu masina etc... chestii de genul asta, chestii care te astepti sa le faci intr-un oras.

hitlerr

#73 omoratii

2013-09-05 19:21

omoratii pe toti maidanezii,daca puteti sapati o groapa si turnati beton peste ei,mai bn decat sa ne omoare ei pe noi,sa iti fie frica sa iesi din casa sau sa mergi cu copii in parc

Musafir

#74

2013-09-05 19:21

nu sunt pro cainilor agresivi dar nici a eutanasierii acestora,asta nu este o modalitate de a rezolva problema,in primul rand trebuie lucrat la educarea omului ca datorita acestuia s-a ajuns in situatia de fata si din nefericire nu are curajul sa-si asume responsabilitateapentru ceea ce a facut dar are tupeul sa se planga pe forumuri ca ii mananca cainii.

Musafir

#75

2013-09-05 19:21

http://www.petitieonline.com/sustineti_eutanasierea_maidanezilor_neadoptati_in_30_de_zile

Susţineţi eutanasierea câinilor comunitari dacă nu sunt adoptaţi din adăposturi de către persoane responsabile în termen de 30 de zile de la prinderea lor!
Nu vrem să fie returnaţi în teritoriu după ce au fost sterilizaţi şi crotaliaţi pentru că reprezintă un real pericol public pentru populaţie,
după cum demonstrează cazurile copiilor şi adulţilor ucişi de maidanezi, precum şi numărul în creştere al persoanelor atacate şi muşcate, costurile îngrijirilor medicale pentru victime fiind mult mai mari decât costurile eutanasierii câinilor comunitari.

Vă mulţumim pentru susţinere!

 

BANI PUBLICI RISIPIŢI DIN CAUZA MAIDANEZILOR