S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#751

2013-08-20 19:52

:) Nu-l mai sterg, dar as vrea sa iesim din jocul lor.
A.

#752 Re:

2013-08-20 20:02

#751: Dana Captilin -  

 nu vreau sa supar. pentru 2-3 e un joc, dar pentru majoritatea e o neintelegere. sunt 2-3 care dau tonul si directia iar cei mai mici le urmeaza. cred ca pe alocuri se poate discuta (si poate chiar si cu efect pozitiv), cand se depasesc cliseele impulsive.

IisHs+NiKa

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#753 Re: Re:

2013-08-20 20:18

#752: A. - Re:

IisHs+NiKa  Doamne ajuta!

 

Nu superi, nu. Nici nu cred ca sunt asa multi (3). Se va discuta, si se va discuta asa cum trebuie.

Cred ca as putea prelua adaptand urmatorul fragment de pe un site "care promovează valorile familiei, morala creștină și demnitatea persoanei umane începând cu momentul concepției. ":

 

Spatiul rezervat comentariilor nu este destinat disputelor intre cititori si nici promovarii agendelor contrare scopului declarat. Toate comentariile sunt moderate, iar initiatorul petitiei acordă prioritate interventiilor respectuoase, echilibrate, cu continut relevant si la subiect. Mai ales, nu injurati si nu amenintati. Lucrurile acestea, oricum, nu ne impresioneaza. NU va obositi sa comentati daca nu va puteti incadra in aceste norme. In caz contrar, comentariul va fi sters.

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 21:04


Mircea

#755 Re: Re: Re: e: Re:693

2013-08-20 21:16

#754: amelia - Re: Re: e: Re:693

Draga Amelia,

Nu cred ca orice comentariu este "de lăsat”. Nu este o problemă de cenzură. Dacă cel/cea care scrie agresiv, murdar, incitator nu se auto-cenzurează, atunci nu respectă reguli simplissime. Nu suntem la ”pâine sau circ” - asta este ceea ce își doresc unii ca aceia care sunt în spatele acținilor celor de la protv. Nu m-aș mira ca din când în când să se uite ce scriem noi pe aici și să ”își râdă în pumni” cu BUCURIE ... pentru că ne fac să ne pierdem timpul după propunerea lor destrăbălată. Ca și în vorba aceea ”un nebun aruncă o piatră ... ... ...”.

Este păcat pentru că nu toți duc la îndeplinirea TAINA cu care au fost învredniciți. Dar suferința lor probabil va fi cu mult mai mare pentru că a sminti pe unul cât de mic din cei care ți-au fost dați pe mână este, cred, un păcat uriaș.

Nu cred că dna Captilin te amenință pe tine sau pe alții cu ”ștersul”. Textul pe care dânsa l-a scris nu e inventat de dânsa. Este un text obișnuit și foarte potrivit. Nu poți lăsa chiar orice lucru să mânjească orice. Sunt și unii care nici nu permit comentarii, din start. Eu cred că dna Captilin ”îți mănâncă” foarte mult și din timp și din ”nervi”. Sigur, oricine poate spune ”asta a vrut, asta are” ... dar nu e chiar așa. Inițiativa dânsei este foarte potrivită și sper că va duce și la un rezultat. Problema noastră, a celorlalți este să încercăm să sprijinim.

Iar asta nu înseamnă nici ură, nici desconsiderare, nici acuzare pentru cei care dintr-un motiv sau altul au o practică nepotrivită. Rămâne speranța că unii ar putea să se îndrepte. Doamne ajută.

Ce pot să mai spun, altfel.

Mircea

#756

2013-08-20 21:17

am vrut să spun ”își mănâncă” și nu ”îți mănâncă” - scuze

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 21:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 06:48



Musafir

#759 Re:

2013-08-21 07:14

#758: Irinel -  

 aveti incredere, speranta de vindecare  

http://www.homosexualitate.ro/#axzz3q1OUf89V

si da, mie mi-a folosit. mi-a folosit sa inteleg deruta acestor oameni LGBT si minciuna propagandei homosexuale si modul agresiv in care vrea sa se impuna. imi foloseste sa le arat si altora si cu siguranta le foloseste si lor si celor ce vor sa scape de povara nefirescului. nu inteleg insa dorinta lor de a impune aceste stari ca norma sanatoasa si corecta in societate. e absurd.

 

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#760

2013-08-21 07:25

Spatiul rezervat comentariilor nu este destinat promovarii agendelor contrare scopului declarat.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#761 Adunarea Parlamentara OSCE - p. I

2013-08-21 07:38

E timpul pt lucruri serioase. Sa-ncepem, asadar, sa ne informam corect:

Voi prelua cateva articole, deoarece mai bine ca cei implicati direct si care au luat si iau decizii, nimeni n-ar putea povesti. Asadar, pe date concrete, petrecute in urma cu 2 (doua) luni de zile:

"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. Când mai auziți în timpul vreunei discuții „este dreptul nostru” puteți să întrebați „și unde scrie asta?” Veți fi surprinși să constatați că, dincolo de fardul propagandei învățate pe de rost la seminariile Accept nu se află nimic altceva decât… confuzie.

Conștienți de această hibă în mod normal de netrecut, grupurile de presiune homosexuale încearcă să o suplinească prin intermediul Curții Europene a Drepturilor Omului (vezi de ex. cazul X c. Austria) și al organismelor din care izvorăște așa-numitul „soft law”, adică organismele cu decizii neobligatorii, precum Consiliul Europei și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Astfel, prin rezoluții repetate, propagandiștii homosexuali speră la întărirea curentului politic favorabil lor și continuă remodelarea legislațiilor naționale conform agendei distructive proprii și care, în mod cert, nu servește de fapt homosexualii, ci doar interesele unor cercuri de putere neo-marxiste.

Cel mai recent exemplu al acestei tactici perfide este tentativa de adoptare în reuniunea OSCE a Principiilor de la Yogyakarta. Acesta este cel mai radical document al lobby-ului homosexual – suprimă libertatea de expresie, libertatea religioasă și desființează familia. Marea problemă a autorilor este însă că acest document nu este recunoscut de nimeni (adică, de niciun stat) cu excepția celor care l-au scris și ca atare nu are nicio putere juridică. Iată pe scurt câteva probleme cu Principiile Yogyakarta.

Pe 29 iunie a.c. a avut loc la Istanbul reuniunea Comitetului permanent al Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, OSCE *.

_____________

* Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) este o organizație internațională pentru securitate. Se concentrează asupra prevenirii conflictelor, administrării crizelor și reconstrucției post-conflictuale. Este formată din 57 de țări participante din Europa, Mediterană, Caucaz, Asia Centrală și America de Nord, acoperind întreg spațiul emisferei nordice. Adunarea Parlamentară și Consiliul Ministerial sunt organismele de decizie ale OSCE. Comitetul permanent constă din șefii delegațiilor naționale în Adunarea Parlamentară și din membrii birourilor (comisii de specialitate). Rolul acestuia este să pregătească și să conducă lucrările Adunării Parlamentare între sesiuni.

___________

Subiectele aprobate pentru dezbaterea ce va avea loc în timpul sesiunii anuale variază de la criza umanitară în Siria până la libertatea de religie în regiunea OSCE și de la schimbările climatice la adopțiile internaționale.

Patru puncte au fost respinse, neîntrunind voturile necesare din partea membrilor Comitetului permanent pentru a fi incluse pe lista dezbaterilor Adunării Parlamentare: situația din Kazahstan, kurzii din Turcia, drepturile omului în Rusia și Principiile de la Yogyakarta.

Primul care a vorbit subliniind pericolele ridicate de documentul liberticid și anti-creștin „Yogyakarta” a fost congressman-ul american Chris Smith (Republican), vechi prieten al României și unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai copilului nenăscut și familia tradiționale dintre politicienii SUA. Au mai luat cuvântul și liderii delegațiilor din Polonia, Rusia, Italia și Armenia.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#762 Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 07:45

"Iată transcript-ul câtorva extrase:

„Îndemnăm liderii delegațiilor să voteze contra punctului 26 de pe lista suplimentară (Principiile Yogyakarta)

Statele Unite solicită respectuos membrilor Comitetului să nu aprobe – repet, să nu aprobe – punctul nr. 26, recunoașterea așa-numitelor Principii Yogyakarta.

Identitatea de gen / homosexuală / sexuală promovată de acestea sunt extrem de controversate și sunt deja subiect de profund dezacord între statele membre OSCE și alte națiuni ale lumii.

Documentul „Principiile Yogyakarta” nu are absolut nicio bază în legea internațională și nu a fost negociat de state. El contrazice acorduri OSCE deja existente asupra libertății religioase și a libertății de expresie.

Conform Principiului 29 al acestuia document, națiunile trebuie să stabilească noi proceduri „penale, civile și administrative” și sancțiuni pentru numeroasele pretinse „infracțiuni pe baza orientării sexuale și de gen, reale sau presupuse…”

Ce înseamnă acest lucru? Nimeni nu știe exact.

Însă, conform Principiului 18, de exemplu, oricine furnizează „tratament medical sau consiliere psihologică destinată să trateze orientarea sexuală și identitatea de gen” comite „infracțiuni de abuz medical. Așadar, dacă un membru al clerului consiliază o persoană privind identitatea de gen într-un sens care poate contrazice această stare, cel în cauză este pasibil de urmărire penală și poate fi sancționat cu amendă sau închisoare. Dorește Adunarea Parlamentară a OSCE să susțină așa ceva?

De asemenea, Principiul 21 statuează că drepturile religioase și de conștiință nu pot fi invocate de stat pentru a justifica legi, politici și practici care „discriminează pe baze de orientare sexuală.”

Cum va afecta acest principiu refuzul unei biserici, sinagoge sau moschei de a oficia căsătorii între persoane de același sex? Va fi considerat și aceasta drept o infracțiune?

Alte așa-numite principii – sunt 29 în total, cu 128 de puncte în care statele sunt obligate să acționeze într-un fel sau altul – includ nu doar recunoașterea, dar și promovarea fățișă a identității de gen prin strategii guvernamentale de asistență socială îndreptate către toate persoanelor care se confruntă cu „tranziții de gen.”

După adoptare, Principiul 24 nu doar că promovează adopția de copii pentru cuplurile homosexuale dar slăbește într-un mod semnificativ dreptul internațional actual. Convenția asupra Drepturilor Copilului statuează că „interesul superior al copilului” este criteriul călăuzitor în adopție, însă Principiile de la Yogyakarta erodează acest standard legal, transformând interesul superior al copilului în doar „unul din” criteriile primare.

Principiul 9 afirmă că orice persoană cu o auto-asumată „identitatea de gen” sau „orientare sexuală” care se face vinovată de o infracțiune privativă de libertate trebuie să „participe la decizia referitoare la locul de detenție potrivit cu orientarea sa sexuală și identitatea sa de gen.”

Principiile 13 și 17 afirmă că statele trebuie să ia „toate măsurile legislative, administrative și de altă natură pentru a se asigura că asigurările de sănătate sau alte beneficii includ modificări fizice legate de identitatea de gen… statele trebuie să faciliteze accesul la modificările trupului” (adică la operațiile de schimbare de sex).

Așa-numitul Principiu 16 cere ca metodele de educație și curiculele „promovează orientarea sexuală și de gen”.

Documentul Yogyakarta ar încălca grav libertatea religioasă, a cuvântului și a conștiinței. Principiul 21 cheamă statele să reducă la tăcere pe acei care sunt fideli convingerilor tradiționale privind căsătoria și sexualitatea prin pedepse penale, civile și administrative.

De aceea, Statele Unite ale Americii solicită liderilor delegațiilor să li se alăture în votul contra punctului suplimentar 26 de pe agenda Comitetului.”  - Chris Smith "


Musafir

#763

2013-08-21 07:45

Condamnam promovarea unui stil de viata antifamilie si anticrestin care duce in final la distrugerea morala a societatii.Respectul fata de o natiune crestina trebuie sa se vada si prin emisiunile care sunt difuzate la TV.
Emil Bodog


Musafir

#764 Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 08:10

#762: Dana Captilin - Adunarea Parlamentara OSCE - p. II 

 acest text ar putea fi pus la "Anunturi" pentru o mai buna vizibilitate. consider ca este de o importanta cruciala spre a fi cunoscut de cat mai multi.

Doamne-ajuta!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 08:25


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 08:29



Musafir

#767 Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 08:42

#762: Dana Captilin - Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

Ai gasit cateva fragmente obscure, neclare cu privire la drepturile pe care le cer homosexuaslii si le fluturi pentru cei care oricum nu inteleg limbajul juridic. Hai mai, nu pacalesti pe nimeni.

Ideea e ca drepturile sunt redactate pe hartie si daca exista sub orice forma, asta nu inseamna ca nj pot fi modificate! Asta sta la baza unei societati democratice, modificarea constanta a legilor care sa vina in favoarea omului. Eu nu am dreptul la parteneriat civil. daca il voi obtine, nu vei fi afectata cu nimic. Nu ma cunosti, nu te cunosc, nu traiesti din banii mei, nu traiesc din banii tai. Iar daca un preot manifesta orice forma de refuz/discriminare in fata unui om homosexual, atata timp cat acel preot lucreaza la stat, isi primeste salariul din banii tuturor care cotizeaza, e normal sa fie sanctionat. Nu ii place, sa nu mai primeasca salariul de la stat, isi poate face cult religios independent si atunci e liber sa spuna "ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii (aka. crestinii). Simplu.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#768 Re: Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 08:45

#767: - Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II 

 Numesti fragmente obscure relatarea DIRECTA din cadrul Adunarii Parlamentare a OSCE, a congressman-ului Chris Smith? Sau n-ai vazut ghilimelele?

Vrei filmuletul ? Sau vei spune ca am trunchiat eu filmarile, si/sau prelucrat?


Musafir

#769 Re: Re: Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 08:50

#768: Dana Captilin - Re: Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

Cand apare si:

"
Primul care a vorbit subliniind pericolele ridicate de documentul liberticid și anti-creștin „Yogyakarta” a fost congressman-ul american Chris Smith (Republican), vechi prieten al României și unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai copilului nenăscut și familia tradiționale dintre politicienii SUA. Au mai luat cuvântul și liderii delegațiilor din Polonia, Rusia, Italia și Armenia."

... mi-e clar ca veridicitatea informatiilor sunt compromise de catre vreun nationalist-crestin-fascist.

Oricum despre ce vorbesti tu are legatura cu acorduri internationale intre state, nu cu legile fiecarei tari/fiecarui stat. Schimbarile se fac in cadrul tarii din care faci parte. OSCE are atributrii mult mai importante decat dezbaterea drepturilor pe care ar trebui sa le aiba persoanele gay. Acestea trebuie discutate in cadrul fiecarui stat.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 08:52


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#771 Re: Re: Adunarea Parlamentara OSCE - p. II

2013-08-21 08:54

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 08:57


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#773

2013-08-21 08:58

Spatiul rezervat comentariilor nu este destinat promovarii agendelor contrare scopului declarat.

Musafir

#774

2013-08-21 09:07

"Documentul Yogyakarta ar încălca grav libertatea religioasă, a cuvântului și a conștiinței. Principiul 21 cheamă statele să reducă la tăcere pe acei care sunt fideli convingerilor tradiționale privind căsătoria și sexualitatea prin pedepse penale, civile și administrative."
Pai acest document a fost supus OSCE - a se citi ce reprezinta OSCE, tocmai ptr ca activistii LGBTs stiu ca Declaratia Universala a Drepturilor Omului, Pactul International cu privire la Drepturile Civile si Politice, Conventia Europeana a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la casatorie!!! Ce vrei, mai mult de atat ... ?!


Musafir

#775 Re:

2013-08-21 09:09

#773: Dana Captilin -

Aham. Ma bucur ca ai inteles faptul ca atentarea la siguranta familie nu vine de la homosexuali, ci de la divorturi.

Hai sa-ti spun o povestioara scurta care nu are legatura nici cu mine, nici cu tine. Te rog citeste-o, dupa aceea poti sterge comentariul. Partenerul meu (cu care traiesc de 5 ani) a fost recent intr-o mica excursie de weekend cu vreo 12 alti colegi de la munca. Cand a ajuns acolo, uitandu-se in jur, si-a dat seama ca scopul excursiei este ca acei colegi sa se cupleze , sa se distreze mai exact, cu anumite colege de la un alt departament. Sefii nu au fost invitati, a fost excursie fara sefii mari. Ei, problema nu era ca acei oameni se distrau, ca-s tineri. Dar am ramas uimit cand mi-a spus "X este casatorit recent, nevasta lui sta sa nasca, Y este casatorit si are un copil, E este la randul ei casatorita, F este deja intr-o relatie pentru ca acum cateva zile vasuzem ca si-a actualizat chiar si pe facebook status-ul relatiei". Intelegi ideea.

Si cam asa sta treaba cu cine distruge familia. Homosexualii, in niciun caz. Stii ca faci ce faci din rautate si impinsa de la spate de niste batrani in gandire. mai mult ca sigur ai auzit de prieteni/prietene inselati/inselate. Si te intreb din nou, poti sa-mi dai un exemplu de familie destramata din cauza homosexualilor?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...