S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

AMELIA

#676 e: Re:668

2013-08-20 12:28

#668: Mircea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 654

MIRCEA , eu nu detin si nimeni nu detine adevarul absolut , sunt om si am inclusiv dreptul de a gresi , nu imi place sa judec dar daca un om ma catalogheaza de newagista sau imi spune ca DUMNEZEUL meu e ala rau , atunci stiu cu cine am de -a face si trebuie sa aduc firul comentariilor la nivelul lui de perceptie , adica vorbind pe limba lui . stiu ce e un fariseu , toti cei ce se bat cu pumnul in piept in biserica si in afara ei dar in realitate sunt rai , barfitori , egoisti si ATENTIE : cand fac parastase se duc si impart prietenului sau vecinului instarit ; fara a-i eticheta , in opinia mea acestia sunt farisei  . ce se intampla in biserica ortodoxa nu stiu pte ca traiesc intr-un loc unde sunt multi catolici si biserici catolice ,iar oamenii catolici au renuntat multi sa mai mearga la biserica lor cand au aflat ca preotul era pedofil ; scandalurile atat de multe i-au scarbit.Apar Mircea , justitia mea , punctul meu de vedere , toti avem opinii diferite , prin urmare si eu . Daca firul comentariilor s-ar fi desfasurat fratesc cum ar fi trebuit si nu in mod calomniator si , atentie , calomnia vine din partea "credinciosilor" , probabil nu ar fi trebuit sa variez in atitudine si sa scriu lucruri care nu imi fac onoare ; dar pentru faptul ca am fost acuzata ca as fi gay , sau cu cel rau , dandu-mi-se sfaturi fara a ma cunoaste , atunci am raspuns , pe limba mea si a lor , departe de a folosi un limbaj prietenos. Si nu stiu in ce masura vei intelege de ce am ales sa il percep pe DUMNEZEU  ca fiind iubire dar iti confesez ceva ce numai cercul meu de prieteni stie : inainte de anul 2000 sotul si eu am ramas someri drept ptr care am avut zile intregi in care familia mea mncam decat paine , nimic altceva , multam DOMNULUI . Intr una din zilele de agonie si disperare si intrebari fara raspunsuri , s-a nimerit sa bata la poarta mea preotul cu botezul ; dupa ritualul arhi cunoscut , a intins mana exact cum fac bietii cersetori la care extem de rusinata i-am raspuns ca nu am bani . aveam decat vreo 5000 de lei , putin , nu imi amintesc ce puteam lua cu ai atunci . A plecat bosumflat iar de atunci in fiecare an mi -a ocolit casa . Eram cea care nu daduse bani. Si nu o spun cu mandrie dar de atunci am considerat ca biserica si DOMNUL sunt acolo unde pui genunchii jos , fara sa te vada nimeni , fara sa fac cruci mari si sa ma vada 100 de persoane , din umila mea casa si odaie , am inceput sa strig la DUMNEZEU si crede-ma , nu m-a parasit .Daca gresesc , va veni o zi in care voi plati factura , dar pana atunci voi ramane de nezdruncinat , atat cat pot , in convingerile mele . Cu mine si ai mei nu afost nici un duhovnic care se presupune ca trebuie sa fie cu "oile"  , decat DUMNEZEU . Asa ca draga Mircea , in virtutea convingerilor mele , mai depasesc limitele si chiar ma contrazic tocmai pentru ca nu sunt o sfanta ci unul din milioanele de pacatosi din aceasta lume . multe salutari

 


Musafir

#677 Re: e: Re:668

2013-08-20 12:43

#676: AMELIA - e: Re:668 

 ai incercat ulterior intamplarii neplacute de care zici sa cauti alti preoti in care sa poti avea incredere? sau te-ai rupt de tot, atat de usor de biserica, din lucrarea celui rau? ii consideri pe toti preotii la fel, iubitori de bani? poate ti-ar prinde bine sa vorbesti cu calugarii si maicutele din manastirile din munti. ca aceia nu iti vor cere bani.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 12:49


AMELIA

#679 Re: e: Re:668

2013-08-20 12:53

#676: AMELIA - e: Re:668

in final si iar imi vei spune ca judec , dar deh , exist , gandesc , am sa mai adaug ,dar repet e opinia mea , si nu vreau sa ofensez comunitatea gay , dar cred ca normal ar fi sa inceteze paradele ostentative , lumea mai mult va judeca si nu va accepta cand defilati goi si facand scene ce intriga si o prostituata cu state vechi . nici voua nu v-ar placea sa ne vedeti pe noi defiland goi . si inca un lucru , daca vreti egalitate , oferiti-o . am intrat din gresela fara sa stiu , in strainatate , intr-un bar de gay si respectuos , e adevarat , mie si sotului ne-au aratat iesirea. barul prin definitie , e un local public , si ar trebui , sa fie ptr toata lumea caci banuiesc ca in viitor nu va fi un market se gay sau o coafura gay . nu dau sfaturi fara sa mi se ceara , e doar o sugestie , fiti oameni , modesti , onesti , ramaneti in anonimat ca multi hetero sau pur si simplu faceti ce stiti ca e mai bine , in asa fel incat lumea sa te admire ca esti un medic , un pictor sau un bun avocat . paradele sunt destrabalare in public si asa veti atrage mult mai mult mania . luati exemple de la colegii vostri care sunt adorati nu pentru conditia lor sexuala : GEORGE MICHAEL , ELTON JOHN , LEONARDO DA VINCI  .

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:07


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:13


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:20


A.

#684 Re:

2013-08-20 13:26

#678: -  

 domnilor, ati depasit de mult standardele unei discutii civilizate. puteti fi acuzati de intruziune in viata privata a unei persoane cu scopri negative imprevizibile. va comportati ca niste sacali care isi incojura prada pentru a o ataca. ati trecut la atacuri la persoana si la viata privata a initiatoarei petitiei si a sustinatorilor acesteia. ati trecut la cercetari despre viata personala a acesteia in scopul de a o santaja si de a o ameninta pentru a-i submina credibilitatea. aceste metode de rezolvare a unor disensiuni incep sa semene cu cele de tip mafiot si de crima organizata si dictatoriale. va atentionam sa incetati cu santajul public si atacul la persoana a oricarei persoane prezente la aceasta petitie pentru ca ati intrecut limita discutiilor fie ele chiar si in contradictoriu intr-o tara democratica cu legi si reguli bine definite. oricine vrea sa-si sustina ideile si opiniile are obligatia morala dar si legala de a se incadra in normele valorilor societatii civilizate stabilite de institutiile abilitate si recunoscute. trebuie mentionat ca problemele personale ale oricarui sustinator a acestei petitii nu au relevanta in validarea semnaturii. petitia nu se judeca in functie de viata personala ci de numarul de semnaturi, a ceea ce semnatura inseamna in sine. chiar de ar fi vorba de diferite tipuri de probleme familiale, este clar ca acestea pot proveni din cauze straine de persoana in cauza.

Mircea

#685 Re: Re: Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 13:27

#682: - Re: Re: Re: e: Re:668

ei ... "musafirule" ... te-ai gasit matale sa discuti despre CALUGARI ... vai si amar de ideile matale si toate mascarile pe care le spui ... este rușinos (adică ar fi, dacă ar exista bun simț și drepta cugetare)

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:30


Mircea

#687 Re: e: Re:668

2013-08-20 13:32

#676: AMELIA - e: Re:668

E trist ceea ce spui. Nu îmi permit nici măcar asta să judec, deși sunt tentat, pentru că sunt om și ”supus” păcatului. De fapt nu am fost creat ca ”supus păcatului” ci am fost creat perfect. Răul a venit și este vina mea când l-am acceptat.

Este trist ceea ce spui, dar ceea ce ai greșit este că nu ai căutat. Există mulți Preoți, adevărați Părinți. Eu, noi, am avut mare noroc în această privință - dar sunt convins că atunci când nu ai noroc trebuie să faci 2 lucruri

1.să te rogi ca să meriți să îți ”vină în cale”.

2.să cauți.

A considera că se poate continua rugăciunea în afara Tainei (celor Șapte Sfinte Taine) - una fiind Taina Preoției, este o mare problemă, o mare eroare. Sper ca rănile din perioada în care familia ta a trecut prin greaua încercare a șomajului să se stingă ... să dispară ... și să reușiți să faceți numai ce este bine.

Doamne ajută

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#688 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 646

2013-08-20 13:35

#654: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 646

Un credincios nu moare, el trece in adevarata viata.

Mircea

#689

2013-08-20 13:36

Sigur că e foarte rușinos (dar aici e nevoie de condiție MINIMĂ - să ai obraz, ca să poți mai apoi să folosești un șubler și să măsori să vezi cât ți s-a îngroșat !) să ataci pe altul pentru cine știe ce motiv - este oare problema cuiva dacă altcineva a divorțat? Nu, nicigând. A divorța este o mare durere și o mare apăsare. Și este problema personală a fiecăruia. Nimeni nu are dreptul să comenteze decât dacă este ca și cei din ”Zorba grecul” care așteptau să moară ”Bubulina” atâta vreme cât ea era încă în viață, să îi fure lucrurile din casă. Cum să numim asta? ”ordinărie”? ”mîrșăvie”? ”nemernicie”?

Rău este că avem multe ”modele” în acest sens, la toate nivelurile și în toate ”structurile” - dar asta nu ajută la nicio justificare. Ordinăria rămâne.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:38



Musafir

#691 Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 13:43

#687: Mircea - Re: e: Re:668

halal crestin. nici nu stii ce spune biblia. nu ai fost creat perfect, ai fost creat din pacatul lui adam si eva. esti rezultatul a doi pacatosi. asa spune biblia crestinule. ca te-ai nascut cu pacatul in tine, cel pe care l-ai mostenit de la cei doi.


Musafir

#692

2013-08-20 13:47

Oamenii acestia sant de plans... Pacatul intuneca mintea si face pe om sa nu mai fie om... Si animalele ne intrec... Acestea sant firesti, din nefericire omul care ajunge sa primeasca nefirescul ca fiind firesc si sa doreasca sa-l legalizeze, nu mai poate fi asemanat nici macar cu un animal... Dureros
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#693 Re: e: Re:668

2013-08-20 13:49

#676: AMELIA - e: Re:668

In primul rand, biserica catolica nu merge cu botezul, ci se numeste ''sfintirea casei''. Si cel ce locuieste in acea casa este anuntat dinainte ca se va veni.

In al doilea rand, daca pt anumite servicii se percepe taxa, si asta numai in conditiile in care enoriasul isi poate permite (si i se spune asta de fiecare data), catolicii nu percep niciodata taxe cand merg la sfintirea caselor. Niciodata.

Mie-mi miroase rau a fariseism tot ceea ce spui, Amelia. Rogu-te si nu mai posta povesti construite pt spoieli de suprafata, altfel voi sterge tot ce vei mai scrie.

 


Musafir

#694 Re:

2013-08-20 13:49

#692: -

Update 2013: la peste si la peste 1500 de specii de animale s-a observat homosexualitate. desigur, acum nu vei mai considera ca animalele sunt firesti si vei asocia homosexualii cu animalele, asa ca arata-ti inteligenta...

Nu crezi, cauta pe net.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-20 13:51


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#696 Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 13:57

#679: AMELIA - Re: e: Re:668

Inainte si dincolode profesie, esti om.

"Am avut revelatia ca in afara de Dumnezeu nu exista adevar. Mai multe adevaruri, zic eu, raportate la Dumnezeu, este egal cu nici un adevar. Iar daca adevarul este unul singur, fiind transcendent in esenta, sediul lui nu e nici in stiinta, nici in filozofie, nici in arta. Si cand un filozof, un om de stiinta sau un artist sint religiosi, atunci ei nu se mai disting de o baba murdara pe picioare care se roaga Maicii Domnului." - Petre Tutea

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#697 Re: Re:

2013-08-20 14:05

#694: - Re:

S-a explicat deja si paralela cu regnul animal, desi noi toti aici suntem OAMENI. Este absurd sa folosim ca exemple, intr-un fenomen social, deci specific omului, comportamente animale.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#698 Re: Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 14:09

#691: - Re: Re: e: Re:668

Vedeti, daca nu cititi Biblia? Sau, daca o cititi fara a avea liniste in suflete?

In primul rand, omul a fost creat. CREAT! De Dumnezeu.

Apoi, oamenii s-au nascut.

Adam si Eva au pacatuit fiind ispititi, lasandu-se (!!) ispititi. Dar dupa asta, a urmat pacatul care a alungat nemurirea: lipsa smereniei.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#699 Re: Re:

2013-08-20 14:19

#684: A. - Re:

Eu am precizat ca nu sunt santajabila. Chiar nimeni nu are cu ce sa ma santajeze. Despre viata mea privata nu  discut decat cu duhovnicul. Eu nu fac confesiuni de dragul de-a convinge, de-a ma explica, de-a exemplifica mai stiu eu ce. Eu stiu singura ce e-n sufletul meu si in viata mea.

Nu este mare scofala sa dai cautare dupa nume pe internet si sa vezi activitatea cuiva de-a lungul anilor, numai ca eu n-am de ce sa ma rusinez, si nimeni, poate inafara mea - si asta o stiu si trebuie s-o stiu numai eu, nu are de suferit din alegerile/deciziile luate. Punct. Viata mea este importanta pt mine, pt restul e o nimica toata.

Daca apar pe-un portal de la o anumita judecatorie procesele in care m-am tarat ani de zile, nu este relevant pt nimeni ca persoana si, cu atat mai putin, pt preceptele petitiei.

Dar, daca asta ii face fericiti, sa fie!


Musafir

#700 Re: Re: Re: e: Re:668

2013-08-20 14:27

#696: Dana Captilin - Re: Re: e: Re:668

In timp ce tu folosesti citatele altora, altii mai si gandesc si stiu sa-si impuna un punct de vedere, nu sa copieze ideile si conceptiile altora. Acel citat e parerea lui, pe care tu ai preluat-o, asta nu inseamna ca e universal valabila. Pot sa vin si si eu cu citate care nu ti-ar placea din partea lui Einstein cu privire la religie, dar nu o fac.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...