S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 20:31


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 20:39


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 20:40


A.

#604 Re: Re: Re:

2013-08-19 20:40

#601: - Re: Re:  

 mai mai sa fie. de ce iti faci singur rau? ai putea fi tu primul daca zici ca nu s-a vindecat nimeni. iti promit ca te voi propune pentru cartea recordurilor. stii ca daca ai zice "marsh" unui caine care maraie la tine, s-ar putea sa te insface. nu merge sa dai nici cu piciorul. fii bland.


Musafir

#605 Re:

2013-08-19 20:52

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 20:55



Musafir

#607 Re: Re: Re:

2013-08-19 21:12

#602: - Re: Re:  

 No, aici gresesti grav! eu ma gandesc si la barbati si la femei. la barbati (ca tot esti interesat) ma gandesc la unii ca : Noica, Petre Tutea, Eliade, Eminescu, Heidegger, Hegel, Sfantul Ioan Hristostom, Sfantul Vasile cel Mare, Sfantul Maxim Marturisitorul, Sfantul Constantin Brancoveanu, Sfantul Neagoe Basarab, N. Steinhard, Mincu, Sfantul Mihai Voda si multi altii. si ma gandesc cu toata admiratia. nu pot sa nu recunosc asta.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 21:24


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 21:29


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#610 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-19 21:30

#608: - Re: Re: Re: Re:

Da` pana la urma, nu inteleg de ce tot postezi linkul asta, ca tot ce inteleg eu este ca un oarecare utilizator internaut, fara nume si prenume, da niste date care sa creeze un anume context familial, ca baza pentru a posta o anti-petitie. De fapt, numele dat e gresit, pt ca nu trebuia sa-i spuna ''o alta mama'', ci ''o anti-mama''.

Poate imi expplici ce tot vrei sa evidentiezi postand intr-un demers de-a dreptul dement acest link care nu are nicio legatura cu topicul discutiei pentru care a fost creata petita.

Hai, astept.

Mircea

#611

2013-08-19 21:45

La ora 24.28, nesimțiții de la ProTV au postat reclama la ”viitoarea emisiune” (de fapt propunerea de destrăbălare în direct, de atac la bunul simț al societății românești) ”patru nunți și o provocare”. Reclamele sunt din ce în ce mai agresive.

După ce am localizat această potențială destrăbălare (sper că până la urmă indivizii de la protv nu vor merge ”până în pânzele albe ale destrăbălării”) am șters canalul protv din lista canalelor (oricum, rula un film mizerabil) și apoi am redactat un protest/petiție către Consiliul Național al Audiovizualului. Este de fapt a doua petiție, pentru că în cazul primei petiții nu îmi mai aduceam aminte ora și minutul la care ”reclama” a fost permisă de către ”tartorii” de la protv.

Aștept răspunsul CNA.
Nu cred că o solicitare singulară va trezi cine știe ce reacție. Ar fi bine ca toți cei 4000 de semnatari să facă mai mult decât semnarea acestei petiții.
AMELIA

#612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 21:48

#586: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 540 IMI CER MII DE SCUZE ,DAR MULTI DINTRE VOI CHIAR VA INSELATI. DRAGA MIRCEA SI DRAGA MUSFIRULE SUNT O FEMEIE IMPLINITA , MULTAM DOMNULUI , AM UN SOT , 2 COPII STUDENTI , SUNT HETERO , IAR SINGURA INDIGNARE CARE O AM E CA ADANCIM PREA MULT SI FACEM UN CAPAT DE TARA DIN CEVA CE NU PREZINTA PERICOL . SI IN COMUNITATEA NOASTRA DAR SI IN CEA GAY AU EXISTAT SI VOR EXISTA INTOTDEAUNA DEZAXATI SI AICI MA REFER LA PEDOFILI , CRIMINALI ,VIOLATORI , HOTI. CE MA DERANJEAZA FOARTE MULT E CA NE PLAFONAM DE NISTE PRINCIPII INDULATE DE CATRE ALTII SI NU DE DUMNEZEU. E OPINIA MEA SI NU VA CER SA O RESPECTATI DAR MACAR SA O ASCULTATI . MULTI DAU EXEMPLE DE SODOMA SI GOMORA DAR UITAM CA TESTAMENTUL NOU DEMOLEAZA MULTE DIN TESTAMENTUL VECHI. EXEMPLU? FIDELI TESTAMENTULUI VECHI , ATUNCI AR TREBUI SA NE UMPLEM BUZUNARELE CU PIETRE SI LA...ATAC DE PROSTITUATE ! SA LE UCIDEM CU PIETRE. O DOAMNE , IARTA -MA DAR SINCER CRED CA NE RATACIM DE LA ESENTA. MI SE PARE CORECT SA INITIEZI O PETITIE , TOTI AVEM DREPTUL LA OPINIE , DAR DE AICI A NUMI COMUNITATEA GAY IN TOATE FELURILE MI SE PARE O LIPSA TOTALA DE CUNOSTINTA IN MATERIE . TRAIM INTR -O LUME CARE SE VREA LIBERA , TELEVIZIUNILE FAC CIRC MULT PTR AUDIENTE , TELEVIZIUNEA DEMULT NU CRED CA MAI E UN MIJLOC CULTURAL CI DE INDOBITOCIRE SI MANIPULARE , SUNT DE ACORD , DAR DE AICI A AJUNGE SA UMILIM , SA RANIM NISTE OAMENI , SUNT SEMENII NOSTRI CA NE PLACE SAU NU , E DEJA MULT . STITI CATI PROFESORI , MEDICI , AVOCATI ,PICTORI , MUZICIENI SI MULTI , MULTI  , S-AU LUPTAT CU EI INSISI , MULTI DUC VIATA DUBLA , DE DRAGUL FAMILIEI ,DAR NU SUNT FERICITI SI MULTI SFARSESC DIVORTAND LA 40 , 50 DE ANI , SATUI DE A TRAI IN MINCIUNA?! NU VA TEMETI , 7 MILIARDE DE SUFLETE NU VOM DEVENI GAY ORICATA PUBLICITATE LI S-AR FACE , IAR COPIIILOR NOSTRI TREBUIE SA INCERCAM SA LE EXPLICAM CA EXISTA SI OAMENI DIFERITI .SI SA LASAM PE DUMNEZEU SA JUDECE PE FIECARE ATUNCI CAND NE VA VENI RANDUL. ...... CAND ERAM COPIL , MULTI COLEGI DE SCOALA SI DE JOACA FUGEAU DE COPIII CU DIZABILITATI , NUMINDU-I IN BATJOCURA , HANDICAPATI , IAR O DOAMANA CARE MAI ERA SI INVATATOARE PRIVEA ZAMBIND A TAMPA APROBARE ODRASLA CARE RADEA DE ALTCINEVA CARE NU AVEA NICI O VINA CA ERA ...DIFERIT . AZI , HAR DOMNULUI ACEST FENOMEN E FOARTE REDUS  . ...ASA CA DRAGA MUSAFIRULE IMI PARE SA TE DEZAMAGESC DAR PRIVIND IN TRECUT SI IN PREZENT , SUNT MANDRA DE MINE SI FAMILIA MEA INCLUSIV DE EDUCATIA CARE LE-AM DAT-O COPIIILOR MEI ,IAR DACA CINEVA MA POATE ACUZA DACA AM GRESIT CU CEVA , ACELA NU VEI FI DUMNEATA CI DUMNEZEU. CONVINGEREA MEA E CA AM FOST MANIPULATI SI MINTITI SECOLE , DUMNEZEU E IUBIRE  NU E UN BAU BAU . IN ULTIMUL RAND , DACA AVEM SOLUTIA LA VREO PROBLEMA , SA VENIM CU SOLUTIA DACA NU SA NU RANIM SUFLETE INCARCANDU-NE NOI SUFLETUL . SALUTARI , AMELIA


Musafir

#613 Mi-a disparut comentariul

2013-08-19 21:51

Am scris o jumatate de ora pe marginea unui comentariu care ulterior a fost sters, disparand si al meu cu aceasta ocazie. Asta e. Bafta in continuare, ma opresc aici.
AMELIA

#614 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:592

2013-08-19 22:00

#592: Mircea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 540

ESTI DEJA IRONIC CAND MOTIVUL INITIERII UNEI PETITII AI PUTEA FII TU , NU MA INGAMF , NICI NU MA CRED SUPERIOARA TIE PTR CA SUNT LUCRURI GRELE DAR NICI NU VOI MAI DISCUTA CU UNUL CARE MARESTE IN SLAVI NISTE MOASTE CAND AR TREBUI SA FACI CE A ZIS UNICUL CARE NU A MURIT : DOMNUL NOSTRU . NU SE AJUNGE LA DUMNEZEU PRIN MOASTE CI PRIN FIUL SAU , CAND VEI INTELEGE ASTA , INGERII VOR CANTA IN CER !  MUCHA SUERTE POBRE PERDIDO!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 22:01


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#616

2013-08-19 22:02

Trebuie sa precizez faptul ca nu fac parte din nicio formatiune politica, nu sunt membra a niciunei uniuni, asociatii, organizatie, sindicat. Nimic. Sunt un om simplu si liber.
Petitia am initiat-o dintr-un simt de responsabilitate pentru lumea in care traim si pe care o vreau la fel de simpla si libera.
Niciodata nu am jignit un homosexual, dimpotriva, am spus de fiecare data (si in repetate randuri) ca le inteleg trairile. Dar am, ca fiecare, setul meu de valori si filosofia de viata care pur si simplu nu-mi permit acceptarea pacatului.
Am curaj sa spun asta folosindu-mi numele real, si oricate cautari ar da cineva pe internet sau oriunde, nu ar avea nimeni cu ce sa ma santajeze, pt ca pur si simplu nu sunt santajabila.
Nu incriminez pe nimeni, si deja ma deranjeaza aceasta colectie prea mare de 'nu'-uri, caci viata nu este o negare, ci o afirmare. O afirmare de sine intr-un proces de interrelationare care trebuie sa respecte dreptul oricui. Despre drepturi nici nu are sens sa discutam, pt ca avem deja drepturile omului, general valabile pt toti. Insa de aic apare problema spinoasa, cand se trezesc sustinatorii pacatului sa inventeze gaselnite prin care sa submineze credinta. Asa au procedat comunistii in lagare. Nu ca ma compar cu un astfel de detinut-SFANT, dar tactica este aceeasi si e atat de vizibil evidenta, incat n-ai cum sa n-o remarci. Fiecare detinut rezista cumplitelor chinuri, maltratari, jigniri, batai, terorizari, tinand in suflet o icoana. Pt unii, era icoana mamei, pt altii icoana iubitei/sotiei, pt altii icoana copilului, dar pt cei mai puternici (atentie!, pt CEI MAI PUTERNICI), era icoana credintei, a Maicii Domnului, a lui Isus, a lui Dumnezeu. Cu Dumnezeu este mai greu sa te lupti, asa ca tortionarii se orientau catre cei despre care aflasera ca rezistenta la chinuri se datoreaza gandului la persoana iubita. Reuseau, prin mijloace viclene, sa afle date concrete despre faptura draga si incepeau sa-i santajeze emotional. Apoi au tecut la batjocorirea celor care aveau in suflet persoana lui Dumnezeu. Oricine a citit macar o singura carte despre Sfintii inchisorilor, stie despre ce vorbesc.
Am inteles si acceptat pareri pro, dar mai ales contra, pt ca asa mi s-a parut firesc. Acum, nimic din ce citesc pe aici nu-mi mai pare firesc, ba chiar am convingerea ferma ca totul e opusul a ceva firesc, deci de neconceput. Poate ca ar trebui sa gasim noi concepte, inca neexplicate, dar deja palpabile, inainte ca altii sa ne FURE normalitatea?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 22:07


Mircea

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 22:11

#612: AMELIA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

Draga Amelia, Mesajul acesta este cu totul altfel si nu pot decat sa ma gandesc la a cere scuze pentru gandurile nepotrivite, față de mesajele anterioare. Este foarte frumos, se pare că ai o familie frumoasă. Dumnezeu să vă dea sănătate la toți patru și să vă bucurați unul de celălalt. Ceea ce nu cred că este bine spus se referă la următoarele ”facem un capăt de țară din ceva ce nu prezintă pericol”. Dacă copiii dvs. sunt studenți, asta înseamnă că ați văzut multe în ultimii 23 ani, și bune și mai puțin bune. Dacă este așa, atunci ați văzut cum se pornește de la lucruri mici, aparent minuscule, iar prin ”picătura chinezească” sau alte metode similare se încearcă ”implementarea” lor în conștiința românilor (urât citat a inventat Petre Roman în 1990 ... cam cu acest cuvânt ne-am ales de la el / drept e că și cu multe alte rele) pic cu pic. Se pornește de la aparent nimic DAR, fără a avea paranoia (ci doar observând ce se petrece) realizez că în ”spatele” acestor ”nimicuri” stau unii, bine sau extrem de bine plătiți, care având pe necuratul ca și călăuzitor și sprijin, au o țintă spre care se îndreaptă ”pe nevăzute”/negândite. Încearcă să fie liniștitori, să se însăileze ușor-ușor, dar cu un diabolic spirit, pentru că ei, spre deosebire de noi ceilalți care nu ne gândim la rău și nu avem un plan de a FACE RĂUL, ei sunt antrenați. Au ”școala” manipulării, știu exact cum să procedeze, își fac planuri pe ani, zeci de ani sau chiar și mai mult de zeci de ani. Și ... dacă în 1989 era într-un fel ... în 1990 era în altfel ... iată că în 2013 este deja în ALT FEL. Sunt sigur că nu greșesc dacă mă gândesc că de-alte dăștia se gândesc de 23-40 ani cum să ”penetreze” și cum să ”își implementeze” ideile în România. Planul lor diabolic are cu siguranță vechime și DIN CAUZA ACEASTA nu cred că e vorba de o problemă minoră.


Acum, restul discuției - nu sunt dintre cei care îi acuză pe bieții oameni. Nu toți sunt răi. Unii pot avea calități extraordinare, de toate tipurile și, din păcate pentru ei, au deviat de la viața de familie. Sigur le este greu. Sigur nu au motive de bucurie. Chiar și dacă se prefac și dacă bravează. Dar în asta e și ceva RĂU, pentru că îi atrag și pe alții și pe alții și pe alții. Sunt numeroși tineri și mai puțin tineri care au diferite dezamăgiri ... la serviciu ... în viața de zi cu zi ... în viața sentimentală ... acasă ... și care pot devia. Nu toți își doresc să o facă.

Mie îmi este milă de ei. Îmi este milă pentru că vor suferi. Viața pe pământ are o durată limitată ... 50 ... 60  .. 80 ... 100 de ani, poate mai mult, poate mai puțin, dar suferința pentru sinucigași, pentru criminalii care nu se pocăiesc, pentru cei care fac diferite tipuri de rele (iar blamarea, blasfemierea ... familiei, este un lucru RĂU) va fi mult mai lungă și mult mai grea.

Nu sunt dintre cei care ar avea curajul să ridice piatra ... Aș fi sigur (într-o astfel de ipotetică ipostază) dintre cei care întrebați ... s-ar întoarce cu rușine, ar lăsa piatra jos și ar merge să își caute bârna din ochiul propriu.

Nu îi judec, nu îi cataloghez, nu îi ponegresc. Aș prefera să se schimbe. Aș vrea să NU atragă pe alții. Aș vrea să aibă șansa de a descoperi CALEA și de a se întoarce la CALEA CEA BUNĂ. Ce e posibil și ce nu, nu știu.

E tare rău să râzi de alții. E tare rău să acuzi pe alții. E tare rău să te mândrești cu aparentele tale calități. E tare greu să te smerești și să realizezi că fără Dumnezeu nu ai fii nimic și nu ai avea nimic. Dar ... trebuie să te străduiești să faci binele și nu răul.

Dacă aceși cetățeni ai țării noastre ar fi ”ascunși între ei”, nu ar participa la organizarea de ”parade” și s-ar împotrivi unei destrăbălări de tipul celei propuse de ”tartorii” de la protv, ar fi cu mult mai bine.

Ar mai fi, probabil, multe de spus. Îmi pare rău că DRAGOSTEA, NĂDEJDEA și CREDINȚA nu îmi sunt atât de mari încât să pot să îi iubesc. Dar sigur NU îi urăsc. Îmi pare rău pentru ei. Însă în mod cert nu doresc și nu sunt de acord cu o ”emisiune” (de fapt un proiect de nesimțită destrăbălare) care nu are ce să caute în spațiul societății românești. Discriminarea pozitivă nu e deloc un lucru bun. Ar trebui să fim echilibrați, nu discriminatori.

 

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#619 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-19 22:11

#615: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

A propos, problemele mele sunt ale mele si depasesc cadrul petitiei. N-am facut o petitie pentru problemele mele, insa tu ai o singura problema care-ti intuneca ratiunea si simtirea. Nu stii ce sa mai scornesti, cu ce sa murdaresti, ce sa faci sa instigi. A propos, pt problemele mele care privesc strict viata mea personala exista un spatiu de intimitate pe care intentionez sa-l pastrez asa. Cred ca asa ar trebui sa procedeze fiecare cu problemele personale.

Mircea

#620

2013-08-19 22:15

Draga Amelia (2).
Deja mi-am cerut scuze și nu îmi mai permit să fiu nicicum - așadar, nici ironic.
Însă, cu privire la Sfintele Moaște greșești, cert. Nici nu știu de unde ți-a venit ideea să notezi ce ai notat, dar adevărul este că sunt multe lucruri DE VENERAT - și chiar dacă eu nu am spus asta anterior, acum o spun - Sfintele Moaște SUNT.

Că spre Dumnezeu putem ajunge prin Iisus Hristos, aici ai dreptate, iar eu am speranță / nădejde.

Doamne ajută.

Musafir

#621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 22:20

#618: Mircea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

Fie-ti mila de tine sau de amaratii de pe strada, de copiii de orfelinate, nu pentru mine. Eu formez o familie de 6 ani cu partenerul meu. Impartim aceeasi casa, aceeasi masa, acelasi pat si aceleasi idealuri. familia nu inseamna o mama, un tata si un copil. Familie iti este acea persoana cu care vrei sa iti traiesti viata sau cu care ti-o traiesti deja. familie suntem noi doi. familie este o mama impreuna cu copiii ei care nu si-au cunoscut tatal. Familie este tatal care-si creste copiii fara mama. familie este copiii care cresc singuri, cu bunicii. Familie poate fi unchiul care are o nevasta infertila.

Familia este persoana/ sunt persoanele care te face/fac sa te simti ACASA.

Nu ar trebui sa iti para rau pentru mine, sa-ti para rau pentru tine, ca nu ai invatat ca o familie nu este portretul din carti/seriale conservatoare.

Mircea

#622 adresa celor de la protv

2013-08-19 22:21

As dori sa stiu adresa de email de la protv, sa le pot spune ca am sters canalul lor din lista de canale care poate fi urmarita in familia mea, ca voi milita ca si altii sa il stearga, ca am depus petitie la CNA si voi depune si la alte foruri - ca poate le vine ”mintea la cap” si renunta la destrăbălările pe care le plănuiesc (cine știe de când). O demonstrație zilnică în fața protv, invitând celelalte televiziuni ar fi, poate, potrivită.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-19 22:24



Musafir

#624 Re: adresa celor de la protv

2013-08-19 22:27

#622: Mircea - adresa celor de la protv

Stai linistit, nu le pasa ca ai sters tu postul din lista. Dar te felicit ca l-ai sters. Daca te gandesti mai bine ar mai fi cateva programe care merita sterse. (Stii.. alea in care Zavoranu apare in sanii goi... stii la ce ma refer).

Foarte multi din cei care se uita la tv nici nu stiu sa tina telecomanda bine in mana, daramite sa mai si stearga posturi. :)))

Mircea

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 22:27

#621: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

Nu, nu imi e mila de mine - sau nu din motivele de mai sus. Am spus ca am ce să îndrept și am de lucru la bârna din ochiul meu, dar nu din acele motive.

Una este FAMILIA, alta este prietenia/traiul impreuna sau chiar concubinajul. Iar aici exista probleme majore - daca nu in urmatorii zeci de ani, in urmatoarele mii de ani. Asadar, imi este mila de toti cei care vor suferi.

Imi este mila, bineinteles si de amaratii de pe strada sau de copiii din orfelinate. Nu imi este ”doar mila” ci atunci cand reusesc sa ma adun, incerc sa fac mai mult pentru ei decat sa imi para rau de greutatile lor.

Familia inseamna, bineinteles, o mama, un tata, copii - este unica varianta posibila si potrivita.

E importanta notiune de ACASA si daca se tin ACASA lucrurile care nu trebuie expuse in public, este si mai decent si mai potrivit, chiar daca este mai putin vesel.

Familia nu exista in carti si seriale conservatoare, cum le numesti, FAMILIA exista PUR SI SIMPLU si nu poate sa aiba devieri. Imi pare rau pentru ca acest cuvant ”deviere” suna ”nasol”, dar nu pot sa gasesc un altul din moment ce familia este UNA si nu poate fi decat așa.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...