S.O.S. familia!

Mircea

/ #618 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 22:11

#612: AMELIA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

Draga Amelia, Mesajul acesta este cu totul altfel si nu pot decat sa ma gandesc la a cere scuze pentru gandurile nepotrivite, față de mesajele anterioare. Este foarte frumos, se pare că ai o familie frumoasă. Dumnezeu să vă dea sănătate la toți patru și să vă bucurați unul de celălalt. Ceea ce nu cred că este bine spus se referă la următoarele ”facem un capăt de țară din ceva ce nu prezintă pericol”. Dacă copiii dvs. sunt studenți, asta înseamnă că ați văzut multe în ultimii 23 ani, și bune și mai puțin bune. Dacă este așa, atunci ați văzut cum se pornește de la lucruri mici, aparent minuscule, iar prin ”picătura chinezească” sau alte metode similare se încearcă ”implementarea” lor în conștiința românilor (urât citat a inventat Petre Roman în 1990 ... cam cu acest cuvânt ne-am ales de la el / drept e că și cu multe alte rele) pic cu pic. Se pornește de la aparent nimic DAR, fără a avea paranoia (ci doar observând ce se petrece) realizez că în ”spatele” acestor ”nimicuri” stau unii, bine sau extrem de bine plătiți, care având pe necuratul ca și călăuzitor și sprijin, au o țintă spre care se îndreaptă ”pe nevăzute”/negândite. Încearcă să fie liniștitori, să se însăileze ușor-ușor, dar cu un diabolic spirit, pentru că ei, spre deosebire de noi ceilalți care nu ne gândim la rău și nu avem un plan de a FACE RĂUL, ei sunt antrenați. Au ”școala” manipulării, știu exact cum să procedeze, își fac planuri pe ani, zeci de ani sau chiar și mai mult de zeci de ani. Și ... dacă în 1989 era într-un fel ... în 1990 era în altfel ... iată că în 2013 este deja în ALT FEL. Sunt sigur că nu greșesc dacă mă gândesc că de-alte dăștia se gândesc de 23-40 ani cum să ”penetreze” și cum să ”își implementeze” ideile în România. Planul lor diabolic are cu siguranță vechime și DIN CAUZA ACEASTA nu cred că e vorba de o problemă minoră.


Acum, restul discuției - nu sunt dintre cei care îi acuză pe bieții oameni. Nu toți sunt răi. Unii pot avea calități extraordinare, de toate tipurile și, din păcate pentru ei, au deviat de la viața de familie. Sigur le este greu. Sigur nu au motive de bucurie. Chiar și dacă se prefac și dacă bravează. Dar în asta e și ceva RĂU, pentru că îi atrag și pe alții și pe alții și pe alții. Sunt numeroși tineri și mai puțin tineri care au diferite dezamăgiri ... la serviciu ... în viața de zi cu zi ... în viața sentimentală ... acasă ... și care pot devia. Nu toți își doresc să o facă.

Mie îmi este milă de ei. Îmi este milă pentru că vor suferi. Viața pe pământ are o durată limitată ... 50 ... 60  .. 80 ... 100 de ani, poate mai mult, poate mai puțin, dar suferința pentru sinucigași, pentru criminalii care nu se pocăiesc, pentru cei care fac diferite tipuri de rele (iar blamarea, blasfemierea ... familiei, este un lucru RĂU) va fi mult mai lungă și mult mai grea.

Nu sunt dintre cei care ar avea curajul să ridice piatra ... Aș fi sigur (într-o astfel de ipotetică ipostază) dintre cei care întrebați ... s-ar întoarce cu rușine, ar lăsa piatra jos și ar merge să își caute bârna din ochiul propriu.

Nu îi judec, nu îi cataloghez, nu îi ponegresc. Aș prefera să se schimbe. Aș vrea să NU atragă pe alții. Aș vrea să aibă șansa de a descoperi CALEA și de a se întoarce la CALEA CEA BUNĂ. Ce e posibil și ce nu, nu știu.

E tare rău să râzi de alții. E tare rău să acuzi pe alții. E tare rău să te mândrești cu aparentele tale calități. E tare greu să te smerești și să realizezi că fără Dumnezeu nu ai fii nimic și nu ai avea nimic. Dar ... trebuie să te străduiești să faci binele și nu răul.

Dacă aceși cetățeni ai țării noastre ar fi ”ascunși între ei”, nu ar participa la organizarea de ”parade” și s-ar împotrivi unei destrăbălări de tipul celei propuse de ”tartorii” de la protv, ar fi cu mult mai bine.

Ar mai fi, probabil, multe de spus. Îmi pare rău că DRAGOSTEA, NĂDEJDEA și CREDINȚA nu îmi sunt atât de mari încât să pot să îi iubesc. Dar sigur NU îi urăsc. Îmi pare rău pentru ei. Însă în mod cert nu doresc și nu sunt de acord cu o ”emisiune” (de fapt un proiect de nesimțită destrăbălare) care nu are ce să caute în spațiul societății românești. Discriminarea pozitivă nu e deloc un lucru bun. Ar trebui să fim echilibrați, nu discriminatori.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...