S.O.S. familia!

Quoted post

Mircea

#622 adresa celor de la protv

2013-08-19 22:21

As dori sa stiu adresa de email de la protv, sa le pot spune ca am sters canalul lor din lista de canale care poate fi urmarita in familia mea, ca voi milita ca si altii sa il stearga, ca am depus petitie la CNA si voi depune si la alte foruri - ca poate le vine ”mintea la cap” si renunta la destrăbălările pe care le plănuiesc (cine știe de când). O demonstrație zilnică în fața protv, invitând celelalte televiziuni ar fi, poate, potrivită.

Raspunsuri


Musafir

#624 Re: adresa celor de la protv

2013-08-19 22:27:16

#622: Mircea - adresa celor de la protv

Stai linistit, nu le pasa ca ai sters tu postul din lista. Dar te felicit ca l-ai sters. Daca te gandesti mai bine ar mai fi cateva programe care merita sterse. (Stii.. alea in care Zavoranu apare in sanii goi... stii la ce ma refer).

Foarte multi din cei care se uita la tv nici nu stiu sa tina telecomanda bine in mana, daramite sa mai si stearga posturi. :)))


Musafir

#626 Re: adresa celor de la protv

2013-08-19 22:28:49

#622: Mircea - adresa celor de la protv

Apropo, nu e vorba de nicio destrabalare mai omule, e vorba de doi oameni care in fata camerelor de luat vederi, isi spun "te iubesc" si motivele... chiar e atat de greu sa intelegi asta??? Destrabalare e pe posturile porno de la 12 nopatea, nu in emisiunea aia. Ce naiba ma, gandeste!!!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...