S.O.S. familia!

Mircea

/ #625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

2013-08-19 22:27

#621: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 586

Nu, nu imi e mila de mine - sau nu din motivele de mai sus. Am spus ca am ce să îndrept și am de lucru la bârna din ochiul meu, dar nu din acele motive.

Una este FAMILIA, alta este prietenia/traiul impreuna sau chiar concubinajul. Iar aici exista probleme majore - daca nu in urmatorii zeci de ani, in urmatoarele mii de ani. Asadar, imi este mila de toti cei care vor suferi.

Imi este mila, bineinteles si de amaratii de pe strada sau de copiii din orfelinate. Nu imi este ”doar mila” ci atunci cand reusesc sa ma adun, incerc sa fac mai mult pentru ei decat sa imi para rau de greutatile lor.

Familia inseamna, bineinteles, o mama, un tata, copii - este unica varianta posibila si potrivita.

E importanta notiune de ACASA si daca se tin ACASA lucrurile care nu trebuie expuse in public, este si mai decent si mai potrivit, chiar daca este mai putin vesel.

Familia nu exista in carti si seriale conservatoare, cum le numesti, FAMILIA exista PUR SI SIMPLU si nu poate sa aiba devieri. Imi pare rau pentru ca acest cuvant ”deviere” suna ”nasol”, dar nu pot sa gasesc un altul din moment ce familia este UNA si nu poate fi decat așa.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...