S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:40


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:46


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:47


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:50


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 16:59


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 17:23


Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#809 Re:

2013-08-21 17:47

#794: Ovi -

Nu, aici nu se poate. Depaseste cadrul discutiei pt care a fost initiata petitia.

In plus, este o jignire, ca multe altele pe care le-am sters.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#810 Re: Re: Re: 786

2013-08-21 17:52

#787: musafir - Re: Re: 786

Esti musafir, ti-am pus la dispozitie cate ceva din tot ce sunt (am?) eu mai bun, ca o gazda buna.

Eu n-am strans nimic, oamenii se strang, se pare ca e vremea sa (ne) strangem. Unii inteleg, altii inca risipesc din bruma de umanitate pe care-o au si, din pacate, o fac atat de zgomotos, incat atunci cand tipi "IDIOATO", ma indepartezi si orice urmeaza sa spui nu aud, pt ca-s prea departe de tine.

Romania nu e substantiv, se scrie cu litere mari! ...dar ce frumoasa si tihnita e viata la sat! :)

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#811

2013-08-21 17:55

Va rog sa veniti cu opinii demne de a primi raspunsuri, altfel cadeti in penibil, iar comentariile care incearca sa duca discutia intr-o zona a instigarii, a acuzelor gratuite, a pierderii de timp si energie, vor fi sterse.

Sa ne folosim timpul judicios, zic.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 18:00



Musafir

#813 Daniela Popescu

2013-08-21 18:17

Incep prin a va scrie un mic text care vi-i se potriveste de minune, tie doamnei Dana si altor persoane de pe aceasta pagina:

''Într-un sat trăia o familie de oameni destul de păcătoși. Aceștia mințeau adesea, nu mergeau la biserică niciodată, înjurau și ocărau alți oameni. Ei aveau niște vecini foarte cuminți, care păreau că n-au greșit niciodată în viața lor. Erau politicoși cu toată lumea, zâmbeau tuturor, erau decenți și credincioși. După ani și ani, ambele familii au murit. Cei păcătoși au mers în Iad, bineînțeles. Mare le-a fost mirarea când acolo s-au întâlnit cu vecinii lor, pe care tot satul îi considera a fi cei mai drepți oameni. Păcătoșii au spus:
- Noi am păcătuit toată viața, era normal ca Dumnezeu să ne pedepsească și să ne trimită în Iad. Dar voi.. voi care ați fost exemplari și nu ați făcut ce am făcut noi, ce căutați aici?
Ceilalți i-au privit rușinați, cu mâhnire, și au răspuns:
- Voi ați păcătuit, iar noi v-am judecat, v-am condamnat și v-am bârfit..''

Aceasta mica povestioara va caracterizeaza pe voi toti care decideti ca aveti si detineti dreptul de a arunca primul piatra. Si mai mult de atat, instigati si pe altii prin acelasi comportament: ura, trimiterea la cuvinte daunatoare gen "oameni dezaxati, bolnavi, sodomie, diavol, degenerati" si alte cuvinte grele. Prin cele citite aici, va pot spune cu sinceritate ca nu sunteti o crestina doamna Dana. Puteti sa stiti biblia pe de rost, puteti sa credeti in Dumnezeu, sa traiti conform dorintelor lui Iisus, sa-l venerati, sa-l iubiti cu totul...dar degeaba. Pentru ca dumneavoastra nu va iubiti semenii oricat vreti sa dovediti asta. Pentru ca, personal, ce inteleg eu prin iubire e acceptarea aproapelui. Incercarea de a-l cunoaste, de a-l intelege. Numai prin aceste trairi, poti dupa aceea sa iti dai cu parerea. Si nici atunci nu ai dreptul sa JUDECI.

V-am citit comentariile cu inima si mintea deschisa si mi-au permis sa-mi formez o parere. Sa-mi formez o parere prin prisma liberului arbitru, nu a credintei indoctrinate in care fac parte majoritatea oamenilor si care nu mai apeleaza la logica deductiva. Mi-am permis sa-mi fac o parere despre cele spuse aici si pe langa ca mi-am pierdut cateva ore bune sa va inteleg, m-am si intristat foarte mult. M-am intristat pentru ca am vazut inca cat de rai suntem ca si oameni, desi avem milioane de ani de evolutie. Cat de incuiati suntem, cat de orbi suntem si cu cata ura traim in sufletele noastre, e nedescris.

Personal, nu sunt avocatul homosexualilor, consider ca se pot apara si ei foarte bine, insa, cu tot respectul, le sustin cauza. Nu ii vad cu nimic mai diferiti decat mine si am invatat sa ii respect si sa ii inteleg. Si am invatat acest lucru prin prisma experientelor directe avute cu ei si ii respect in acelasi mod in care respect o fiinta cu inclinare sexuala normala - heterosexuala (dar totusi ce e definit normal, fiind un cuvant atat de relativ si vag, o chestie definita pur sociala). Nu ma deranjeaza absolut cu nimica inclinarea lor sexuala, consider ca in ziua de azi, fiecare are dreptul sa-si traiasca viata cum vrea el si in masura "pacatelor" savarsite sau nu, acestea se vor plati ori pe pamant, dincolo de viata in Iad sau Rai cum se vehiculeaza de atatia ani sau poate niciodata, nu detinem adevarul absolut in ceea ce priveste aceste lucruri. Dar cred ca fiecare este stapan pe viata lui si decide sa si-o traiasca cum vrea el. Ca exista societatea prin norme si valori clar stabilite, le salut pentru ca astfel nu am putea functiona si astfel am fii permanent intr-un complet haos dar sa incluzi homosexualii instigatori de alegeri satanice de prin citate biblice, sa spui ca sunt devianti - cand si ei au doi ochi, doua urechi, o limba, un nas, membre, picioare si lucreaza, simt, traiesc, se bucura, plang, striga la fel ca si unul normal, incadrandu-i ca intr-un concept neclar, de basm - ei sunt zmeii, balaurii ... Mi-i se pare aproape feeric, de necrezut in secolul XXI, fara apel la gandire. Acea gandire critica de care sper ca fiecare face uz la nevoie.

Repet, nu sunt avocata lor. Nici eu nu-mi doresc decaderea societatii si a normelor dar ce faceti voi aici nu e nici iubire catre aproapele tau nici dorinta de a va ajuta proprii copii, va asigur de asta. Prin comportamentul vostru, prin ura voastra nu reusiti decat sa va invatati copii in tot ceea ce este anormal in lumea asta. Mie, personal nu imi este frica cand am sa doresc sa fac copii. Stiu, din prisma a ceea ce am fost invatata acasa, ca voi reusi sa ii inspir aceleasi simtaminte si copiilor mei. Nu imi este frica de copii mei ce o sa vada la televizor, pe strada, in scoli sau mai stiu eu unde. Pentru ca stiu ca voi reusi sa le arat ca exista mai mult decat o fatada a problemei si ca sa detii o anumita parere, un adevar anume, trebuie sa-l cercetezi, nu sa te inchistezi in Biblie si Religie.

Nu in ultimul rand, mi-e mila de voi si nu va pot saluta decizia din prisma ceea ce ati scris aici si credeti in mintile si sufletele voastre.

Iar in ceea ce priveste decizia canalului ProTV, de a difuza o astfel de emisiune, nu pot sa spun decat pe sleau ca "mi-i se falfaie". Am televizor in casa si il deschid o data la Pastele Cailor. Si alea pe emisiuni de calatorit si animale si cam atat. In rest, totul e cancan dupa mine si nu merita urmarit. Inainte sa deschideti o petitie de genul, va recomand cu caldura asa cum v-au recomandat si alte persoane aici, sa folositi acel buton pentru a inchide televizorul sau acel de a schimba canalul. Alegerea e a dumneavoastra, a tuturor, (pentru ca in ziua de astazi TV-ul este o alegere, nu o necesitate ca hrana, somnul, sexul si alte nevoi bazale) si din punct de vedere fizic - prin apasarea acelui buton cu degetul si din punct de vedere moral, etic sau liberul-arbitru. Decizia va apartine. Daca vreti sa va grozaviti la orice emisiune care apare la TV, va recomand de pe acuma cu aceeasi ocazie sa va pregatiti si inmormantarea propriilor neuroni dar si o vizita la cel mai apropiat cabinet de psiholog, sa va ajute sa va mentineti sanatatea mintala, daca singur nu puteti.

Cele fiind spuse, va doresc numai bine si sper ca acest mesaj nu va fi sters, ca si altele de genul.

Cu respect,
Daniela Popescu
Bogdan

#814

2013-08-21 18:34

Citind petitia, mi-a venit in minte situatia Olandei pentru ca un semestru din facultate am invatat acolo, e tara in care parteneriatele civile sunt valabile din 2001 daca nu ma insel. Implicit, m-am gandit la copiii Olandei din acel an, cei care atunci aveau 9, 10 ani, acum au cat? Peste douazeci de ani. Automat, m-am gandit si la toti colegii si prietenii pe care mi i-am facut in acea tara, majoritatea din acestia fiind heterosexuali, avand prietene/prieteni, acum cateva luni am vazut pe facebook pozele de la nunta unui amic olandez (nunta heterosexuala). Practic, din tot campusul, majoritatea erau heterosexuali. Nu spun ca nu am intalnit acolo si persoane gay dar... sa presupunem ca iubirea, respectiv parteneriatul civil a doi barbati/doua femei va transforma o societate in una complet homosexuala e cam mult. E paranoic, si nu folosesc cuvantul acesta ca jignire. E o frica prea mare si as putea adauga, complet nejustificata.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 18:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-21 18:53


A.

#817 Re: Daniela Popescu

2013-08-21 18:56

A.

#818 Scopul nostru este distrugerea familiei - M.A. Gessen

2013-08-21 19:03

Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "
A.

#819 tinand seama de Codul Civil

2013-08-21 19:04


tinand seama de Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii", o astfel de emisiune trebuie marcata ca fiind un pamflet, o mimare, o diversiune sau o minciuna sfruntata (tipica show-urilor tv), pentru ca, acea "casatorie", nu poate fi facuta oficial la noi in tara, deci se incadreaza la capitolul "aiureli" imaginare, fanteziste, S.F.. cei care vor viziona o astfel de emisiune (ca cea propusa la pro's tv) trebuie sa stie ca se uita la o parodie si va fi tratata ca atare. CNA are obligatia de a supraveghea indeplinirea acestei reguli. cu atat mai mult, institutiile statului trebuie sa urmareasca respectarea legii de stare civila. insa ceea ce ne dorim cel mai mult si mai mult este ca aceasta extravaganta gretoasa si imorala sa nu fie prezentata in sursele de mass-media ca o "normalitate" si sa fie tratata cu respectul care i se cuvine, 0, fara surle si trambite.
A.

#820 un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-

2013-08-21 19:08

http://www.culturavietii.ro/2013/07/08/sua-un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-sexual/

Mark Newton și iubitul său australian, Peter Truong, dorind să „cunoască plăcerile paternității” (după cum aveau să declare în fața instanței) au început din 2002 să caute o mamă-surogat. Ei au reușit să obțină abia în Rusia, în 2005, dreptul de a concepe un copil cu ajutorul unei femei dispuse la „gestație pentru altul”. Unul dintre cei doi bărbați a donat spermă și întreaga afacere i-a costat 8.000 dolari.

De la vârsta de 22 de luni, copilul a fost abuzat sexual aproape zilnic de către cei doi „părinți” și de către opt alți bărbați, membri ai unui grup de pedofili, din Franța, Germania, SUA și Australia. Gradul de exploatare sexuală atinsese un asemenea nivel încât copilul a crescut crezând că ceea ce i se întâmplă reprezintă viața normală. El a fost chiar dresat să nege totul, dacă ar fi fost întrebat despre viața sa.

Anchetatorii au descoperit un jurnal al celor doi bărbați, în care aceștia au scris despre tot ce îi făceau copilului.

A.

#821 Olanda zici? olanda-deschide-calea-si-pentru-legalizarea-pedofiliei

2013-08-21 19:10

#814: Bogdan -  

http://www.culturavietii.ro/2013/04/30/uraciunea-pustiirii-olanda-deschide-calea-si-pentru-legalizarea-pedofiliei/

http://www.culturavietii.ro/2013/05/09/olanda-paradis-sau-iad/

poftim Olanda.

"Olanda, acea țară odată calvinistă, a întrecut cu mult celelalte țări în legalizarea „crimelor fără victime”, precum prostituția, folosirea drogurilor și eutanasia. În prezent, ea se confruntă cu consecințele neintenționate ale acestui fapt, precum creșterea fulminantă a crimei organizate, a sărăciei sociale și a turismului sexual, al drogurilor și al morții."


Musafir

#822 profu de pedofilie mana in mana cu homosexualii de la accept

2013-08-21 19:13

http://www.culturavietii.ro/2013/02/05/profu-de-pedofilie-un-apologet-al-pedofiliei-sustine-la-bucuresti-o-conferinta-la-invitatia-organizatiei-minoritatilor-sexuale-accept/

Profesorul homosexual Gert Hekma, care predă „studii gay și lesbiene” (!) la Departamentul de Sociologie și Antropologie al Universității din Amsterdam, susține teza departajării legale a pedofiliei de „efebofilie”, argumentând că pedofilia privește doar copiii sub 12 ani iar „efebofilia”, adică sexul adulților cu copii de peste 12 ani, este o stare de normalitate. Așa rezultă dintr-un interviu acordat publicației de psihologie și psihoterapie „Spiegeloog” („Ochiul-oglindă”), reprodus pe pagina lui Hekma de pe site-ul Universității din Amsterdam (citiți integral la Interview of Gert Hekma by Thea Schepers: Children and Sexuality), din care reproducem pasaje:

„There is a difference between paedophilia – sex with young children – and ephebophilia, which is sex with children somewhat older than twelve years. But most often, the word “paedophilia” is used for both.”

„Este o diferență între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relația sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#823

2013-08-21 19:31

Scurta descriere preluata de pe un site unde se atribuie mare atentie problemelor legate de Constituia Romaniei (si nu numai):


"Bronislaw Wildstein s-a născut în 1952 şi este un publicist, jurnalist şi scriitor polonez, fost preşedinte al Televiziunii Poloneze în anii 2006-2007. A studiat filologia polonă la Universitatea Jagielona din Cracovia. Și-a început activitatea în opoziția anticomunistă în timpul studenției, în 1977, a fost unul dintre fondatorii SKS – Comitetul Studențesc al Solidarității – prima formă de opoziție structurată de la Cracovia. Bronisław Wildstein a fost membru activ al Masoneriei, însă ulterior s-a retras complet din orice participare la activitatea lojilor masonice. În septembrie 2006, Wildstein a fost decorat cu Crucea de Ofiţer al Ordinului Renașterii Poloneze, pentru activitatea din opoziția anticomunistă de către preşedintele Lech Kaczynsky."

Acum sa vedem ce spune el, dincolo de cortina masoneriei din care s-a retras, fiind deci in cunostinta de cauza, nu orbecaind printre cuvinte goale. Totodata, am ales acest autor pt a va raspunde tuturor intrebarilor pe care le-ati pus aici, tuturor atacurilor, tuturor invectivelor, si mai ales pt a va ruga sa nu mai afirmati neadvaruri. Nimeni dintre semnatarii petitiei si deci, sustinatorii ei, nu a jignit vreo persoana (atentie!, persoana!), indiferent de tonele de cuvinte vulgare vehiculate de cei care cauta nu informatie, ci instigare si motiv de zanzanie. Iata:


"Drepturile copiilor – drepturile homosexualilor

Homosexualitatea a existat dintotdeauna. Au fost perioade când era tratată într-un mod destul de tolerant. Cu toate acestea, relațiile homosexuale nu au fost niciodată până în prezent considerate ca fiind echivalente căsătoriei. Nici chiar în Grecia clasică, la care grupurile gay fac referire atât de des, nimănui nu i-ar fi trecut prin cap să le pună la egalitate. Maturitatea însemna căsătorie și grija pentru urmași.

Relația homosexuală are drept unic scop satisfacția partenerilor. Există relații heterosexuale similare. Nimeni nu interzice în ziua de astăzi acest tip de relație. Dar încercarea de a reduce căsătoria la o astfel de relație o distruge.

Este semnificativ faptul că susținătorii relațiilor homosexuale fac referire doar la confortul participanților. Întrebarea de ce nu se bucură de aceleași privilegii ca și căsătoria este absurdă și arată infantilizarea culturii noastre. Beneficiile pentru soți sunt consecința obligațiilor lor faţă de descendenţi, fie ei și numai potențiali.

În schimb, „cultura gay” se bazează în întregime pe modelul hedonist. Totul trebuie să fie plăcere. Nu întâmplător creatorii ei s-au identificat cu denumirea gay, de la englezescul „gay” – vesel, glumeţ. Chiar dreptul la adopție este justificat de aceştia în acelaşi fel ca dreptul de a avea un animal domestic. Acest lucru se reflectă în întrebarea, pusă adesea de susţinătorii grupurilor gay, de ce homosexualii să nu aibă dreptul de a adopta, ca toţi ceilalţi? Răspunsul este evident. Pentru că aceasta ar constitui un experiment scandalos asupra copiilor și, în acest caz, nu aşa-numitele drepturi ale homosexualilor sunt importante, ci grija pentru cei mai vulnerabili, adică pentru copiii.

Este semnificativ faptul că în perspectiva mișcării gay nu figurează societatea sau ţara, obiectul acțiunilor lor rămâne individul egoist în căutarea plăcerii. De altfel, nu este vorba, de fapt, de nevoia homosexualilor de a se căsători, nici, cu atât mai puţin, de dorinţa de adopţie din partea lor. În sens statistic, acestea sunt cazuri marginale.

E vorba de demontarea căsătoriei și schimbarea abordării în privinţa omului. După experimentul comunist cu economia și cu statul, survine era experimentării cu cultura. Omul ar trebui să respingă corsetul modelelor, virtuților și obligațiilor și să se realizeze într-un trecător paradis lumesc al împlinirilor hedoniste.
Decadența Europei contemporane, care-şi iroseşte capitalul acumulat de generații, se afundă în criza culturală și demografică şi nu mai ține pasul cu viteza concurenței globale, arată unde duce acest experiment. Desigur, aceasta nu-i opreşte pe susţinătorii săi. Ei sunt, de altfel, reprezentanții elitelor occidentale, care încearcă să impună tuturor drept model felul lor propriu de viață, iar lupta împotriva culturii tradiționale este pentru ei, în acelaşi timp, o luptă pentru putere." - Bronislaw Wildstein



Alege numele de user

#824 Catre acel "domn" A.

2013-08-21 19:34

"Domnule",
Ce faci tu, ca dai link catre niste site-uri care discuta aceeasi problema mare in fond (toate de pe aceleasi site, altele nu mai stii?), in incercarea de a convinge populatia manevrabila ca homosexualii = pedofili = desfranati e o mare prostie si iti spun si de ce.

Miile alea de articole sunt doar 0,1% din cazurile actuale. Iti pot arata apoi eu milioane de site-uri din intreaga lume cu stiri de genul (desi sunt constienta ca mi-ar lua o intreaga viata sa fac asta) in care subiectii principali sunt si oamenii normali, heterosexuali. Sau sa-ti povestesc cum o prietena de a mea, virgina fiind in anul 2010 a fost batuta in propria ei casa, violata in ambele orificii ca sa ti-o spun asa pe sleau, arsa si lasata asa pana la descoperirea ei de catre un heterosexual get-beget si cum si astazi familia ei deplange moartea ei asa de tragica in timp ce ala primeste casa si masa in puscarie linistit. Ca era recidivist, proaspat iesit din inchisoare e partea a II-a, dar vroiam totusi sa-ti arat si sa-ti explic cum nu o categorie de oameni, ergo heterosexuali sau homosexuali fac asta catre semenii lor ci OAMENII in genere!!!! Si asta tine de capacitatile mentale intacte sau nu, cu buna constiinta sau lipsa discernamantului si alte cauze si efecte psihologice de care ti-as putea insira la nesfarsit. Ca dai tu niste link-uri in care incerci sa convingi masa, mi-i se pare puerila si oarecum stupida,cu tot respectul.

Si da, am citit acele site-uri, mi-am acordat minimul de interes de a da click si a citi. Chestii ingrozitoare dar care nu-mi spala creierul in asa fel incat sa mi-i se schimbe credinta ca homosexualii sunt niste oameni normali la fel ca tine sau ca mine.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#825

2013-08-21 19:37

"Am oare dreptul să judec?

În decursul unei mari părţi a vieții mele, de departe cea mai îndelungată, nu m-am ocupat de preferințele erotice ale oamenilor pe care i-am întâlnit. Așa cum nu am aprofundat întrebarea, care dintre modalitățile de a face sex îi satisfac cel mai mult, tot astfel, nu m-a interesat în mod special ce sex prezintă. Acum încep, încet, încet, să mi se ivească în această chestiune îndoieli. Homosexualitatea apare în natură, ceea ce nu înseamnă că este concordantă cu natura. Conceptul de natură are, totuşi, în limbile europene, şi o nuanţă normativă. În acest sens, există deviaţii în natură, dar ele nu sunt naturale. Creșterea homosexualității ar duce la punerea în pericol a speciei.

De asemenea, este greu să închizi ochii faţă de o altă problemă: revendicările agresive ale grupurilor gay au în mod clar un substrat resentimentar, adică rezultă din complexe, deci dintr-un sentiment al inferiorităţii acestora. Revendicarea deplinei egalităţi, deci eliminarea din cultură a ideii de ordine naturală, este o chemare la o profundă revoluție contraculturală. Totul în numele îmbunătățirii – de fapt iluzorii – a stării de spirit a grupurilor gay. De altfel, nu e vorba, până la urmă, numai de acea îmbunătăţire, ci de distrugerea ordinii tradiționale. Iar acesteia ar trebui să i se opună orice om raţional.

Există homosexuali care nu doresc să fie „respectaţi” pentru faptul că sunt homosexuali, ci pentru ceea ce fac. Ei rămân la vechiul principiu, că preferințele lor sexuale sunt chestiunea lor privată. Au tot dreptul la asta.

Dar când cineva îmi cere totuşi să mă ocup de viața lui sexuală și să-mi exprim aprobarea faţă de aceasta şi, în plus, face din ea nucleul umanității sale – nu numai că nu îmi exprim acordul, ci răspund în mod clar că întotdeauna voi considera un astfel de comportament ca fiind mai prejos şi mai prost decât modelele de viață mai înalte. Omul este prins în biologia sa, dar poate să o depășească și prin aceasta este o fiinţă superioară. În prezent, nu numai grupurile gay par a nu înțelege asta." - Bronislaw Wildstein




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...