S.O.S. familia!


Musafir

/ #813 Daniela Popescu

2013-08-21 18:17

Incep prin a va scrie un mic text care vi-i se potriveste de minune, tie doamnei Dana si altor persoane de pe aceasta pagina:

''Într-un sat trăia o familie de oameni destul de păcătoși. Aceștia mințeau adesea, nu mergeau la biserică niciodată, înjurau și ocărau alți oameni. Ei aveau niște vecini foarte cuminți, care păreau că n-au greșit niciodată în viața lor. Erau politicoși cu toată lumea, zâmbeau tuturor, erau decenți și credincioși. După ani și ani, ambele familii au murit. Cei păcătoși au mers în Iad, bineînțeles. Mare le-a fost mirarea când acolo s-au întâlnit cu vecinii lor, pe care tot satul îi considera a fi cei mai drepți oameni. Păcătoșii au spus:
- Noi am păcătuit toată viața, era normal ca Dumnezeu să ne pedepsească și să ne trimită în Iad. Dar voi.. voi care ați fost exemplari și nu ați făcut ce am făcut noi, ce căutați aici?
Ceilalți i-au privit rușinați, cu mâhnire, și au răspuns:
- Voi ați păcătuit, iar noi v-am judecat, v-am condamnat și v-am bârfit..''

Aceasta mica povestioara va caracterizeaza pe voi toti care decideti ca aveti si detineti dreptul de a arunca primul piatra. Si mai mult de atat, instigati si pe altii prin acelasi comportament: ura, trimiterea la cuvinte daunatoare gen "oameni dezaxati, bolnavi, sodomie, diavol, degenerati" si alte cuvinte grele. Prin cele citite aici, va pot spune cu sinceritate ca nu sunteti o crestina doamna Dana. Puteti sa stiti biblia pe de rost, puteti sa credeti in Dumnezeu, sa traiti conform dorintelor lui Iisus, sa-l venerati, sa-l iubiti cu totul...dar degeaba. Pentru ca dumneavoastra nu va iubiti semenii oricat vreti sa dovediti asta. Pentru ca, personal, ce inteleg eu prin iubire e acceptarea aproapelui. Incercarea de a-l cunoaste, de a-l intelege. Numai prin aceste trairi, poti dupa aceea sa iti dai cu parerea. Si nici atunci nu ai dreptul sa JUDECI.

V-am citit comentariile cu inima si mintea deschisa si mi-au permis sa-mi formez o parere. Sa-mi formez o parere prin prisma liberului arbitru, nu a credintei indoctrinate in care fac parte majoritatea oamenilor si care nu mai apeleaza la logica deductiva. Mi-am permis sa-mi fac o parere despre cele spuse aici si pe langa ca mi-am pierdut cateva ore bune sa va inteleg, m-am si intristat foarte mult. M-am intristat pentru ca am vazut inca cat de rai suntem ca si oameni, desi avem milioane de ani de evolutie. Cat de incuiati suntem, cat de orbi suntem si cu cata ura traim in sufletele noastre, e nedescris.

Personal, nu sunt avocatul homosexualilor, consider ca se pot apara si ei foarte bine, insa, cu tot respectul, le sustin cauza. Nu ii vad cu nimic mai diferiti decat mine si am invatat sa ii respect si sa ii inteleg. Si am invatat acest lucru prin prisma experientelor directe avute cu ei si ii respect in acelasi mod in care respect o fiinta cu inclinare sexuala normala - heterosexuala (dar totusi ce e definit normal, fiind un cuvant atat de relativ si vag, o chestie definita pur sociala). Nu ma deranjeaza absolut cu nimica inclinarea lor sexuala, consider ca in ziua de azi, fiecare are dreptul sa-si traiasca viata cum vrea el si in masura "pacatelor" savarsite sau nu, acestea se vor plati ori pe pamant, dincolo de viata in Iad sau Rai cum se vehiculeaza de atatia ani sau poate niciodata, nu detinem adevarul absolut in ceea ce priveste aceste lucruri. Dar cred ca fiecare este stapan pe viata lui si decide sa si-o traiasca cum vrea el. Ca exista societatea prin norme si valori clar stabilite, le salut pentru ca astfel nu am putea functiona si astfel am fii permanent intr-un complet haos dar sa incluzi homosexualii instigatori de alegeri satanice de prin citate biblice, sa spui ca sunt devianti - cand si ei au doi ochi, doua urechi, o limba, un nas, membre, picioare si lucreaza, simt, traiesc, se bucura, plang, striga la fel ca si unul normal, incadrandu-i ca intr-un concept neclar, de basm - ei sunt zmeii, balaurii ... Mi-i se pare aproape feeric, de necrezut in secolul XXI, fara apel la gandire. Acea gandire critica de care sper ca fiecare face uz la nevoie.

Repet, nu sunt avocata lor. Nici eu nu-mi doresc decaderea societatii si a normelor dar ce faceti voi aici nu e nici iubire catre aproapele tau nici dorinta de a va ajuta proprii copii, va asigur de asta. Prin comportamentul vostru, prin ura voastra nu reusiti decat sa va invatati copii in tot ceea ce este anormal in lumea asta. Mie, personal nu imi este frica cand am sa doresc sa fac copii. Stiu, din prisma a ceea ce am fost invatata acasa, ca voi reusi sa ii inspir aceleasi simtaminte si copiilor mei. Nu imi este frica de copii mei ce o sa vada la televizor, pe strada, in scoli sau mai stiu eu unde. Pentru ca stiu ca voi reusi sa le arat ca exista mai mult decat o fatada a problemei si ca sa detii o anumita parere, un adevar anume, trebuie sa-l cercetezi, nu sa te inchistezi in Biblie si Religie.

Nu in ultimul rand, mi-e mila de voi si nu va pot saluta decizia din prisma ceea ce ati scris aici si credeti in mintile si sufletele voastre.

Iar in ceea ce priveste decizia canalului ProTV, de a difuza o astfel de emisiune, nu pot sa spun decat pe sleau ca "mi-i se falfaie". Am televizor in casa si il deschid o data la Pastele Cailor. Si alea pe emisiuni de calatorit si animale si cam atat. In rest, totul e cancan dupa mine si nu merita urmarit. Inainte sa deschideti o petitie de genul, va recomand cu caldura asa cum v-au recomandat si alte persoane aici, sa folositi acel buton pentru a inchide televizorul sau acel de a schimba canalul. Alegerea e a dumneavoastra, a tuturor, (pentru ca in ziua de astazi TV-ul este o alegere, nu o necesitate ca hrana, somnul, sexul si alte nevoi bazale) si din punct de vedere fizic - prin apasarea acelui buton cu degetul si din punct de vedere moral, etic sau liberul-arbitru. Decizia va apartine. Daca vreti sa va grozaviti la orice emisiune care apare la TV, va recomand de pe acuma cu aceeasi ocazie sa va pregatiti si inmormantarea propriilor neuroni dar si o vizita la cel mai apropiat cabinet de psiholog, sa va ajute sa va mentineti sanatatea mintala, daca singur nu puteti.

Cele fiind spuse, va doresc numai bine si sper ca acest mesaj nu va fi sters, ca si altele de genul.

Cu respect,
Daniela Popescu



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...