S.O.S. familia!

Mircea

/ #755 Re: Re: Re: e: Re:693

2013-08-20 21:16

#754: amelia - Re: Re: e: Re:693

Draga Amelia,

Nu cred ca orice comentariu este "de lăsat”. Nu este o problemă de cenzură. Dacă cel/cea care scrie agresiv, murdar, incitator nu se auto-cenzurează, atunci nu respectă reguli simplissime. Nu suntem la ”pâine sau circ” - asta este ceea ce își doresc unii ca aceia care sunt în spatele acținilor celor de la protv. Nu m-aș mira ca din când în când să se uite ce scriem noi pe aici și să ”își râdă în pumni” cu BUCURIE ... pentru că ne fac să ne pierdem timpul după propunerea lor destrăbălată. Ca și în vorba aceea ”un nebun aruncă o piatră ... ... ...”.

Este păcat pentru că nu toți duc la îndeplinirea TAINA cu care au fost învredniciți. Dar suferința lor probabil va fi cu mult mai mare pentru că a sminti pe unul cât de mic din cei care ți-au fost dați pe mână este, cred, un păcat uriaș.

Nu cred că dna Captilin te amenință pe tine sau pe alții cu ”ștersul”. Textul pe care dânsa l-a scris nu e inventat de dânsa. Este un text obișnuit și foarte potrivit. Nu poți lăsa chiar orice lucru să mânjească orice. Sunt și unii care nici nu permit comentarii, din start. Eu cred că dna Captilin ”îți mănâncă” foarte mult și din timp și din ”nervi”. Sigur, oricine poate spune ”asta a vrut, asta are” ... dar nu e chiar așa. Inițiativa dânsei este foarte potrivită și sper că va duce și la un rezultat. Problema noastră, a celorlalți este să încercăm să sprijinim.

Iar asta nu înseamnă nici ură, nici desconsiderare, nici acuzare pentru cei care dintr-un motiv sau altul au o practică nepotrivită. Rămâne speranța că unii ar putea să se îndrepte. Doamne ajută.

Ce pot să mai spun, altfel.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...