DACIA pentru noua CONSTITUTIE

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția DACIA pentru noua CONSTITUTIE


Musafir

#1

2013-10-02 22:01

tara noastra s-a numit din vechime Dacia si asa trebuie sa-i ramana numele.
Toma N

#2 corect

2013-11-06 13:54

Exact, numele actual "Romania" practic ne STERGE trecutul. Cel adevarat, ni l-ar reda !. Daca nu ai trecut .... nu ai nici prezent apreciat si mai ales viitor !
Jan Valjean

#3 Dacia

2014-06-11 20:39

Masonii I.C.Bratianu si compania au ales numele pricipatelor unite Romania,in loc de Dacia,cum au cerut cealalta partida,nemasonica.
Toma N

#4

2014-06-18 07:10

Desăvârșirea unirii Principatelor Române pe calea înfăptuirii unității constituționale și administrative s-a realizat în ianuarie 1862, sub VENERABILUL CUZA, când Moldova și Țara Românească au format un stat unitar, adoptând oficial, în 1862, numele de România și formând statul român modern, cu capitala la București, cu o singură adunare și un singur guvern....

"Romania" este o creatie ....masonica....spun unii....
Exista documente secrete in arhiva Vaticanului care spun si confirma interesul unora pentru propagarea numelui Romania si UITAREA celui de Dacia....

Prin Roma exista zeci de statui-busturi de DACI......Leonard Velcescu are o teza de doctorat in istoria artelor cu reprezentarile DACILOR....Aurora Petan le pomeneste in Marea Enciclopedia a GETO- DACILOR...

Arcul lui Constantin -de lângă Colosseum, muzeele din Vatican- Galeria Chiaramonti, Borghese, Tarlonia, Lateran, Capitolin, la Florenţa, Napoli, alte mari muzee si colecţii din întreaga lume găzduiesc chipuri de daci liniştiţi, DEMNI, cu mâinile împreunate într-un gest TOTAL identic cu gestul ţăranului "român" de azi....

Am folosit ghilimelele pentru că eu consider că el a rămas DAC în adâncul GENEI sale, murdărite şi "modificată genetic"......de-a lungul a două mii de ani de "perindări" străine pe aria vechii DACII.... Printre care şi "comunismul" din perioada 45-prezent...

Dacă în ŢARA asta nu ne trezim, vom pieri ÎNCET, ÎNCET....
Ne uităm la tembelizoare şi asistăm pasivi la CIRCUL de STAT.
Dar... de DREPT ?!!!!


Musafir

#5

2015-06-10 09:44

Asa simt oasele mele ca sunt DAC

Musafir

#6

2015-09-04 12:04

numele tarii: Dacia
simbolul: capul de lup
marele nostru intelept: Zamolxes
Un om bun

#7

2016-05-26 14:04

Dar care dovezile dumneavoastra pentru care spuneti ca suntem daci...? Pe bune, ar trebui sa cititi si dumneavoastra niste carti de istorie... Romania se confrunta cu probleme mult mai importante decat cea a "dacilor"


Musafir

#8 Re:

2016-12-01 17:05

#6: -  

 Esti pe inima mea !

Toma N

#9 Re: Re:

2016-12-01 17:06

#8: - Re:  

 Esti pe inima mea

Toma N

#10 Re:

2016-12-01 17:15

#7: Un om bun -  

 PRIETENE se vede cu ochiul liber ca esti .... TANAR ROMÂN. Nu este aici spaţiul pentru argumente. SUNT MULTE, doar să-ţi doreşti să le vezi. AM CITIT CARTI DE CARE SUNT CONVINS CA NICI MACAR NU AI AUZIT. Da-mi voie sa am aceasta convingere ...dupa modul tau de abordare...IMBERB. Problemele acelea de care vorbesti tu sunt MARUNTE EFECTE ale unor CAUZE COMPLEXE.... iar IDENTITATEA ar fi RADACINA !

Toma N

#11 Societatea Carpatii -Eminescu - PROIECTUL DACIA MARE Dacisches Kaiserreich

2017-08-02 15:56

#1: -  

 Re: CITITI MATERIALE DEPRE proiectul ZEULUI EMINESCU, proiect numit DACIA MARE. SCOPUL societatii CARPATII era eliberarea Transilvaniei şi refacerea Daciei Mari”. Societatea „Carpații” a fost considerată, chiar de la înființare, ca periculoasă pentru siguranța Imperiului austro-ungar. Se pare că imediat după înființare, serviciile secrete austriece au reuşit să o „penetreze” informativ.

 

Asta se intampla si azi. NIMENI in jur nu ne vrea INDEPENDENTI si CUM AM FOST ODATA.

CITITI "Rugăciunea unui DAC" publicata de MIHAI EMINESCU in Convorbiri Literare... dacul fiind considerat simbolul jertfei pentru neam şi vatră !!!

Agenții serviciilor de informații austro-ungare, care au urmărit cu rigoare ideile lui Eminescu şi erau la curent cu „visele” sale, numeau statul preconizat de el „Dacisches Kaiserreich”

Eminescu nu şi-a abandonat crezul în reconstruirea statalității româneşti, care trebuia să aibă ca suport teritorial spațiul vechii Dacii.

CAUTAI HARTA publicata in 1881, „România Irridenta" !!!

 

"JUNIMISTI" ROMÂNI contemporani -platiţi gras de NOI să faceţi ce TREBUIE, nu ce vor alţii, voi ce DORMIŢI in fotolii de parlamentari pe aici şi prin BRUXELLES- CÂND VĂ VEŢI TREZI ?!!!!

De EMINESCU au scăpat TRĂDĂTORII NEAMULUI.... l-au băgat la BALAMUC şi l-au UCIS ÎNCET...

TRipla ALIANŢĂ DE IERI este axa NEW-YORK- LONDRA -BUCUREŞTI de azi.... care-i DIFERENŢA ??!!

DOINA poetului e mai ACTUALA CA ORICAND...!!!

IAr din SCRISOAREA A III-a

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,

Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,

Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,

Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

 

IOn Bucheru a parafrazat totul in EPIGRAMA SA

"Cum nu vii tu, Ţepeş - Doamne, ca punând mâna pe ei
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei..."
Precum vrut-a Eminescu, se făcu – poţi să constaţi:
Astăzi, ei sunt două cete: senatori şi deputaţi!