stop continarii construictiei catedralei mintuirii neamului


Musafir

#1

2013-04-13 06:41

I think there are enough churches in bucarest
#2

#2 #2

2013-04-24 15:57

nu avem nevoie de biserici, sunt destule, avem nevoie de locuinte pt saraci ca si in tarile civilizate

Musafir

#3 stopati deturnarea fondurilor de la bugetul statului catre biserici

2013-05-06 17:07

e o situatie anormala in Romania cu constructia bisericilor. se deturneaza bani din bugetul statului, din cauza asta nu avem pensii si sistemul sanitar e la pamant. ortodoxia asta a fost dintotdeauna o frana in calea progresului acestui popor.

Musafir

#4 Biserica versus capatuiala preotilor

2013-05-06 17:19

Sa construiasca preotii pe banii lor biserici daca vor sa aiba o mina de aur si nu pe banii romanilor. La cate biserici avem in Romania ar trebui sa fie 80% din populatie sfinti si nu sa avem milioane de avorturi. Ce fac preotii? Afaceri cu statul? De aceea nu au timp sa se ocupe de credinciosi. De ce nu intensifica slujbele religioase? De ce nu sunt pline bisericile cu credinciosi decat de Paste si Craciun? Ia sa isi faca si ei un program de 8 ore pe zi de slujbe religioase ca doar ei au salarii de la buget ca orice bugetar care sta 8 ore la servici zilnic.


Musafir

#5

2013-05-29 14:38

Este inadmisil si inacceptabil ca intr-o societate dezumanizata ca a noastra , sa se continue,cu buna stiinta sau nu, aceasta "politica" de directionare catre grotesc,catre dezradacinare prin pierderea identitatii si a valorilor sociale si culturale ale romanilor, astfel incat sa ne intoarcem in feudalism si biserica sa ia locul scolilor si spitalelor,soselelor, etc, sau involutia sa ia locul civilizatiei si a progresului !manipularea redirectionarii nu poate avea succes 100% decat prin indobitocire,pauperizare,analfabetism,boli, suferinte,tragedii adica tot ce se intampla in prezent si deci tot ce tine de dezumanizare care se transforma pe zi ce trece in abrutizare ! Bani pt biserici ????? cui foloseste aceasta noua si costisitoare investitie ?? poporului roman ???? OARE POPORUL ROMAN,DEJA ABRUTIZAT,MAI ARE NEVOIE DE O "EXTRAVAGANTA" CA ACEASTA ????!! IN NICIUN CAZ NU FOLOSESTE POPORULUI ! ATATIA BANI PT ACEASTA "EXTRAVAGANTA" DOAR PT A INVOCA DIVINITATEA SA CE ??? Pai tot biblia spune ca "DZEU ITI DA,DAR NU ITI BAGA IN TRAISTA" IAR PT ASTA NU ESTE NEVOIE, IN NICIUN CAZ ACUM, DE O ASEMENEA MEGALOMANIE !OARE DE CE ROMANII NU STIU SA PRETINDA ??? PT CA A CERE, ASA CUM O FAC EI,O FACE ORICE CERSATOR !!
IN FINE ... NU AM DE GAND SA FAC NICIUN PROCES DE INTENTIE NIMANUI SI NICI MACAR NU ESTE VORBA DE FILOZOFIE DE EXISTENTIALISM, CI PUR SI SIMPLU,MA INTREBAM SI EU !!!RETORIC,BINEINTELES !

Musafir

#6

2013-06-09 09:30

Opriti construirea CATEDRALEI IMBICILIZARII NEAMULUI...
poporul roman este MANTUIT prin jertfele aduse tarii lor dealungul a mii si mii de ani!

Opriti imbecilizarea religioasa a poporului roman

Aduceti Biserica Ortodoxa Romana sub legile Tarii
Confiscati averile bisericilor si ale popilor, averi obtinute pe nedrept
Anulati cele doua legi care situeaza popimea ortodoxa romana deasupra legilor tarii;
-provenienta averilor popimii si a bisericilor nu poate fi cercetata
-dosarele popilor de colaboratori -deci de tortionari si criminali-cu structurile statului care practica politia politica nu pot fi nici cercetate si nici cunoscute..deci popii au turnat si posibil sa fi comis chiar si crime!
Cele doua legi pomenite mai sus care situeaza biserica si popimea deasupra legilor tarii ne da dreptul sa cerem ca biserica si popii se fie considerati "in afara legii"

NIMENI NU ARE DREPTUL SA FIE MAI PRESUS DE LEGE

Virgil Ciuca
Bucuresti
9 iunie 2013


Musafir

#7

2013-06-12 18:21

:Religia o arma de dominare.Biserica să plătească TVA, să nu se mai plătească salarii popilor de la bugetul de stat.

Musafir

#8

2013-06-17 22:59

suntem prea saraci pentru atatea biserici.Se inchid fabrici, se daramascolile in schimb se construiesc biserici,cu banii contribuabililor.Locuintele se darama pe noi iar in biserici se pune marmura si aur.