Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

pluta e viata ta gaozare

#50726 Re: Re: Tata Jan,poti sa mai minci cu mumeta emuilusi?

2018-09-01 17:23

#50724: Bunga unga. - Re: Tata Jan 

mai bine ramai la liiii.ns cu larguta

 


Musafir

#50727 Tata Jan

2018-09-02 11:05

Te astept sa - mi dai o limba pe p--a .multumesc anticipat .

IA SI SOOOGE GHIOCA

#50728 Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-02 17:14

#50727: - Tata Jan 

AI DAT PREA MULTE LIMBI PRIN OLTCHIM MAI GAOZARULE,RAMAI CU MATA  SI CRA CRA LA SOOPT plie,NU MAI VINE PONTA SAU VOSGANIAN NICIODATA LA ,,,oltchim ,,,,,,,,,,,PLUTAAAAAAAAAAAAA

O SA TE ASTEPT CINDVA CU MULTIIIIIIII

#50729 Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-02 17:17

#50728: IA SI SOOOGE GHIOCA - Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha 

AM UITAT,PAI PILA TI A SOOOPT O MATA CIND ERAI IMPARAT JEGULE DE GHIOCA

MAI LINGE O CU LARGUTA SA MI CREASCA PUTA

#50730 Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-06 08:30

#50728: IA SI SOOOGE GHIOCA - Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha 

nu mai raspunzi gaozare de GHIOCA la lins pilele [POOOLILE]oltchimistilor cu mumeta?

SA MI O LI NG ..IIIIIIIIIII CU MUMETA

#50731 Re: Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-08 17:18

IGUS CU MATA GHIOCA,IGUS PINA N PLUTEEE

#50732 Re: Re: Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-11 14:23

#50731: SA MI O LI NG ..IIIIIIIIIII CU MUMETA - Re: Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha 

mai gaoaza retardataaa,mai li..gi si tu cu tati cra cra tambalagiul din PILA MEA?


Musafir

#50733 Re: Re: Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-11 14:25


Musafir

#50734 Re: Re: Re: Re: Re: Tata Jan,,,,,i o dai la mata mai ghiocelule,,,,,,,,hahaha

2018-09-13 17:08

tic tac pe viata boule handicapat

#50735 Re: Tata Jan,,,,,,,,emuilusi,o mai igus cu larga carmen?

2018-09-18 09:25

#50727: - Tata Jan 

hai gaozarulenu pornesti cu cra cra tambalagiul OLTCHIMUL?

ZLOTIIIII,FU...TU..TI MORTIII MATI DE NEMERNIC

#50736 .sa mi o LINGI CU MATAAAAA,LARGUTA SI cracraaaaaaaaaaaaaaa,mizerio de ghioca

2018-09-18 15:41

#50727: - Tata Jan 

NU CRONCANE DUMNEZEU CUMVA?


Musafir

#50737 Trandafire! Patraulea! Patraulea! Trandafire, dormiti? Nu Gogule.

2018-09-21 17:53

#53: Marcu care iti trage in ................... - Pentru gigel de hohentolern 

Marcu care iti trage in ...................

#53 Pentru gigel de hohentolern

2012-09-02 01:38

Gigele daca nu era dl.Roibu si ceilalti rahati impachetati cum ii numesti tu satisfacut,
voi specialistii de la OMV nu mai erati preluati si nici nu mai luati prime peste prime de stat degeaba cand noi produceam la Valcea.
Firmele alea de termopane este una si e foarte viabila (concureaza cu Gealan si altii de renume pe piata din Romania) se cheama Ramplast si daca ar avea materie prima adica PVC nu ar fi probleme. Motivul lipsei de materie prima pentru acea firma l-a determinat pe domnul Roibu sa lupte pentru preluarea Petrochimiei. A preluat-o cu eforturi mari din partea colegilor de la Valcea care mancau somaj pe paine si cei din petrochimie luau prime. A facut revizia cu specialistii preluati de la OMV (adica tocmai cei din categoria careia faci si mata parte). Nu trebuie sa ingrijoreze cei 1,5 miliarde de lei vechi din declaratia de avere a domnului Roibu din drepturi de autor.
Sunt bani cinstiti bazati pe brevete inregistrate la OSIM daca stii ce inseamna OSIM. Dar tu probabil nu esti invatat cu asa ceva esti invatat cu comisioanele de la contractorii cu care ii sifonati pe OMV-isti la lucrarile de intretinere.Problema era daca domnul Roibu nu trecea aceste venituri in declaratia de avere dar le-a trecut deci este corect. Daca mai ai suspiciuni du-te neconditionat la DNA si ANI.Fii sigur ca daca era ceva de cercetat si condamnat la dl. Director General nu ar fi scapat nepedepsit. Dar nu este cazul.
Puneti intrebari cum au aparut brusc masini de 40-70 000 EUR la baietii specialisti de la mentenanta din Petrochimie dupa revizia din 2010-2011 - culmea acesti baieti fiind din gasca veche preluata de la Petrom. Culmea este ca acesti baieti au atat tupeu ca se afiseaza cu ele. Ne-au spus colegi de la Valcea care veneau la Pitesti cu diverse activitati si care ii vedeau coborand din ele la intrarea in Petrochimie.
Cum au facut baietasii astia smecheri banii ??? De unde din salariile lor de 4000-4500 RON. Sa fim seriosi!! Asa ca daca ANI se uita un pic in gradina lor s-ar putea domnii specialisti sa se cam balbaie.
Cat despre personalul necesar pentru pornire acesta ar trebui sa existe pentru ca OMV cand a dat Petrochimia Oltchimului i-a comunicat Directorului Roibu ca toti sunt numai specialisti de top, acesta fiind si motivul pentru care domnul Director General ne comunica in Comisiile paritare ca nu poate sa ii dea in somaj pentru ca nu va mai gasi altii atat de calificati.
Ce s-a intamplat s-au deprofesionalizat intre timp ??? Oare ?????
Daca tot ai deschis cutia Pandorei tin sa precizez ca ati uitat sa indicati in lista celor recomandati pentru repornirea Pirolizei pe odralele sindicaliste de la Petrochimie:
Florescu Elena nora sindicalistului vostru;
Florescu Eugen fiul sindicalistului Dumitru;
Diana Radu fiica viceliderului Unirea
Cei indicati de tine sunt printre cei care isi vad de treaba total diferiti de cei de mai sus care nu stiu de ce vin la serviciu.
Daca te-ai legat de liderul nostru SLO Mihai Constantin nu pot sa nu amintesc si eu de odraslele liderului Dumitru de la Sindicatul nereprezentativ Unirea.
Deci Moncher lasa-ne cu ingrijorarea ca nu mai ai cu cine porni Petrochimia ca nu o sa o pornesti mata daca scapa de privatizarea cu PCC.
Nu ai ajuns la balta si te dezbraci!!!
Pentru a nu-ti crea confuzii m-am interesat sa nu vorbesc prostii si am aflat de la Pitesti ca angajatii enumerati de tine pentru pornirea Petrochimiei la misto:
Mihai Constantin;
Madalina Cioara
Nicoleta Dobre
nu i-a adus Oltchim sau Roibu sunt ai vostrii experti de la OMV.

Musafir

#50738 Re: Vrem un premier pentru Romania

2018-09-25 12:37

#89: Dan - Vrem un premier pentru Romania 

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca aproape toata industria romaneasca a fost pusa la pamant de guvernarile de dupa anii 90. De ce ar proceda guvernarea actuala altfel in cazul Oltchim-ului sau Arpechim-ului?
Premierul ar trebui sa se implice constructiv in acest caz pentru a demonstra ca merita sustinerea poporului. Daca va da si in acest caz copy-paste politicilor de punere pe butuci a industriei practicate de Iliescu si Nastase, atunci este deja evident ca viitorul romanilor nu este in Romania. Am sperat ca odata cu trecerea in rezerva a echipelor de old-boys comunisti care s-au perindat la putere va veni randul tinerilor, cu alta mentalitate si cu o gandire orientata spre viitor. As vrea sa pot sa cred ca nu ne-am inselat. Este dureros sa fii contemporan cu personaje care au transformat o tara cu atatea resurse intr-o natiune de comercianti si o piata de desfacere pentru alte tari (tari care in timp ce aratau cu degetul spre fabricile romanesti cerand inchiderea sau privatizarea acestora in orice conditii, au avut grije sa-si sprijine propriile industrii).
In concluzie: VREM UN PREMIER PENTRU ROMANIA!(faptic si nu doar la nivel declarativ)


Musafir

#50739 Re: Tata Jan

2018-09-25 12:40

#50727: - Tata Jan 

Sa ne referim pentru inceput la "Gura-Mare" de Emil Ghioca:
Emil Ghioca ar trebui mai intai de toate sa spuna ce HOT ordinar este el, cel care a furat din Oltchim cat a putut, motorina si benzina, si piese din garaj pe care a incercat sa le vanda pe sub mana! Sa faca bine sa spuna ce facea in timpul programului de lucru, cand in loc sa-si faca treaba se ducea acasa sa manance si sa doarma! Sa spuna el, care a facut greva foamei, ce se lauda cu friptanele pe care le manca si chiolhanurile pe care spunea ca le face. Daca a dus-o atat de rau, de ce etaleaza lanturi si bratari de aur cat mana de groase?? Sa faca bine sa spuna cate curse baga pe foile de parcurs in plus ca sa-si scoata bani in buzunarul propriu!

Astia sunt adevaratii hoti de la Oltchim, care acum s-au trezit cu portavocea in gura! HUOOOOOOOO!

HOTUL a ajuns sa strige hotii! Un exemplar tipic de jigodie materialista pe care nimeni nu a dat 2 bani; un PUTUROS care de cate ori era de munca se imbolnavea si lasa colegii sa-i faca treaba! NU muncea nici 4 ore pe zi, ci doar se plimba si-si facea treburile personale in timpul serviciului!
Nulitatea asta a ajuns in prim plan la televizor, sa faca greva foamei cu burta plina de fripturi si bautura! Sa-l ia la cercetat si sa vada toti care se uita in gura lui ce HOT ordinar este si cat a "capusat" el Oltchimul in atatia ani! Nici macar rusine nu-i este, pentru ca un asemenea specimen are obrazul prea gros. Un puturos care era platit mai bine decat altii ca sa isi faca treburile personale in timpul serviciului!
Uitati-va in gura marelui sindicalist EMIL GHIOCA - un HOT de cea mai joasa speta! Sa va explice si voua cum fura ca ultimul tigan si acuma are tupeul nesimtit sa strige ca altii sunt hoti! Toti prostii stau si il aplauda, fara sa inteleaga macar o iota. Ce sa inteleaga din vanzarea catre firmele din jurul Oltchim cand sunt atat de redusi mintal incat nu vad cum asta fura de sub nasul lor???

TIC TAC HANDEL,TIC TAC

#50740 Re: Re: Tata Jan,,,,,,,,,,,OF GAOZARE CITA UIE VEI LUA

2018-09-25 17:23

#50739: - Re: Tata Jan 

MAI INTI SA MERGI LA NEMERNICII DE TALPASANU SI TATI TAU CRA CRA TAMBALAGIUL LA CARE LE AI SOOOPT POOOLA SI SA LE SPUI CA NU SCAPATI  DE PICASSO

????????????

#50741 Întrebări fără răspuns .......................

2018-09-26 05:36

#335 deranjeaza pe cineva?

2012-11-15 12:16

 

Am inteles, subiect interzis.
De ce a angajat Diculoiu 450 de lucratori la Pitesti pe salarii de salarii?
Ca sa ne darame pe noi, sau pentru interese personale?
SA MI O IGUS CU TOTI DERBEDEI ENUMERATI DE PICASOO?LUMEA I STIE.

#50742 Re: Întrebări fără răspuns ......TU TI GITU L MATI DE NEMERNIC ,IGUS CU MATAAA?.................

2018-09-26 17:25

#50741: ???????????? - Întrebări fără răspuns ....................... 

NU MIZERIOOO ,KAKATUL DE ROIBU A FACUT ACEA MIZERIE AI UITAT BORFASULE SI DERBEDEULE JEGOS NUMIT GHIOCA?

Teleleu Ma-tase

#50743 Mai ia o gura de agheazma

2018-09-27 06:22

#202

2012-11-01 01:00

 

dle sofer de vama Ghioca, inceteaza cu amenintarile si insultele la adresa salariatilor oltchim. te consideri reprezentantul lor si ceri respect dar oferi doar lipsa de respect probabil provenita din considerabila educatie pe care o ai. deh, stii cum e - ai vrut in hora acum joaca - te simti neinteles? te simti acuzat pe nedrept? asa e cu "vedetismul" pe care l-ai cersit. parerea mea si cred ca foarte multi vor subscrie - e sa taci si sa faci ceva in folosul oamenilor - al tuturor nu doar cel personal. inghite in sec, realizeaza ceva pentru oameni si sa vezi cum toti te vor aprecia. sau poate consideri ca nu esti capabil de asa ceva?
CE TI AM ZIS GAOAZA CA TREC ANII,TIC TAC

#50744 Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,,igus de la picasso mai gaoaza retardata?

2018-09-27 08:14

#50743: Teleleu Ma-tase - Mai ia o gura de agheazma 

ce agheazma,asta sooooooge nu bea mizerabilul pooooli mele,asta a facut si in ani 2012 ai uitat  pretenasi ce facea pe sub BIROURII?

camikiro

#50745 Re: Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,si mai musca again.

2018-09-27 17:39

#50744: CE TI AM ZIS GAOAZA CA TREC ANII,TIC TAC - Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,,igus de la picasso mai gaoaza retardata? 

#229 ce subiect!

2012-11-05 22:29

 

Un Nedumerit( adica unul care nu intelege) si unul Gips ( adica amorf) si-au gasit sa se certe cu un Ghioca. Au gasit subiect de batut apa in piua. Ca sa infirmati jignirile de mai sus si sa dovediti ca macar limba romana o stiti spuneti-mi pluralul de la piua.
Revenind " la oile noastre", asta va framanta pe voi? In rest nu aveti nici o problema asa-i?
Deductie logica: din cauza lui Ghioca si ai lui vi s-a terminat sinecura. Stiti ce-i aia?
Oricum disparea, si stiti de ce? Pai a spus Radu Vasile: " Nu prea mai e mare lucru de furat" si a mai spus si Nicolae Vacaroiu: "Din 100 de lei se fura 40".

Musafir

#50746

2018-09-28 01:50

Hai sa ladam bascalia la o parte ,barscalie care ne caracterizeaza si nea dus unde unde nea dus ,,,,mai vine Vuza cu banii ? Ce se mai aude de privatizare ?


Musafir

#50747 Re: Re: Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,si mai musca again.

2018-09-28 09:33

#50745: camikiro - Re: Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,si mai musca again. 

deci;ai inceput mai nou sa lin,,gi,nu ,,,,,,,,,,,mai igus goaoaza?

TIC TAC HANDICAPATULEEEEEEEEE

#50748 Re: Re: Re: Re: Mai ia o gura iti vine sfirsiul gaoza

2018-09-29 15:58

#50747: - Re: Re: Re: Mai ia o gura de agheazma,,,,,,si mai musca again. 

ce ai patit e putin spus mizerio de ghioca,ca mi ai soooooptoo in fata oltchimului cu cu cra cra si talpasanu  s a uitat,ramine sa ne intilnim kakatuleeeeeeeee


Musafir

#50749 Re: Re: Re: Re: Re: Mai ia o gura iti vine sfirsiul gaoza

2018-09-30 10:46

GHIOCAAAAA tic tac in gura mati sa ma kaa

#50750 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai ia o gura iti vine sfirsiul gaoza

2018-09-30 17:17

#50749: - Re: Re: Re: Re: Re: Mai ia o gura iti vine sfirsiul gaoza 

TE MANINC ESCROCULEEE,VA MANINC  DERBEEILOR, DE ALPASANU SI CERNEV,MI O VETI SOOOOOOOOOOO GEEEEEE