Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

RRR

#326 pentru Adele

2012-11-14 09:11

Sunteti destepti, bravo!
Dupa ce i-ati jignit in toate felurile: prosti, gratargii, mitocani, inculti, s.a., acum umblati cu minciuni pe acadea ca va folositi de ei. Asa e, sefii si-au luat salariile pe octombrie,
dar e vorba de fostii sefi, via: cheltuieli reclama publicitara pentru club sportiv
Zau sunteti destepti.
vasile

#327 Re: Re: Intrebare

2012-11-14 09:27

#325: Angajat - Re: Intrebare

Doamna Angajat(A) cu majuscula, ca asa te prezinti, ca esti persoana importanta, stim: asa cum ai spus mai devreme , e rugata toata lumea sa iasa la protest.

Nimeni nu a agresat pe nimeni.

Problema ta este ca ploua si ti se scurge rimelul si te dovedesti a fi doar o intriganta.

Tiberiu

#328 Roxanica

2012-11-14 09:44

Daca esti economista si nu-ti gasesti de lucru, intr-adevar ai probleme de competenta.
Asa ca, du-te si pupa-i mana lui mamica ta ca ti-a dat asa un post caldut si mai bine apuca-te sa studiezi sa-ti ridici nivelul profesional.
Cat despre replicile pe care le dai are dreptate ... nu stiu cine, latri ca un caine de paza... al hotilor.
Maria

#329 cei care se prefac

2012-11-14 10:01

La atata ipocrizie si minciuna nu pot sa ma abtin.
Oltchimul a preluat petrochimia de la Arpechim cu 400 de angajati. Acum sunt 850 la Pitesti si stiu de la ei ca sunt angajati de Diculoiu.
Ce a castigat Diculoiu personal, punanad atata povara pe lucratorii de la Valcea?
Ghioca Emil

#330

2012-11-14 19:00

M-ati impresionat, stimati colegi solidari!!!
Se pare ca ati inteles ceva din tot acest circ in care ati jucat si voi.
Ati ajuns la concluzia ca trebuie sa fiti alaturi de "grataragii, gura-mare,etc". Am observat ca la sedinta de azi, 14.11.2012, le-a venit glas, poate mai mare decat al meu, semnatarilor acestei petitii. Fiti constienti ca nu se mai revine niciodata la ce a fost (ma refer la acele grupuri de interese).
Lasati aceasta conducere sa porneasca activitatea in Oltchim, fie ea si la 50-60%, ca poate mai sunt sanse.

Daca vechea conducere era mai buna, nu inchidea portile Oltchimului, sau daca era capabila, le putea si deschide. Istorie...
Sa nu credeti ca am fost nesimtit, cand pe unii i-am facut "prosti cu scoala", cand "scolitii" acestia au ocupat functii de conducere. Poate sunt mai rentabili in productie.

un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil

#331 Nu ai inteles nimic! Mai incearca ... poate nimeresti.

2012-11-14 19:59

Priviti aceste imagini si vedeti care a fost pofta ce-a poftit "stimatul coleg solidar"!!!
http://www.realitatea.net/protest-drastic-la-oltchim-angajatii-au-intrat-in-greva-foamei_1007243_video_1258863.html#galerie
Si transcriu declaratia acestuia "...nu avem decat doua variante: ori il dam jos pe Diculoiu si reglam niste treburi pe aici (n.a.: este vorba de interese personale si de grup), ori la spital".
Cum Diculoiu nu a fos dat jos ... ramane valabila pentru tine a doua varianta: LA SPITAL "stimate coleg solidar"! Si cred ca, pentru boala ta, este indicat cel de la BALACEANCA.
Inainte de-a raspunde acestui comentariu, sa nu uiti, sa-ti iei medicamentele!

S. MAX

#332 POLITICA PUMNULUI IN GURA APLICATA LA OLTCHIM?

2012-11-14 21:08

Demersul salariatiilor de la OLTCHIM, concretizat prin declansarea - in data de 12.11.2012 a unei greve spontane se apropie de final.
"BOMBA OLTCHIM" - este aprope dezamorsata prin metoda "pumnului in gura", combinata cu tactica romana "divide et impera!" (ridicata la rang de principiu de guvernare de catre Maciavelli si preluata de catre actuala conducere OLTCHIM).

Sa recapitulam evenimentele desfasurate astazi 14.11.2012:
- la primele ore ale zilei, greva salariatiilor de la ARPECHIM Pitesti a fost inabusita, inca din fasa, pe fondul tradarii comise de catre liderii de sindicat de la "UNIREA" si "RAFINORUL", spre disperarea membriilor acestor sindicate; tot cu aceasta ocazie salariatii de la ARPECHIM Pitesti au aflat ca actiunea de pichetare a sediului MECMA Bucuresti - programata pentru data de 15.11.2012 - a fost anulata de aceiasi "tradatori";
- la OLTCHIM Ramnicu valcea, o mana de oameni au continuat - in ciuda ploii, actiunile greviste declansate spontan inca din data de 12.11.2012; ei s-au manifestat, a treia zi consecutiv, pentru: plata drepturilor salariale restante din lunile septembrie si octombrie pana cel mai tarziu in data de 15.11.2012 (conform unui protocol incheiat in data de 12.10.2012 si semnat de catre Domnul Rodin Traicu in dubla calitate: Secretar de Stat in cadrul MECMA si Presedinte al CA OLTCHIM), ridicarea productiei OLTCHIM de la cca. 8% din capacitatea de productie la cca. 65% din capacitatea de productie - conform asa-zisului "plan B de functionare a OLTCHIM" - initiat (pana in acest moment numai la nivel declarativ) de Guvernul Romaniei; asigurarea capitalului de lucru, etc.; pe tot parcursul zilei cei sase salariati ai OLTCHIM aflati in greva foamei au continuat demersul lor fiind animati de disperare fata de situatia OLTCHIM si avand ca principal punct de revendicare "venirea Primului Ministru Ponta la OLTCHIM pentru a discuta soarta OLTCHIM";
- spre sfarsitul zilei de astazi, noua conducere a OLTCHIM, a convocat toti sefii din OLTCHIM si le-a solicitat acestora sa stinga greva salariatiilor prin orice mijloace (discutii directe intre sefi si salariatii pentru a-i covinge pe acestia sa renunte la greva "de vorba buna"; ameninarea acestora cu taierea orelor in care au participat la greva, diminuarea salariilor, schimbarea locurilor de munca, desfacerea contractelor individuale de munca, etc.).

Si, acum, sa vedem unde sunt si ce fac cele patru sindicate de la OLTCHIM?
Unde sunt si ce fac liderii acestor sindicate: Diculoiu, Marcu, Prisacaru, Cernev, Ghoiga, Burdoaza, Dumitru, Popescu, etc.?
De ce si-au tradat membrii si de ce i-au tradat pe salariati, parasind tabara acestora si alaturandu-se - in mod nefiresc - de cealalta parte a baricadei si transformand dialogul social sindicate - patronat intr-un dialog patronat - patronat?

Ghioca Emil

#333 Re: Nu ai inteles nimic! Mai incearca ... poate nimeresti.

2012-11-14 22:54

#331: un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil - Nu ai inteles nimic! Mai incearca ... poate nimeresti.

Evident, cand un om este slab, asa cum esti tu, incearca sa puna cuvinte in gura altuia. Formularea este "si reglarile care sunt aici"...aici = Oltchim = toti angajatii Oltchim. Ma gandesc ca ai nevoie de consiliere personala ca sa poti intelege sensurile proprii ale cuvintelor! In loc sa te gandesti ca sunt colegi de-ai tai care stau in frig facand greva foamei, tu rastalmacesti aiurea niste afirmatii. Azi au cazut la datorie 3 colegi de-ai tai din cei 6 care fac greva foamei. Macar daca ai fi suficient de deschis la minte sa vezi ca lupta si pentru cauza ta ca angajat Oltchim. Unii sunteti buni doar de gura...

vasile

#334 pentru MAX

2012-11-15 07:58

Esti un tip inteligent dar te prefaci ca nu ai intelgi.
Ce spun acum nu e pentru tine ci pentru cei pe care vrei sa-i aiuresti.
Iesirea din 12.11,(spontana organizata cu afise, manifeste si convocari) a fost gandita de Roibu si pusa in practica de Preoteasa(sau de fata ei care a impartit manifestele).
Adica: toti sefii din raza Oltchim care le sunt datori au primit ordin sa trimita oamenii "in fata".
Asa se explica prezenta lucratorilor de la Chempro, Topanel, Designro..... care au iesit pentru prima data.
Nu spun ca e rau ca au iesit. Rau e scopul lor: sa ceara demiterea actualei conduceri(ca sa se ceeze haos) si sa ceara salariile la zi (ca sa se consume orice resursa si sa nu se poata porni combinatul).
Numai ca ceilalti au cerut sus si tare pornirea combinatului.
Scopul lui Roibu este clar: "Dupa noi potopul"
Maria

#335 deranjeaza pe cineva?

2012-11-15 11:16

Am inteles, subiect interzis.
De ce a angajat Diculoiu 450 de lucratori la Pitesti pe salarii de salarii?
Ca sa ne darame pe noi, sau pentru interese personale?
Mia

#336 Nimanui nu-i pasa de voi,nu va mai mintiti singuri!

2012-11-15 14:27

Toti din conducerea actuala sint niste sarlatani si niste nemernici care fac totul sa va fure cit mai mult.De ce in aceasta perioada neagra pentru tara ei prospera si-si etaleaza cu nonsalanta bogatiile?Pentru ca sint ocrotiti de legile date in favoarea intereselor lor si fam.lor de mafioti si de APARATUL DE DEZINFORMARE(Televiziuni private),Represiune(sri,spp,jandarmi,comunitari,firme private,etc.......Adevaratii Conducatori ai RO. sint STRAINII(FMI,BM,AUSTRIECI,GRECI,RUSI si altii)pe care nui intereseaza decit PROFITUL si sa distruga tara.
SALVAREA???---JURATI--LEGI ASPRE(MOARTE PENTRU MOARTE,TRADARE,ECONOMIC...)SI APLICATE LA URGENTA!--REZULTATUL:NIMENI NU VA MAI FURA,UCIDE,TRADA TARA SI TOTUL VA INTRA IN NORMAL.
Maria

#337 Re: Nimanui nu-i pasa de voi,nu va mai mintiti singuri!

2012-11-15 15:20

#336: Mia - Nimanui nu-i pasa de voi,nu va mai mintiti singuri!

Asa e. Hotii huzuresc, ei si neamurile lor se pregatesc de revelioane  si rad de prostii care vor sa munceasca

Diana P.

#338 Re: pentru MAX

2012-11-15 15:22

#334: vasile - pentru MAX 

Stimate "coleg", iti multumesc pentru ca imi aloci in intregime "meritul" acestui protest - din pacate pentru mine, nu mi-l pot aroga, intrucat nu este adevarat. Si eu fac parte din salariatii Oltchim, indiferent care este numele meu si cine imi sunt parintii, si acesta a fost motivul pentru care am iesit in strada alaturi de ceilalti! Nici eu nu mi-am primit salariile, la fel ca toti ceilalti angajati Oltchim.

Cei care abereaza spunand ca Preoteasa sau Roibu au indemnat oamenii sa iasa in strada sunt evident frustrati personal, acuzand pe x si y, care au plecat pur si simplu si nu au si nici nu vor sa mai aiba nici o tangenta cu Oltchim-ul. Dar ce pretentii poti avea de la niste oameni care la intruniri ii scuipa pe ceilalti in fata, de la oameni care dezumfla rotile de la masina liderului de sindicat in vazul lumii, de la niste huligani care vor sa porneasca hidrantele de apa pe angajati??? Ce pretentii sa avem de la acestia?

Ar fi fost interesant sa ma acuze de asta oamenii care ma cunosc, care stiu ce si cat am lucrat in Oltchim, indiferent de numele pe care il port. Parerea voastra, a celor care nici nu ma cunosc,  nu ma intereseaza, si cu atat mai mult acuzatiile aberante pe care le-ati facut catre x, y, si z, fara sa va uitati in gradina de uscaturi proprie. Pt. mine personal este importanta parerea oamenilor cu care am lucrat efectiv in Oltchim, cu care am colaborat mai bine sau mai putin bine, a clientilor, si nu a neavenitilor care nici macar nu stiu despre ce si cine vorbesc.

N-aveti decat sa va eliberati frustrarile, daca asta va face sa va simtiti mai bine.

Maria

#339 Re: Nimanui nu-i pasa de voi,nu va mai mintiti singuri!

2012-11-15 15:25

#336: Mia - Nimanui nu-i pasa de voi,nu va mai mintiti singuri!

Si totul porneste de la justitia care nu vede, nu aude, nu are picioare, nu are nici un simt.

De ce nu sunt arestati hotii?

Pentru ca au bani sa-i cumpere.

vasile

#340 Dianei

2012-11-15 15:37

Stim ca nu te intereseaza soarta oltchimistilor. Nu era cazul sa afirmi intr-un discurs care tradeaza o nimicura de cultura. Ti-ai mai dat o data cu stangul in dreptul.
Ai avut sarcina clara si ai executat-o. Pana nu ai primit tinta nu te-a vazut nimeni.
Cat despre calitatile tale nu exista indoiala: "sunt sublime dar lispesc cu desavarsire".
P.S. Ti-a luat si tie mamica geanta de 3000 de euro?
claemi

#341 Sinteti naivi d-lor:

2012-11-15 15:42

Termina repede si cu intreprinderile astea cum au terminat totul in tara!Sintem datori vinduti de guvernele care s-au perindat de 22 de ani!Tara in realitate e condusa de STRAINI,FMI si BM! Razboiul a fost CISTIGAT iar noi sintem COLONIE!!!!!!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2012-11-15 22:06


Un observator

#343 Profitori in continuare

2012-11-16 17:33

Lamuriti-ma si pe mine cu ce se mai ocupa domnul Olaru, fost director general? In calitate de ce
se plimba dupa amiaza cu familia in oras, cu masina Oltchimului -VL 88 CCH?  Inca se mai practica vechile obiceiuri de a profita dupa urma Oltchimului, mai ales acum in situatia in care suntem? Sau poate se plimba pe "combustibilul lui" asa cum sustin si altii care tot de masinile Oltchimului se folosesc inca si nu in interes de serviciu. Au vazut ca nu se ia nici o masura impotriva lor si hai sa mai tragem jar pe turta noastra cat putem. Avem bani asa de aruncat pe motorina pentru interesele personale ale unora? Fiti mai atenti si la aceste amanunte pentru ca si astea golesc casieria de bani.

Maria Cobra

#344 Re: Profitori in continuare

2012-11-16 18:15

#343: Un observator - Profitori in continuare

Amice, ai pus punctul pe "I". Fostul director Olaru, mana dreapta a lui Roibu a fost surprins joi seara la iesirea din sediul Oltchim, cand incerca sa scoata TREI SACI CU DOCUMENTE. La intrebarea celor de la paza, individul a raspuns calm si nevinovat: "Sunt acte pe care nu le pot studia la birou si le duc acasa, sa le pot studia in liniste". In linistea caminului conjugal, alaturi de doamna sa(fosta Radutoiu).Se dovedeste, daca mai era cazul, ca fosta conducere actioneaza clar pentru stergerea urmelor si sabotarea conducerii actuale. Domnii din conducera actuala, platiti tot de CET, in ciuda opozitiei unor "revolutionari" de la Petzetakis(supusi, inca, domniei Verachim) se straduiesc sa redreseze combinatul distrus de directorimea fosta, care actioneaza prin intermediul secretarelor care au grija sa copieze documentele si sa le trimita spre postare pe site-urile create la comanda pentru salvarea caracatitei Oltchim(cu "C" de la capusa). Dupa 1 decembrie, se va incepe curatenia de iarna, iar secretarele si sefii cu liceu chinuit la seral vor trece la munca in productie, sa le vina mintea la cap, caci prea le cazuse in picioare.

vasile

#345 presupun

2012-11-16 21:30

1.Cand a venit corpul de control prima data se zicea ca Roibu le-ar fi zis directorior lui ca nu-i va trage dupa el daca va fi legat, dar ei sa stea aici si sa aiba grija de dovezi.
Or fi dovezile in sacii cu documente?
2.Ieri Roibu, care oficial este in CO, s-a intalnit cu Smeu si Iordache la cantina. Ce dispozitii o mai fi dat?
3.Poate Olaru facea si el curatenie de sarbatori. Cei 3 saci cu documente se arhivau la el acasa sau la alta casa?
Ghioca Emil

#346

2012-11-16 22:52

Dupa cum sta situatia, sunt sigur ca poate fi si mai bine. Pana la sfrasitul lunii noiembrie, plata salariilor si a tichetelor de masa va fi la zi, inclusiv CO.

Se va ajunge la un moment in care o sa cerem plata anticipata a salariilor pe cateva luni si multe altele, dupa care tratament pentru pofta de munca.

Problema ciudata va fi alta, dragi colegi, care v-ati cam batut joc de cei care incearca sa faca ceva pentru acesta societate. In scurt timp veti trage consecintele.

In timp ce altii gaseau solutii, sau incercau sa gaseasca, voi, acei grevisti din spuma, platiti de Oltchim, cereati cu totul altceva prin acele mesaje scrise pe coli A4, scoase la imprimantele Oltchimului, cu tonnerul Oltchimului. In timp ce oamenii strigau "vrem salariile" si "vrem pornirea Oltchim", voi strigati "jos Balan".Ce vrei voi de fapt? Vreti sa porniti Oltchimul ca sa aveti unde lucra si de unde sa va castigati existenta, sau pur si simplu nu va place fata lu' Balan, si asta va zgarie pe creier????
Se anunta ceva conditii meteo cu vant puternic si sigur acesti "grevisti" din spuma de sapun vor fi spulberati de propriile interese...

un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil

#347 Adevar sau minciuna?

2012-11-17 20:54

In comentariul cu nr. 278, postat in data de 07.11.2012, orele 17:44, declarai (si sunt cuvintele tale, greselile tale), citez:
"Im schimb preferati sa dati din gura, in loc sa se gaseasca unul mai rasarit si sa umble dupa fundul meu ca sa imi vada actuala situatie politica (revin la ce am mai spus: ar fi o dezamagire totala pentru voi sa va convingeti ca nu sunt membrul niciunei formatiuni politice. Ar fi bine sa va cumpati servetele de pe acum...)."
In aceiasi seara, la nici doua ore de la acest comentariu, erai prezent la Vila Bujoreni la masa data de PDL. In ce calitate? De membru de partid sau de pomanagiu? De fapt ce ma mira? Nu esti decat un mitoman, un pomanagiu (daca nu curge trebuie sa pice), o curva politica si un tradator: l-ai tradat pe Gutau si ai trecut la R. Radulescu; l-ai tradat pe R. Radulescu si ai trecut alaturi de Gutau (tradand PDL-ul ca sa treci la UNPR); l-ai tradat din nou pe Gutau si ai trecut la R. Radulescu (tradand UNPR-ul ca sa treci la PDL); l-ai tradat pe Roibu (care te-a angajat la interventia politiei, nu pentru ca ai fi fost un as al volanului).
Dar nu esti tu de vina pentru acest lucru (acesta fiind modul tau de viata, modul tau de-a fi); de vina este Gutau, de vina este R. Radulescu, de vina este Roibu, de vina este Cernev (pentru ca in curand il vei trada si pe el).

In comentariul cu nr. 333, postat in data de 14.11.2012, orele 22:54, comentai de la "inaltimea pozitiei tale" (si sunt cuvintele tale), citez:
"Azi au cazut la datorie 3 colegi de-ai tai din cei 6 care fac greva foamei. Macar daca ai fi suficient de deschis la minte sa vezi ca lupta si pentru cauza ta ca angajat Oltchim. Unii sunteti buni doar de gura..."
Este clar: tu nu mai esti coleg cu noi, cu salariatii de la OLTCHIM, cu grevistii foamei. Tu cand ai fost in greva foamei, pentru interesul tau personal (nu al salariatiilor OLTCHM), a fost ok; era legitim demersul tau. Acum ... tu esti coleg cu Balan, cu Cernev, cu Calea, etc. Te-ai ajuns! Te uiti din varful prajinei la noi. Greva de la inceputul saptamanii, desi a fortat plata salariilor pe luna septembrie, dupa tine a fost ilegitima. Ce spun despre acest lucru colegii tai de sindicat care au participat si s-au implicat activ la aceasta greva? A fost o greva ilegitima sau a fost o greva binevenita? Ca te-a huiduit lumea si nu ai mai fost aplaudat a fost greva ilegitima? Interesul tau a fost sa pozezi din nou in erou (eroul de mucava), dar ... ni ti-a iesit.

In comentariul cu nr. 346 postat in data de 16.11.2012, orele 22:52, comentai, lovit de iraționalitate și delir (si sunt cuvintele tale), citez:
"Se va ajunge la un moment in care o sa cerem plata anticipata a salariilor pe cateva luni si multe altele, dupa care tratament pentru pofta de munca.
Problema ciudata va fi alta, dragi colegi, care v-ati cam batut joc de cei care incearca sa faca ceva pentru acesta societate. In scurt timp veti trage consecintele.
................................................................................................................................................
Se anunta ceva conditii meteo cu vant puternic si sigur acesti "grevisti" din spuma de sapun vor fi spulberati de propriile interese... ". Gura pacatosului adevar graieste!
Tu vorbesti despre munca, cinste si legimitate? Tu, care nu mai ai curajul sa vii la noi in garaj si te ascunzi in spatele lui Cernev? Tu, care cel putin un sfert din timpul normal de lucru ai stat acasa? Tu care ai intrat in greva foamei pentru "ciolan"? Tu care "consumai" mai multa benzina si ai cheltuit bani pentru "revizii" decat autoturismele care faceau curse prin tara? Acum ai inceput si cu amenintarile. Ce ne vei face? O sa ne penalizezi? O sa ne dai afara? O sa ne bati? O sa ne impusti? Ai inceput sa semeni cu Hitler! Dar ai ramas la stadiul de sofer de raba.

Tu trebuie sa taci si sa termini cu prostiile!
O sa tac si eu. Sa asteptam data de 30.11.2012 si ... daca va fi asa cum ai spus mai sus (si sunt cuvintele tale, greselile tale), citez "pana la sfrasitul lunii noiembrie, plata salariilor si a tichetelor de masa va fi la zi, inclusiv CO" (la zi inseamna salariul lunii octombrie si avansul pe luna noiembrie) eu imi voi cere scuze; daca nu va fi asa ... atunci, tu trebuie sa-ti ceri scuze si sa dispari!

Ghioca Emil

#348

2012-11-18 17:02

Esti foarte ironic si inrait si se pare ca ai pierdut mai mult decat multi altii. Daca esti atat de destept, de ce nu iti dezvalui identitatea?

"Azi au cazut la datorie 3 colegi de-ai tai din cei 6 care fac greva foamei. Macar daca ai fi suficient de deschis la minte sa vezi ca lupta si pentru cauza ta ca angajat Oltchim. Unii sunteti buni doar de gura...". ATUNCI CAND AM SPUS "TU", AM SUBLINIAT FAPTUL CA TUUUU ESTI CEL CARE TREBUIE SA REALIZEZI CA ITI SUNT COLEGI, PENTRU CA NEGLIJEZI INTR-UN MOD GROSOLAN ACEST LUCRU.

 

Partea buna este ca eu nu imi contest pregatirea profesionala, spre deosebire de multii altii care se cred Verde-Imparat. Cred ca unii v-ati gresit vocatia, fiind angajati la Oltchim. Vad ca v-ar sta mai bine ca si critici literari... rastalmaciti cuvinte ca sa iasa ca voi... nu mai merge cum era odata...

un coleg nesolidar al unui coleg mizerabil

#349 Tot nu ai invatat nimic!

2012-11-18 20:08

In desele tale accese si excese de iraționalitate și delir ai declarat ca esti un "mare erudit" si ca esti absolvent de facultate (probabil sub acoperirea egoului tau de fiinta mitomana) iar acum spui ca esti un simplu sofer. Dar eu constat (si cred ca sunt in asentimentul majoritatii colegiilor nostri) ca tu nu esti in toate facultatile mintale!

Nu te supara dar nu esti singurul! Acest lucru se intampla "de cand lumea si pamantul". Si spre exemplificare iti dau, gratis, urmatorul citat:

„Adevaratii prieteni se gasesc cu greu printre cei ce traiesc in mijlocul onorurilor si al afacerilor publice. Unde se va gasi un om care sa prefere onorurile unui amic, onorurilor sale? Si pentru a lasa la o parte aceste rivalitati, cat e de grea si penibila tovarasia in nenorocire! Nu e usor de gasit omul care sa consimta a lua parte la ea. Cu dreptate ENNIUS a spus: Un prieten sigur se cunoaste la o intamplare nesigura. Doua lucruri dovedesc slabiciunea si usurinta a mai tuturor oamenilor: dispretul pe care ni-l arata fiecare si faptul ca se leapada de noi in nenorocire. ”

CICERO, De amicitia, 17,64,
citandu-l pe ENNIUS, Scenica, 296

 

In alta ordine de idei poti sa ne spui cum se impaca politica ARD - pe care o deservesti la nivel declarativ cu politica USL in OLTCHIM - pe care o deservesti cu trup si suflet la nivelul faptelor? Dar ce ma mira? Unul care-si face veacul pe "centura", o "curva politica si o curva de om" nu are doctrina, nu are onoare - fiind doar un mercenar si un pomanagiu! R. Radulescu - cel pe care la-i tradat, ca sa te intorci le el in genunchi - stie care sunt faptele tale alaturi de USL?

Dreptul la exprimare nu poti tu sa mi-l ingradesti! Si asa cum ti-am mai sus mai vino in garaj - printre noi; nu uita, tu ne-ai amenintat ca vei sterge pe jos cu noi; noi te asteptam sa te facem pres ... ca vicepres te-ai facut singur!

Cogito, ergo sum.
Cave ne cadas!

vasile

#350 colegului nesolidar

2012-11-19 08:57

Daca esti asa un cugetator, ai grija ca vom cadea toti daca insistati sa-i sprijiniti pe hoti.
Sa nu crezi ca vei fi scutit indiferent de amicitiile dumitale.
Lucrurile sunt clare: fosta conducere a facut in Oltchim o gaura de un miliard de lei. A furat fiecare pe partea sa.
Roibu si-a asigurat asistenta juridica (un fel de imunitate) cu zeci de contracte ( de mii si zeci de mii de euro) cu persoane si firme din domeniu; si-a asigurat tot neamul pe sute de ani si toti prietenii cu tot felul de contracte preferentiale si salarii babane pentru angajatii "speciali"; lui Diculoiu i-a inchis gura cu anexele date in folosinta, a fost lasat sa angajeze sute de oameni (la Valcea si la Pitesti) s.a. , iar el s-a lasat ademenit ca asa ii este este caracterul...
Apropo am o curiozitate personala: ce calitati are Iordache pentru asa un post in afara de a fi cumnat cu prima doamna Meirosu?
Concluzie: chiar si nesolidarii vor cadea solidar cu tot angajatii daca se va realiza pofta lui Roibu: DUPA MINE POTOPUL.
Daca faci parte din clanul privilegiatilor descrisi mai sus, te inteleg daca vei lupta in continuare pentru daramarea Oltchimului, ar fi si in folosul tau, sa ti se stearga urmele.