Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

BREAKING NEWS ALER ROMANIA

#45101 REŢEAUA judecătoarelor care vindeau sentințe pe bani. STENOGRAME: Cum se împărţea ŞPAGA în CUIBUL de

2015-11-23 09:56

REŢEAUA judecătoarelor care vindeau sentințe pe bani. STENOGRAME: Cum se împărţea ŞPAGA în CUIBUL de CORUPŢIE de la CU_RTEA DE APEL Bucu_reşti

Toate s-au aflat în vizorul DNA din anul 2012, când procu_rorii au întocmit o listă neagră a magistraților corupți din justiția bucu_reșteană

 

Arestarea judecătoarei Geanina Terceanu, fostă Teodorovici, era previzionată. Procu_rorii DNA descoperiseră, în urmă cu mai bine de trei ani, că la nivelul Tribunalului și al Cu_rții de Apel Bucu_rești se trafichează sentințe favorabile contra șpagă de către mai mulți judecători. Printre ei se afla și Geanina Teodorovici de la Secția I penală a TMB.

Ea făcuse parte din completul care a decis, în 11 februarie 2013, eliberarea lui Dinel Nuțu, fost Staicu. Geanina Teodorovici și o colegă de-a sa au dat verdict favorabil arestatului, în timp ce a treia judecătoare din complet s-a opus eliberării.

Pe baza informațiilor, la DNA se conturase o listă a șpăgarilor în robă, dar atât.

Lipsa unor probe clare a făcut ca prima arestare să se producă abia în vara lui 2013, în dosarul de răsunet al lui Dinel Staicu. Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Cu_rtea de Apel Bucu_rești (CAB), a fost pusă sub acuzare de către DNA pentru cea mai mare mită descoperită până atunci: un milion de euro!

Anterior, Veronica Cîrstoiu făcuse parte din completul de judecată ce a anulat condamnarea la șapte ani de închisoare, cu executare, primită de Dinel Staicu în dosarul fraudării Băncii Internaționale a Religiilor (BIR).

Judecătoarele Veronica Cîrstoiu, Dumitrița Piciarcă și Liliana Bădescu, de la Cu_rtea de Apel Bucu_rești, au fost cercetate pentru abuz în serviciu în legătură cu modul în care au decis anularea unor decizii anterioare ale instanțelor în acest caz, dar au primit scoatere de sub urmărire penală.

Lucrurile murdare aveau să iasă la iveală și să fie probate ceva mai târziu. În august 2013, procu_rorii au anunțat că, în perioada august 2011 - februarie 2012, Dinel Staicu, atât în mod direct, cât și cu ajutorul fratelui său, Staicu Marian și al avocatei lui, a promis și a dat suma de 1.000.000 de euro judecătoarei Cîrstoiu Veronica.

Colegele Geaninei Terceanu, arestate pentru corupție

Valoarea mitei bătuse tot ce se primise până atunci. Astfel că Veronica Cîrstoiu și-a căpătat porecla de „Regina șpăgilor din justiție”, surclasându-le pe judecătoarele Viorica Dinu și Antonela Costache de la TMB, arestate cu puțin timp înaintea ei pentru un „peșcheș” de doar 800.000 de euro.

Interesant este că numeleVeronicăi Cîrstoiu apăruse și în stenogramele dosarului celor două judecătoare, care se lăudau că au posibilitatea să faciliteze obținerea unor soluții favorabile în dosarele repartizate la completele penale de la Cu_rtea de Apel.

Și totuși, aceasta nu s-a speriat și nu a încetat actul de corupție, ajungând să fie încătușată și condamnată.

La fel a procedat și Geanina Teodorovici Terceanu, deși procu_rorii DNA anunțaseră că la TMB, judecătoarele Dinu și Costache creaseră un grup infracțional și că nu ar fi putut să vândă sentințe pe bani grei, fără a avea oamenicheie și la instanțele ierarhic superioare.

Terceanu apărea și ea în dosarul Dinu-Costache, ca făcând parte din rețea și se invoca faptul că, împreună cu o colegă, au pus în libertate doi membri ai clanului Dacienilor, implicați într- un scandal stradal imens cu alt clan, în care s-au folosit bâte, săbii, topoare și un pistol. Judecătoria arestase interlopii, dar la TMB, Terceanu a decis că aceștia pot fi cercetați în stare de libertate pentru că muncesc și se duc la școală. Procu_rorii DNA n-au avut probe suficiente și au rămas doar cu suspiciunile.

Judecătoarea și spărgătorii de case

Geanina Teodorovici Terceanu este originară din comuna Movila, județul Ialomița. Acolo a și primit, susține denunțătorul, o parte din șpaga de la Becali.

Banii i-ar fi încasat în tranșe, în perioada aprilie 2009-mai 2012. Nu era măritată în acea perioadă și, e posibil, ca actualul soț, judecător și el la Tribunalul Bucu_rești, să nu știe de tranzacțiile nevestei cu inculpații din Dosarul Transferurilor prin intermediul a trei persoane. Două dintre ele sunt doi spărgători de case, apropiați ai lui Giovani Becali.

Ghinionul a făcut ca hoții să fie prinși în aprilie 2015, iar în cu_rsul anchetei, ca să-și negocieze o pedeapsă mai mică, au denunțat aranjamentul dintre Becali și judecătoarea de la TMB. Sunt surse care susțin că și frații Becali au recunoscut în fața procu_rorului cum a decu_rs mituirea judecătoarei pentru achitarea din 2012.

Exemplu de cum se trafica șpaga la Tribunalul Bucu_rești

Într-o interceptare telefonică din 19 decembrie 2012, aflată la dosarul DNA, judecătoarele Antoanela Costache și Viorica Dinu de la TMB vorbesc despre implicarea judecătoarei Veronica Cîrstoiu, de la CAB, în traficarea influenței privitor la unul din dosare.

STENOGRAME

Antonela Costache: Dar tu la cine te-ai dus, la Antoaneta (judecătorul Antoneta N.) pentru ăsta?

Viorica Dinu: Da! Dar a fost așa: Vorbim cu Veronica (n.r. - Veronica Cîrstoiu) ca să intre invers.

Antonela Costache: Că mai multe societăți nu au fost citate și dosarul ăsta fără completul ăsta și mai sunt și alte complete cu care nu poți să vorbești, dar poate ... pentru că acuma, deci, cu asta, cu Veronica, a rămas că ne dă banii.

Viorica Dinu: Păi da, și să încerce să le convingă.

Într-o altă interceptare, din 21 decembrie 2012, cele două judecătoare prietene cad de acord cum să împărtă șpaga, grosul mergând către colega Cîrstoiu de la Cu_rtea de Apel.

Antonela Costache: Mie mi-a adus 35 (n.r - 35.000 de euro). Noi cât să ne oprim?

Viorica Dinu: Păi, cât zici tu!

Antonela Costache: Ne oprim, ne oprim... câte două jumate, dăm 30? Că ajungea și… 

Viorica Dinu: Și eu zic că ajungea. Dar să știi că ajung”

http://www.evz.ro/reteaua-judecatoarelor-care-vindeau-sentinte-


Musafir

#45103 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 10:14


Musafir

#45104 Re: creante oltchim

2015-11-23 10:18

#45102: creanta oltchim - creante oltchim 

INDIFERENT CE VORBITI NU SCAPATI DE FOTA MULTIII,POATE VA LUATI ZBORUL SPRE BULGARIA DUPA CRA CRA ,TIC TAC SI ATIT.


Musafir

#45105 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 10:23

#45103: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI 

 SI DACA TOT VORBIM DE JEGURII,PAI CINE SINT SOBOLANII JEGOSII;CRA CRA,GAOZARUL,PIRNEA,RADU DE LA AFUMATI,BURDOAZA,BIDIN,TUGURIN,ETC,NU VOI ATI LUAT ZLOTII SI ATI TRADAT OAMENIII?


Musafir

#45106 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBIL

2015-11-23 10:30

#45105: - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR 

 SI MAI FAC UN PARIU GAOZARULE,TE COLIND SI TE PRIND MINCA...MI..AI ALUP,

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45107 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 10:33

#45102: <= Clantoi, clanta ratacita, cra cra cra

 Mai musca inca o data, jagardeao. Stati-ar "prieteneste" in botul tau de clanta, clantoi imputit, acum cu sarmau in gura sa ramai ca vin sarbatorile si prea te crezi ceea ce n-ai fost niciodata, imbarligator, instigator, aiuritor, deturnator. dar la care ai contribuit din plin..si multe altele ramase pe petitie si peste tot in hotul tau infect si lipsa creier, pe care oricand ti le vom turna in ochi sa-ti arda limbutica aia, pentru ca tu creier nu ai. Vei da si tu socoteala, asta sa nu mai clampanesti aiurea in numele altora si sa imbarligi prin neuronii tai lipsa, bai debil mintal ce esti.

Din partea noastra, iti uram numai de bine si "prieteneste" vei simtii pe pielea ta imputita.

Noi, ne cerem dreptatea : CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI


Musafir

#45108 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 10:44

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45109 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 10:45

#45108: - <= CLANTOI, MORI DE KAKAT INFECT CE ESTI, ITI PLESNESTE SI-TI IESE, TE ARUNCI SINGUR IN AER CA UN TERORIST.

 MORI JAPITA, MORI KAKAMAS  PE OCHII TAI. MORI DE IMPUTIT CE ESTI.

Din partea noastra, iti uram numai de bine si "prieteneste" vei simtii pe pielea ta imputita.

Noi, ne cerem dreptatea : CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI


Musafir

#45110 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 10:58

#45108: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI 

 gaozaruleeeeeeeeeee,numai maine nu i poimaine,te n mortii mati daca nu te pun in genunchi si sa mi o su...gi, Ia cel putin un prezervativ ca nu vreau sa iau sculament dentar de la un mu..ist Jegos.


Musafir

#45111 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBIL

2015-11-23 11:02

#45110: - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR 

 APROPO MAI CRA CRA,O MAI ALUP IGUS CU KURVA SI BETIVA DE LA FOTA?........SI INTRA REPEDE PE B1 SA VEZI CE ZICE DE PRETENUL TAU BALAN DE LA C.E.T,TRADATORILOR SI MU...ISTILOR.


Musafir

#45112 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBIL

2015-11-23 11:35


Musafir

#45113 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 11:51


Musafir

#45114 Re: Fiecare primeste ce merita! A venit timpul "platii si rasplatii" marilor "revolutionari"valceni.

2015-11-23 12:07

#45098: - Fiecare primeste ce merita! A venit timpul "platii si rasplatii" marilor "revolutionari"valceni. 

Unde se ascund Cernev, Burdoaza, Toanta si Ghioca cei care au promis pornirea combinatului si asigurarea cu materii prime.
De ce nu se revolta gasca lor din propen si electroliza 3 acum cand nu mai functionam cu nici o sectie.
Unde sunt grevistii foamei care se bateau cu pumnul in piept ca ei aduc combinatul in stare de functionare. Nu sunt deloc vizibili.Ati luat banii conducerii si stati la caldura in promisiunile lui Cernev. Copii vostri nu sufera de foame pentru ca au avut de grija PCC, actualii lideri si conducatori sa va umple buzunarele de zloti si lei.
RUSINE!!!!

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45115 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 12:33

#45113: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI 

 Sa mori tu in tine drogatule de sunt betiv si sa stai la sugativizare, sufocat de prostie si inaptul vietii ce esti babuinul maimutarit imita tot ca un text prost si scos din context, asta esti baaa clantoi, clanta ratacita si spurcata esti un babuin sufocat.

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45116 Re: Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPON

2015-11-23 12:40


Musafir

#45117

2015-11-23 12:52

Cel mai cautat jiharahat actual brusturegaoaza cu harma in mana la izvoarele minciuni (doamne cat de prost poti fi sa-ti postezi o astfel de poza ,dar la IQ-ul ta nu e de mirare).Ordinar imputit,vorba lu Fota numai maine,nu-i poimaine.Rabdare,o sa te speli pe fata cu flegme si o sa-ti faci cumparaturile ca boschetari la non-stop.


Musafir

#45118

2015-11-23 12:54

Astia care injurati acum simtiti ca vi se apropie sfarsitul,sau realizati cat de prosti ati fost.

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45119 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 13:05

#45117: -  

 

#39577 Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.

2015-06-07 20:00

" Bai proasta p...i  mele , eu sunt EMIL GHIOCA si ma stie tot OLTCHIM-ul , tu cine p... a mea esti sa iti raspund tie? "

 

 EMIL GHIOCA si ma stie tot OLTCHIM-ul

 

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45120 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 13:07

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim #COLECTIV

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, CEDO

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

#COLECTIV CREANTELE SALARIALE  OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM  UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!     INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#45121

2015-11-23 13:28

Doame cat de idiot poti fi brusturegaoaza,ma uit si ma crucesc idiotul satului,vorba proverbului "prostu nu prost destul pana nu e si fudul".


Musafir

#45122 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 13:50

#45120: CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI 

 IMI BAG POOLA IN GURITA TA SI POSTARILE TALE BA SUGATIVIZATULE, CA ALTCEVA NU MAI STII.

TACI SI SU.GE MARUNT, PLESCAIE USOR DIN BUZE SI MANGAIE-MI CO.AIELE CU NASUL TAU MARE.

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45123 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 14:03

#45122: - <= SA-TI STEA TIE IN OCHI KURVA NEMRENICA.

 

 Public pana iti iese zdreanta din gat si iti vei baga creier in cutia craniana. Nu ai ba imputitule rusine, nemernic oligofrenizat, debilmintal si retardul de servici, maaaa te joc pe bot otravitule. Sa mori fi-ra-i tu al dracu cu ochii tai beliti infipti in ecran, mama ta de cu_ rva ordinara ce te-a kakat jagardeao infecta, taratura vietii. Publicam pentru ca faptele exista si inca sunt aceste probleme OLTCHIM, ale noastre salariatii OLTCHIM, asa v-ati bagat voi fasolea in rahat SI NU VA CONVINE REALITATEA, ADEVARUL, ACTELE, LEGILE, DOCUMENTELE PE CARE LE AVEM...., mortii tai de nemernic maimuta babuinizata fara neuroni, sa nu te mai iei de mortii nostri #COLECTIV DISPONIBILIZATI OLTCHIM CREANTELE SALARIALE SI DREPTURILE SALARIALE.

CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

#45124 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZAR

2015-11-23 14:14

#45122: <= CITESTE DOBITOCULE, INVIGETI IN BOSTAN SI RECITESTE:

UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 
#COLECTIV DISPONIBILIZATI CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII????
CREANTELE SALARII OLTCHIM #COLECTIV DISPONIBILIZARI: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45125 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! #COLECTIV DISPONIBILIZARI

2015-11-23 14:15

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 NICI AZI , PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM NU ESTE APROBAT DECAT PARTIAL PE FILE SI PAGINI . HOTARAREA JUSTITIE A FOST PUBLICAT IN BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENT SI PE BVB DIN CARE REZULTA  FURTUL CREAT CREAN_TELOR SA_LARIALE CU_RENTE DE ACHITAT  SI TUTUROR CREAN_TELOR SALARII CU_RENTE OLTCHIM INSOLVENTA 2013, DOVEDITE CA SUNT FURATE PRIN CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI ILICITE ( CONDAMNARE PENALA )  LA CARE CREDITORUL SA_LARIAT NU A DAT SEMNATURA PENTRU DETURNAREA SUMELOR SI ROSTOGOLIREA LOR LA INFINIT!!!!!

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

http://www.zf.ro/burse

Nr. unic (nr. format vechi) :     887/90/2013                              
 
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre   892/2015  22.04.2015

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Page 77 of 315 http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg

Page 78 of 315 http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg 

Page 79 of 315 http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg 

Page 83 of 315 http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpg

Page 84 of 315 http://i.imgur.com/u8JgnaE.jpg

Page 85 of 315 http://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg

Page 86 of 315 http://i.imgur.com/PObv2O0.jpg 

Page 87 of 315 http://i.imgur.com/6GjIHua.jpg

Page 88 of 315 http://i.imgur.com/IEcN8np.jpg

Page 89 of 315 http://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg 

Page 90 of 315 http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SALARII DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREAN_TE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților


VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SA_LARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREAN_TELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013  SI TOATE DREPTURILE CREA_NTE CU_RENTE OLTCHIM, TOATE.