Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43101 Interesul națiunii naște monștri

2015-08-10 05:48

Interesul națiunii naște monștri

Gabriel Oprea pare un om hăituit, speriat. Când vorbește, se uită cu groază în sus și pe urmă închide ochii, ca și cum s-ar aștepta permanent să-l lovească ceva peste față. Pare că a călcat cândva pe o greblă, iar chestia asta l-a marcat pentru tot restul vieții. Sau poate se teme că sprâncenele alea vopsite se vor despinde la un moment dat de sub frunte și îl vor strivi ca două stânci căzute de pe versanți.

Și apoi, mai e misterul ăsta: La ce se gândește Gabriel Oprea atunci când vorbește? E clar că nu la chestiile pe care le spune. Își dă ochii peste cap și face niște rictusuri care n-au nicio legătură cu felul în care c_urge fraza. Pare și el ușor scârbit de toată povestea cu interesul național.

În 2001 a publicat o carte cu titlul ”Interesele naționale ale României în condițiile integrării europene”, deci de cel puțin 14 ani umblă pe la toate mesele cu sintagma asta după el. Probabil că s-a plictisit s-o rostogolească și acum nu mai știe cum să scape de ea fără să pară ciudat. Oricum, e clar că nu poate s-o abandoneze pur și simplu, deoarece, dacă brusc n-o să mai zică nimic de interesul național, lumea o să creadă că a trădat. Așa că a rămas cu rictusul ăla scârbit, pe care nu și-l poate controla și care apare mereu când vine vorba de interesul național. Merită, totuși, subliniat că nu sprâncenele îi provoacă strâmbătura incontrolabilă, ci o facțiune rivală de pe fața lui Oprea: bucățile masive de grăsime care-i atârnă de maxilare.

Succesul lui Oprea te face să-ți dai seama de o chestie: Nu prea a prins la noi treaba cu democrația. Pare că nu-i pentru români. Am încercat un timp să vedem cum e, dar am descoperit că e mai sigur ca un partid pe care nu l-a ales nimeni să decidă lucruri esențiale. Ca să facă rost de parlamentari pentru UNPR, Gabriel Oprea apelează la toate metodele imaginabile, mai puțin la singura legitimă: să participe la alegerile generale ca partid separat.

E ca și cum ai încerca să faci rost de o diplomă academică fără să studiezi. Ca și cum te-ai da peste cap ca să obții un titlu de doctor, făcând toate eforturile imaginabile, în afară de unul singur: acela de a te așeza la masa de scris și a redacta, pe rând, capitolele lucrării.

http://www.catavencii.ro/interesul-natiunii-naste-monstri/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43102 Interesul națiunii naște monștri

2015-08-10 05:54

"Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

A INCHIS USILE LA GUVERN SI ROMANIA ESTE INCHISA DE ACEST CALAU FALIMENT!!!!!!...!!!

2012 - 2015 BUM,BUM,BUM,EXPLOZII, EXLOZII,TUNURI, TUNURI,TUNURI, ESEC, ESEC,BUM,BUM,BUM, TUNURI, TUNURI,TUNURI, EXPLOZII, EXPLOZII, EXPLODABILE, BUBUITE:

Un calau neindemanatic: Victor Pontaa 

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

VA PREZENTAM CALAUL:

 

Ansamblul "Liviu Dragnea" din Teleorman - VIORELE, VIORELE (pamflet muzical).

CLICK:    www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk

 

https://www.youtube.com/watch?v=3I_F5rkGc7E < =Imnul angajatilor la Oltchim - Serviciul Roman de Comedie

 

VICTOR VIOREL PONTA

 

 

 

A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 

  DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE !!!

 

 

 

http://www.pna.ro/comunicat  IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ  05 iunie 2015 Nr. 1026/VIII/3

 

 

 

COMUNICAT

În dosarul mediatizat prin comunicatul  nr. 494/VIII/3 din 13 martie 2015,

 

 aici link deschideti comunicatul DNA :  COMUNICATUL INTEGRAL AL DNA

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43103 PRELCET: Dumitru Tărăşenie o contestă pe Livia Cocleţ

2015-08-10 06:23

PRELCET: Dumitru Tărăşenie o contestă pe Livia Cocleţ

Nici la Prelcet SA, situaţia nu este pe roze, deoarece Dumitru Tărăşenie, membru AGA la Prelcet, o contestă pe Livia Cocleţ, preşedintele CA de la Prelcet.

Livia Cocleţ este şefa serviciului Achiziţii la CET Govora, iar la Prelcet este preşedintele Consiliului de Administraţie, ceea ce mi se pare o uşoară incompatibilitate. Ceva de genul tu centrezi, tu dai cu capul. Am făcut demersuri să o revoc pe doamna Cocleţ, însă are mare susţinere de la PSD. Am discutat şi cu directorul general de la CET Govora, Doru Constantin care mi-a promis că va reflecta”, susţine consilierul judeţean Doru Tărăşenie.

De altfel, Tărăşenie a făcut ceva modificări în structura de conducere de la Prelcet, schimbând trei dintre cenzori, unul dintre ei fiind chiar soţia directorului de la Servcet, Damian Onete.

„Am schimbat cenzorii la Prelcet: d-na Onete, un băieţaş de la PSD şi actualul director comercial de la CET, care şi-a dat demisia. Era singurul expert contabil, a trebuit să identificăm altul, e condiţie obligatorie. Am mai numit încă 2 cenzori.

Nu am făcut modificări şi nu sunt adeptul modificărilor mari, atâta timp cât firma merge bine. Sunt şi acolo probleme, însă nu mari”, a mai adăugat Doru Tărăşenie.

http://www.voceavalcii.ro

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43104 DOCUMENT EXCLUSIV: GREVIŞTII FOAMEI au fost daţi AFARĂ de la HIDROSERV VÂLCEA

2015-08-10 06:26

DOCUMENT EXCLUSIV: GREVIŞTII FOAMEI au fost daţi AFARĂ de la HIDROSERV VÂLCEA

Situaţia incendiară la Hidroserv Vâlcea. În urma protestului radical al 50 de angajaţi de la Hidroserv, care au intrat în greva foamei, nemulţumiţi că nu şi-au primit o parte din drepturile salariale, dar şi pentru că nu există contract colectiv de muncă, din urmă cu două săptămâni, au venit şi sancţiunile!
25 de angajaţi au fost daţi afară, aceştia primind vineri, 7 august şi sâmbătă, 8 august a.c. deciziile de desfacere a contractului de muncă. O comisie de anchetă de la Bucu_reşti a decis acest lucru, iar directorul Dinculescu a semnat deciziile care trimit 25 de oameni în şomaj.
„Uite asta se întâmplă în România când îţi ceri drepturile! Eşti dat afară. Vom formula acţiune în instanţă, am luat legătura cu avocatul. Vreo 25 de oameni au primit până acum deciziile, însă ideea este să ne dea pe toţi 50 afară.

Am primit prin poştă decizia pentru desfacerea contractului individual de muncă, pentru 4 absenţe nemotivate. Deocamdată, noi deschidem acţiune în instanţă pentru anularea nemotivatelor şi, implicit, se va anula şi decizia.
Cei din conducere au făcut multe abuzuri. Este complicat! Mai avem drepturi salariale restante, câte 100 de milioane lei vechi de fiecare, de 2 ani de zile. Acum, mă gândesc că dacă ne facem lichidările poate ne dau şi banii din urmă.
Trăim vremuri grele şi am înţeles că de mâine încolo, va fi jandarmeria la poartă. ”, ne-a declarat liderul de sindicat Ion Iordache.

25 de oameni au rămas fără serviciu

Bucu_reştiul scoate castanele din foc cu mâna directorului sucu_rsale, Gheorghe Dinculescu. Deşi comisia de anchetă a fost formată din oameni de la Bucu_reşti, în frunte cu directorul de resurse Umane Liviu Radu, deciziile de desfacere a contractului de muncă sunt semnate de directorul sucu_rsalei Vâlcea.
Speculaţii sunt multe, pe marginea acestui subiect, însă informaţii cu grad mare de veridicitate dau ca sigură închiderea sucu_rsalei de la Vâlcea şi preluarea ei de către Cu_rtea de Argeş. Pe surse, am aflat că, de fapt, aceasta este miza. Toată tevatura aceasta este creată pentru ca Hidroserv Vâlcea să dispară de tot din peisaj.
Iată ce scrie în deciziile primite prin poştă de către salariaţii, care în urmă cu 2 săptămâni, au declanşat greva foamei: „Se sancţionează cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă cu art. 248 alin (1) lit. e, din Codul Muncii, astfel începând cu data comunicării prezentei decizii, încetează contractul individual de muncă înregistrat sub nr. .... / .... În registrul general de evidenţă a salariaţilor sucu_rsalei Vâlcea, în temeiul ar. 61, lit. a din Codul Muncii”. Decizia a fost emisă în data de 7 august a.c. şi este semnată de directorul sucu_rsalei Râmnicu Vâlcea a Hidroserv, Gheorghe Dinculescu.

 http://www.voceavalcii.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43105 Oltchim SA a primit de la APM Valcea autorizatia integrata de mediu

2015-08-10 06:47

Oltchim SA a primit de la APM Valcea autorizatia integrata de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Vâlcea a comunicat luna trecută Decizia nr. 164, prin care a fost emisă oficial autorizaţia integrată de mediu pentru societatea Oltchim SA Râmnicu Vâlcea. Categoriile de activităţi de la SC Oltchim SA, conform Legii nr. 278/2013, privind emisiile industriale, cuprind următoarele: producerea varului în cuptoare cu o capacitate de producţie de peste 50 de tone pe zi; hidrocarburile cu conţinut de oxigen, cum sunt alcoolii, aldehidele, eterii, peroxizii (oxo-alcooli, anhidridă ftalică, dioctilltalat, propenoxid, propilenglicol, polioli, polieteri, apă oxigenată); hidrocarburi halogenate (diclorpropan, monomer); materiale plastice (polimeri - PVC); producerea compuşilor chimici anorganici precum gazele - clorul sau acidul clorhidric (electroliza cu membrane, electroliza cu mercu_r), acizii - acidul clorhidric (electroliza cu membrane, electroliza cu mercu_r), bazele - hidroxidul de sodiu (electroliza cu membrane, electroliza cu mercu_r, soda bloc, fulgi, perle); eliminarea sau valorificarea deşeurilor în instalaţii de incinerare a deşeurilor, în cazul deşeurilor periculoase, cu o capacitate de peste 10 tone pe zi (instalaţiile Krebs şi Vichem); depozitele de deşeuri, care primesc peste 10 tone de deşeuri pe zi sau cu o capacitate totală de peste 25.000 de tone (batalul de deşeuri nepericuloase). Motivele care au stat la baza deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea în cazul SC Oltchim SA au fost următoarele: parcu_rgerea procedurii s-a realizat în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Mediului nr. 818/2003 pentru aprobarea procedurii de emitere a autorizaţiei integrate de mediu, cu modificările şi completările ulterioare. Decizia putea fi contestată în termen de 30 zile de la data afişării. La expirarea acestui termen, APM Vâlcea a eliberat autorizaţia integrată de mediu pentru SC Oltchim SA.

Precedenta autorizaţie de mediu a expirat la 31 decembrie 2014

Timp de patru luni, Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea a analizat documentaţia de susţinere a solicitării de obţinere a autorizaţiei de mediu integrate de către SC Oltchim SA. În cadrul şedinţelor Colectivului de Analiză Tehnică de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea au fost luate în considerare următoarele reglementări: Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale; Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului, aprobată cu modificări prin Legea nr. 265/2006, cu modificările şi completările ulterioare; Ordinul Ministrului Mediului nr. 818/2003 pentru aprobarea procedurii de emitere a autorizaţiei integrale de mediu, modificat şi completat cu OM nr. 1158/2005. Potrivit deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea, SC Oltchim SA se va conforma şi nu va încălca nici o cerinţă legislativă românească armonizată cu legislaţia Uniunii Europene în domeniul protecţiei
mediului, cu prevederile BREF-BAT şi cu hotărârile Comisiei Europene privind cele mai bune tehnici disponibile. În urmă cu trei ani, Agenţia Regională de Protecţie a Mediului (ARPM) Craiova a luat decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu pentru SC Oltchim SA, autorizaţie care era valabilă până la data de 31 decembrie 2014. Autorizaţia integrată de mediu se referă la următoarele categorii de activităţi de la SC Oltchim SA: instalaţii pentru producerea varului în cuptoare cu o capacitate de producţie mai mare de 50 de tone pe zi; instalaţii chimice pentru producerea de substanţe chimice organice de bază; instalaţii chimice pentru producerea de substanţe chimice anorganice de bază; instalaţii pentru eliminarea sau valorificarea deşeurilor periculoase, definite potrivit prevederilor legislaţiei în vigoare, având o capacitate mai mare de 10 tone pe zi; depozite de deşeuri care primesc mai mult de 10 tone de deşeuri pe zi sau având o capacitate totală mai mare de 25.000 de tone deşeuri, cu excepţia depozitelor de deşeuri inerte, conform Hotărârii de Guvern nr. 140/2008, privind stabilirea unor măsuri pentru aplicarea regulamentului Comisiei Europene nr. 166/2006, privind înfiinţarea Registrului European al Poluanţilor. Potrivit specialiştilor de la Agenţia Regională de Protecţie a Mediului Craiova, toate secţiile de producţie şi auxiliare de la SC Oltchim SA sunt prevăzute cu instalaţii şi echipamente locale de depoluare, acolo unde este cazul. În ultimii ani, SC Oltchim SA a realizat mai multe investiţii în echipamente de depoluare a aerului. În principal, acestea constau în trasee care transportă emisiile la cele două instalaţii de ardere rezidii.

 Ministrul Economiei salută eliberarea autorizaţiei de mediu pentru Oltchim

Tot luna trecută, Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, a declarat, referitor la autorizaţia integrată de mediu: „SC Oltchim SA este pe profit operaţional! Deci, nu mai produce pierderi, produce în fiecare lună peste 1 milion de euro, profit operaţional. Tot la SC Oltchim SA am obţinut autorizaţia integrată de mediu, ceea ce este o premieră în ultimii «4.000» de ani, ca să zic aşa. Acest lucru reprezintă un pas important şi o verigă care lipsea până acum. Este extrem de important în procesul de privatizare! Nu cumpăra nimeni fără autorizaţie de mediu, adică riscam să îl cumpere şi a doua zi să îl închidă Mediul. Este un amănunt foarte important”. Revizuirea autorizaţiei integrate de mediu era obligatorie pentru SC Oltchim SA, având în vedere următoarele situaţii: poluarea cauzată de instalaţii necesită revizuirea valorilor-limită de emisie existente în autorizaţie sau necesita stabilirea de noi limite de emisie. De asemenea, schimbările substanţiale şi extinderea unor instalaţii, precum şi modificarea celor mai bune tehnici disponibile permit o reducere semnificativă a emisiilor, iar siguranţa exploatării şi a desfăşurării activităţii face necesară introducerea de tehnici speciale şi măsuri de management. Rezultatele acţiunilor de inspecţie şi control al conformării relevă aspecte noi, neprecizate de documentaţia depusă pentru susţinerea solicitării sau modificărilor ulterioare emiterii actului de autorizare; în cazul oricărei modificări ulterioare emiterii actului de autorizare; fiind posibile şi noi reglementări legale. Autorizaţia integrată de mediu pentru SC Oltchim SA a fost emisă pentru mai multe instalaţii şi fluxuri tehnologice de la întreprinderea vâlceană. Obiectivele prioritare ale strategiei de management al mediului la SC Oltchim SA sunt protecţia mediului şi orientarea către eliminarea cauzelor poluării, şi anume: evaluarea continuă şi ţinerea sub control a aspectelor de mediu şi urmărirea „poluării trecute” şi îmbunătăţirea performanţei de mediu; optimizarea consumurilor specifice de materii prime, materiale şi utilităţi şi minimizarea pierderilor; încadrarea în cerinţele legislative aplicabile, referitoare la protecţia mediului; comunicarea performanţei de mediu către părţile interesate; implicarea angajaţilor pentru realizarea măsurilor cuprinse în programele de management de mediu şi îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă de mediu. Pentru îndeplinirea obiectivelor cuprinse în programul de investiţii se alocă resurse materiale, financiare şi umane necesare. Obiectivele de investiţii de la SC Oltchim SA se referă în principal la: încadrarea în cerinţele legislaţiei de mediu, prin realizarea unei instalaţii noi de electroliză cu membrane; îmbunătăţirea calităţii apelor reziduale prin încadrarea în limitele impuse de legislaţia în vigoare prin modernizarea staţiei de control final şi prin modernizarea staţiei de epurare biologică, pentru încadrarea efluentului în prevederile NTPA001/2005 în ceea ce priveşte suspensiile, consumul chimic şi biochimic de oxigen; managementul deşeurilor prin respectarea legislaţiei de domeniu şi valorificarea deşeurilor, prin închiderea batalului de reziduuri periculoase şi prin închiderea depozitului actual de deşeuri nepericuloase.

 continuare http://www.impactreal.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43106 Re: Oltchim SA a primit de la APM Valcea autorizatia integrata de mediu

2015-08-10 06:57

#43105: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Oltchim SA a primit de la APM Valcea autorizatia integrata de mediu  

 Două instalaţii de incinerare deşeuri au o capacitate de 41.445 de tone pe an

Potrivit memoriului tehnic care a stat la baza emiterii autorizaţiei integrate de mediu, SC Oltchim SA deţine două instalaţii de incinerare deşeuri: Krebs şi Vichem. Instalaţia de incinerare Krebs a fost proiectată să incinereze 18.000 de tone de reziduuri clorurate pe an. Prin diversificarea gamei de reziduuri, capacitatea instalaţiei s-a recalculat la 11.445 tone/an (circa 1,5 tone/h) reziduuri organo-clorurate. Reziduurile clorurate destinate arderii sunt reziduuri clorurate uşoare şi grele de la Secţia Monomer şi reziduuri clorurate de la purificarea diclorpropanului.Tehnologia folosită la instalaţia Krebs este Atochema - Franţa. Incinerarea reziduurilor se face într-un cuptor orizontal echipat cu un arzător de lichide, în prezenţa aerului de combustie şi de atomizare. Cuptorul este căptuşit cu cărămizi refractare. Incineratorul este operat sub un uşor vacuum, fapt care conferă cea mai bună protecţie, atât pentru personal, cât şi pentru echipamente. Arzătorul special montat pe cuptor permite combustia lichidelor vâscoase care pot conţine particule solide. Arzătorul nu are părţi în mişcare, este foarte flexibil şi nu cere reciclarea reziduurilor.Există posibilitatea adiţiei de combustibil gazos pentru a se putea asigura arderea reziduurilor când puterea lor calorifică a reziduurilor este sub 2000 kcal/kg şi pentru pornire. Reziduurile clorurate sunt introduse în arzător la o presiune mică şi sunt atomizate cu aer trimis de la o suflantă. Temperatura gazelor de reacţie este de 1.300 grade Celsius. În scopul menţinerii unei temperaturi constante a gazelor de reacţie se poate injecta în camera de ardere o cantitate de apă demineralizată.Controlul temperaturii de combustie nu se mai face prin reglarea debitului de gaz metan şi prin reglarea debitului de reziduuri clorurate. Apa care serveşte la alimentarea cazanelor trebuie să fie nu numai complet demineralizată, ci şi degazată. Foarte dăunător, din acest punct de vedere, este oxigenul din apă care, la temperaturi ridicate, devine foarte coroziv. Utilajele şi conductele din instalaţie, furnitură Krebs - Franţa sau furnitură românească sunt confecţionate din materiale speciale precum grafit impregnat, poliester armat cu fibră de sticlă, teflon, PVC, oţel emailat, sticloplast, oţel teflonat, în funcţie de lichidul vehiculat şi caracteristicile de temperatură şi presiune ale acestuia. În schimb, capacitatea instalaţiei Vichem este de 30.000 de tone/an (circa 3,75 tone/h), reziduuri clorurate lichide şi gazoase. Anul punerii în funcţiune este 2008 şi are un regim de lucru de 330 de zile/an. Incinerarea reziduurilor clorurate gazoase şi lichide are loc în cuptorul de ardere echipat cu un arzător, în care lichidul este pulverizat cu aer de joasă presiune. Pentru a obţine o combustie completă a produselor organice, temperatura minimă este de 1.200 de grade Celsius. Arzătorul este montat într-o camera de combustie dimensionată să conţină flacăra, în scopul de a utiliza la maximum căldura de radiaţie generată de temperatura înaltă şi de a asigura o omogenitate bună a temperaturii. Neutralizarea gazelor se realizează cu o soluţie de hidroxid de sodiu şi tiosulfat de sodiu, într-un scruber. Compuşii halogenaţi şi CO2 vor reacţiona cu hidroxidul de sodiu. Pentru a minimiza producerea de hipoclorit de sodiu, datorită neutralizării clorului, în soluţia de hidroxid de sodiu se injectează o cantitate mică de tiosulfat de sodiu ca agent reducător. Recircularea soluţiei de hidroxid de sodiu în scruber se face cu pompa. Soluţia de hidroxid de sodiu se introduce sub control de pH, iar alimentarea tiosulfatului de sodiu este controlată prin intermediul unui Red-Ox. Un filtru lumânare umed, final, este instalat la ieşirea din coloana de neutralizare pentru a colecta orice posibile picături care pot proveni din operarea scruberelor anterioare. Din procesul tehnologic de incinerare a reziduurilor rezultă două categorii de ape reziduale: ape acide anorganice, fără conţinut de produşi cloruraţi de la faza de răcire şi neutralizare gaze şi ape cu caracter organic, cu produşi cloruraţi, rezultate din apele de spălare sau de ploaie. Doi dintre creditorii importanţi ai Oltchim, respectiv Electrica Furnizare SA şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, au declarat recu_rs împotriva Sentinţei nr. 892/22 aprilie 2015 pronunţată în dosarul de insolvenţă nr. 887/90/2013 aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea.

 continuare http://www.impactreal.ro/


Musafir

#43107 Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK!

2015-08-10 07:52

HAIDETI PE FACEBOOK!
(valabil mai ales pentru cei doi combatanti Clanta si Clantoi)

Nu are sens sa postati si repostati pe petitie la infinit aceleasi lucruri.

Daca vreti sa facesti ceva in incercarea de rezolvare a problemelor disponibilizatiilor de la Oltchim POSTATI SI REPOSTATI, ceea ce ati postat pe petitie, PE FACEBOOK. 

Luati-i la intrebari pe cei care sunt vinovati de soarta noastra si de soarta Oltchimului!

Va propun urmatoarea lista (lista care poate fi imbunatatita si completata):

1. Victor Viorel Ponta - prim-ministru:
www.facebook.com/victor.ponta?fref=ts

2. Rovana Plumb - ministrul muncii:
www.facebook.com/rovanaplumb?fref=ts

3. Livi Marian Pop - ministru delegat pentru dialog social:
www.facebook.com/Pop.Liviu.Marian?fref=ts

4. Eugen Orlando Teodorovici - ministrul finantelor publice:
www.facebook.com/pages/Eugen-Teodorovici?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Teodoriviciu pentru ca Orlando nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

5. Mihai Tudose - ministrul economiei:
www.facebook.com/pages/Mihai-Tudose?fref=ts

6. Gheorghe Piperea - admnistrator judiciar la Oltchim:
www.facebook.com/gheorghe.piperea?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Piperea pentru ca nea Ghita nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

7. Mariana Cimpeanu - fost ministru al munci (care a spus ca banii pentru salariile compensatorii sunt):
www.facebook.com/campeanu.mariana?fref=ts

8. Liviu Dragnea - presedinte interimar la PSD:
www.facebook.com/LiviuDragneaOfficial?fref=ts

9. Costi Radulescu - presdinte PSD Valcea - cel care, in campania electorala din 2012, promitea ca se va leaga cu lanturile de portile Oltchimului daca guvernul PSD-ului, in frunte cu Ponta, nu va rezolva situatia de la Oltchim:
www.facebook.com/constantin.radulescu.98?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Costi Radulescu; Costi, la fel ca cei doi mai sus aminiti, nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43108 Re: Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK!

2015-08-10 08:14

#43107: - Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK! <= CE SUSTII CATRE AIA COMENTARII PE FACEBOOK SUNT  CREANTELE SALARIALE OLTCHIM NEACHITATE SI SITUATIA OLTCHIM FURTURILE SI INCALCAREA LEGILOR.....ETC.

 Nu mai omule, clanta si clantoi, clantanitii cu_rcani de papa graunte, si altii ...etc.,  ataca creantele salariale si ce promovezi tu pe facebook catre lista aia lunga de nume si prenume a paginilor de facebook CARE NE TIN PE IGNOR PESTE TOT. Iar ai dat-o cu bata-n gard, mai bine te aptii. Aia de ii contactezi pe facebook au tot interesul sa iti raspunda si aici de pe facebook clantanitor, clante, clantanite si sa-ti dea eject de pe facebook, de la guvern, de la alte institutii, de peste tot.

Noi CREANTELE SALARIALE OLTCHIM SI TOATE DREPTURILE OLTCHIM CAT SI CREDITORII OLTCHIM SUNTEM IN PROCESUL INSTANTELOR JUDECATORESTI PE INSOLVENTA OLTCHIM 2013. FAPTUL CA ACOLO LA FEL CA PESTE TOT SE DETURNEAZA, SE OBSTRUCTIONEAZA, SE ADUC ATINGERE DREPTURILOR LEGALE, SE ADUC DAUNE, PAGUBE IMPOTRIVA CREANTELOR SI CREDITORILOR IN ILEGALITATE COMISA DE CATRE CEI PE CARE-I CONTACTAM SI MEREU LE COMUNICAM RASPUNSURILE FIIND TOTAL DEPLASATE CA SI CELE DE LA CONDUCEREA OLTCHIM " ZIC EI " MASCAND DEVALIZARILE, INFRACTIUNILE,DETURNARILE, FURTURILE, SPALARILE DE BANI......ETC, SI IGNORUL SAU MITOCANIA FIINDU-LE CONTRA PE  CARE NE-O APLICA EI CA STAT ROMAN SI FUNCTII IN STATUL ROMAN...., ASTA ARATA CA NU ACTIONEZI TOT IN INSTANTA UNDE ACOLO SE JUDECA SI SA REZOLVAM CU ARGUMENTELE LEGALE SI REALE PE CARE LE-AM TOT ARATAT SI PE PETITIE OLTCHIM SI  SA LE PUNEM IN FATA INSTANTELOR REALITATE SI ACOLO SA PIARDA CU IREVOCABIL SI CAZURI PENALE DE LE-AU COMIS CEI CARE AU COMIS ASTFEL DE FAPTE ILEGALE SI PENALE SA FIE TRASI LA RASPUNDERE PE CE NE CONTESTA ....SI MULTE ALTE ILEGALITATI.... CARE ATACA, ACTE, DOCUMENTE, LEGI, ALTE LEGI SI TOT CE S-A PUBLICAT SI PE PETITIE OLTCHIM SI PESTE TOT, PESTE TOT CE AVEM IN POSESIA NOASTRA CA SUSTINERE, COLEGII NOSTRI CARE AU PUTUT SUNT IN DERULARE CU PROCESE SI LA CEDO, DEMERSURI SUNT PESTE TOT, PESTE TOT SUNT DEMERSURI, NU S-A SCAPAT O INSTITUTIE, NIMIC, ABSOLUT PESTE TOT.

1. S-A ARATAT CA ACORDUL PROTOCOLAR IUNIE 2013 CREAT IN ILEGALITATE SI PENAL AU CONDUS LA OPRIREA FORTATA A LEGII 85 / 2006 IN INSOLEVENTA OLTCHIM 2013 SI CONDUS LA CAZ PENAL COMIS DE CATRE CEI CARE AU INCHEIAT UN ASTFEL DE ACORD PROTOCOLAR FARA CONSIMTAMANDU-L NOSTRU LEGAL CEI CARE AVEM ACESTE SUME DE BANI CREANTE SALARII PLATI COMPENSATORII ACHITARI CU_RENTE OLTCHIM 2013 SI CARE REZULTA DIN VECHIMEA IN MUNCA PE MUNCA DIN ANII DE MUNCA IN FUNCTIE DE CAT AVEM ANI IN VECHIME CARE REZIDA DIN SALARII PENTRU ASTFEL DE SITUATII FIIND PROTEJATE DE LEGI SI ARGUMENTATE IN LEGI CA NU ARE NICIO LEGATURA CU SITUATIA SOCIETATII DE INSOLVENTA / FALIMENT / LICHIDARE SI SUNTEM IMPUTRERNICITI SA NE FIE ACHITATE ACESTE SUME TOT SUMA TOATA DIN ACTE SI LEGI CHIAR DACA NE-AU FOST TRECUTE CREANTE ACESTEA FIIND DREPTURI CU_RENTE OLTCHIM IN OLTCHIM ACHITARI TOT, ABSOLUT TOT SUMA DIN ACTE SI CONFORM LEGILOR, ATENTIE, DREPTURI NEACHITATE IN INSOLVENTA OLTCHIM SI INTRERUPEREA ACHITARILOR DE CATRE OLTCHIM FARA ACORDUL NOSTRU, ACESTIA INDREPTANDU-NE BANII NOSTRI SPRE ALTE ACHITARI CATRE CET GOVORA SI CATRE SALARIILE CELOR DIN OLTCHIM, ASA CUM REIESE DIN CE AU LASAT TOT EI SCRIS, NOI NU NE-AM DAT ACORDUL SCRIS SA SE COMITA DETURNAREA DE BANI SI ESTE CAZ PENAL NU DE FOND.

2. DUPA PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE OLTCHIM 2013, SI INCALCARILE COMISE IN ANII 2013- 2015 ( SI ANTERIOR INTRARII IN INSOLVENTA OLTCHIM ACELEASI FAPTE PENALE COMISE DE MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA RAMNICU VALCEA ACIUT CU LISTA IN ILEGALITATE SI INCOMPATIBILITATE ....PENAL CREAND ALTE DETURNARI SALARIALE...) CAND OLTCHIM NU-SI JUSTIFICA TRECEREA ANULUI 2013-2014  IN ACTE DECAT CA A ACHITAT CATRE ANAF IMPOZITE PRIN COMPENSARE TVA SI NE-AU PREJUDICIAT PE NOI SALARIATII OLTCHIM NEACHITANDU-NE SUMELE APAREM CU ELE IN ADEVERINTA SI ACTE CA IMPOZATI SI...., ADUCANDU-NE DAUNE-INTERESE PE PREJUDICIILE CREATE FATA DE SALARIATII SAI SI BRUTALIZAREA PRIN OBSTRUCTIONARE IN JUSTITIE CARE AU CREAT-O PRIN SUSTRAGEREA DE LA LEGI. ANUL 2015 IN INSOLVENTA PLAN DE  REORGANIZARE OLTCHIM 2013 ADUCAND ALTE ILEGALITATI COMISE PE LEGI SI CREAND INCA O INCALCARE ASUPRA SALARIATILOR SI CREDITORILOR OLTCHIM, FACILITAND ACHITARI DUPA BUNUL MOFT A LOR SI TOTAL PENAL CUM SE DESFASOARA ACESTE ACHITARI, DE AICI CLANTA, CLANTOI, CLANTANITORI CARE INGURGITEAZA PRECUM CU_RCANII DIN POVESTEA LUI PIPEREA DIN GRAUNTELE ARUNCATE BANII DE CATRE CEDITORI INAINTEA ALTOR CREDITORI SI PE PILE SI ALTE NEMERNICII COMISE SI SE INFOAIE SI SUNT AGRESIVI PANA CAND VA VENII ZIUA Z SI SA SFARSEASCA PENTRU  CAT DE CU_RCANI CLANTE, CLANTOI, CLANTANITI INFOIATI SUNT SI ZIUA ACEEA LE ESTE SCRISA SI DETALIATA DE CATRE PIPEREA.

3. PRIN OPRESIUNILE CREATE INCEPAND DE LA AVOCATI CARE S-AU PLOCONIT SI LINS LABUTELE SI DEGETELE DE LA PICIOARE ALE  LUI PIPEREA LA FEL SI CLANTOI, CLANTE, CLANTANITII ...ETC. DE PAPA GRAUNTE PRECUM CU_RCANUL POVESTIRII LUI PIPEREA ADRESATA STUDENTILOR SAI SI ZIARISTILOR. ACESTIA ACUM JUBILEAZA, SUNT EXTAZIATI PLINI DE FERICIRE (CUM NE EXPLICA PIPEREA ) , SUNT PLIN DE ENERGIE, CONSUMA, FAC RISIPA SE INFOAIE SI CRED EI CA ATACA DAR ISI SAPA GROAPA MAI ADANC IESIND SINGURI DIN MATCA SI DANDU-SE COCOSI SAU CU_RCANI CU GRAUNTE OTRAVITE IN PLISC SAU CIOC, SA RECITEASCA TOT CE LE-A EXPLICAT PIPEREA IN CU_RSUL SAU CATRE STUDENTII NEATENTI, TOTAL ABSENTI CARE JUCAU SOLITAIRE, ORI ALTE ACTIVITATI SI UN NUMAR REDUS ASA CUM SE ARATA IN RELATAREA DESCRISA DE CATRE JURNALISTUL PREZENT LA FACULTATEA DE RATEURI SI EXACT CUM SUNT CLANTA, CLANTOI, CLANTANITORI...LE TRECE PE LA URECHI, SAU NICI NU VOR OBSERVA CAT DE RAPID SE INDREAPTA SPRE EI ZIUA TAIERII CU_RCANILOR ( IN CAZUL STUDENTILOR ESTE EXAMENUL DAT CU PROFU' CARE LE EXPLICA SI LE TINE CU_RSUL LA CARE SI PENTRU CA SUNT PREZENTI SUNT PE IGNOR SI ABSENTI DAR PREZENTI FIZIC HAHAHAAAA....) SI CARE PAPA GRAUNTE SI NU STIU DE UNDE LE VIN ATAT DE MULTE ...., PAPATI TOT SI NU MAI DATI FIRMITURI PE JOS, CHIAR MAI MULT VA INFOIATI SI VETI MURII PE LIMBUTA VOASTRA CLANTA, CLANTANITA, CLANTANITOARE SUGACE SI SUGATIVIZATA TRANSPIRATA DE ATATEA ACADELE SI LASATI BALEEEEE IN URMA VOASTRA DE VA ARATA CUM ZIUA  Z VINE CU SI VA EXPLICA PIPEREA CA NIMENI NU SCAPA...., ASTIA CU_RCANII INFOIATI CLANTE CLANTANITORE CLANTANITE PLINE IN GUSE DE GRAUNTE PENALE...., SI CARE PAPATI ILEGAL SI PENAL.


Musafir

#43109 CREANTA, lasa gargara pe petitie, fii BARBAT nu fii CARPA si HAIDE PE FACEBOOK!

2015-08-10 08:44

#43108: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK! 

HAIDETI PE FACEBOOK!
(valabil mai ales pentru cei doi combatanti Creanta / Clanta si Clantoi)


Nu are sens sa postati si repostati pe petitie la infinit aceleasi lucruri.

Daca vreti sa facesti ceva in incercarea de rezolvare a problemelor disponibilizatiilor de la Oltchim POSTATI SI REPOSTATI, ceea ce ati postat pe petitie, PE FACEBOOK. 

Luati-i la intrebari pe cei care sunt vinovati de soarta noastra si de soarta Oltchimului!

Va propun urmatoarea lista (lista care poate fi imbunatatita si completata):

1. Victor Viorel Ponta - prim-ministru:
www.facebook.com/victor.ponta?fref=ts

2. Rovana Plumb - ministrul muncii:
www.facebook.com/rovanaplumb?fref=ts

3. Livi Marian Pop - ministru delegat pentru dialog social:
www.facebook.com/Pop.Liviu.Marian?fref=ts

4. Eugen Orlando Teodorovici - ministrul finantelor publice:
www.facebook.com/pages/Eugen-Teodorovici?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Teodoriviciu pentru ca Orlando nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

5. Mihai Tudose - ministrul economiei:
www.facebook.com/pages/Mihai-Tudose?fref=ts

6. Gheorghe Piperea - admnistrator judiciar la Oltchim:
www.facebook.com/gheorghe.piperea?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Piperea pentru ca nea Ghita nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

7. Mariana Cimpeanu - fost ministru al munci (care a spus ca banii pentru salariile compensatorii sunt):
www.facebook.com/campeanu.mariana?fref=ts

8. Liviu Dragnea - presedinte interimar la PSD:
www.facebook.com/LiviuDragneaOfficial?fref=ts

9. Costi Radulescu - presdinte PSD Valcea - cel care, in campania electorala din 2012, promitea ca se va leaga cu lanturile de portile Oltchimului daca guvernul PSD-ului, in frunte cu Ponta, nu va rezolva situatia de la Oltchim:
www.facebook.com/constantin.radulescu.98?fref=ts

Sa vedem cine poate sa intre pe facebookul lui Costi Radulescu; Costi, la fel ca cei doi mai sus aminiti, nu-i lasa sa comenteze pe facebookul lui decat pe cei care il lauda. Criticii nu sunt admisi.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43110 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-10 08:51

#43109: -<= PANA NU TE POTOLESTI CU CLANTA TA RAVASITA SA ITI FACI DOSARUL SAU SA MERGI IN DEMERSURI LEGALE SA INTELEGI TERMNOLOGIA LEGII CREANTE SI LEGEA 85 / 2006 SI ALTE LEGI COROBORATE CU TOT CE VI S-A PUBLICAT SI ADUS IN OCHI SI PESTE TOT IN SPRIJIN, VEI MURII CA UN RAVASIT CLANTAU SUFOCAT DE INEPTII, AI GARGARA SI TOXIINFECTIA PENTRU CA  TE PLOCONESTI, TE PIPIPRICESTI MIORLAIESTI, .... CLANTA CLANTANITA CLANTANITOARE SI FACI CA TOTI DRACII..... CA ESTI CONTAMINAT VAMPIRIZAT ECONOMIC " Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. " DE CUM A SPUS MATEITA SI DEACONU IAR MENTORUL LOR PIPEREA A COMPLETAT CU POVESTEA CU_RCANULUI SI PUPI LA AIA CARE NE FURA SI ITI DAU EJECT DIRECT PE CAMPANIILE LOR POLITRUCE LA CARE LE FACI JOCUL DIN ANII TRECUTI PE CAMPANIILE  ELECTORALE ODIOASE SI MARSAVE PE CARE LE-AU EXECUTAT SI  CARE LE-AI CREAT SI CREEZI SCOS DIN CONTEXT SI LIBI CONTRA DOAR DE IMAGINE A PARTIDULETELOR LA CARE FACI FIGURATIE ARTISTICA CHIAR SI PE FACEBOOK ESTI IGNORAT CA NU MAI AU NEVOIE DE LINDICI CA TINE SI ALTI LIMBRICI OBOSITI CARE NU INTELEG NIMIC!!!!!!!!!!!

 CLANTA CLANTANITA CLANTANITOARE ESTI CLANTOI, DOVADA O  FACE FAPTUL CA TE ADRESEZI CHIAR SI NE EXPLICI CA ITI PRIMESTI IN BOT IGNOR.

 Bietul cu_rcan, care nu își imaginează nimic, e fericit.

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

NOI SEMNAM CREANTE SALARIALE OLTCHIM 2013, ASA CA CICUL MIC CLANTOI.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

 

JAF DIN AUGUST 2012 CU CONTINUITATE JAF CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM. SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

NOI SEMNAM CREANTE SALARIALE OLTCHIM 2013, ASA CA CICUL MIC CLANTOI.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43111 CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-10 09:02

#43109: -   <= TRADU-TI SINGUR SI PAPA TOT.... TI SE EXPLICA CA LA RETARZI, ZIUA Z ESTE DATA DE CREDITORI OLTCHIM CEI CU CREANTE IN OLTCHIM  GRAUNTE ARUNCATE FURATE DE CATRE OLTCHIM....CU_RCANII PAPA, PAPA TOT...., ARUNCA GRAUNTE PIPEREA LA FRAIERI ACUM SI CHAIR SI PIPEREA SE INFRUPTA DIN GRAUNTE OTRAVITE ACUM ILEGAL SI PENAL PENTRU CE AU COMIS SI COMIT..., SA DEVINA CU_RCANI INDESATI SI FURIOSI LIBI CONTRA INFOIATI, PAPATI TOT:

 

Gheorghe Piperea, un Prof mai cool decât WhatsApp și Solitaire. Reportaj de la Facultatea de Drept

Găsim amfiteatrul Dongoroz, salutăm sfios și ne luăm locu_rile, undeva sus. Profu’ e la catedră și încă își face încălzirea. Sala nu e plină, nici pe departe. Sunt 25 de suflete, studenți în anul III, dintre care 18 femei. Iar dacă femeile n-au suflet, cum speculau părinții Bisericii și cum indică ultimele mele despărțiri, suntem doar 9 suflete, într-o sală în care ar încăpea lejer 150.

La revenirea de la cabine verific Wi-Fi-ul și găsesc două rețele interesante: una se cheamă "profu supărat", a doua e "Uzucapierea". Bag Piperea ca password la prima, dar nu se conectează. Poate și pentru că azi Profu’ e relaxat.
 
--- cititi in link tot in continuare: http://www.avocatura.com/

 Povestea cu_rcanului fericit

"Știți povestea cu_rcanului fericit? Nu?

Cu_rcanul primește în fiecare zi grăunțe de la proprietar. Și se întâmplă asta zi de zi, lună de lună, an de an. După ce primește aceste grăunțe, e o adevărată încântare să se plimbe prin ogradă. Își arată mușchii cu_rcanilor... de sex feminin. Și nu are decât o grijă, să se facă soare a doua zi, pentru că grăunțele vor veni.", își începe Profu’ parabola.

"Numai că proprietara ogrăzii este o femeie americană. Iar americanii au o sărbătoare numită Thanksgiving, Ziua Recunoștinței. Și ghici ce consumă americanii de Thanksgiving!

Bietul cu_rcan, care nu își imaginează nimic, e fericit. E fericit pentru că are o anumită libertate. Ograda e OK, poate e bio, poate grăunțele sunt umflate cu tot felul de E-uri, nici nu contează. Interesul e să mănânci, să arăți bine, să îți arăți mușchii aceia prin ogradă. Nu știe nimic, nu-și imaginează sub nici o formă că există și altceva dincolo de granițele ogrăzii. Nu știe cine e proprietarul, pentru că îi vin grăunțele, și nici nu știe ce i se pregătește.

Puneți-vă voi în postura de cu_rcan-consumator fericit. Care, când nu mai are bani, se împrumută la bancă cu buletinul, face o descoperire de cont, își face un card de credit, trage niște sume. În momentele în care face aceste gesturi, el este fericit. Pentru că își cumpără Lenovo, MacBook Air, își cumpără o mașină, își poate plăti facturile de utilități. Mai mult decât atât, toți din sistem sunt fericiți, pentru că atunci când consumi produci TVA, care merge la buget. Și din ei mai faci un pod în «U», ca cel de lângă mine, de lângă biroul de avocatură, la Mihai Bravu. Acolo poți să sari de pe pod dacă nu ești atent.


Rețelele Wi-Fi de la Drept

Dar dacă cu_rcanul fericit se îmbolnăvește? Sau e dat afară? Sau divorțează proprietarii afacerii pentru care lucrează? Ei bine, vine creditorul și te execută silit, și te dă afară. Dar spre deosebire de cu_rcan, care îl poate privi și sfida în ochi când i se taie gâtul, tu nu poți! E o stafie care nu știi dacă are suflet."

Mă uit în sală. Tipul cu WhatsApp a trecut la cărți. Nu îmi dau seama dacă la poker sau Solitaire. Dintre colegii lui, unii vor fi avocați, alții judecători. Azi sunt modelați, și e impresionant să participi la proces cu detașarea ochiului critic al jurnalistului. Pentru că vezi profesioniști în cocon. Succese și "succesuri" - adică rateuri - umane în devenire.

Băncile sunt incomode. După 2h și 30` nu îți mai simți cu_rul, am vrut să zic fundul. Și îți vine să îți bagi picioarele, dar nu poți, pentru că băncile de sus sunt închise. Creierul însă, e mai excitat decât tipul care încingea chat-ul.

Gheorghe Piperea - WhatsApp 10-1. În timpul regulamentar. Adică legal.

PS: cu gol din "foarfecă"!

 ===

Piperea despre insolventa Oltchim: este un caz de care voi putea vorbi studentilor 20 de ani de acum incolo

http://www.wall-street.ro/

 Insolventa Oltchim este un caz de care va putea vorbi studentilor 20 de ani de acum incolo, spune avocatul Gheorghe Piperea, a carui societate Rominsol a fost nominalizata ca administrator judiciar al combinatului. Avocatul a povestit pentru wall-street.ro care vor fi primii pasi in aceasta insolventa, ce datorii ar putea fi sterse si care sunt beneficiile acestei variante de restructurare a companiei.
Consiliul de administratie al Oltchim a nominalizat societatea Rominsolv, controlata de Gheorghe Piperea, alaturi de BDO Business Restructurig, ca administratori judiciari ai Oltchim. Cererea de insolventa a companiei a fost depusa vineri la Tribunalul Valcea si va fi judecata pe 30 ianuarie. Tribunalul va numi apoi administratorii judiciari.

Este insolventa varianta corecta pentru Oltchim? „Cu siguranta. Sunt multe motive. Oltchim nu poate fi salvata prin privatizare, ca urmare a datoriilor foarte mari. Nimeni nu da un leu pe o companie care are 800 de milioane de euro datorii si care mai si sta, fiind, practic, aproape inchisa operational”, considera Gheorghe Piperea.

Insolventa poate permite stergeri masive de creante

Cunoscutul avocat da ca exemplu, Arpechim si sectia de pvc, care sunt inchise chiar si de mai mult timp.

Care sunt avantajele insolventei in aceasta situatie? „In insolventa se pot obtine niste finantari imediate care sa reporneasca activitatea. De asemenea, se pot vinde rapid unele active excedentare pentru a face rost de cash. In fine, in insolventa se pot opera esalonari, reduceri sau chiar stergeri masive de creante. Spre exemplu creanta AVAS, de 250 milioane de euro, va putea fi stearsa, fara teama de a considera aceasta masura drept ajutor de stat”, mai spune Piperea.

De ce sunt finantarile mai accesibile in insolventa? Avocatul a explicat ca imprumuturile sau creditele acordate pe perioada insolventei au un statut special, platile fiind prioritizate, iar in cazul unui falimentul, cei care acorda aceste imprumuturi se situeaza ierarhic chiar si in fata creditorilor garantati, fiind primii care isi recupereaza banii.

Importante sunt, potrivit avocatului, si efectele imediate ale deschiderii procedurii - suspendarea automata a executarilor silite si a actiunilor contra debitorului, inghetarea valorii creantei, obligarea furnizorilor de utilitati la continuarea contractului, anularea actelor debitorului din perioada suspecta si asa mai departe.

Electrica Furnizare a declasat spre exemplu o procedura de executare silita impotriva Oltchim, iar primele licitatii sunt programate luna viitoare. Aceste executari, ca oricare altele deja demarate sau care se vor demara, se vor opri insa imediat ce se va deschide procedura insolventei.

--- cititi in link continuare:http://www.wall-street.ro/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43112 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-10 09:20

CEI CARE PICA LA INTELEGERI CU EI, ASTA PRIMESC, E VINA COMUNA PENALA COMISA CHIAR DE EI CU VOI CEI PICATI IN CAPCANA LOR CARE STIU CA MERG PE DRUMUL PUSCARIILOR, sunt declaratiile lor scrise:

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului."

LINK-URI SA II STUDIATI MAI BINE = >Mateita si Deaconu 

 "să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/legenda Mircea Deaconu

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/cine-i  FLORIAN MATEITA

 

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

http://portal.just.ro/

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.07.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

Musafir

#43113 Politica pumnului in gura: GREVIŞTII FOAMEI au fost daţi AFARĂ de la HIDROSERV VÂLCEA!

2015-08-10 09:23

DOCUMENT EXCLUSIV: GREVIŞTII FOAMEI au fost daţi AFARĂ de la HIDROSERV VÂLCEA.

http://www.voceavalcii.ro/
AUG 09, 2015 SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Situaţia incendiară la Hidroserv Vâlcea. În urma protestului radical al 50 de angajaţi de la Hidroserv, care au intrat în greva foamei, nemulţumiţi că nu şi-au primit o parte din drepturile salariale, dar şi pentru că nu există contract colectiv de muncă, din urmă cu două săptămâni, au venit şi sancţiunile!
25 de angajaţi au fost daţi afară, aceştia primind vineri, 7 august şi sâmbătă, 8 august a.c. deciziile de desfacere a contractului de muncă. O comisie de anchetă de la Buc_ureşti a decis acest lucru, iar directorul Dinculescu a semnat deciziile care trimit 25 de oameni în şomaj.
„Uite asta se întâmplă în România când îţi ceri drepturile! Eşti dat afară. Vom formula acţiune în instanţă, am luat legătura cu avocatul. Vreo 25 de oameni au primit până acum deciziile, însă ideea este să ne dea pe toţi 50 afară.
Am primit prin poştă decizia pentru desfacerea contractului individual de muncă, pentru 4 absenţe nemotivate. Deocamdată, noi deschidem acţiune în instanţă pentru anularea nemotivatelor şi, implicit, se va anula şi decizia.
Cei din conducere au făcut multe abuzuri. Este complicat! Mai avem drepturi salariale restante, câte 100 de milioane lei vechi de fiecare, de 2 ani de zile. Acum, mă gândesc că dacă ne facem lichidările poate ne dau şi banii din urmă.
Trăim vremuri grele şi am înţeles că de mâine încolo, va fi jandarmeria la poartă. ”, ne-a declarat liderul de sindicat Ion Iordache.

25 de oameni au rămas fără serviciu

Buc_ureştiul scoate castanele din foc cu mâna directorului suc_ursale, Gheorghe Dinculescu. Deşi comisia de anchetă a fost formată din oameni de la Buc_ureşti, în frunte cu directorul de resurse Umane Liviu Radu, deciziile de desfacere a contractului de muncă sunt semnate de directorul suc_ursalei Vâlcea.
Speculaţii sunt multe, pe marginea acestui subiect, însă informaţii cu grad mare de veridicitate dau ca sigură închiderea suc_ursalei de la Vâlcea şi preluarea ei de către C_urtea de Argeş. Pe surse, am aflat că, de fapt, aceasta este miza. Toată tevatura aceasta este creată pentru ca Hidroserv Vâlcea să dispară de tot din peisaj.
Iată ce scrie în deciziile primite prin poştă de către salariaţii, care în urmă cu 2 săptămâni, au declanşat greva foamei: „Se sancţionează cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă cu art. 248 alin (1) lit. e, din Codul Muncii, astfel începând cu data comunicării prezentei decizii, încetează contractul individual de muncă înregistrat sub nr. .... / .... În registrul general de evidenţă a salariaţilor suc_ursalei Vâlcea, în temeiul ar. 61, lit. a din Codul Muncii”. Decizia a fost emisă în data de 7 august a.c. şi este semnată de directorul suc_ursalei Râmnicu Vâlcea a Hidroserv, Gheorghe Dinculescu.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43114 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-10 09:28

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului

Creantele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII???? 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43115 Mechel a vândut cele cinci fabrici românești cu 70 de dolari

2015-08-10 09:52

Mechel a vândut cele cinci fabrici românești cu 70 de dolari

Compania rusă „Mechel” a vândut toate activele sale din România – companiile Ductil Steel Mechel, Campia Turzii SA, Mechel Targoviste SA, Mechel East Europe Metallurgical Division SRL și Laminorul SA – companiei Invest Nikarom SRL, detinuta tot de cetateni rusi, la un preț simbolic de 230 lei (aproximativ 70 dolari), scrie Forbes, cu referire la un comunicat de presă al companiei.

Fabricile românești au fost vândute, remarca „Mechel”, în conformitate cu strategia actualizata a companiei care vizează promovarea unor directii de afaceri prioritare – în special, producția de cărbune pentru metalurgisti.

De asemenea, compania a menționat că, în noiembrie 2012, din cauza prețurilor nefavorabile pe piata oțelului europeană, pe fondul costurilor în creștere pe fireul vechi și nivelul slab al cererii pentru produsele metalice finite, întreprinderile metalurgice „Mechel” din România au fost închise temporar.

Pe 22 iulie a devenit cunoscut faptul că Cu_rtea de Arbitraj din Moscova a aprobat cererea de majorare a creanței Mechel catre Sberbank de la 6,6 milioane de dolari la 11,7 miliaone de dolari.

„Mechel” se afla in cu_rs de negociere cu creditorii sai, dintre care cei mai mari sunt Sberbank, VTB si Gazprombank.

La mijlocul lunii iunie 2015, datoria totală a „Mechel” era estiata la 6,77 miliarde de dolari.

http://www.paginaderusia.ro/mechel

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43116 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

2015-08-10 10:01

  Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

 1.  creditorii garantaţi, 

2.  creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi), 

3.  creditorii bugetari,

4.  creditorii salariaţi,

5.  creditorii chirografari.

" - Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

 -  Creditorii sa_lariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.

 -  Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

 -  Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

 -  Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”se arată în planul Rominsolv – BDO.

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334
Bugetul local 1,542
TOTAL DATORII 50,340 

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din : Plan Reorganizare Oltchim.pdf

 DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

OLTCHIM CREANTE ACHITARE:  

1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. creantele izvorate din raportul de munca;
3. creantele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si creantele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. creantele bugetare;
5. creantele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. creantele reprezentand sumele stabilite de judecatorul sindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. creantele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte creante chirografare;
9. creantele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) creantele izvorand din acte cu titlu gratuit.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! 

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 CREANTELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013:UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! =UNDE SUNT BANII????

 


Musafir

#43117

2015-08-10 11:04

Pentru Stimabilul si Inegalabilul Domn Creanta, 

Bai omule , m-ai convins. Esti pregatit.

Si daca mori maine , ai ce sa lasi in urma ta, vei lasa sute de pagini de copy-paste si totusi nu ii va parea rau la nimeni de tine.

Te-ai nascut nimeni si vei murii nimeni

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43118 CLANTOIULE LIBI CONTRA PAPA TOT....

2015-08-10 11:37

#43117: -  <= clantoi, nu mai devia de la subiect ca esti expus ca scos din context libi contra clantoi  saltinbanc si o intreaga butaforie...etc, etc, etc...s.a.m.d precum te lasi tu scris si semnat pe aici desfasurat in trecutul petitiiei.

 1. Scos din context cum esti nu vei realiza niciodata in toata viata ta diferentele expuse intre a-mi scrie eu textul lasat scris, intre a publica cu link, sursa, acte, documente, legi, tot ceea ce am publicat cu sursa de unde vine informatia, chiar cu semnaturi si parafe ...etc in sustinere si republicam, repostate, reeeeee reeeepuse re:re:re redistribuite..... etc., din nou in discutie LA ZI SI ACUM CA ACESTEA SE INTAMPLA ACUM SUNT EVENIMENTE ACUM OLTCHIM pe care numai intr-o fantasmagorie a vietii pe care o expui consideri  " copy-paste " pentru ca ai auzit tu la tv ca ponta a plagiat, eeeee..., te informez ca ponta a plagiat pentru ca si-a insusit tot fara sa treaca sursele CA TINE SAU SA PUNA GHILIMELE  SI ERA  FARA ARGUMENTE si nici sa justifice informatiile, actele, documentele, legile...etc pe care le-a incalcat asa cum incerci si tu sa creezi aici si peste tot, asa ca mentin si-ti readuc aminte repostez si reinformez pe surse ca am argumente.

2. Nu "ca las in urma..." mea aici pe petitie scosule din context, esti absurd de crezi asta si  asa cum te stim deja. TOT CE ESTE PUBLIC EXISTA IN PETITIE SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM, A RAMAS SALVATI OLTCHIM SI TOT CE ESTE PUBLICAT CAT SI TOT CE VEZI SUNT TOT CE AU TOTI " AVEM " CEI DIN OLTCHIM SAU II LEAGA CU CEVA DE OLTCHIM SI MERSUL EVENIMENTELOR CARE SE INTAMPLA IN OLTCHIM, iar tu precum esti scos din context iti ramane doar sa fii libi contra clantoi la ceva ce nu sti.

3. Daca noi ne-am nascut  " un nimeni " cum spui pentru ca   asa te semnai annterior pe petitie CLANTOI ( E SEMNATURA TA, " UN NIMENI " CLANTA , CLANTOI...PE CARE O AI ) si este martor petitia in trecut asa te semnai " UN NIMENI " , sa sti ca nu-ti insusim scoaterea din context, pentru ca noi avem cu ce sa-ti argumentam orice si CHIAR SI-N CONTRA TA SI ALTORA NU NE AFECTEAZA CU NIMIC, voi pierdeti pe limbuta voastra otravita si dementa pe care insistati, de povesti ca tine ratacite si continue, uite din cauza asta suntem aici sa-ti argumentam la lipsa creierului pe care te simti ca esti " un nimeni " asa cum te semnai si-n trecutul petitiei. Pe limbuta voastra clante clantoi clantanirori clantaniti  veti pierii exact ca si cu_rcanii amintiti de piperea si ziua z va venii la voi.

p.s. APROPO, STIRE NEWS BREAKING NEWS STIRI OLTCHIM: PENTRU SALARIATII OLTCHIM AZI AU INTRAT BANII FOSTI SI ACTUALI ANGAJATI OLTCHIM INSOLVENTA / FALIMENT 2013. DISPONIBILIZATII COLECTIV 2013 AU INTRAT BANII, ASA CUM II VIREAZA EI IN ILEGALITATE PENAL SI IN AFARA LEGII PENTRU CA...., SUNT IN IN AFARA LEGILOR SI ACTELOR SI DOCUMENTELER...ETC.


Musafir

#43119 MAII MUSCA O DATS

2015-08-10 12:59

Precizari de Precizari de la nea clantoi NevrozPrecizari de la nea clantoi Nevrozatul  

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACIclantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 


Musafir

#43120 HAI SA MORI TU CLANTOI SALARIAL!

2015-08-10 13:00

Precizari de Precizari de la nea clantoi NevrozPrecizari de la nea clantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACIclantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 


Musafir

#43121 Re: Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK!

2015-08-10 13:02

#43107: - Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK! 

 ISTERICUL DE CLANTOI SALARIAL NU STIE DECAT O CHESTIE: POSTARI CU LEGI, CRUCI SI COLIVA.

AI PUS O, SE OPARESTE ASTA SI SA VEZI CE ITI MAI ZICE!

I SE BULBUCARA OCHII SI UMFLARA VENELE PE GAT :))))


Musafir

#43122 Re: Re: Lasati galceava pe petitie si HAIDETI PE FACEBOOK!

2015-08-10 13:04

Precizari de Precizari de la nea clantoi NevrozPrecizari de la nea clantoi Nevrozatul 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACIclantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 


Musafir

#43123 Re: CREANTA, lasa gargara pe petitie, fii BARBAT nu fii CARPA si HAIDE PE FACEBOOK!

2015-08-10 13:05

#43109: - CREANTA, lasa gargara pe petitie, fii BARBAT nu fii CARPA si HAIDE PE FACEBOOK! 

 ASTA NU E CREANTA, E DOAR UN CLĂNȚOI IDIOT, ISTERIC, IMBECIL, PARANOIC, SCHIZOFRENIC.

PE ASTA DOAR MOARTEA IL MAI SCAPA DE CHINURI.


Musafir

#43124 BUC URA TE CO I BELIT, ITI INTRAR 1000 lei

2015-08-10 13:07

Precizari de Precizari de la nea clantoi NevrozPrecizari de la nea clantoi Nevrozatul  

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACIclantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 


Musafir

#43125 MILOGULE TI AU INTRAT 1000 LEI. FUGI SA II BEI

2015-08-10 13:10

Precizari de Precizari de la nea clantoi NevrozPrecizari de la nea clantoi Nevrozatul  

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACIclantoi Nevrozatul  

 

 

 

EL AFIRMA CA NU FACE COPY PASTE, dar mai baga cate-o virgula si gata, TEXTUL E ORIGINAL, CA PONTA

 

 

 

Clantoi - unicul cunoscator al adevarului absolut, dar si poetul ratat al oltchimului - puiu raducanu

 

 

 

 "TOATA VIATA AM FoST O PUTOARE, LA OLTCHIM SI ACUM, LA PENSIE.

 

 

 

ERAM NEBUNUL COMBINATULUI, DAR GHINION, M-AU DAT AFARA CA PE UN HOIT, CA PE UN JEG, CA PE O PUTOARE CE AM FOST!

 

 

 

EU VREAU BANI, CA SUNT MILOGUL MILOGILOR, AM UNUL CARE MA ASCULTA, RESTUL MA TIN DOAR IN PU LI

 

 

 

UNEORI FAC PE LITERATUL, DESI SUNT PE JUMATATE ANALFABET. DA, AM SI UN DEX, CE O FI ALA???? TATA O BATEA PE MAMA CU EL

 

 

 

DAR MI-A ZIS TATA - NEBUNUL:

 

 

 

"ORICE AR FI, NU TE LASA! SCRI CU UN I, ASA AM VISAT EU INTR-O NOAPTE, DUPA CE I-AM DAT OMORUL LU MA-TA SI TE-A EJECTAT PE TINE".

 

 

 

Acum bag legi, citate, căcaturi,  dar nu stiu ce sunt alea. Cica par interesant. Poate asa il conving pe fota sa mi-o dea la bu_ci.

 

 

 

Mi-a zis medicul meu PSIHIATRU ca citatele astea imi fac bine. Cica sa le si colorez, ca imi face si mai bine, asa cica nu mai bag deștul in c ur si mi-l miros toata ziua.

 

 

 

Am un discipol, dar e mai bou si natang decat mine. Il striga astia fota si e prost de stinge, dar e in c urul meu si imi place. El saracul e mai prost ca mine, dar cu o sticla cu spirt si un colt de paine l-am convins.

 

 

 

O sa imi fac armata si plec la lupta. Dar mai stau o tura, ca avocatul meu are nevoie de bani si ma tot cheama pe la el cu pensia mea. Si sa va spun sincer, eu habar nu am de capul meu, dar toata viata am fost retardatul combinatului, acum fota mi-a zis ca sunt desteptul petitiei si eu il cred, ca foutea e om ca lumea.

 

 

 

Banii o sa ii iau la sfantul asteapta, dar mi-am gasit jucaria la batranete: f ut timpul pe petitie.

 

 

 

Nu plecati, ma duc sa imi iau diazepamul si vin.

 

 

 

Uhaaaaaa, sunt nebunul zis clantoi" sunt fresh, msi bag o stire noua, e fin 2013, dar conteaza?

 

 

 

 

 

 

 

 ASADAR, BAI CLANTOI:

 

 

Cand nu o sa mai postezi aberatii, nu mai scriu nimic.

 

 

 

PANA ATUNCI O SA ITI F UREPETAT REPETAT REPETAT SI SCOS DIN CONTEXT SINGURUL NEURON SI CREIERUL ALA OBOSIT SI AMORTIT DE ALCOOL. 

 

 

 

CA DOCTORUL TAU PSIHIATRU SI-A BATUT JOC DE TINE,

 

 

 

TE LASA SA BEI ALCOOL IN SITUATIA TA MEDICALA PRECARA SI UITE CE URAT FACI