Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CLANTOI SI FOTA, MILOGUL NEBUN SI BETIVUL NEBUN. CE BINE SE INTELEG EI

#41301 FOTA RETARDATUL IN VIATA SI CLANTOI MILOGUL

2015-07-09 13:49

41253 CLANTOI CERSETORUL2015-07-08 20:55

 NEBUNULE, TU TREBUIE SA FII IMPUSCAT MA

 

SI TOT NEAMUL TAU RAS DE PE SUPRAFATA PAMANTULUI, SA NU MAI IASA IDIOTI CA TINE!

 

 

 

BAAAAAAAAA NEBUNUL DRACULUI, CE AI BA IN CAPUL ALA SEC??

 

CAND ITI SPUN MAI MULTI SA LASI DRACU POSTARILE REREREREPETATE, TU O TII PE A TA!

 

 

 

CE DRACU ESTI ATAT DE NAUC, FU-TU-TI RASA IN C_UR DE RETARDAT!

 

 

 

SA ITI F_UT EU OCHII AIA SCOSI DIN CONTEXT, PRAMATIE BETIVA SI PUTUROASA.

 

 

 

 

 

CA_CAT CU OCHI, CA NU AI PIC DE C_URAJ!

 

 

 

ESTI FIUL PU_LII!

 

 

 

 IN CONCLUZIE: 

 

 

 

MA MUSTI CU BUZELE DE PU_LA BAI CLANTOI!

 

 

 

VALABIL SI PENTRU RETARDATUL CELALALT: FOTA


Musafir

#41302

2015-07-09 13:52

PAI NU    PAI DA si incalecai pe prostia mea ce mandru sunt de ea, atat poti, cred ca in afara sa injuri nu poti, o discutie serioasa ca sa ai cu ce sa-l combati pe "adversarul" tau cre.anta oare atat te duce intelectul, forteazate un pic si realizeaza ca nu poti fii atat de prost, ca altfel e tragic,ca am impresia ca te-ai si inmultit desi unul ca tine trebuia sterilizat ,ca uite asa s-a umplut tara de prosti.


Musafir

#41303 Re: FOTA RETARDATUL IN VIATA SI CLANTOI MILOGUL

2015-07-09 13:57

#41301: CLANTOI SI FOTA, MILOGUL NEBUN SI BETIVUL NEBUN. CE BINE SE INTELEG EI - FOTA RETARDATUL IN VIATA SI CLANTOI MILOGUL 

 SA MA PUPATI IN PU..LAAA CERNEVISTILOR,TRADATORILOR,MU..ISTILOR,IN FRUNTE CU CERNEV AL VOSTRU,TALPASANU,PIPEREA,PONTA,ETC,ALUP IGUS GHIOCAAAAAAA,CU MATAAAAAAAAAAA SI LARGA DE LA DIANAAAAAAAAAA.


Musafir

#41304 Doar atat. Vinovatii fara vina ...

2015-07-09 14:10

"Eu cred că în cazul Oltchim s-au facut mari greşeli începând cu mai mulţi ani în urmă şi de acolo au pornit şi s-au agravat problemele. Mai mult nu pot spune, pentru că nu e domeniul meu. Nu cred că e o problemă de decizie politică, ci una care trebuie gestionată de Ministerul Economiei, indiferent cine îl conduce", a declarat Liviu Dragnea.


http://saptamana.net/articol/8393-dragnea-la-valcea

Dragnea, la Vâlcea: "Ne aşteaptă o toamnă foarte sensibilă din punct de vedere politic!"
Coordonatorul politic al PSD a evaluat parc_urgerea calendarului de alegeri interne şi a anunţat oficial că pentru şefia filialei Vâlcea conc_urează deputatul Rădulescu şi senatorul Coca

Autor: Adi PANĂ
 

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, 9 iulie, la Vâlcea, după şedinţa Comitetului Executiv judeţean al filialei, că situaţia din Consiliul Local Râmnicu Vâlcea este cauzată de abordarea disperată a reprezentanţilor PNL.

Fostul secretar executiv a recomandat conducerii judeţene a formaţiunii celor trei trandafiri să urgenteze organizarea conferinţei judeţene. "Ar fi bine ca evenimentul sa aibe loc chiar la începutul lunii august, pentru că ne aşteaptă o toamnă foarte sensibilă din punct de vedere politic", a declarat demnitarul.

Dragnea a anunţat oficial că sunt doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al PSD Vâlcea. "Avem o candidatură înregistrată în scris, despre care se ştia, a domnului deputat Constantin Rădulescu, actualul preşedinte interimar. În sală şi-a mai anunţat candidatura şi domnul senator Laurenţiu Coca", a mai spus demnitarul social-democrat.

Liviu Dragnea s-a aflat mierc_uri, 8 iulie, în Sibiu şi joi în Râmnicu Vâlcea şi Piteşti.

Ministerul Economiei trebuie să gestioneze situaţia Oltchim, nu decidenţii politici

Întrebat despre situaţia Oltchim şi a celor peste 1.000 de disponibilizaţi, liderul politic a dat un răspuns interesant, recunoscând practic greşelile din trecut, unele majore imputabile chiar fostului premier Adrian Năstase. "Eu cred că în cazul Oltchim s-au facut mari greşeli începând cu mai mulţi ani în urmă şi de acolo au pornit şi s-au agravat problemele. Mai mult nu pot spune, pentru că nu e domeniul meu. Nu cred că e o problemă de decizie politică, ci una care trebuie gestionată de Ministerul Economiei, indiferent cine îl conduce", a declarat Liviu Dragnea.

Guvernul Adrian Nastase (2000 - 2004) a cedat OMV, prin contractul de privatizare, piroliza de la Piteşti, instalaţie care furniza Oltchimului 60% din materiile prime, în special propilena. Austriecii au închis rafinăria şi au anunţat recent că vor să dezafecteze instalaţia

 


Musafir

#41305 Vinovatii fara vina ...SE NUMESC CERNEVISTI CU TATUCUL LOR CRA CRA, TAMBALAGIUL

2015-07-09 14:16

#41304: - Vinovatii fara vina ... 

 IAR EU FOTA CRED CA MA CA ...C IN GURA LUI,CE ZICI AMI DAI DREPTATE?..SI SA NU UITAM DE PRIETENUL LOR VOSGANIAN,ATIT.

PUPA I IN CU..R GAOAZA DAR SI PE MINE N SULA CU MATA SCROAFA,STI TU,CRA CRA,,,,

#41306 Re: Vinovatii fara vina ...SE NUMESC CERNEVISTI CU TATUCUL LOR CRA CRA, TAMBALAGIUL

2015-07-09 14:19

#41305: - Vinovatii fara vina ...SE NUMESC CERNEVISTI CU TATUCUL LOR CRA CRA, TAMBALAGIUL 

 CE ZICI GAOAZA MA REPET?  ..SA MA CA..C IN GURA TA SI A LUI LIVIU DRAGNEA?

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41307 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:12

Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de sa_larii compensatorii  chiar si verbal cat si scris sub semnaturi protocolare ilegale, ei au contribuit la deturnare ilegala si penala impotriva  disponibilizatilor 2013 concediere colectiva  si sa_lariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM PUSCARIASILOR?????

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREAN_TE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREAN_TE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

  " CERNEV,BICA,GHIOCA SI BURDOAZA, TALPASANU CU CONSORTIILE ROMNISOLV & BDO"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SA_LARIILOR CREAN_TE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT CA S-A DA DREPT REPREZENTAT O ILEGALITATE SI CA I-SI REZERVA EL PROTOCOALE ILEGALE PENALE SEMNATE, CERNEV ESTE AL DOILEA CONFIRMAT PRIN ABERATIILE CARE LE SUSTINE SI DETURNARILE CREATE VERBAL IN NUMELE ACESTOR DREPTURI PE CARE NU ARE EL VOIE SA SE PRONUNTE FIIND CERNEV IN ILEGALITATE SI SCOATE DIN CONTEXT TOT,GHIOCA S-A PRONUNTAT PARTE SA_LARIATI PE SUME DE BANI ALE CELOR PLECATI DIN OLTCHIM FIIND ILEGAL, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE BICA CONFIRMAT SI ACESTA, IAR TALPASANU FACE PARTE DIN CONDUCERE OLTCHIM 2013 CARE ARE PARTEA CU CONSORTIU ROMINSOLV & BDO SEMNAT.

" CERNEV, BICA, GHIOCA SI BURDOAZA , TALPASANU CU CONSORTIILE ROMINSOLV & BDO" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 

Art. 3.10. crean_tele sa_lariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment.  

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale; 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR OLTCHIM 2013?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREAN_TE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! ALT ASPECT, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREAN_TE SAU ALTOR DREPTURI CREAN_TE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI.http://www.docdroid.net/

 

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41308 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:19

 JAF LA OLTCHIM 2013-2015:DNA SA INTRE IN OLTCHIM. [PUNCT] 

  Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere

 
Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:

a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane;
b) au facut acte de comert in interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
c) au dispus, in interes personal, continuarea unei activitati care ducea, in mod vadit, persoana juridica la incetarea de plati;
d) au tinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au tinut contabilitatea in conformitate cu legea;
e) au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au marit in mod fictiv pasivul acesteia;
f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procu_ra persoanei juridice fonduri,
in scopul intarzierii incetarii de plati;
g) in luna precedenta incetarii platilor, au platit sau au dispus sa se plateasca cu preferinta unui creditor, in dauna celorlalti creditori.

(2) Aplicarea dispozitiilor alin.(1) nu inlatura aplicarea legii penale pentru faptele care constituie infractiuni.

 

Capitolul V - Infractiuni si contraventii

 

Art. 143
(1) Constituie infractiunea de bancruta simpla si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda neintroducerea sau introducerea tardiva, de catre debitorul persoana fizica ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii in termen, care depaseste cu mai mult de 6 luni termenul prevazut la art.27.
(2) Constituie infractiunea de bancruta frauduloasa si se sanctioneaza cu pedeapsa de la 6 luni la 5 ani fapta persoanei care:
a) falsifica, sustrage sau distruge evidentele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia;
b) infatiseaza datorii inexistente sau prezinta in registrele debitorului, in alt act sau in situatia financiara sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind savarsite in frauda creditorilor;
c) instraineaza, in frauda creditorilor, in caz de insolventa a debitorului, o parte din active.

Art. 144
(1) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(1) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 8 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia.
(2) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(2) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste. 

Art. 145
(1) Insusirea, folosirea sau traficarea de catre administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia de bani, valori ori alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 ani la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste. 

Art. 146
Fapta persoanei care, in nume propriu sau prin persoane interpuse, solicita inregistrarea unei cereri de admitere a unei crean_te inexistente asupra averii debitorului se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.
Art. 147
Refuzul debitorului persoana fizica sau al administratorului, directorului, directorului executiv sau al reprezentantului legal al debitorului, persoana juridica, de a pune la dispozitie judecatorului-sindic, administratorului judiciar sau lichidatorului, in conditiile prevazute la art.35, documentele si informatiile prevazute la art.28 alin.(1) lit.a)-f) sau impiedicarea acestora, cu rea-credinta, de a intocmi documentatia respectiva se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda.

Art. 148
Infractiunile prevazute la art.143-147 se judeca in prima instanta de tribunal, cu celeritate. 

Art. 148^1
(1) Nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (2^1) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei.
(2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre organele de specialitate ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din oficiu sau la sesizarea judecatorului-sindic, a administratorului judiciar/lichidatorului sau a oricarei persoane interesate. Veniturile rezultate din aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac venit la bugetul de stat.
(3) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

http://www.oltchim.ro/

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41309 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:32

CEI CARE PICA LA INTELEGERI CU EI, ASTA PRIMESC, E VINA COMUNA PENALA COMISA CHIAR DE EI CU VOI CEI PICATI IN CAPCANA LOR CARE STIU CA MERG PE DRUMUL PUSCARIILOR, sunt declaratiile lor scrise:

" abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului."

Mateita si Deaconu 

 

"să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!"

 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/legenda Mircea Deaconu

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

http://www.rominsolv.ro/cine-i  FLORIAN MATEITA

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41310 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:34

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41311 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:35

  " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

 https://www.facebook.com/Fairsolve

Un român aruncă o hărtie pe jos la Paris, atunci toți românii aruncă hărtii pe jos şi patria este îngropată sub un maldăr de hârtii, pungi şi gunoaie (nu că asta nu ar fi, în parte, adevărat referitor la patria de sub gunoaie).

Un bulgar a fost văzut cu ceafa oleacă mai groasă, astfel că primul lucru asupra căruia stăruim cu privirea este ceafa oricărui bulgar pe care-l întâlnim.

Un belgian venit în vizită în Bucu_reşti este privit cu suspiciune pentru că un conațional al său a făptuit o nelegiuire în România.

Shrek este un căpcăun simpatic, onest şi jovial, dar cine să stea să judece asta când asupra lui era deja aruncată anatema apartenenţei la categoria răului.

A generaliza pornind de la un model individual, singular şi  a acuza o naţie/comunitate, individ cu individ, fară să cunoşti, iată cum se nasc monştrii de gândire. Din pacate, istoria a demonstrat-o în repetate şi triste rânduri.

Boala generalizării a lovit şi discu_rsul pe baza notei de fundamentare pentru schimbarea Legii insolvenței (85/2006). S-a afirmat, fără clipire, că dacă unii colegi practicieni au folosit Legea numai ca să ajute un debitor fraudulos, atunci toți practicienii din România urmăresc şi favorizează abuzul.

 Boala generalizării și blamarea întregii profesii au fost şi sunt încă prezente în constiința publică, iar nota de fundamentare numai a pus pe hârtie acest blam.

Nu, profesia nu este împânzită numai de interese meschine şi de oameni făţarnici ci, în mod covârşitor, de profesionişti, de oameni care trudesc cinstit, de deschizători de drumuri, de ctitori de idei.

Legea privind procedura insolvenţei (85/2006), în forma veche şi înca în aplicare pentru procedurile deschise în baza ei, a dat, într-adevăr, posibilitatea tăierii nepermise de crean_ţe și consolidării acestei poziţii chiar dacă planul de reorganizare eşua, a permis jocul de-a şoarecele şi pisica în adunarea creditorilor cu privire la confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului acestuia, a permis înlăturarea unei creanţe din tabel numai pentru că un creditor nu avea acces la Buletinul Procedurilor de Insolvența (nu scuz în acest text lipsa de diligență a creditorului). Exemplele sunt nenumărate pentru că abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului.

Da, noua Lege privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolventa (85/2014) sau ”Codul” insolvenței reglementează într-un mod fericit problema cel mai des criticată –  propunerea unui plan de reorganizare numai pentru a tăia creanţe în dreapta şi în stânga, fără interesul real de a salva o activitate productivă ci numai de a salva cât mai mult din interesul ”patronilor” care nu sunt ceea ce ar trebui să fie un asociat/acţionar/administrator veritabil, ci sunt simpli mardeiaşi economici fără stil şi caracter.

Astfel, art. 140 alin. (1) din Legea 85/2014 stipulează că în cazul în care, după confirmarea unui plan de reorganizare prin care se şterg creanţe, se ajunge la faliment „se va reveni la situaţia (n.r. creanţelor) stabilită prin tabelul definitiv al tuturor creanţelor împotriva debitorului”, astfel cum aceasta arăta înainte de planul de reorganizare.

De asemenea, art. 139 stipulează, pe langă alte condiții clare, că un plan de reorganizare poate fi confirmat numai dacă ”cel puţin 30% din totalul valoric al masei credale” acceptă planul. Se înlătură astfel situaţia, nu rară, în care cu un sa_lariat, cu un prieten miruit ”creditor esențial” (pentru cine?!) și cu promisiunea asumată de debitor cu lacrimi în ochi că datoriile față de bugetul statului vor fi plătite în 30 de zile, se creau premisele pentru confirmarea unui plan de reorganizare în care restul creditorilor deveneau păgubiți de prim rang.

Chiar şi numai aceaste noi reglementări cu privire la planul de reorganizare a unui debitor sunt de natură să redea încrederea într-o procedură a insolvenței văzută, până acum, în cele mai multe cazuri, numai ca mijloc de a frauda, cu ajutorul legii, interesele creditorilor.

Credința mea este că odata cu noul ”Cod” vom avea mai puține cereri de intrare în insolvență, iar planurile propuse vor fi duse la bun sfârșit, iar numai un mers greșit al afacerii și nu frauda vor duce la faliment. Vorbim, astfel, în lipsa posibilității de fraudă, de încredere în lege.

Iar încrederea mediului de afaceri în lege şi în bunul mers al lucrurilor, întreţinuta şi consolidată prin efortul practicienilor oneşti, înseamnă dezvoltare durabila.

Cunoscând Legea Insolvenței chiar înca din forma ei iniţială (64/1996), pot spune că fiecare reglementare a făcut-o mai bună, iar lipsurile sau scăpările speculate în mod fraudulos în practică au fost corectate prin voinţa acelora care nu tolerează abuzurile și frauda.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41312 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:41

  " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

 domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/  https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA. VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA  

" Nicolae Burdoază, reprezentant al foştilor angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi dimineaţă cei peste 260 de foşti muncitori s-au întâlnit cu administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu şi cu un reprezentant al administratorului judiciar, cei doi spunându-le că ar putea plăti salariile compensatorii doar după ce combinatul va fi privatizat. " 

Citeste mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/petitie

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

 Va prezentam o SORCOVA care stie matematica cu 10 = 1+1

 Este cumva vuvuzeaua avocatilor smenari!???  http://vtv.ro/salariile-compensatorii-de-la-oltchimin/  ;

O alta SORCOVA SI SORCOVA VESELA, prea vesela. prea ca la ....

...si inca o prea  fericita portareasca  si frumos aranjata si dichisita, la care ce spune ea...:

"eeee oamenii astia, eee trebuie sa-si ea si ei banii..."  hopaaa, pai cum asa mai sorcova??? https://www.youtube.com/watch?v=tWO_GTb_RjE  min 3.04 ; 

http://i.imgur.com/sw8YMT6.jpg   artista sorcova, de renume topa-topa la ansamblu hopa hopa

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....

- in filmulet, sa_lariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR OLTCHIM 2013?????

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREAN_TE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! ALT ASPECT, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREAN_TE SAU ALTOR DREPTURI CREAN_TE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI.http://www.docdroid.net/

 

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41313 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 15:54

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

 

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SA_LARIALE TOT !!!

 

 http://www.mai-dga.ro/

1. HOTARARE nr. 215 din 20 martie 2012 privind aprobarea Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2012 - 2015, a Inventarului măsurilor preventive anticorupţie şi a indicatorilor de evaluare, precum şi a Planului naţional de acţiune pentru implementarea Strategiei naţionale anticorupţie 2012 - 2015 - detalii

2. OMAI nr 102 din 2013 pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului administraţiei şi internelor nr. 174/2012 privind aprobarea Planului sectorial de acţiune pentru implementarea, la nivelul M.A.I., a Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2012 - 2015, precum şi pentru aprobarea Inventarului măsurilor preventive anticorupţie şi a indicatorilor de evaluare la nivelul M.A.I. - detalii

3. OMAI 256 din 2011 privind procedura de testare a integritatii profesionale a personalului M.A.I. - detalii

4. OMAI 174 din 2012 privind aprobarea Planului sectorial de acţiune pentru implementarea, la nivelul M.A.I., a Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2012 - 2015, precum şi pentru aprobarea Inventarului măsurilor preventive anticorupţie şi a indicatorilor de evaluare la nivelul M.A.I. - detalii

5. Legea nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală - detalii

6. Legea nr. 286 din 17 iulie 2009 privind Codul Penal al României - detalii

7. Legea nr. 571 din 14 decembrie 2004 privind protecţia personalului din autorităţile publice, instituţiile publice şi din alte unităţi care semnalează încălcări ale legii - detalii

8. Ordinul nr. 86 din 12 iunie 2013 privind organizarea si desfasurarea activitatilor de prevenire a coruptiei in cadrul Ministerului Afacerilor Interne - detalii

9. Legea 146/2012 pentru modificarea şi completarea OUG 120/2005 privind operaţionalizarea Direcţiei Generale Anticorupţie din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Legea 146/2012 - detalii

10. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administratiei şi Internelor, aprobată cu modificări prin Legea nr.15/2008 - detalii

11. Guvernul României a adoptat Ordonanţa de Urgenţă nr. 120/2005 privind operaţionalizarea Direcţiei Generale Anticorupţie (proiect iniţiat de Ministerul Administraţiei şi Internelor), aprobată prin Legea nr. 383/2005 - detalii

12. Direcţia Generală Anticorupţie a fost înfiinţată prin Legea nr. 161/2005 privind stabilirea unor măsuri pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor ca structură specializată pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor - detalii

13. Constituţia României - detalii

14. Legea nr.364/2004 privind organizarea şi functionarea poliţiei judiciare, cu modificările şi completările ulterioare - detalii

15. Legea nr. 78 din 8 mai 2000 (*actualizată*) pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie - detalii

16. Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.43/2002 privind Direcţia Naţională Anticorupţie, cu modificările şi completările ulterioare - detalii

17. Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, cu modificările şi completările ulterioare - detalii

18. Regulamentul de organizare şi funcţionare al Direcţiei Generale Anticorupţie aprobat prin ordinul MAI nr. 119 din 25 iulie 2014 - detalii

 Legea nr 544 / 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public
Norme metodologice de aplicare a Legii 544/2001
Formular cerere
LISTA documentelor de interes public DGA
Raport de evaluare a implementării Legii nr. 544/2001 în anul 2013

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41314 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 16:10

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, Convenţia europeană a drepturilor omului

Crean_tele sa_lariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

LEGE Nr. 31 din 16 noiembrie 1990 *** Republicată privind societăţile comerciale

CODUL PENAL

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 
 

SUNTEM PRADUITI!!!!!!    

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

EU

#41315

2015-07-09 18:28

Nu inteleg ce va..va ajuta cu cv ev toate injuraturile astea pe petitie???

eu sunt convins ca nu 

 


Musafir

#41316 Re: IA SPUNE EU,CUM TREBUIE SA VRB.CU TRADATORIIIIIII

2015-07-09 19:06

#41315: EU -  

 TU CUM LE AI DA REPLICA LA ACESTI CORUPTI  CERNEVISTIII, CARE MAI AU SI TUPEU,ZAI.  

EU

#41317

2015-07-09 19:08

chiar nu stiu .....dar asa nu cred ca se rezolva nimic.........dar cine stie..

oricum raman la parerea ca stransi cu usa trebuie sa fie politicieni care au inceput sa umble dupa voturi si liderii de sidicat...

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41318 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 19:28

 

" Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

DNA  Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA   Râmnicu Vâlcea

 

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

  A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41319 CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 19:39

 

Mardare si complicii ei, are pe constiinta suflete de oameni cu mintile ratacite, multe alte victime chiar si morti.... si,   care le-a adus in prag de nebunie ori mai grave situatiii,... trebuie sa justifice starea oamenilor, aceasta "fiinta" va fi tratata ca atare si are multe de justificat prin degringolada si haosul creat si multe alte aspecte comise din 2012 pana azi cu ea in pozitie de psiholog si nu psihiatru ( care nu iti intra in atributiuni psihiatria)  resurse umane ... CUM AI FACUT TU ASISTENTA SOCIALA MARDARE SI UNDE AI FOST ANII TRECUTI IN CV ... SI IMPREUNA CU CE AI IN CV TOT CUM JUSTIFICI...????  ASA REZULTA DIN CV,  AI INCU_RCAT MOLDOVA  DE UNDE TE-AI TELEPORTAT...crezand ca Oltchim este sanatoriul tau SI MULTE ALTE " ... " DOAMNE, DOAMNE...., ai demolat si distrus...etc., nu numai devastat TOT. Tovarasa Mardare, n-ar trebui sa va luati medicamentul? Si multi altii sa va urmeze..., pe ceea ce au comis in oameni nevinovati producand demolare suflete fosti sa_lariati si inca multi altii angajati sa_lariati Oltchim si ...!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Cum puteti voi gandii ca faceti achitari si de fapt mimati, ba mai mult, amenintati sa spunem ca voi??? Cum puteti gandii ca porniti dar exact catalizatorul DPB Pitesti pentru materie prima dispare  si trimiteti acasa asa cum s-a aratat si declarat de voi in media?? Cum??? Cum va veti justifica abracadabra voastra....???? Cum??? Si multe altele....

 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

 

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!! DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

  "Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41320 Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 20:10

#41319: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 MARDARE,MARDARE SI A CAM DAT SEAMA CA A GRESIT SI S A DAT LA FUND,NU MAI ARE TUPEUL DE PE TIMPUL LUI PRVU MARIUS,I A MAI TRAS O SI PICASSO DE CITEVA ORI SI NU MAI COMENTEAZA .

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41321 Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 20:13

#41320: - Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 Rolul acestui personaj "fiinta" Mardare este sa gestioneze situatiile, nu sa se dea in laturi, chiar din contra, trebuia sa fie vie implicata sa rezolve, nu sa aduca nici liniste indusa sau haos destul de periculos si....,  sa rezolve problemele create si sa aduca in litera legilor, sa respecte conduita pe care ne-o arata ca este psiholog, are cea mai mare vina si binenteles comuna cu participantii de la Mihai Balan CET Govora pana azi...!!!! Cand vezi conflictele create in sindicate, situatia grea a sufletelor de oameni fosti angajati si a celor inca angajati, are atributiuni mai multe ca ala din instalatii si sti tu, ce vreau sa-ti spun. Iar acest personaj MONSTRU, MARDARE .., a creat si lasa ce se observa si din cosmos, pe limba otravita a sindicatelor cu  consortii  si  multor altora participanti politruci scapati de la fite ...direct in subiectul Oltchim....etc!

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41322 Re: FOTA RETARDATUL IN VIATA SI CLANTOI MILOGUL

2015-07-09 20:18

#41301: CLANTOI SI FOTA, MILOGUL NEBUN SI BETIVUL NEBUN. CE BINE SE INTELEG EI - FOTA RETARDATUL IN VIATA SI CLANTOI MILOGUL 

 NU STIU CARE ARE CU..RAJ MAI MULT BA BOIER MOFLEA,DA SE PARE CA NU EU VRB. DUPA PERDEA SI MAI LINGE O INCA O DATA CU MATA ,IA VEZI E PONTA?


Musafir

#41323 Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 20:23

#41321: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 PAI DACA E PUSA[ADUSA] PESTE NOAPTE POLITIC SA LE BAGE PUMNUL IN GURA LA UNII SI PE ALTII GEN GAOAZA,MARCELA,ETC,SA I PUPE N CU..R SI SA SI FACA DE CAP PRIN OLTCHIM,DA MULT NU MAI  MERGE ULCIORU LA APA,DOAR UN PIC,TIC TAC ,TIC TAC MAI BOIER MOFLEA.

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41324 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 20:28

#41323: - Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 Cu una ca asta Mardare si multi altii de pe langa ea nici nu trebuie sa aduca ea sau altii in discutie ca, nu stie ce inseamna Oltchim pornit, nu a vazut, nu cunoaste si povestile ei sunt seci de ce i-se toarna,... iar reactia ei, cum ai spus.., e ascunsa vorba-vine si loveste de ne pune pe toti ca Valcea sau Pitesti ori Bucu_resti, fereasca Dumnezeu sa isi fi bagat coada acum multi ani cand chiar functiona Oltchim si asa cum o face din 2012 de cand a inchis Oltchim o astfel de Mardare DEMOLATOR..., DOAMNE FERESTE, DOAMNEEEE... UNII DIN CONDUCEREA OLTCHIM SUNT PREA BETI SI MAI AU MINISTRU TUDOSE ACUM, zis  CONIAC...., AOOOLEOOOO, VAI DE VAI... OLTCHIM!!!!

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#41325 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-09 20:38

#41324: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 NU MAI DUREAZA MULT SI LI SE TAIE CREANGA[A INCEPUT SA FIE CAM FIRAVA]DE SUB PICIOARE,ASCULTA BINE LA PICASSO,TIC TAC SE APROPIEEEE.