Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!
BOMBA verii! Gabriel Oprea, la PRO TV: Ne retragem de la guvernare. VIORELE, VIORELE ...
Ansamblul "Liviu Dragnea" din Teleorman - VIORELE, VIORELE (pamflet muzical).
CLICK: www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk
La munca nu cu ochi dupa sunca
Nu va mai luati ma de toate Sindicatele ca Marcu Prisacaru si Diculoiu au fost si sunt niste sfinti pentru noi,daca nu va convine cereti sa plecati acasa putorosilor.
Ciocu mic caci acum noi suntem la putere
Ce ma nu va convine ca sa diminuat numarul de salarii compensatorii,, de la 18 la 12 atat ne-a dat Judiciarii -ce vreti bani nemunciti la munca grohoteilor.S L O -este fruncea noi am plecat acasa, cu ce am putut fiindca masina noastra 22 CCH a fost Dixi plecat cu ea dar o parte din noi ne-a luat Marcu acasa.Noi suntem cei mai tari , avem peste 700 de membri bineinteles cu cei care se afla la Registratura Oltchim caci nu sa dus Dixi sa-i ia ca sa-i retraga lasai sa mai cotizeze caci le-am facut contract beton.
Tu vorbesti bai pucare?
#39973: Dicu de la Electro -Ama - Nulitatile din SLO
Nu mai posta sub alte nume si nu te mai da drept membru SLO. Amprenta prostiei este vizibila de la o posta.
Cu poza ta de maimuta am invatat si eu cainele sa latre. Asa ca i-am schimbat numele din Azorel in Ghiocel.
Mars Ghiocel! Mars javra!
Adevarul este ca nu esti decat un individ mizerabil, infect, mare mincinos si mare mancator de CA_CAT; esti o jigodie de om, o javra ordinara, o zdreanta.
De cand esti lider de sindicat si frecator de menta (sudoare) in combinat ti-a crescut c-uru cat banita si creierul ti-a ajuns in cutia craniana cat aluna.
Ce-ati facut cu cotizatiile noastre de sindicat?
S-a vorbit in combinat si s-a scris si pe aceasta petitie ca Cernev, cand a "plecat" cu tinicheaua de coada, a lasat "o gaura" de un miliard de lei (o suta de mii lei noi).
Voi, ceilalti lideri din SVO, ati pierdut in nemernicia voastra aproape sase - sapte mii de lei judecandu-va ca sa demonstrati ce? Ca sunteti niste PROSTI.
Mars Ghiocel! Mars javra!
Re: Re: Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.
#39577: - Re: Re: RASPUNDE MAI GAOAZA RETARDATA,RASPUNDEEE.
EMIL GHIOCA si ma stie tot OLTCHIM-ul

PARNAIASUL DE SERVICIU, PUSCARIASUL, POFTA BUNA SI CERINTA ITI ESTE INDEPLINITA!!!!!
HALIT.
Ati fost dusi de nas
Si daca am cheltuit, ce am cheltuit bani membrilor nostri si noi le-am dat la membri o parte din bani inapoi dar voi de la SLO ce ati facut cu bani i-a luat Marcu,Prisacaru si Diculoiu.
DECALRATII DE AVERE PT. ANUL 2014 - CONDUCEREA OLTCHIM
Declaratii de avere 2015
- SECRET - Consilier BNR;
- 50.400 LEI (net) - expert SN Nuclearelectrica;
- 36.400 LEI (net) - administrator special ARCADIA 2000 SA;
- 71.427,5 LEI (brut) - administrator special ROMPLUMB SA;
- 71.427,5 LEI (brut) - administrator special OLTCHIM SA;
- 5.694 LEI (brut) - activitate de arbitraj comercial;
- 26.330 LEI - pensie.
Marius Pirvu - Director Directia Petrochimica ( 26 Mai 2015 ) - vezi pag. 5
- 76.072 LEI - Director OLTCHIM;
- 42.803 LEI - Director Administratia Bazinala de Apa Arges-Vedea;
- 103.791 LEI - Director Economic OLTCHIM;
- 113.993 LEI - Director Comercial OLTCHIM;
plus
- 69.567 LEI - salariu OLTCHIM - Spiru Ciobescu Felicia, sef Divizie Financiar;
- 71.361 LEI - Ing. Sef Productie DPB;
- 88.166 LEI - Contabil Sef OLTCHIM.
Re: Ati fost dusi de nas
#39982: Partidul Victoria din Oltchim - Ati fost dusi de nas
Ba, tu nu ca-ti mananci ca_catul si molfai contnuu , te-a mintit cineva ca daca papi ca_cat esti si norocos si crezand ca a dat Dumnezeu in tine cu " bine ", esti atat de natarau si buhait de indobitocire incat nu constientizezi cat de ridicol si handicapat mintal esti, dovedit. Ba, baiatule, lasa-ne ca ti-ai luat teapa vietii si cu_rand ti se infige definitiv acolo unde ne ameniti tu mereu si ca te doare, pai sa te doara, pe cate ai comis si ai lasat in urma ta si a SVO. Prostia e la tine LEGE.
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????
"Industria românească este un morman de fier vechi". Primul premier post-comunist, Petre Roman (foto), s-a mulţumit doar să constate înapoierea industriei.
Re: Re: STATUL NU REUȘEȘTE SĂ PREIA RAFINĂRIA ARPECHIM DE LA OMV PETROM
Re: Re: CIUMPALACII din fruntea OLTCHIM ... mai rasfirati baieti, mai rasfirati!
Re: Se reincalzeste ciorba PCC cu carne de TUN la Oltchim.
VIDEO FOTOGALERIE 25 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. Parchetul General a redeschis dosa

VIDEO FOTOGALERIE 25 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. Parchetul General a redeschis dosarul
Sase morti, peste 1.000 de raniti, sute de persoane arestate si o interventie in forta a minerilor impotriva protestatarilor din Piata Universitatii, acesta a fost bilantul mineriadei desfasurata in perioada 13-15 iunie 1990 in Bucu_resti. Anul acesta se implinesc 25 de ani de la mineriada din iunie 1990, considerata cea mai brutala si mai violenta dintre toate cele sase mineriade care au avut loc in Romania dupa 1989. Desi, potrivit datelor oficiale, sase persoane si-au pierdut viata in urma violentelor, patru dintre ele fiind impuscate, asociatiile victimelor mineriadelor sustin ca numarul lor s-ar ridica la peste 100 de persoane. Dupa 25 de ani, bilantul real al evenimentelor din vara lui 1990 ramane neclar, insa exista sperante pentru o privire mai amanuntita supra evenimentelor in conditiile in care Parchetul General a redeschis in luna februarie dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.
Procu_rorul general al Parchetului Inaltei Cu_rti de Casatie si Justitie a infirmat rezolutiile de neincepere a urmaririi penale in cazul acelor evenimente, instanta suprema urmand sa hotarasca daca va confirma decizia. Parchetul instantei supreme arata ca procu_rorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a dispus in data de 5 februarie infirmarea a trei rezolutii de neincepere a urmaririi penale din anul 2009, care au legatura cu Mineriada din 1990, precum si redeschiderea urmaririi penale in acest caz.
In 17 septembrie 2014, Romania a fost obligata sa continue investigatiile in dosarul Mineriadei, in urma unei decizii a Cu_rtii Europene a Drepturilor Omului (CEDO). Aceasta instanta sublinia, la acel moment, obligatia statului roman de a face dreptate victimelor crimelor impotriva umanitatii, indiferent de timpul scu_rs de la savarsirea acestora.
Marea Camera a CEDO a constat ca Romania a incalcat articolele 2, 3 si 6 din Conventia europeana a drepturilor omului, dupa ce reclamantii Anca Mocanu, Marin Stoica si Asociatia 21 Decembrie 1989 s-au plans de ineficienta cercetarilor interne cu privire la evenimentele din 13-15 iunie 1990.
Cateva ganituri de mineri pleaca din Valea Jiului si ajung in Bucu_resti unde, timp de doua zile, recu_rg la acte de o violenta extrema impotriva protestatarilor, al studentilor si al oricarei persoane suspecte ca "submineaza democratia". Minerii, condusi de Miron Cozma, au atacat si devastat sediile partidelor istorice si ale ziarului Romania Libera, agresand mii de bucu_resteni pentru simplul fapt ca erau studenti, purtau ochelari si barba sau se aflau in cladirea Universitatii. Pe 15 iunie, miile de mineri au fost stransi la Romexpo, unde presedintele Ion Iliescu le-a multumit pentru "atitudinea de inalta constiinta civica".
Buna,
Eu nu mai sunt la cu_rent cu toate, te rog spune-mi sa facut si a doua transa de disponibilizari?
Re:
Buna seara. Nu s-au facut inca disponibilizari colective 2015, dar ajofm -urile au fost instintate deja. Colegii din Oltchim stiu mai multe.
site-ul http://www.oltchim.ro/ va prezenta cand si cum vor fi disponibilizarile 2015 la fel cum a fost si la cei disponibilizati 2013.
Nu e chiar atat de important ...pacat de fabrici si mai ales de oameni...am vandut pe nimic tot si s-au inbogatit politicieni...mare pacat...
Re:
#39992: EU - <= SEAMANA CU MINERIADA PRIN ASMUTIREA SINDICATELOR MINORITARI IN CONTRADICTIE CU SINDICATUL MAJORITAR SI OTRAVIREA SALARIATILOR CAT SI LINISTEA CONDUCERII ACIUITE CAPUSE IN OLTCHIM PE FUNCTII PENTRU JEFUIREA CREATA PRIN CE AU LASAT DIN 2012-PANA AZI 2015, JAF OLTCHIM CAT SI ARPECHIM.
Astia nu au vandut, au mimat ca vand si din august 2012 Oltchim, au praduit prin jaf si usurinta cu care au renuntat la ce are si avea Romania.
asa este dar trebuie sa existe o solutie sa revigoram tara
mereu am auzit sintagma generatie de sacrificiu pt viitor...dar de fapt noi suntem prosti si ei fura
Re: Re:
#39993: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re:
bravo creanta, ba le stii pe toate, esti cel mai tare degeaba spun carcotasii ce spun despre dumneavoastra
Eu tot nu am inteles de de erau atatia directori la Oltchim.22 parca si acum 9...Cu ce se ocupa dir. de productie de la DPB...produc ce-va.....multime de contabili si la Oltchim..si la DPB..tot felul de joburi cu 2 scaune unul la OL si altul la DPB? de ce? nu inteleg..
Re:
#39996: EU - <= Deobicei tu esti cel care nu intelegi.
Ce nu este de inteles??? Nu intelegi ca " e bine " sustin ei, sa fure salarii fara sa faci nimic si munca altora precum lacustele si lipitorile si capusele sugace si sugativee contaminand prin vampirizare economica si vampirism, crezandu-se strigoi sau zvarcolaci si alte dihanii sherk..etc, care ei si numai ei au acces la jaful care-l lasa in urma lor...
din punctul meu de vedere BECIUL DOMNESC E PENTRU EI........
IN REST.......SPER IN MAI BINE
CU STIMA SI MULTUMESC
Re:
#39998: EU - <= EU NU-TI DAU SFATURI, ITI ADUC LA CUNOSTINTA.
Pentru astia numai beci, ca domnia si-au cam impus-o in libertate, acolo vor avea un program strict si pot chiar sa vada ce inseamna a muncii, pentru a mai reduce din pedepse...eu nu le dau sfaturi ci le aduc la cunostinta.
Re: Re:
#39999: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re:
o seara buna , salut si sa te f.u.t. in gurita aia pana la cercei retardule
| This discussion has been closed. |
#26471: - STATUL NU REUȘEȘTE SĂ PREIA RAFINĂRIA ARPECHIM DE LA OMV PETROM
#26630: - CIUMPALACII din fruntea OLTCHIM ... mai rasfirati baieti, mai rasfirati!
JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????
A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.
Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective
SC OLTCHIM SA RM VALCEA
Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA
http://portal.just.ro/
Portal > Tribunalul VÂLCEA > Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
si TOTI CREDITORII CU CREANTE....
Şedinţe
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt:
Document:
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre 22.04.2015
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre 22.04.2015
Complet: Complet amanare pronuntare
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre 788/2015 01.04.2015
Solutia pe sc_urt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre 715/2015 25.03.2015