Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39826 Re: Re: https://www.fairsolve.com/ in OLTCHIM si ARPECHIM!

2015-06-10 21:40

#31408: CONFLICT DE INTERESE. - Re: https://www.fairsolve.com/ in OLTCHIM si ARPECHIM! 

 

https://www.fairsolve.com/

DESPRE NOI

Bine ai venit pe site-ul FAIRSOLVE.com - platformă ce permite realizarea de tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită. Scopul nostru este să îţi garantăm avantaje multiple şi un câștig optim atât în rolul de cumpărător, cât și în rolul de vânzător.

Platforma pune în prim plan utilizatorii şi nevoile acestora. Din dorinţa de a-i ajuta să economisească timp şi resurse importante, am creat mixul perfect de servicii profesioniste si complexe livrate într-o formă accesibilă şi transparentă.

Vinzi sau cumperi?

FAIRSOLVE.com permite atât participarea la o licitaţie în calitate de cumpărător, cât şi deschiderea de licitaţii în calitate de vânzător. Platforma noastră este liantul dintre piaţă şi participanții la procedurile prin care bunurile trebuie transformate în bani.

Spațiu secu_rizat

Fiind un spațiu adaptat tranzacțiilor cu bunuri obținute prin executare silită, FAIRSOLVE.com ia în considerație mereu cerințele specifice acestor tipuri de tranzacții - cerinţe precum încheierea vânzării într-un timp cât mai scu_rt sau obținerea celui mai bun preț de pe piață.

Experiență și profesionalism

Expertiza greu de depășit a fondatorilor proiectului, care îmbină experiența vastă în domeniul Internetului cu cea în domeniul insolvenței, asigură un nivel înalt de profesionalism al platformei FAIRSOLVE.com.

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

http://www.capital.ro/


Musafir

#39827 FRIPTURISTILOR-va este foame

2015-06-11 04:48

Nu va fie frica Diculoiu pica-au fost chemati la raport sa preia sindicatul cu datoriile de miliarde:Comanescu,Marcu si Dumitrascu.

raducane, hai si tu cu greva

#39828 raducanu cand intra in greva foamei

2015-06-11 05:01

Raducanu cand intra in greva foamei???

Hai raducane, nu sta degeabaaaaaaaaaaaaaaa

Fii viteaz suleanu

STURZU

#39829 ne este foame

2015-06-11 05:09

Diculoiu pleaca la sfarsitul lunii transferand datoria de 2,7 milioane lei lui Marcu sa le achite in transe din cotizatia membrilor care sunt dispusi sa mai  doneze 20 lei lunar.

Membri SLO

#39830 nu accepta

2015-06-11 05:13

Nu putem sa credem asa ceva ca Marcu Sorin sa preia aceasta uriasa datorie la ANAF ori este Inconstient ori il are Diculoiu la mana cat timp au fost impreuna.

Partidul Victoria din Oltchim

#39831 Rusine sa va fie

2015-06-11 05:16

Sindicatul Liber cand intra in greva foamei pe motiv ca le pleaca membri de sindicat?S-au ca motiv de protest, ca pleaca membri de sindicat va ,,pleca'' Diculoiu?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39832 Angajaţii Arpechim aflaţi pe lista de concedieri dau în judecată Oltchim

2015-06-11 05:17

Angajaţii Arpechim aflaţi pe lista de concedieri dau în judecată Oltchim

În urmă cu două săptămâni, 166 din cei 232 de angajați cât mai are platforma petrochimică din Bradu au primit veste că urmează să fie disponibilizaţi, concedierea colectivă făcând parte dintr-o serie de măsuri menite să reducă cheltuielile combinatului Oltchim. Ultima speranţă privind schimbarea planului de reorganizare prin renunţarea la concedierile masive s-a năruit săptămâna trecută, când Oltchim a comunicat Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş numărul angajaţilor ce urmează să fie disponibilizaţi. Nemulţumiţi că vor rămâne fără loc de muncă, angajaţii aflaţi pe lista celor care vor rămâne şomeri s-au întâlnit pentru a pregăti o acţiune în instanţă, prin care vor cere anularea ordinului de concediere. Potrivit unor surse din rândul angajaţilor aflaţi pe lista neagră, planul de reorganizare ar viza chiar şi desfiinţarea serviciului de pompieri de pe platforma petrochimică, care în mod normal nu ar trebui să lipsească ținând cont de faptul că aici sunt depozitate în continuare substanțe periculoase.

Partidul Victoria din Oltchim

#39833 NU MAI CERSITI

2015-06-11 05:21

Astia de la Pitesti ce mai vor ca de cand i-a preluat dl.Roibu nu au functionat o zi cum pot sa aiba atat tupeu trebuie sa inteleaga ca din cauza lor nu se poate inchide Oltchimul au fost tinuti in spate de Oltchim destul 6 ani,,GATA''.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39834 Vâlceni îmbrăcaţi în tricourile Oltchim-ului, în tribune la meciul Serbia – România

2015-06-11 05:26

La meciul de handbal susţinut de echipa naţională a României în Serbia, peste 250 de români le-au încu_rajat din tribune pe fetele antrenate de Tomas Ryde. O parte din fani au plecat de la Râmnicu Vâlcea şi au fost îmbrăcaţi cu tricourile Oltchim-ului, echipă care a fost cea mai bună în handbalul feminin românesc de după 1989.

Românii au dominat cu autoritate fondul sonor al sălii de la Kraljevo, chiar dacă în tribune au fost peste 2.500 de spectatori. „Le mulţumim, au fost într-adevăr fantastici. Când ai astfel de fani în spate, care te încu_rajează tot timpul, nu ai cum să nu câştigi” - a spus la final Cristina Neagu.

România a câştigat barajul cu Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial, meciul retur urmând a avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Cluj. 

http://www.voceavalcii.ro/

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39835 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 05:30

#39833: Partidul Victoria din Oltchim - NU MAI CERSITI < = VEI FI TU INCHIS LA RAHOVA SAU MAI APROAPE LA COLIBASI , CU DEDICATIE DE LA VALCENI SI ARGESENI.

 TI TU PE TACT-TU SI PE MUMATA IN CARCA , AIA DE NU SUNT PARINTII TAI SI NEAMUL TAU SI MAI AI SI UN PARTID  DE P..FRICI CARE O FREACA SI SUNTETI FRECANGII CONTINUU, NISTE CO_IOTI ORDINARI SI JAPITE IMPUTITE. IN LOC SA SPUI CA TREBUIA SA FUNCTIONEZE , SA PORNEASCA SI SA DEA DRUMUL PENTRU ETILENA SI PROPILENA NECESARA OLTCHIM, TU AI MORARITUL IN CUTIA CRANIANA SI CHIAR DE ESTE CUM AM SPUS SI EU CA NU-I INTELEG CUM AU PUTUT SA STEA ATATA TIMP PLATITI FARA SA MUNCEASCA IN DPB , LA FEL SI TU SI SI ALTII CA TINE IN OLTCHIM ATI MANCAT DIN  BANII MEI DISPONIBILIZAT 2013 SI ALTE SURSE CARE NU VA APARTIN, FIIND  DE LA ALTI CREDITORI CU CREANTE .... VA MERITATI SOARTA DERBEDEILOR. N-AM PLECAT NOI ACASA DISPONIBILIZATII 2013 SA REPETATI VOI DOI ANI DE ZILE  MITOMANIA SI MITOCANIA CU CARE AM FOST TRATATI SI NOI SI SA DORMITI ,  SA MANCATI FECALE INCONTINUU , SA IRONIZATI DE VA IESE PE NAS CONTINUU JEGUL SI INFECTIA ...BAAA MANCATI DEJECTII. VETI MURII PE CE ATI FAURIT VOI...TRAMBITE RATACITE SI CRA CRA CRA SI TAMBALIGISME HODOROGITE SI STRICATE...!!!!!!

 SVO A INCALCAT TOT CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA......!!!!!!!!!!!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39836 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 05:31

#39833: Partidul Victoria din Oltchim - NU MAI CERSITI  < = VEI FI TU INCHIS LA RAHOVA SAU MAI APROAPE LA COLIBASI , CU DEDICATIE DE LA VALCENI SI ARGESENI.

 TI TU PE TACT-TU SI PE MUMATA IN CARCA , AIA DE NU SUNT PARINTII TAI SI NEAMUL TAU SI MAI AI SI UN PARTID  DE P..FRICI CARE O FREACA SI SUNTETI FRECANGII CONTINUU, NISTE CO_IOTI ORDINARI SI JAPITE IMPUTITE. IN LOC SA SPUI CA TREBUIA SA FUNCTIONEZE , SA PORNEASCA SI SA DEA DRUMUL PENTRU ETILENA SI PROPILENA NECESARA OLTCHIM, TU AI MORARITUL IN CUTIA CRANIANA SI CHIAR DE ESTE CUM AM SPUS SI EU CA NU-I INTELEG CUM AU PUTUT SA STEA ATATA TIMP PLATITI FARA SA MUNCEASCA IN DPB , LA FEL SI TU SI SI ALTII CA TINE IN OLTCHIM ATI MANCAT DIN  BANII MEI DISPONIBILIZAT 2013 SI ALTE SURSE CARE NU VA APARTIN, FIIND DE LA ALTI CREDITORI CU CREANTE .... VA MERITATI SOARTA DERBEDEILOR. N-AM PLECAT NOI ACASA DISPONIBILIZATII 2013 SA REPETATI VOI DOI ANI DE ZILE  MITOMANIA SI MITOCANIA CU CARE AM FOST TRATATI SI NOI SI SA DORMITI ,  SA MANCATI FECALE INCONTINUU , SA IRONIZATI DE VA IESE PE NAS CONTINUU JEGUL SI INFECTIA ...BAAA MANCATI DEJECTII. VETI MURII PE CE ATI FAURIT VOI...TRAMBITE RATACITE SI CRA CRA CRA SI TAMBALIGISME HODOROGITE SI STRICATE...!!!!!!

 SVO A INCALCAT TOT CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA......!!!!!!!!!!!!!

Sindicatul VICTORIA

#39837 Rusine sa va fie

2015-06-11 05:46

Mai baiatule tu nu intelegi ca nu mai merge cum a mers inainte intradevar trebuie sa functioneze instalatiile dar daca nu sunt bani trebuie sa intelegi odata pentru totdeauna suntem multi 2200 la 4 sectii functionale iar voi de la Pitesti nu ati functionat o zi decand v-am preluat.Hai pa.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39838 Re: Rusine sa va fie

2015-06-11 05:49

#39837: Sindicatul VICTORIA - Rusine sa va fie <= TU CARE TE VEZI MULTI IN PARTIDUL TAU SI ESTI UN MINORITAR ORDINAR, BATI CAMPII, ITI ARAT EU MULTI, TOATA TERRA SI CE MAI SUNT PE STATIILE ORBITALE IN JURUL PAMANTULUI, ASTIA SUNT TOTI. INTR - ADEVAR TU NU POTI SA TE REPREZINTI NICI PE TINE NICAIERI...!!!

 MA TRANTORE, MA PARAZITULE, MA ....., SA-TI DEA TOTI BANII DIN LUME DACA TU SUSTII,  NU SUNT BANI, TU SA I-O SPUS LUI TAC-TU ALA DE CERSESTE PE UNDE DRACU E CERSETOR , LINGAU, LIBIDINOS, OSTIL, SMIRGHELUITOR DE CU_RURI IMPUTITE, SUGACIUL SI SUGATIVA DE SERVICIU SI PUPA MANA PARTIDULUI. TACI DRACU DIN GURA AIA STRICATA , CA-TI DAU BANI EU SI CAPITAL DE LUCRU, ATI SPERIAT VOI NEMERNICILOR PE AIA CU BANI, AU FUGIT DE RUP PAMANTUL CAND V-AU VAZUT CA IN EVUL MEDIU CUM VA CU_RGEAU BALELE SA-I FURATI, ASA CUM NE-ATI FURAT PE NOI CEI DISPONIBILIZATI 2013 SI ALTE SUME...TACI..CA TE ALERG... N-A PRELUAT NIMENI DE NEBUN DPB, ESTE SI ERA SURSA DE PROCESARE ETILENA SI PROPILENA, MATERIE PRIMA NECESARA PORNIRII COMBINATULUI CHIMIC OLTCHIM SI PLATFORMEI CHIMICE LA MAXIM SI PE MARIREA DE CAPACITATE PE CARE SCOATETI VOI SPUME SI PROSTIE CARE O AVETI..., OLTCHIM PUTEA SA REVINA ASA CUM A FOST IN ANII PRECEDENTI , CHIAR MUULT MAI BINE...TACI . SUNT STUDII MANAGERIALE LA NIVEL MONDIAL CARE ASTA SPUN, ORICE ESTE SISTEM DE PRODUCTIE SI CONSUM DE PIATA , IN SPECIAL OLTCHIM CARE ESTE PE TOT GLOBUL PAMANTESC STIUT SI FIIND UN BRAND PUTERNIC  , NU ARE MOARTE, VOI ATI REUSIT MOARTEA  ACESTUI SISTEM MONDIAL, SUNTETI MONUMENTALI DE IDIOTI  !!!!!

ASA MINCIUNI ORDINARE N-AM VAZUT, N-AM VAZUT, BAAAAAAAAAAAA E PLIN DE BANI IN LUMEA ASTA, PLIN, AU FUGIT TOTI, BA TOTI , FUG DE ROMANIA , NU MAI BAGA UN EURO AICI SI VA ARUNCA CATE UN CENT ATAT. PSD=PRL-UNPR= PC SI ALTE LIPITORI SI LICU_RICI ARSI, SA VA INTRE BINE IN CUTIA CRANIANA , BANI SUNT SI SPECIALISTI MUULTI IN LUMEA ASTA EXTINSA, EXISTA , EI SUNT, VOI NU VRETI DECAT SA-I FURATI , SA-I PRADUTI , SA-I DEVALIZATI, SA-I LASATI SI FARA HAINE, SA UMILITI VOI PE BANII LOR, ASA CEVA....!!!!

EU SUNT DIN VALCEA NATARAULE , SUSTIN SI PE PITESTI SI PE VALCENI, NU SUSTIN JIGODIILE SI HOTII.

P.S. : EU PE ACEASTA PETITIE II RECOMANDAM LUI SPIRU-CIOBESCU SA VANDA POLIOLI DANDU-I SITE-UL OFFICIAL UNDE SA SE ADRESEZE OFFICIAL SI STATEAU CUMPARATORII , ASTEPTAU,   STA MARTOR CE ESTE PE PETITIE, EL INCA ERA IN CERCETARE SI NU STIA SA VANDA POLIOLI, CE O FI CAUTAND PE FUNCTIA ASTA IN OLTCHIM, DEMONSTRAT DE MINE CA NU ERA IN STARE SA VANDA SI AVEA STOC IMENS  IN OLTCHIM . SI MULTI ALTII CA EL..., INCLUSIV MINISTERUL ECONOMIEI, GUVERNUL ROMANIEI CARE SI-A DAT CU BRANDUL IN CAP CAND LE-AU CU_RS BALELEE IN FATA INVESTITORILOR, SI AIA POLITICOS,  AU SPUS, PA, ROMANIA . SUNTEM  SIDERATI SI SOCATI INVETITORII DE CE ESTE IN TARA ASTA, ROMANIA .

 SVO A INCALCAT TOT CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA......!!!!!!!!!!!!!

SLO

#39839 Re: Rusine sa va fie

2015-06-11 07:04

#39837: Sindicatul VICTORIA - Rusine sa va fie 

 Ba astia de la victoria.

Combinatul merge din ce in ce mai prost. de cand ati inceput voi sa strigati moarte lui ROIBU obligandul sa-si dea demisia.  Aveti memoria skurta voi. dar ce sa va cer voua retardatilor.  uitati-va in urma. de cand a plecat roibu. si vedeti ca de atunci in loc sa se repare ce era de reparat. mai rau s-a stricat , si asta cu ajutorul vostru, si Pitestiul chiar  a functionat pe vremea lui Roibu.

VOI NU VETI INTELEGE NICIODATA . CA ATI PUS UMARUL LA DISTRUGEREA OLTCHIMULUI. 

BREAKING NEWS ALERT , ALERT, ALERT, ROMANIA :

#39840 Victor Ponta, în dosarul cumnatului. Numele premierului apare în interceptări

2015-06-11 08:08

Victor Ponta, în dosarul cumnatului. Numele premierului apare în interceptări


Numele lui Victor Ponta apare în dosarul cumnatului său, Iulian Herțanu, care a fost extins după reţinerea fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, Adrian Semcu. Potrivit interceptărilor DNA, Semcu se destăinuia unei prietene cu privire la modul în care se atribuaiu contractele din bani publici în judeţul Prahova. Semcu va fi prezentat instanţei joi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Într-o interceptare surprinsă de procu_rori între directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, și o persoană de sex feminin apare menționat numele premierului Victor Ponta.

Semcu poveștește că ar fi vorbit cu 'tovarășul Crin' pe care l-a sunat, dar nu i-ar fi răspuns, iar, în două minute, l-ar fi sunat înapoi și i-ar fi spus că a vorbit cu Ponta și că i-ar fi precizat că nu cedează la Prahova unul dintre contracte. Nu este precizat în acest referat al procu_rorilor numele și prenumele acestuia. Dacă ne raportăm, însă, la această menționare, ne putem duce cu gândul la Crin Antonescu. Procu_rorii subliniază că, după această discuție, a fost încheiat contractul cu SC Grossman Engineering Group, firma administrată de Iulian Herțanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Nu sunt acuzații în mod specific asupra lui Victor Ponta, dar numele său apare într-o serie de interceptări citate de Realitatea TV.

În dosarul cumnatului premierului, anchetatorii au stenograme ale unor discuţii din 2011 ale fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Adrian Semcu, acum şef al Hidro Prahova.

SEMCU ADRIAN-EMANUIL: Am vorbit cu tovarăşul CRIN. (n.red. Crin Antonescu)
BOZIANU NICOLETA CĂTĂLINA: Da?
SEMCU ADRIAN-EMANUIL: L-am sunat, nu mi-a răspuns şi în 2 minute mă sună înapoi. Lejer, foarte aşa... Ştie de toate dedesubturile lui GHIŢĂ, dar el a vorbit cu PONTA. Şi i-a zis: Băi, e problema voastră, la Prahova nu cedez, unul e al nostru. Nu contează care... Şi el... tot el zice: Băi ADI, să fiu sincer şi drept, eu cred că ar fi mai important judeţul, că la Ploieşti e CĂTĂLINA, e organizaţia, avem fieful totuşi de nivel... nu-mi fac probleme. Dar în judeţ... Exact gândirea mea. Ştii?"

(sursă: referat DNA)

Într-o altă interceptare a procu_rorilor, interlocutorul lui Adrian Semcu dă de înţeles că Sebastian Ghiţă acapara licitaţiile pe bani publici în Prahova.

MIHAI – Mogulaşul cică, el împarte tot, el face tot, el...
SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Ăla micu’?
MIHAI – Nu, ăla marele, ăla marele, mogulul mare! Că el face toate jocu_rile, el tot... el împarte, el le discută... I-am lăsat în pace, să facă ei, să discute ei, să rupă ei... Nu? Nu e cel mai bine aşa? Acum urmează bătălia pe... ştiţi dumneavoastră pe ce! Urmează bătălia pe astea... că toată lumea e cu ochii să facă bani acum că, de fapt, ăsta a fost... de fapt, interesul!

SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Licitaţiile care vin, nu?
MIHAI – Aha, aha! Aţi văzut!?
MIHAI – Umblă vorba că s-au împărţit deja!
SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Nu s-a împărţit nimic!
MIHAI – N-auziţi că mogulul a împărţit tot!
SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Îs decât două scoase!
MIHAI – Păi da, şi cică sunt deja împărţite de mogul!
SEMCU ADRIAN-EMANUIL – Bă, dar cum să le împartă că deocamdată nu se ştie decât caietul de sarcini şi data primei licitaţii!?

(sursă: referat DNA)

În acest dosar, Sebastian Ghiţă este cercetat sub control judiciar, în timp ce cumnatul lui Ponta este în arest la domiciliu.

Ce spun procu_rorii

"Concret, în perioada august 2010 — aprilie 2011, în schimbul unei sume de bani, Adrian Semcu, în calitate de vicepreședinte al CJ Prahova, folosindu-se și de influența pe care o avea la reprezentanți ai conducerii SC Hidro Prahova și în înțelegere cu Gheorghe Boeru, reprezentantul SC Romair Consulting SRL Bucu_rești, l-a ajutat pe acesta din urmă ca asocierea din care făcea parte să câștige la licitație un contract de achiziție publică, finanțat în majoritate din fonduri europene. Contractul, în valoare de 25.085.000 lei, intitulat 'Asistență tehnică pentru managementul proiectului, proiectare, supervizare lucrări" face parte din proiectul european 'Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova", se arată în comunicatul DNA.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/victor-ponta-


Musafir

#39841 CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

2015-06-11 09:36

#39815: - CUME ESTE DUMITRE? ESTE OFICIAL! REINCEP CONCEDIERILE LA OLTCHIM - ARPECHIM.

SINDICATUL VICTORIA, DUPA APROAPE TREI ANI DE INCERCARI, REUSESTE SA TRIMITA ACASA SINDICATUL UNIREA.
DUMITRU DOARME. A FOST INVINS DE UN SEMIANALFABET, PE NUME GHIOCA - CAPRARUL LUI CERNEV. 

 http://www.comisarul.ro/diverse/angaja%C5%A3ii-arpechim

Angajaţii Arpechim aflaţi pe lista de concedieri dau în judecată Oltchim

ziarulancheta.ro • mierc_uri, 10 iunie 2015, 17:54

 

În urmă cu două săptămâni, 166 din cei 232 de angajați cât mai are platforma petrochimică din Bradu au primit veste că urmează să fie disponibilizaţi, concedierea colectivă făcând parte dintr-o serie de măsuri menite să reducă cheltuielile combinatului Oltchim. Ultima speranţă privind schimbarea planului de reorganizare prin renunţarea la concedierile masive s-a năruit săptămâna trecută, când Oltchim a comunicat Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş numărul angajaţilor ce urmează să fie disponibilizaţi. Nemulţumiţi că vor rămâne fără loc de muncă, angajaţii aflaţi pe lista celor care vor rămâne şomeri s-au întâlnit pentru a pregăti o acţiune în instanţă, prin care vor cere anularea ordinului de concediere. Potrivit unor surse din rândul angajaţilor aflaţi pe lista neagră, planul de reorganizare ar viza chiar şi desfiinţarea serviciului de pompieri de pe platforma petrochimică, care în mod normal nu ar trebui să lipsească ținând cont de faptul că aici sunt depozitate în continuare substanțe periculoase.

Sursa: ziarulancheta.ro


Musafir

#39842

2015-06-11 09:46

O tara rabdare sindirahati de la SVRO(R vine de la rahat)ca vine si vremea voastra sa platiti mincinosilor,iar tu gaoaza analfabeta mai ai putina rabdare si ati vine randul.

musafir

#39843 sa nu credeti voi ca ceilalti care nu au putut veni in ziua cand voi v-ati dat mari lideri sunt ...

2015-06-11 12:03

burdoaza impreuna cu cei care va considerati marii lideri ai disponibilizatilor ati demonstrat inca odata parsivitatea din voi, nu este frumos ce ati facut credeati ca va luati voi banii inainte pe barba celorlalti ? asa colegi sunteti voi ?rusine sa va fie ca umblati cu cioara vopsita !!!!!

musafir

#39844 Re:

2015-06-11 12:10

#39842: -  

 gaoaza cu marcela  s a trecut cumva pe lista de disponibilizari ?sau analfabetii nu au voie sa plece din Oltchim ?

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39845 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 12:13

  Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  = > NICOLAE BURDOAZA 

CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATI 2013 DORESC SA SE FACA PUBLICE NUMELE SI PRENUMELE CELOR CARE AU SEMNAT UN PROTOCOL SI CARE SI-AU INSUSIT CALITATEA DE " REPREZENTATI AI CELOR DISPONIBILIZATI IN IUNIE 2013 " CONFORM CU DECLARATIA DATA IN MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE:

RASPUNSUL LA INTREBAREA "Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim"?(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )
PLATA SALARIILOR COMPENSATORII - pana la sfarsitul anului 2015, asa cum a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform HOTARIRII TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015 (declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM, IAR VOI 58, .... SI IN PROTOCOL.... CEI 10 NEGRII MITITEI SCOSI DE PERSU DIN JOBEN...!!!!!!! O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:  " Invedereaza ca daca se merge pe varianta planului de reorganizare care inseamna vanzarea acelui SPV, toate aceste plati se vor face imediat, daca se va merge  pe varianta unei reorganizari care care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015. De altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentati ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol. Depune la dosar concluzii scrise. " http://www.docdroid.net/

 Aparare Oltchim: "Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat creantele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie"

Sentinta JUDECATOR-SINDIC: " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

" Referitor la plata drepturilor compensatorii, se precizeaza ca aceste drepturi banesti se refera la suma totala de 8 milioane Euro, activitatea debitoarei si tratamentul creantelor fiind subsumate principiului optimizarii averii debitoarei si interesul concu_rsual al creditotilor "

Ai reusit tu si inca 58 ca tine sa va contestati creantele din acte (creantele salariale si toate drepturile salariale creante, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare creante salariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

 PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39846 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 12:14

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

 domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

   https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA. VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA  

" Nicolae Burdoază, reprezentant al foştilor angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi dimineaţă cei peste 260 de foşti muncitori s-au întâlnit cu administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu şi cu un reprezentant al administratorului judiciar, cei doi spunându-le că ar putea plăti salariile compensatorii doar după ce combinatul va fi privatizat. "

Citeste mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/petitie

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

 Va prezentam o SORCOVA care stie matematica cu 10 = 1+1

 Este cumva vuvuzeaua avocatilor smenari!???  http://vtv.ro/salariile-compensatorii-de-la-oltchimin/  ;

http://i.imgur.com/68sJk8z.jpg...

https://www.youtube.com/watch

O alta SORCOVA SI SORCOVA VESELA, prea vesela. prea ca la ....

...si inca o prea  fericita portareasca  si frumos aranjata si dichisita, la care ce spune ea...:

"eeee oamenii astia, eee trebuie sa-si ea si ei banii..."  hopaaa, pai cum asa mai sorcova??? https://www.youtube.com/watch?v=tWO_GTb_RjE  min 3.04 ; 

http://i.imgur.com/sw8YMT6.jpg   artista sorcova, de renume topa-topa la ansamblu hopa hopa

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....

 

- in filmulet, salariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39847 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 12:19

HOTII  LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....
PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

 TOATE PROTOCOALELE INCHEIATE DIN IUNIE 2013 ILEGALE SI IMPOTRIVA LEGILOR SI ALTOR CREDITORI CU CREANTE SI SALARIALE  SAU  ALTE DREPTURI, SUNT INSCRISURI CARE INCALCA LEGEA SI LEGILE PREZENTATE AICI : #39627 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

citez:  " In aceasta situatie sunt peste 900 de persoane pentru care exista aceleasi drepturi de a-si incasa aceste sume in momentul care se vor efectua platile. "

DE CE NU SE RESPECTA HOTARAREA MOTIVATIEI JUDECATORESTI?????

HOTII  LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

 

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015:UNDE SUNT BANII????

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015

link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri    

 

Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile salariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

   http://www.impactreal.ro/

DISPONIBILIZATII DE N- ORI PAGUBITI:

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!
VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

musafir

#39848 Re: sa nu credeti voi ca ceilalti care nu au putut veni in ziua cand voi v-ati dat mari lideri sunt

2015-06-11 12:20

#39843: musafir - sa nu credeti voi ca ceilalti care nu au putut veni in ziua cand voi v-ati dat mari lideri sunt ... 

 sunt si cateva doamne care se laudau ca reprezinta interesele disponibilizatilor veneau cu taxiul la primarie ,dar tot pentru ele se zbateau exeplu : marea doamna Cobrescu ,Suptirelu,Lola, Tufeanca si altele (vedetele Oltchim) singurul care a fost corect este Draghici .

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39849 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-11 12:21

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, CEDO

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM  UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!     INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#39850 Re: Re: sa nu credeti voi ca ceilalti care nu au putut veni in ziua cand voi v-ati dat mari lideri s

2015-06-11 12:24