Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#30701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 17:49

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Zici ca a spus ministrul Nită? Eu nu pot decât sa sper ca va veni vremea sa plătească si el pentru nemerniciile lui.


Musafir

#30702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 19:00

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 bine ai revenit gogule.    Ce se mai intampla pe la pitesti? E adevarat ca dumitru a transformat sindicatul unirea. in CAR tiganesc ?

cica bagi un leu. si primesti un leu juma. inapoi dupa un an.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 19:03

#30698: NEA MIHAI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Hai sa scot si eu din context si sa pun in CONTEXT, ce spui? Te tine provodarea  mea?

"

Daca o veti citii cu atentie veti constata ca  si institutia sus mentionata  spune acelasi lucru si anume " in conformitate cu  prevederile CCM , respectiv art.38, salariatii disponibilizati au beneficiat de plati compensatorii, calculate"...........incheind apoteotic "Adeverintele mentionate au asadar scopul de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor veniturilor realizate de catre o persoana intr-un an fiscal , informatiile cuprinse in acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate "

1. CCM este LEGE incontestabila si neatacabila si intarita prin decizii si reglementata prin acorduri si sustinuta de legi si lasata sa fie aplicabila chiar si cu OUG si HG la data dispinbilizarii si pana la final.

2. Am beneficiat in urma disponibilizarii colective de salarii plati compensatorii din CCM si neachitate catre noi.

3. Adeverintele au scop de de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor venituri realizate si ce spune Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004

 

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA


Musafir

#30704 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 20:00

#30703: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Sunt lucruri pe care nu mi le spui i premiera , sunt lucruri pe care le-am citit si recitit si eu.

Asa cum zici si tu dar mai presus de toate cum zice Art. 229 -alin. 4 din Codul Muncii "C.C.M.  incheite cu respetarea dispozitiilor legale , constitue legea partilor"

Daca CCM-ul reprezinta legea partilor de ce nu ne-am primit banii conform acestuia si mai precis conform ar. 38?

Stiu ma vei lua cu cardasia......

Ai evidentiat valoarea impozitelor si taxelor dar le-ai si platit. De mine de ce nu te-ai achitat? Nu cumva mi-ai furat acesti bani? Nu cumva din bani mei si-a luat salariu taietorul de iarba Talpasanu , recuperatorul de fier vechi P.V. , cautatorul de tacamuri de aur si consoarta lui?

Sa admitem ca ANAF-ul te-a executat sau ti-a fost frica de acest lucru , dar pilonul 2 de pensii te-a executat si el?

De multe ori am impresia ca nu esti unul de-al nostru si ca esti unul de-al lor , platit sa ne amageasca pe aceasta petitie, dar ,,,,,,,,,,,totusi, ai si momentele tale.

Da, recunosc in teorie stai foarte bine in schimb practica!

Ti-am mai zis, ma bucur ca esti atat de optimist, dar totusi traim in Romania 


Musafir

#30705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 20:11

#30704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Colegul si prietenul meu care scoate din context tot, spune-mi tu mie SINCER, NU AM EU DREPTATE CU TOT CE AM EU IN CONTEXT ????

Tu ai impresia ca eu am impresia si noi avem impresia, eee uite ca viata nu e dupa impresia ta ci dupa LEGI SI LEGI SI ALTE FORME LEGISLATIVE.

De multe ori am eu impresia ca esti gica-contra scos din context si rastorni adevarul, de mult uitat de tine si nestiut niciodata, pentru ca nu intelegi si scoti din context.

Practica este in derulare, ce sa-i faci daca acum este cerut falimentul  si se urmeaza Legea 85/2006. iar avocaul Piperea a pacalit prin tragere de timp societatea Oltchim si salariatii acestuia, combinatul chimic KO, direct cat altii stateau de vrajeli si vrajitorii si inca incearca sa vrajeasca, insa legea isi face treaba in continuu.

Viata bate filmul, vei vedea. Multumesc de cuvintele de sfarsit, la fel acelasi, ma lauzi in final.


Musafir

#30706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 20:41

#30705: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Dragul meu prieten.

 Cred ca pana la urma vom ajunge cel putin amici. Eu cred ca tu ti-ai ratat cariera, puteai sa fi lejer unul din politicienii acestei mizerabile tari. De ce? Nu raspunzi decat la ce iti convine si de regula ocolesti raspunsul.

Adevarul? Nu cu ironie , in gluma te intreb , ce televizor ai? E o marca veche? Chiar nu vezi realitatea? Chiar nu simti in ce tara traim? Chiar nu vezi ca "statul" nu face nimic altceva decat sa ne fure noua (cei multi dar.....) caciula?Chiar crezi atat de mult in legi si respectarea acestora? Eu nu cred, te consider un tip intelept (sa nu ma intrebi de ce nu am zis inteligent ).

Apropoo, vezi ca te contrazici: odata ne spui de cardasia statului cu sindicatele . apoi vii si o dai cu respectarea legilor de parca nu am fi avut experiente destule intr-un an si jumatate


Musafir

#30707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 21:02

#30706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Colegule, tu chiar nu observi, cat timp ne-am petrecut noi pe petitie, in justitie toate decurg exact ca in Legea 85/2006,  ai citit-o si acum imi ti mie teorii ca te pacalesc.

Cardasia statul roman si sindicate exista si aratat public, pe cand in instanta vezi si tu si vede toata lumea s-a ajuns unde noi tot anuntam aici. S-a respectat legea, voi la cafele si dialog cu surzii, ... si cei care nu stiu nici ce este aia lege.

Iar te contrazici si asa  ramai, iesit din context, dar cu rautate care te duce la gafe inimaginabile si vazute de toti.

Ramai colegul care  merita si meritam salariile noastre si le vom obtine toti, numai asa in ciuda ta, sa te scot din context si sa te aduc in context.


Musafir

#30708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 21:33

#30707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

Iar te contrazici si asa  ramai, iesit din context, dar cu rautate care te duce la gafe inimaginabile si vazute de toti."

M-as bucura sa constat la final ca a fost ca tine si ca eu m-am inselat, totusi...........

Nu am resentimente si chiar sunt un tip nu uman , f.f.f. uman.

Ce zici de o provocare? Cu toate ca sunt aalcool, in cazul in care eu am dreptate dai o votca si invers dau eu una 


Musafir

#30709 "Privatizarea Oltchim, pregătită neprofesionist" BURSA 11.12.2014

2014-12-11 04:07


BURSA 11.12.2014

  Reprezentantul acţionarului minoritar semnificativ al combinatului crede că statul nu-l va vinde nici pe 15 decembrie
       Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC în România, care este acţionar minoritar semnificativ al Oltchim, ne-a declarat, ieri, că ar fi surprins dacă vreun investitor ar depune ofertă în licitaţia pentru vânzarea combinatului, programată pentru 15 decembrie.
     Domnia sa ne-a explicat: "În opinia mea, nici licitaţia programată pentru aceasă lună nu va reuşi. Aş fi surprins dacă ar depune cineva ofertă întrucât privatizarea a fost pregătită neprofesionist, iar condiţiile impuse pentru vânzarea combinatului sunt de neacceptat pentru investitori. Acesta este şi motivul pentru care au eşuat şi licitaţiile organizate de administratori până acum. Statul, administratorii judiciari şi administratorul special şi-au pierdut credibilitatea pentru că nu au făcut nimic, timp de doi ani, ca să salveze Oltchim".
     Reprezentantul PCC susţine că, în ultimii doi ani, situaţia Oltchim s-a deteriorat, că societatea continuă să genereze pierderi şi reproşează administratorilor că nu au finalizat nici până acum tabelul definitiv al creanţelor şi planul de reorganizare.
     AGA Oltchim convocată ieri nu a îndeplinit condiţiile de cvorum şi a fost reprogramată pentru astăzi, se arată într-un anunţ al societăţii din Râmnicu Vâlcea.
     Domnul Zaremba a ţinut să precizeze: "AGA de mâine (n.r. astăzi) are ca subiect principal cererea PCC ca statul român, care este acţionar majoritar şi creditor principal al Oltchim, să pregătească planul de reorganizare. În octombrie, statul a refuzat să facă acest lucru invocând proceduri legate de legea insolvenţei. De data asta, PCC a cerut ca administratorul special al combinatului, domnul Bogdan Stănescu, să facă acest lucru. Domnul Stănescu este reprezentantul statului român şi consilierul ministrului Economiei. În AGA de mâine (n.r. astăzi), statul are ultima şansă să ia o decizie corectă, acceptând solicitarea PCC de a elabora planul de reorganizare. Dacă o vor respinge încă odată, atunci va urma un dezastru la Oltchim".
     Acţionarii Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) au fost convocaţi, pe 10 decembrie, să decidă aprobarea elaborării şi propunerii de către societate a planului de reorganizare, în calitate de debitor, precum şi mandatarea administratorului special să elaboreze şi să publice pe website-ul societăţii planul, în termen de 30 de zile de la data ţinerii AGA. Pe ordinea de zi se mai află şi mandatarea administratorului special să efectueze demersurile pentru convocarea AGA, în maxim 45 de zile de la publicarea planului de reorganizare.
     Reorganizarea Oltchim în cadrul procedurii insolvenţei presupune înfiinţarea unui vehicul special tip SPV căruia îi vor fi transferate aproape toate activele actualei societăţi, inclusiv personalul, licenţele şi autorizaţiile.
     Noul vehicul, deţinut integral de actualul Oltchim SA, urmează să fie vândut, prin licitaţie publică, la jumătatea lunii decembrie, termenul limită pentru depunerea ofertelor expirând mâine la prânz. Licitaţiile organizate până acum au fost amânate, la cererea investitorilor interesaţi, potrivit declaraţiilor administratorilor Oltchim.
     Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se află în insolvenţă din ianuarie 2013, iar încercările de privatizare de până acum au eşuat.
     *  RCS&RDS, singurul investitor care a finanţat Oltchim
     Dacă până în vară autorităţile au defilat cu tot felul de nume de investitori care şi-ar fi exprimat interesul pentru Oltchim (de la omul de afaceri Ştefan Vuza, până la MOL, SOCAR, Gazprom, şi culminând cu celebrul consorţiu chinez Baota&Junlun şi cu proprietarul Uzinelor Sodice Govora), în ultima vreme oficialii au tăcut mâlc. Situaţia a generat zvonuri intense că licitaţia din 15 decembrie se va solda cu un eşec.
     Până acum, numai RCS&RDS a finanţat Oltchim cu suma de 1,5 milioane euro, potrivit declaraţiilor administratorilor combinatului, care i-au curtat şi pe chinezi pentru un împrumut de 15 milioane de euro. 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30710 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 06:18

 

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

 

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

 

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

 

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

 

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

 

oltchim.ro

 

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

 

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

 

zf.ro

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

 

 

 

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

 

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

portal.just.ro

 

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar   

Informaţii generale

 

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-11 06:20

#30579: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Re: Cu insolvenţa nu-i de glumit!  

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30712 Re: Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

2014-12-11 06:21

#30577: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA - Re: Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă 

 

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

 CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Musafir

#30713 Romeo Rădulescu, sceptic în ceea ce priveşte privatizarea Oltchimului

2014-12-11 08:07

VOCEA VALCII Publicat în Politică

Romeo Rădulescu, sceptic în ceea ce priveşte privatizarea Oltchimului

 

Parlamentarul vâlcean îl bubuie cu întrebări pe ministrul Niţă.

Parlamentarul PLR, Romeo Rădulescu, este sceptic în ceea ce priveşte reuşita procedurii de privatizare a SC Oltchim care ar trebui să aibă loc lunea viitoare.

Deputatul vâlcean îl bombardează cu întrebări pe ministrul Economiei Naţionale, Constantin Niţă.

"Consorţiul de administratori judiciari ai SC Oltchim SA, RomInsolv SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL, împreună cu administratorul special şi conducerea societăţii au încercat de patru ori în cursul acestui an să demareze procedura de privatizare a platformei chimice. Din păcate, toate aceste demersuri efectuate nu au fost încununate de succes, iar oamenii care au mai rămas angajaţi la combinat în momentul de faţă sunt îngrijoraţi pentru viitorul locurilor de muncă. De altfel, într-o adresare publică la un forum pe teme energetice din această primăvară, preluată de mass-media, Dvs. nu aţi ezitat să semnalaţi că "Oltchim reprezintă un obiectiv pentru Guvern. Dacă nu-l privatizăm nici în 6 iunie vom reuşi altă dată. (...) Să nu-şi închipuie cineva că vom închide această fabrică" şi totodată să ne informaţi că: "Există investitori care vor să ia la pachet Oltchim şi Arpechim. Avem discuţii şi cu OMV Petrom". Pentru ca cele 54,7% din acţiunile Oltchim deţinute de statul român prin intermediul Ministerului Economiei să devină atractive la cumpărare, aţi cerut ca combinatul să nu mai acumuleze pierderi, iar pentru a se realiza acest obiectiv trebuia găsită finanţare pentru a se pune în funcţiune una sau două linii de producţie. Astfel, în primul trimestru al acestui an, societatea comercială aflată în insolvenţă a înregistrat o cifră de afaceri de 136,2 milioane Lei, cu 64,7% mai mare decât în primele trei luni ale anului trecut, când a raportat tranzacţii în valoare de numai 82,7 milioane Lei. Şi pierderile au fost mai mici, respectiv de 56,2 milioane Lei, în scădere cu 34,6%, faţă de rezultatul negativ de 86 milioane Lei din perioada similară a anului 2013. Vă mai menţionăm că aproape 67% din cifra de afaceri a SC Oltchim SA, respectiv 91,1 milioane Lei, a fost generată de activitatea de petrochimie.

Prin urmare, Dle Ministru, având în vedere aspectele menţionate, am dori cu autoritatea de care dispuneţi, să ne informaţi despre stadiul reluării procedurii de privatizare a SC Oltchim SA şi, în cazul înregistrării unui nou eşec, care sunt planurile de viitor ale ministerului pentru această platformă chimică.", spune Rădulescu.

eu

#30714

2014-12-11 08:47

Offfffffffffff,offfffffffff,offffffffffff vremuri grele .Doamne ajuta sa iesim cu bine.


Musafir

#30715 Re: Demararea privatizării Oltchim din 15 decembrie, eşec anunţat.

2014-12-11 09:29

#30633: - Demararea privatizării Oltchim din 15 decembrie, eşec anunţat. 

S-a sculat mai an / bădia tigan...

 Atâta timp cât nici măcar nu este depus tabelul cu creditori la tribunal, nu avem despre ce vorbi. Nu cred că există vreun investitor serios care să nu ţină seama de acest amănunt elementar din punct de vedere juridic”, ne-a declarat liderul Sindicatului Victoria din cadrul Oltchim, ing. Corneliu Cernev.

 

Aici are dreptate numai ca "teoria ca teoria" dar in practica ne-a OMORAT si daca acum doi ani ne promitea ca la combinat "va curge lapte si miere" acum ne-a convins ... a adus in combinat numai "venin si fiere".

ALI

#30716

2014-12-11 09:30

PE NOUL PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN CAND IL COLINDAM ?

Alege numele de user

#30717 Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 10:35

Poze cu cruci si cuvinte colorate, asta ne trebuie pe petitia asta. Un rahat de petitie cu doi rahati: asta care detine adevarul absolut si bolovanul de fota.

SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!!
Musafir

#30718 Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 11:01

#30717: Alege numele de user - Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 Va meritati soarta!!!... Crucea este pusa demult in fata sediului Oltchim, poza autentica din fata pavilionului Oltchim, ceea ce traim noi azi NESIMTITULE. Poate chiar tu ai contribuit din plin la a pune cruce, marsss... in directia care ai ales-o aia de imputit si tradator, al acestui scop care azi este distrus din vina unora ca voi, iesiti la sfarsit pentru ca in timpul jocului huiduiati si injurati sau imbarligati si alte fapte nemernice otravitoare...., duuuu-teee acolo unde iti este locul. Papa tot...

Asta ati facut  voi aici pe petitie, ati injurat si spurcat animalelor, SI VI SE ATRAGEA ATENTIA SA VA OPRITI, INSA VOI TOT ANIMALE ATI RAMAS:

 " Ba, nu mai injurati, ANIMALELOR!!!! 14-07-17 22:04

 #24054

 http://i.imgur.com/HGRjOUT.jpg...   

"


Musafir

#30719 Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 11:03

#30717: Alege numele de user - Poze cu cruci si cuvinte colorate 

Poze cu cruci si cuvinte colorate, asta ne trebuie pe petitia asta. Un rahat de petitie cu doi rahati: asta care detine adevarul absolut si bolovanul de fota."

Bucura-te  ca nu mai ai maimute si porci zburatori.

Referitor la Fota el are misiune lui, e asmutit de cei care ne-au mancat banii si care ne-au distrus vietile.

Cel care detine adevarul absolut, e de-al lor

SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!!
Musafir

#30720 Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 11:06

#30719: - Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 Un retard mai inapoiat mintal nu se poate ca tine si  ALA ESTI TU SI MULTI ALTII CA TINE in urmarirea ta..., poate tu esti de-al lor CARE ATI PUS CRUCEA BAAA... LA OLTCHIM, mizerie care ai porcait aici si acum te dai sfintisor. Baaaa iti meriti soarta, papa tot maimutoiule, babuinule, sugaciule, sugativa, lingaule, libidinosule, mizerabilule...

 Va meritati soarta!!!... Crucea este pusa demult in fata sediului Oltchim, poza autentica din fata pavilionului Oltchim, ceea ce traim noi azi, NESIMTITULE. Poate chiar tu ai contribuit din plin la a pune cruce, marsss... in directia care ai ales-o aia de imputit si tradator, al acestui scop care azi este distrus din vina unora ca voi, iesiti la sfarsit pentru ca in timpul jocului huiduiati si injurati sau imbarligati si alte fapte nemernice otravitoare...., duuuu-teee acolo unde iti este locul. Papa tot...

 

Asta ati facut  voi aici pe petitie, ati injurat si spurcat animalelor, SI VI SE ATRAGEA ATENTIA SA VA OPRITI, INSA VOI TOT ANIMALE ATI RAMAS:

 " Ba, nu mai injurati, ANIMALELOR!!!!

2014-07-17 22:04

#24054

 http://i.imgur.com/HGRjOUT.jpg...   

"

Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#30721 Re: Re: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

2014-12-11 12:22

#30336: Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective SC OLTCHIM SA RM VALCEA - Re: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! 

 

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Sectiunea 7 - Falimentul

Art. 123
Creantele vor fi platite, in cazul falimentului, in urmatoarea ordine:
1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. creantele izvorate din raportul de munca; [ angajati si disponibilizati creante neachitate salarii si drepturi legale]
3. creantele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si creantele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. creantele bugetare;
5. creantele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. creantele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. creantele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte creante chirografare;
9. creantele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) creantele izvorand din acte cu titlu gratuit.

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

http://portal.just.ro/

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

Musafir

#30722 Deci viata bate filmul

2014-12-11 12:49

Fostul ministru al Economiei în Guvernul Ponta II, Andrei Gerea ar putea prelua din nou portofoliul, dar într-o formulă care să cuprindă şi atribuţiile ministrului delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, scrie Agerpres.

Surse guvernamentale au declarat, pentru agenţia de presă, că Gerea ar urma să îi înlocuiască atât pe Constantin Niţă, cât şi pe Răzvan Nicolescu. Astfel, PSD cedează Ministerul Economiei, dar îl impune în continuare pe Ioan Rus la Transporturi.

Aceleaşi surse au precizat că discuţiile vizează unificarea Departamentului pentru Ape şi Păduri cu Ministerul Mediului, unde ar putea exista propnueri.

Andrei Gerea a demisionat din PNL în vara acestui an şi s-a înscris în formaţiunea înfiinţată de Călin Popescu Tăriceanu. Mandatul anterior de ministru al Economiei a durat aproximativ patru luni, până în momentul în care Gerea a fost nevoit să demisioneze.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-11 14:12



Musafir

#30724 Re: Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate

2014-12-11 14:14

#30723: NU E ALTUL DECIT PICASSO. - Re: Re: Poze cu cruci si cuvinte colorate 

 V A TRAS O FOTA CU TOTI ZLOTI LUI ZAREMBA? V A TRAS O TRADATORILOR CERNEVISTIIIIIIIII.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-11 14:56