Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-15 18:21


VALI CIMINTIR

#23902

2014-07-15 18:36

mai bagatiai in mata cu ce spui tu cu diculoiu al tau ,nu spuneea mereu ca ne redresam integrat?
sa ne sugi pula fota cu tot diculoiu ,cu prisacaru si talpica .
domnule cernev fai in instanta si vino in oltchim ca te-au mazilit nejustificat .
ei toti sint convinsi ca vei cistiga procesu dar au vrut sa nu ai mai deranjezi sa asi faca jocurile mizere pe care matale le albitrai si fluierai 11 metri cind greseau si le aratai cartonasu galben.
mai cere un lider sindical acum salarile restante de trei luni?
mai sare acum cineva la grumazu lor?
nea cornele elc 3 te respecta si te asteapta

Musafir

#23903 Ba, nu mai injurati, ANIMALELOR!!!!

2014-07-15 18:37


Musafir

#23905

2014-07-15 18:39

ASA SE STRINBA MATA CIND AI BAG PULA IN CUR FARA VASELINA .....FOOOOOOOOOTA

Musafir

#23906 Valcea, aproape de soarta Detroitului

2014-07-15 18:40

http://www.impactreal.ro/2014042716712/Valcea-aproape-de-so

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q71/s720x720/19218...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un Oltchim împins de parlamentari spre insolvenţă, în urma votării Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, cu mii de şomeri care îşi caută în zadar un loc de muncă, judeţul Vâlcea riscă, în scurt timp, să aibă soarta oraşului Detroit sau să se scufunde în dezastrul economic cu care se confruntă, de exemplu, Zimbabwe. Primăria Detroit a cerut, în luna iulie 2013, protecţia sub Legea falimentului, iar acum locuinţele din oraş, ajuns în proprietatea primăriei în contul taxelor neplătite de proprietari, sunt scoase la vânzare la preţuri derizorii. Pe de altă parte, economia din Zimbabwe se confruntă cu deflaţia. Inflaţia a fost de -0,49% din cauza activităţii economice foarte slabe. S-a ajuns astfel ca magazinele să fie pline de produse, dar foarte puţini oameni mai au bani să le cumpere. În 2008, salariul minim pe economie al unui muncitor necalificat era de 200 de miliarde de dolari zimbabweni pe lună (adică 6,75 euro), iar 80% din populaţie trăia sub limita sărăciei. O pâine costa 100 miliarde de dolari (adică 3,38 euro). Nici Vâlcea nu este departe de aceste cifre, iar, în acest caz, bătălia pentru conducerea municipiului sau judeţului devine derizorie. Deocamdată, alternativa pentru angajaţii rămaşi pe drumuri este munca în străinătate sau mutarea în mediul rural, „migraţiune” care nu îi avantajează cu nimic pe politicienii locali, inactivi în ultimii ani în privinţa atragerii de investiţii din exteriorul judeţului. Prin votarea Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, parlamentarii, în frunte cu PSD, au deschis practic calea falimentului Oltchim.

http://www.impactreal.ro/images/stories/ramnicu_valcea_7.jpg...


Musafir

#23910 ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

2014-07-15 18:50

#23892: - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!
SA VEDEM CE SPUN SI AUTORITATILE STATULUI ... PRIN VOCEA LUI DUMITRU CORNOIU CARE DEJA SE CREDE SFANT! VENITI DE LUATI ... "CITIRE"!

http://www.impactreal.ro/Dumitru-Cornoiu-De-cand-am-venit-in-functie-parca-as-fi-Sfantul-Grigore.html

Dumitru Cornoiu: De cand am venit in functie parca as fi Sfantul Grigore

Dumitru Nicu Cornoiu, noul prefect al judeţului Vâlcea, a acordat un interviu cititorilor Impact real, în care a povestit cum a fost surprins de numeroasele probleme cauzate de inundaţii şi cum a reuşit să-i determine pe disponibilizaţii de la Oltchim să renunţe la greva foamei, dar şi ce şi-a propus în ceea ce priveşte administraţia din teritoriu.
Prefectul afirmă că, în problema fenomenelor naturale de la Vâlcea, parcă ar fi „Sfântul Grigore”, şi spune, în glumă, că, în cazul în care ar şti că aceste fenomene sunt cauzate de el, ar demisiona imediat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Impact real:
"De când aţi ajuns în funcţie aţi întâmpinat probleme şi în ceea ce priveşte personalul disponibilizat de la Oltchim, care a făcut greva foamei în faţa Instituţiei Prefectului. Cum aţi reuşit să-i determinaţi să renunţe la această formă de manifestare?"

Dumitru Cornoiu:
"Toate problemele pot fi gestionate, iar obligaţiile instituţionale sunt zero.
Noi nu avem obligaţii pentru acordul acesta, nici Guvernul nu are, pentru că obligaţiile sunt ale societăţii şi ale oamenilor. În contractul colectiv de muncă se stipulează cine trebuie să plătească, de ce trebuie să plătească şi angajamentele fiecăruia.
Oamenii au venit aici, au făcut greva foamei, dar am stat de vorbă cu ei personal şi i-am lămurit că trebuie să renunţe la astfel de manevre, care au logica lor, dar nu li se pot rezolva problemele. Pot veni să stea în fata Prefecturii 2.000 sau 10.000 de oameni, dar Prefectura nu are bani să le dea.
Toate aceste demersuri trebuie făcute legal, se pot atribui în situaţii de conflict nişte sume prin aprobare guvernamentală, şi este vorba de plăţi compensatorii, dar ele trebuie planificate în buget, deoarece totul în această ţară funcţionează după un anumit buget,
Guvernul are un buget, dar, dacă nu au fost planificate anul acesta, nu pot fi dislocate nişte fonduri de la alte capitole bugetare şi să fie îndreptate către salvarea Oltchim, pe forma aceasta. T
rebuie să înţeleagă şi oamenii că demersuri facem dacă este nevoie să le facem, iar dacă nu, acoperirea fondurilor necesare, în jur de 7 milioane de euro, cât trebuie să asigure plăţile compensatorii, ar reveni în sarcina conducerii Oltchimului şi este bine să nu mai stea de ceartă, ci să încerce să-şi rezolve problemele.

 

================================================================================

Deci totul este pasat catre conducerea OLTCHIM care TREBUIE SA REZOLVE ACEASTA PROBLEMA!


Musafir

#23911

2014-07-15 18:53

Nu trebuie sa fie generate problemele de EL DIRECT DAR ESTE PARTICIPANT DIRECT, ESTE REPREZENTANTUL GUVERNULUI IN TERITORIU, PASTORUL JUDETULUI, ARE OBLIGATIE PRIN CONTRACT DE MUNCA SI SA NU UITAM VINE DE LA AJOFM RAMNICU VALCEA POST DE DIRECTOR , EL SI PREFECTUL DE ARGES SA STEA PLANTON LA PALATUL VICTORIA SI SA CEARA BANII PENTRU TOTI SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI), AU RASPUNDERE DEPLINA CONFORM ACTELOR DE ANGAJARE LA INSTITUTIA PREFCTULUI DE UNDE PRIMESC EI LEAFA, DACA NU..., CORNOIU ESTE LIBER SA-SI DEA DEMISIA, NU-L TINE NIMENI.

MINTE CU NERUSINARE, N-A SCOS EL DIN GREVA PE  NIMENI, AU CAZUT CA POPICELE FEMEILE LESINATE PE PATURA IN FATA INSTITUTIEI PREFECTULUI!!!!

SUNT OAMENI CARE AU PROBLEME DE SANATATE SI SI-AU RISCAT VIATA LA GREVA ACEEA, JAGARDEAUA DE CORNOIU ARE SI NUME PREDESTINAT DE INCORNORAT, MINCINOS SI ODIOS.

UPDATE VIDEO A doua zi de greva foamei în faţa Prefecturii Vâlcea. Două persoane au fost transportate la spital

 

 

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2014/05/20/537b63cc0d133766a8d1194...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


http://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/a-doua-zi-greva-foamei-fata-prefecturii-valcea-1_537b337c0d133766a8cfafa6/index.html


10 dintre foştii angajaţi ai combinatului chimic Oltchim au intrat astăzi în cea de-a doua zi de greva foamei. Aceştia spun că vor protesta până când îşi vor primi salariile compensatorii.

UPDATE În jurul orei 16.00, două femei aflate în greva foamei au fost transportate la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea după ce li s-a făcut rău în faţa Prefecturii. Acestea nu au mai mâncat nimic de ieri dimineaţă. Protestatarii şi-au petrecut noaptea pe spaţiul verde din faţa Prefecturii Vâlcea, pe nişte cartoane. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă le monitorizează starea de sănătate o dată de la 12 ore, până în prezent niciunul dintre grevişti nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. „Am lucrat 32 de ani în combinat, o viaţă de om. Am lucrat cu substanţe toxice, am prins inclusiv perioada când în combinat se făceau pesticide. Sunt în greva foamei pentru drepturile mele, am datorii la bănci, iar în curând n-o să mai primesc nici şomaj, de aia mă zbat acum. Nu ştie nimeni ce probleme am avut eu, cum am reuşit să-mi cresc copiii de una singură, să-i ţin în facultate. Voi sta aici până când îmi voi primi drepturile”, spune Norica Subţirelu, una dintre persoanele aflate în greva foamei. Prefectul de Vâlcea nu a făcut niciun comentariu până în prezent legat de această situaţie. Protestatarilor li s-a comunicat, săptămâna trecută, că-şi vor primi drepturile doar după privatizarea combinatului. Persoanele care au intrat în greva foamei au lucrat zeci de ani în combinat, până în iunie 2013, când au fost concediaţi. În momentul disponibilizării, vâlcenilor li s-au promis până la 18 salarii compensatorii, în funcţia de vechimea în muncă. În total, cei peste 900 de disponibilizaţi de la Oltchim ar trebui să primească de la societate sau de la stat 7 milioane de euro.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=TZzeFDstAKc

 


Musafir

#23912 Nea cornele elc 3 te respecta si te asteapta! Dar sa vi si cu marul ala otravit.

2014-07-15 18:56


Musafir

#23913 Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-07-15 19:18

#21203: - Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-05-28 08:20

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

http://www.indiscret.ro/rks_images/articles/img_cover_3232.jpg...


Mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în insolvenţă, acuză ilegalităţi în atribuirea salariilor compensatorii pe care nu le-au primit, dar despre care susţin că în documentele ANAF apar ca încasate şi impozitate.
de Marielena Popa

Suspiciunea a început când cei disponibilizaţi au solicitat companiei fişele fiscale, în locul cărora au primit nişte adeverinţe cu un conţinut alambicat, şi le-a fost confirmată când, în evidenţele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Vâlcea, au constatat că banii pe care nu i-au primit încă au fost impozitaţi ca şi cum ar fi fost încasaţi. Ei suspectează că banii care li se cuvin şi care ar fi existat, potrivit declaraţiilor de anul trecut ale fostului ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, ar fi fost folosiţi de Oltchim în alte scopuri. Speriaţi de eventuale consecinţe, cei în cauză au preferat să nu le fie făcute publice numele.



Impozit de 8.348 lei, la bani neprimiţi

„În anul 2013, eu am încasat circa 20.000 lei, salariile lunare. Potrivit adeverinţei de venit pe anul 2013, eliberată de ANAF, Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea, figurez cu un venit impozabil de 52.185 lei, la care am şi plătit un impozit de 8.348 lei. Ca atare, s-a luat impozit, s-a plătit CAS, alte dări, iar banii nu au ajuns la mine”, susţine M.S. (foto facsimil)



Oltchim eliberează adeverinţe pentru bani inexistenţi

Alarmaţi de această situaţie, mai mulţi disponibilizaţi ai Combinatului Oltchim au cerut lămuriri companiei. „Astăzi, 27 mai, am solicitat Oltchimului fişa fiscală sau un document din care să înţeleg situaţia veniturilor mele. Împreună cu alţi trei colegi, m-am prezentat la poartă la ora 08.30. Ne-au ţinut vreo două ore pe acolo, apoi ne-au spus să revenim pe la ora 14.00. Am revenit şi peste încă o oră ne-au spus că nu se mai eliberează fişe fiscale, aşa că ne-au dat nişte adeverinţe, alambicate, dar în care salariile compensatorii apar ca „venituri înregistrate”. În acelaşi timp, mai fac nişte menţiuni, pline de ambiguităţi, despre modalitatea de achitare a plăţilor compensatorii. Practic, eu, din suma de 35.218 lei, care în tabel apare în luna iunie şi care cuprinde şi salariile compensatorii, am luat 800 lei, salariul pe o lună, nicidecum suma întreagă. Voi verifica datele care s-au transmis la ANAF, însă, după toate probabilităţile voi constata ce au constatat şi alţi colegi ai mei, că s-au încasat banii şi că pentru ei s-a plătit şi impozit”, a declarat D.M.



Greva foamei pentru salariile compensatorii

Parchet, DNA, Direcţia Antifraudă. Acestea sunt soluţiile care, cred cei în cauză, le pot aduce dreptatea. În mai 2013, au fost concediaţi colectiv 969 de salariaţi. Ei au dreptul să primească, potrivit contractului colectiv de muncă, 12, 18 sau 24 de salarii compensatorii, în funcţie de vechime; adică în jur de 10 milioane de euro (între 20.000 şi 50.000 lei de persoană). Săptămâna trecută, câteva zeci de disponibilizaţi au făcut greva foamei pe scările Prefecturii Vâlcea, nemulţumiţi că nu au primit aceste salarii compensatorii.

Facem menţiunea că acest subiect ne-a parvenit aproape de încheierea ediţiei, prin urmare vom reveni cu opiniile ANAF şi Oltchim.

014-05-28 08:20


Musafir

#23914 Re: ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

2014-07-15 19:27

CORNOIU DA-TI DEMISIA INCOMPETENTULE SI LA AJOFM LA FEL AI FOST, UN PIERDE TIMP SI IMBARLIGA LUMEA CU MINCIUNI, ASTA A FOST CRITERIUL TAU DE PUPINCURIST SI LINGAU DE AI AJUNS IN FUNCTIA ASTA ACUM, SA LINGI BINE... , VEZI CA E POZA CAND SALIVEZI PUPAND SI MANGAIND DUIOS CA AI FOST UNS PREFECT.

#23910: - ASTA SPUI TU - LEGEA SI CE TREBUIA ADUS LA CUNOSTINTA DIN PARTEA SALARIATILOR!!!!!!!!!!!

CORNOIU A SFIDAT TOT IN JURUL LUI SI LA ULTIMA "INTALNIRE" DE-O CAFEA LA PREFECT, A SFIDAT DISPONIBILIZATII SI NICI NU I-A BAGAT IN SALA DE DIALOG-SOCIAL CARE TREBUIA SA FIE STRICT PENTRU INTERESELE SALARIALE ALE TUTUROR (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI)

DISPONIBILIZATI N-AU AVUT ACCES IN SALA DE SEDINTE.

FOTO: Prefectul de Vâlcea i-a sfidat pe foştii angajaţi ai Oltchim

Mai 12, 2014 Scris de  Claudia STANCIU

http://www.voceavalcii.ro/2014051221351/FOTO-Prefectul-de-Valcea-i-a-sfidat-pe-fostii-angajati-ai-Oltchim.html

Un pic de tămâie la capul mortului, Oltchim!

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10288-un-pic-de-tamaie-la-capul-mortului-oltchim

 

 

 


http://www.criterii.ro/images/poze/Comisia%20de%20Dialog.JPG...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#23900

2014-07-15 18:16

 

Apropo, cand mai PLEACA SINDICATELE LA PREFECTURA SA NU INGHITITI MINCIUNA CA FAC PLANURI DE PORNIRE SECTII OLTCHIM, NICIODATA NU SE DISCUTA TEMA ASTA ACOLO, LA PREFECT MERG DOAR PENTRU A CERE SALARIILE TUTUROR LA ZI PLATITE (SALARIATI ANGAJATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI ), PREFECTUL ESTE REPREZENTATUL STATULUI ROMAN (GUVERN) IN TERITORIU, PENTRU PORNIRE OLTCHIM SI PLAN DE REORGANIZARE SUNT PERSOANE CARE INCASEAZA MILIOANE CU MULTE ZEROURI IN EURO. DACA ACESTI ASA ZISI LIDERI APARA INTERESELE SALARIATILOR, PAI SA NU MAI MINTA.

SALARIATI (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI). Pana la stingerea litigiilor de  munca,  disponibilizatii au statut de salariat fara angajare, asa ca liderii de sindicat sunt obligati sa le apere interesele, NU CUM S-A INTAMPLAT LA ULTIMA INTALNIRE LA PREFECT CAND  NU AU FOST INCLUSI IN SALA DISPONIBILIZATII.

AMANDOUA PARTILE TREBUIE SA AIBE REPREZENTATI APTI MINTAL LA DIALOGURILE CARE PARTICIPA SINDICATELE, NU INAPTII CARE SUNT PUSI LA COMANADA SA SEMNEZE.

AU OBLIGATIA SA COMUNICE TUTUROR IN PRESA TOT SAU SCRIS IN SECTII.

 

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-15 20:23


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-15 23:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-15 23:33


zi mai gaozarule ce esti;cap de magar sau un cimitir cocalar?

#23918 ce faci ghioca,iar centrezi si dai cu,,capul ala ge babuin retardat?

2014-07-15 23:39


Musafir

#23919 Sindicatul Sodistul a încheiat contractul colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 ani

2014-07-16 07:21

http://ramnic.ro/articole/sindicatul-sodistul-a-incheiat-contractul-colectiv-de-munca-valabil-pentru-urmatorii-2-ani-65723/2014-07-16

După aproximativ o lună şi jumătate de negocieri cu patronatul polonez, sindicatul Sodistul din cadrul USG Ciech a încheiat contractul colectiv de muncă valabil pentru următorii 2 ani.

Astfel, membrii sindicatului au obţinut din partea acţionariatului majoritar al Uzinelor Sodice Govora un contract colectiv de muncă cu mai multe beneficii, dar şi cu promisiunea realizării unor investiţii semnificative în USG.
„Deşi numărul de salariaţi din cadrul USG Ciech este unul relativ mic, am reuşit să obţinem din partea acţionariatului majoritar nişte concesii faţă de contractual colectiv de muncă anterior, şi cel mai important lucru, eu cred că am reuşit nu numai să menţinem acestă societate commercială pe piaţă, ci şi mai mult, să-i dăm un viitor”, a declarat liderul de sindicat al Sindicatului Sodistul, Adrian Mugioiu.

De asemenea, în lunile următoare la Uzinele Sodice Govora este aşteptat un nou calcinator, care va mări capacitatea de producţie.

Musafir

#23920 Re: Re: Invidiosilor=> doar e vara, sa vezi din toamna si sfarsit la iarna...direct la inghet

2014-07-16 09:23

#23898: - Re: Invidiosilor=> doar e vara, sa vezi din toamna si sfarsit la iarna...direct la inghet

Stai un pic ca de revelionul o sa bem sampanie pentru ca nu o sa mai avem CCM iar combinatul Oltchim...eheeee....... si la cat de tineri sunt astia enumerati de tine, uita si ce sustin ei sau la cine..., sau au ei atributii cumva..., au simtome de bosorogi uituci..., am observat ca s-au ingrasat toti de plesnesc, poate le bate tic-tac-ul inainte de termen, saracii ce suferinta au ei sa ne tina partea noastra pe legi si teme de legislatie, vai vai vai, saracii... imbuibati..., acum au concedii imbuibatii si sunt toti la prajit pe rotisor, mici, gratare si sampanie...

P.S. UITE CA AM UITAT EU ACUM DAR EI NU O SA UITE NICIODATA, STIU SA INCASEZE COTIZATIILE, CHIAR SI CU INTARZIERE EI INCASEAZA BANII...!!!!!!!!

http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2014/61543951.jpg...

http://www.brasovpress.ro/wp-content/uploads/2013/01/sampanie-sticla-publimedia-...


Musafir

#23921 Re: Plăţile restante pentru disponibilizaţii de la Oltchim

2014-07-16 09:26


Musafir

#23922

2014-07-16 09:30

Apropo, cand mai PLEACA SINDICATELE LA PREFECTURA SA NU INGHITITI MINCIUNA CA FAC PLANURI DE PORNIRE SECTII OLTCHIM, NICIODATA NU SE DISCUTA TEMA ASTA ACOLO, LA PREFECT MERG DOAR PENTRU A CERE SALARIILE TUTUROR LA ZI PLATITE (SALARIATI ANGAJATI SI SALARIATI DISPONIBILIZATI ), PREFECTUL ESTE REPREZENTATUL STATULUI ROMAN (GUVERN) IN TERITORIU, PENTRU PORNIRE OLTCHIM SI PLAN DE REORGANIZARE SUNT PERSOANE CARE INCASEAZA MILIOANE CU MULTE ZEROURI IN EURO. DACA ACESTI ASA ZISI LIDERI APARA INTERESELE SALARIATILOR, PAI SA NU MAI MINTA.

SALARIATI (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI). Pana la stingerea litigiilor de munca, disponibilizatii au statut de salariat fara angajare prin desfacerea CCM cu specificatia legilor si  actelor, asa ca liderii de sindicat sunt obligati sa le apere interesele, NU CUM S-A INTAMPLAT LA ULTIMA INTALNIRE LA PREFECT CAND NU AU FOST INCLUSI IN SALA DISPONIBILIZATII.

AMANDOUA PARTILE TREBUIE SA AIBE REPREZENTATI APTI MINTAL LA DIALOGURILE CARE PARTICIPA SINDICATELE, NU INAPTII CARE SUNT PUSI LA COMANADA SA SEMNEZE.

AU OBLIGATIA SA COMUNICE TUTUROR IN PRESA TOT SAU SCRIS IN SECTII.

DACA PREFECTUL NU DORESTE CONDITIILE LEGII, SINDICATELE SI REPREZENTATII SALARIATILOR (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI) SE RETRAG DE LA DIALOG-SOCIAL SI NU PARTIPIPA, PENTRU CA NU SE INDEPLINESC CONDITIILE LEGII.

DIALOGUL- SOCIAL ESTE CREAT PENTRU SALARIATI (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI).

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-16 11:01



Musafir

#23924 Re:

2014-07-16 11:06

#23923: -

Ba, nu mai injurati, ANIMALELOR!!!!

2014-07-15 19:37


Musafir

#23925 Re: Re: Re: Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

2014-07-16 11:15

#13753: - Re: Re: Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

UITE CA AM AVUT MARE DREPTATE SE ADEVERESTE SI ESTE REAL, NU AM SCAPAT DE PCR, EL TRAIESTE SI E IN FLOARE. NE CONDAMNA PE TOTI LA MOARTE :

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1455157_62030539...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#13176: - Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

Dragi tovarasi si pretini, va rog ramaneti la locurile voastre!Alo! Alo! Alo! NU DERANJATI HAHALERELE COMUNISTE CARE VA CONDUC !!!! O sa aveti productie si capacitate inimaginabila la  planul de dezvoltare  pe 2014, totul o sa fie ISTORIE !!! SA TRAITI BINE !!! URA, URA, URA....

 

http://www.tsdsector2.ro/uploads/media/PSD.jpg...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWoqeGNkUqPZrzneDqkdUmHY0I...