Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#13176 Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

2013-12-03 10:25

#12796: - Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

Dragi tovarasi si pretini, va rog ramaneti la locurile voastre!Alo! Alo! Alo! NU DERANJATI HAHALERELE COMUNISTE CARE VA CONDUC !!!! O sa aveti productie si capacitate inimaginabila la  planul de dezvoltare  pe 2014, totul o sa fie ISTORIE !!! SA TRAITI BINE !!! URA, URA, URA....

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWoqeGNkUqPZrzneDqkdUmHY0I...

 

 

 

 

 


Musafir

#13177 Re: Re: DEMISIA MANAGEMENTULUI ACTUAL !!!

2013-12-03 10:31

#12650: Asta vrem cu totii - Re: DEMISIA MANAGEMENTULUI ACTUAL !!!

DEMISIA MANAGEMENTULUI ACTUAL !!!

2013-11-30 12:07

#12648: - DEMISIA MANAGEMENTULUI ACTUAL !!!

SA DISPARA TOATA CONDUCEREA ACTUALA !


Musafir

#13178 Adunarea generală a creditorilor a aprobat înfiinţarea Oltchim SPV

2013-12-03 10:35

http://www.financiarul.ro/2013/12/03/adunarea-generala-a-creditorilor-a-aprobat-infiintarea-oltchim-spv/

 

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/Oltchim.jpg...

Adunarea generală a creditorilor, întrunită la Bucureşti, a aprobat luni, 2 decembrie, strategia de reorganizare judiciară a Oltchim, însemnând înfiinţarea, printre altele a Oltchim SPV, a declarat liderul sindicatului “Victoria”, Corneliu Cernev.

“Cu un singur vot împotrivă, al celor de la Chem Impex, toţi creditorii au aprobat toate punctele de pe ordinea de zi discutate azi. Astfel, a fost aprobată strategia de reorganizare a combinatului Oltchim, însemnând printre altele înfiinţarea entităţii Oltchim SPV, societate care va fi scoasă la privatizare. Totodată, a fost aprobat raportul de evaluare al acestui activ astfel încât preţul acestei noi societăţi va fi pornirea de la 290 milioane de euro şi nu va scădea sub 160 de milioane de euro. Alt punct pe ordinea de zi a fost ca această societate să se numească simplu Oltchim, păstrând brandul consacrat pe piaţă. Şi un ultim punct a fost aprobarea procedurii de acceptare a ofertelor angajante, aceste fiind depuse până cel târziu pe 31 ianuarie 2014″, a precizat Corneliu Cernev.

Oltchim Râmnicu Vâlcea este cel mai mare agent economic din judeţ şi se află în insolvenţă din ianuarie acest an.

În vara anului 2012, Oltchim a fost închisă din cauza datoriilor istorice către furnizori. Combinatul a trecut printr-un proces ratat de privatizare în octombrie 2012, fiind repornit la capacitatea de 5%, la începutul lui decembrie. De când se află în insolvenţă, societatea a disponibilizat 1000 de angajaţi, în ultimele 9 luni trecând printr-un proces amplu de restructirări economice.

În prezent, pentru combinatul propus pentru ptrivatizare s-au înscris mai mulţi investitori, dintre aceştia manifestându-şi public intenţiile o compania rusească, Oil Gas Trade şi mai multe companii din China.

Luni dimineaţă, aproximativ 150 de salariaţi de la Oltchim au protestat în faţa sediului companiei pentru neplata restanţelor salariale şi pentru incertitudinea cu privire la retribuţia pe luna decembrie. Dintre aceşti protestatari, 9 au intrat în greva foamei, soliciutând prezenţa premierului Victor Ponta la combinat. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Musafir

#13179 HA! HA!

2013-12-03 10:47

Nu va lasati pacaliti, ala balbaitul e prisacaru. De cand i-a crescut concentratia de sange in alcool injura si el pe aici sub divese infatisari.
Asta n-a muncit in viata lui, nevasta-sa venea si ea 3 ore la serviciu ca sa mai croseteze cceva, fiecare cu masina lui, ca doar l-a platit bine Sindicatul Liber.
Liber?
Da liber de bunul simt, liber de munca, liber de respect si de toate valorile ce deosebesc rasa umana de animale.

Musafir

#13180 290 milioane de euro, preţ maxim de vânzare pentru Oltchim BURSA 03.12.2013

2013-12-03 10:50

CREDITORII AU APROBAT VÂNZAREA COMBINATULUI

http://www.bursa.ro/creditorii-au-aprobat-vanzarea-combinatului-290-milioane-de-euro-pret-maxim-de-vanzare-pentru-olt...&s=companii_afaceri&articol=223633.html

http://www.bursa.ro/_img/articole/223633.gif...

Creditorii Oltchim au aprobat, ieri, raportul de evaluare a activelor combinatului vâlcean şi strategia de vânzare, care a intrat în insolvenţă de la finele lunii ianuarie.
Potrivit unor surse apropiate situaţiei, creditorii au avizat constituirea unui Oltchim 2 (societate tip special purpose vehicle), care va fi curăţat de datorii. "Evaluarea indică un preţ de vânzare al afacerii de circa 290 milioane euro şi un preţ de lichidare de circa 160-170 milioane de euro. Astfel, administratorii Oltchim nu pot coborî preţul de adjudecare sub valoarea de lichidare", mai susţin sursele noastre, care afirmă că 31 ianuarie este data limită aprobată pentru depunerea ofertelor angajante.
Acest Oltchim 2 va fi deţinut integral de actualul Oltchim SA, iar din vânzarea noii societăţi se vor "îndestula" toţi creditorii combinatului.
Oltchim are datorii de aproape 800 milioane de euro înscrise în tabelul preliminar al creanţelor. Principalii creditori sunt AAAS şi Electrica SA.
Până în prezent, de Oltchim sunt interesate consorţiile Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum din China, PCC - Fortissimo Capital, Chimcomplex Borzeşti (societate controlată de Ştefan Vuza) - SIF-uri, şi compania rusească Oil Gas Trade.
Oltchim 2 va cuprinde, conform surselor citate, majoritatea activelor viabile ale combinatului vâlcean, mai puţin secţiile care sunt oprite de mai mulţi ani şi active care nu ţin de activitatea principală a societăţii.
Recent, ministrul Economiei, Andrei Gerea, a declarat: "Există un interes major şi sperăm să se concretizeze în cât mai multe oferte de preluare a activelor Oltchim Râmnicu Vâlcea. Ne dorim pentru Oltchim un investitor capabil să dezvolte afacerile combinatului şi să menţină actualii angajaţi. Scrisoarea de intenţie semnată cu investitorii chinezi este un gest simbolic, dar care are o încărcătură mare pentru combinatul vâlcean. Aceasta se referă doar la Oltchim, nu şi la rafinăria Arpechim".
Domnia sa a precizat că Ministerul Economiei poate asigura condiţiile necesare de discuţii cu OMV Petrom pentru investitorii interesaţi să preia rafinăria Arpechim.

A.T.

oltchimist din valcea

#13181

2013-12-03 11:05

Golanu asta nu ne lasa sa iesim ca sa spuna pe urma ca oamenii sunt multumiti si stau linistiti.
Nu-i faceti jocul derbedeului ca ne pune bocancul pe gat. Nu are ce sa ne faca.

Stiti ca a vrut sa-i cumpere pe grevisti? Le-a promis salariile la zi numai lor. Intrebati-i.

Musafir

#13182

2013-12-03 11:06

Domnul administrator judiciar PIPERA ce sa intimplat de nu m-ai sunteti pe aceiasi lungime de unda cu domnul CEENEV. La intilnirea cu VOSGANIAN ati spus ca va intelegeti cu sindicatul victoria iar cu sindicatul liber nu.Care este adevaratul motiv de sau rasculat acum.S-AU NU AU IESIT APELE CUM VROIA IL MAGNIFICO LIDERO CERNEV
Pentru baietii care sunt in greva foamei mult respect dar nu satisfaceti jocul si orgoliu altora.

Musafir

#13183

2013-12-03 11:12

Pe bune? Ma bagg si eu in foame.

Musafir

#13184 RESPECT CELOR CARE AU IESIT SI CELOR CARE SUNT IN GREVA FOAMEI !!! MULT RESPECT SI VA SALUT.

2013-12-03 11:13


Musafir

#13185 Re:

2013-12-03 11:15

#13182: -

Chiar esti prost?  sau te prefaci. Nu ma deranjeaza continutul dar invata si tu cateva reguli sau nu mai scrie ca ne faci de ras.


Musafir

#13186 Opt angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, în cea de-a doua zi de greva foamei

2013-12-03 11:18

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/opt-angajati-ai-combinatului-oltchim-ramnicu-valcea-in-cea-de-a-doua-zi-de-greva-foamei-11737086

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/341/5531/11737086/1/oltchim855159-...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opt din cei zece salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care cu o zi în urmă au intrat în greva foamei continuă protestul, marţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Opt din cei zece salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care cu o zi în urmă au intrat în greva foamei continuă protestul, marţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit liderului Sindicatului "Victoria" din cadrul combinatului Oltchim, Cornel Cernev, opt salariaţi ai unităţii care luni au intrat în greva foamei continuă protestul. Iniţial, zece angajaţi ai combinatului anunţaseră luni că intră în greva foamei, la finalul unui protest spontan izbucnit în curtea combinatului, la care au participat aproximativ o sută de angajaţi nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de două luni şi jumătate, însă doi dintre grevişti au renunţat la protest după ce conducerea combinatului a anunţat că în cursul lunii decembrie va achita restanţe salariale aferente lunii septembrie şi, parţial, pentru octombrie.

"Ceilalţi angajaţi merg la lucru pentru că nu vrem să destabilizăm procesul de producţie", a afirmat liderul Sindicatului "Victoria".

Cornel Cernev a precizat că luni după-amiază a participat, la Bucureşti, la Adunarea Generală a creditorilor Oltchim.

"Le-am explicat administratorilor judiciari şi creditorilor că protestul angajaţilor nu are legătură cu ei, are legătură cu faptul că în combinat instalaţiile se deteriorează din cauza lipsei de mentenanţă, iar pe zi ce trece Oltchim valorează tot mai puţin pentru o eventuală privatizare, din cauza neimplicării celor care ar trebui să salveze acest combinat", a spus liderul sindical.

Aproximativ o sută de salariaţi ai Oltchim din Râmnicu Vâlcea au declanşat, luni, un protest spontan, oamenii ieşind în curtea combinatului şi cerând salariile restante pe două luni şi jumătate şi schimbarea directorilor despre care afirmă că sunt "puşi politic în funcţii". Ulterior, 90 dintre salariaţi s-au retras în secţii, în timp ce zece dintre angajaţi au anunţat că nu renunţă la protest şi intră în greva foamei.

Liderul sindical Cornel Cernev afirma că principala nemulţumire este că oamenii, care nu şi-au luat salariile de peste două luni şi jumătate, nu ştiu când vor fi plătiţi, în condiţiile în care activitatea unor secţii este oprită.

Liderul sidical spunea că salariaţii combinatului acuză şi faptul că după intrarea în insolvenţă la Oltchim s-au făcut angajări, fiind aduse "persoane care habar nu au despre activitatea acestui combinat chimic". Angajaţii reclamă, de asemenea, "salariile mari, de 8.000-9.000 de lei", pe care le-ar lua membrii conducerii combinatului şi spun că în unitate se fac cheltuieli semnificative pentru maşinile de serviciu şi pentru protocol.

Într-un comunicat de presă transmis luni seară, conducerea Oltchim afirma că în luna decembrie angajaţii combinatului vor primi drepturi salariale nete de 5.670.271 lei, reprezentând tichete de masă aferente lunii septembrie, în valoare de 354.374 lei, avansul pe luna septembrie, de 1.885.718 lei, tichete de masă pe luna octombrie, de 425.173 lei şi lichidarea pe luna septembrie, în valoare de 3.005.006 lei.

"La acestea se vor adăuga sumele acordate pentru copiii angajaţilor, cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, conform prevederilor contractului colectiv de muncă, în valoare de 132.960 lei, care se vor acorda până în 20 decembrie. Avem speranţa că în continuare o să beneficiem de sprijin şi înţelegere din partea salariaţilor astfel îîncât activitatea de reorganizare a societăţii să se finalizeze cu succes la începutul anului 2014", se mai preciza în comunicatul Oltchim.

Conducerea combinatului susţinea că a fost luată decizia plăţii drepturilor salariale "cunoscând sezonalitatea vânzărilor din perioada decembrie - februarie".

Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) este în situaţia jenantă de a se ruga de finanţatori să îi dea un credit de 15 milioane euro pentru redeschiderea unei secţii de producţie, dar nicio bancă nu vrea să împrumute combinatul, declara, vineri, ministrul Economiei, Andrei Gerea.

Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 54,7% din acţiunile Oltchim, şi a eşuat anul trecut în încercarea de a privatiza combinatul chimic.

O nouă încercare de vânzare a Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, ofertele angajante putând fi depuse până la 17 ianuarie.

Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat săptămâna trecută o scrisoare de intenţie cu două companii din China, Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, interesate să participe la privatizarea societăţii din Râmnicu Vâlcea.

Oltchim a raportat pentru primele nouă luni pierderi de 172,74 milioane lei, cu 44% mai reduse decât cele consemnate în aceeaşi perioadă din 2012, la afaceri în scădere la jumătate, la 359,48 milioane lei.


Musafir

#13187 A fost aprobata strategia de reorganizare judiciara a Oltchim

2013-12-03 11:24

http://www.business24.ro/oltchim/management/a-fost-aprobata-strategia-de-reorganizare-judiciara-a-oltchim-1538725

http://tb.bizwiz.ro/A-fost-aprobata-strategia-de-reorganizare-judiciara-a-Oltchi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adunarea generala a creditorilor, intrunita la Bucuresti, a aprobat luni, strategia de reorganizare judiciara a Oltchim, insemnand infiintarea, printre altele a Oltchim SPV, a declarat liderul sindicatului "Victoria", Corneliu Cernev.

"Cu un singur vot impotriva, al celor de la Chem Impex, toti creditorii au aprobat toate punctele de pe ordinea de zi discutate azi. Astfel, a fost aprobata strategia de reorganizare a combinatului Oltchim, insemnand printre altele infiintarea entitatii Oltchim SPV, societate care va fi scoasa la privatizare. Totodata, a fost aprobat raportul de evaluare al acestui activ astfel incat pretul acestei noi societati va fi pornirea de la 290 milioane de euro si nu va scadea sub 160 de milioane de euro. Alt punct pe ordinea de zi a fost ca aceasta societate sa se numeasca simplu Oltchim, pastrand brandul consacrat pe piata. Si un ultim punct a fost aprobarea procedurii de acceptare a ofertelor angajante, aceste fiind depuse pana cel tarziu pe 31 ianuarie 2014", a precizat Corneliu Cernev.

Oltchim Ramnicu Valcea, in insolventa din luna ianuarie

In vara anului 2012, Oltchim a fost inchisa din cauza datoriilor istorice catre furnizori. Combinatul a trecut printr-un proces ratat de privatizare in octombrie 2012, fiind repornit la capacitatea de 5%, la inceputul lui decembrie. De cand se afla in insolventa, societatea a disponibilizat 1000 de angajati, in ultimele 9 luni trecand printr-un proces amplu de restructirari economice.

In prezent, pentru combinatul propus pentru ptrivatizare s-au inscris mai multi investitori, dintre acestia manifestandu-si public intentiile o compania ruseasca, Oil Gas Trade si mai multe companii din China.

Luni dimineata, aproximativ 150 de salariati de la Oltchim au protestat in fata sediului companiei pentru neplata restantelor salariale si pentru incertitudinea cu privire la retributia pe luna decembrie. Dintre acesti protestatari, 9 au intrat in greva foamei, soliciutand prezenta premierului Victor Ponta la combinat.


Musafir

#13188

2013-12-03 11:29

Parvule am auzit ca ai venit de la Pitesti cu dedicatia in buzunar : STINGE LUMINA SI INCHIDE !!!!!!!!!!! FALIMENT.

 

 


Musafir

#13189

2013-12-03 11:56

N-avem baaa cu cine, n-avem cu cine...specialistii sunt plecati demult si cu cei care au rams nu se poate, pai astia ii omoara cu zile... unu trage si munceste si alti cinci se joaca fara sa faca nimic doar ca sunt angajati prin combinat  vor lefuri (...si ce lefuri)..., acaru paun saracu nu mai spune nimic. JOS MANAGEMENTUL SI CONDUCEREA ACTUALA.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-03 12:11



Musafir

#13191 A fost înfiinţată societatea Oltchim SPV. Vezi ce se întâmplă cu dizivia petrochimică de la Bradu!

2013-12-03 12:40

http://epitesti.ro/fost-infiintata-societatea-oltchim-spv-vezi-ce-se-intampla-cu-dizivia-petrochimica-de-la-bradu/

http://epitesti.ro/wp-content/uploads/2010/07/petrochim.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Adunarea generală a creditorilor, întrunită la Bucureşti, a aprobat ieri strategia de reorganizare judiciară a Oltchim.

Cu această ocazie a fost înfiinţată Oltchim SPV, societate în care este inclusă şi Divizia Petrochimică Bradu.

“A fost aprobată şi procedura de acceptare a ofertelor angajante (pentru privatizare), aceste fiind depuse până cel târziu pe 31 ianuarie 2014″, a spus Corneliu Cernev, preşedintele Sindicatului “Victoria” de la Oltchim Râmnicu Vâlcea.


Musafir

#13192 PARVULE SA NU UITI !!!!

2013-12-03 13:52

#12613: - Re: Re:

MANIPULAREA ODIOASA O DUCI TU (CU STICLA DE WHISKY IN NAS) SI TOATA CONDUCEREA PUSA POLITC  :

Daca nu sti suntem in ... U.E., asa ca va dam voua comunistilor... JOS CENZURA !!! Regulile lor studiaza-le U.E.

SI NOI  CHIAR NE STIM DREPTURILE SI CALCA-NE TU RAU CU CISMA TA DE BETIV, CA DEJA ROMANIA ARE PROBLEME MARI DE TOT DIN CAUZA PRESIUNILIOR SI DESTABILIZARII CARE O FACETI .... TOTUL PANA LA OAMENI.

http://www.aiud.ro/AplicatiiOnline/imaginionline/sigla_ue.gif...


Musafir

#13193 Re: Fotadar de ce esti un cretin muist de ghioca si deviezi de fiecare data,subiectul

2013-12-03 14:15


Musafir

#13194 Re: PARVULE SA NU UITI !!!!

2013-12-03 14:27

#13192: - PARVULE SA NU UITI !!!!

imi pare rau,dar pute a cernevist,muist si imputit,,,ce zici gaocel;alup igus,,,,miiiirs[pe muher]miiiirs


Musafir

#13195 Re: Re: PARVULE SA NU UITI !!!!

2013-12-03 14:34

#13194: - Re: PARVULE SA NU UITI !!!!

Greseti, stiu ca te-a durut aia cu whisky-ul, pai decat sa bea Parvu mai bine ii bei tu sticlele Fota, ca tu de bine de rau muncesti, asta o trosneste aiurea cu sefisme  prin acte si e mai grav ceea ce face el acolo.

S. MAX

#13196 "Greii" de la Arpechim îşi fac loc în conducerea Oltchim

2013-12-03 14:37

#13190: GOGU OLOGU -

"C

http://i.argesenii.ro/E27A1ED9-C0C3-449E-83F91A31BB56DCFE.png...

onducerea Oltchim Râmnicu Vâlcea vrea să schimbe trei şefi din cadrul combinatului cu directori de la rafinăria Arpechim, din Piteşti, potrivit informațiilor deținute de ZIUAnews. În spatele mutărilor stă directorul general, Marius Pârvu, acuzat de liderul sindicatului «Victoria», Corneliu Cernev, că face numiri politice.


Potrivit surselor ZIUAnews, conducerea Oltchim Râmnicu Vâlcea vrea să îi schimbe pe Mihail Tălpăşanu, director general adjunct, Valentin Popescu, director Directia Energetică-Mecanică, şi Marius Guran, şef Divizia Ahiziţii, cu trei angajaţi de la rafinăria Arpechim, din Piteşti. Mai exact, la combinatul chimic ar urma să ajungă doi directori de la Arpechim, precum şi Marian Dumitru, liderul Sindical al Unirea Arpechim, în funcţia de consilier al directorului general, Marius Pârvu.

« Am cunoştinţe că vor să schimbe trei directori, i-am şi pus această întrebare directorului general (n. red. Marius Pârvu) şi a spus că el numeşte pe cine vrea, aduce pe cine vrea, e feuda lui. Pentru cei angajaţi politic nu există nimic», a declarat Corneliu Cernev, liderul sindicatului « Victoria».

Faţă de aceste schimbări, dar şi faţă de restanţele salariale pe lunile iulie şi august, au protestat, luni dimineaţă, angajaţii combinatului, afiliaţi sindicatului « Victoria», al cărui lider este Corneliu Cernev. Surse din interiorul combinatului au declarat, pentru ZIUAnews, că Cernev este cel care a organizat protestul, în ciuda faptului că acesta ne-a spus că «protestul a fost spontan».


«Problema e că o serie dintre colegii mei vor să intre în greva foamei şi protestele se vor amplifica, vor cere, probabil, lucruri pe care mi le-au cerut şi mie. Să plece cei care au fost angajaţi politic la Oltchim, vor cere reducerea cheltuielilor cu protocolul, cu maşinile de serviciu, cu alte cheltuieli care se fac în mod inutil. Sunt oameni aduşi de către administratorul special, directorul de resurse umane este adusă de la Craiova, se numeşte Dana Mardare, iar şef de divizie pe achiziţii a fost adus un domn, Marius Guran, tot de pe la Craiova, nu au nicio legătură cu combinatul, nu au cunoştinţe în ceea ce priveşte combinatul şi inclusiv directorul general (n.red. - Marius Pârvu), care a fost numit acum o lună nu are nicio legătură cu combinatul chimic, e adus de la Piteşti, e inginer mecanic, nu ştie combinatul de la Râmnicu Vâlcea de niciun fel», a adăugat Corneliu Cernev.

 


Musafir

#13197 Re: pt ghiocel si cernevel,dedicatie din partea lu fota,cine altul

2013-12-03 14:40

#13189: -

BRADULUI LA MUNTE I PLACE,APA DE IZVOR,ASA VA DORESTE FOTA,MUIE N VIITOR,MIIIIRS,ALUP PIGUS CERNEV[CU MUHER],MIIIRS,MINCINOSI SI TRADATORI A I OLTCHIMULUI


Musafir

#13198 Re: Re: Re: PARVULE SA NU UITI !!!!

2013-12-03 14:42

#13195: - Re: Re: PARVULE SA NU UITI !!!!

ASA;SI TE,,,,OFTICI CA POT,SUUUUGE SI TU DE LA FOTA


Musafir

#13199 LASITATE

2013-12-03 14:46

in sfarsit astazi seful de sectie de la EL III I-A SPUS DIRECTORULUI GENERAL SA NU SE MAI COMERCIALIZEZE BAUTURI ALCOOLICE PE PLATFORMA CHIMICA SE PARE CA NU SE MAI INTELEGE CU BETIVII DIN SECTIA EL CU MERCUR LUCRU CARE LA SPUS CU OAMENII LUI DE FATA CAM TARZIU DOMNULE MILEA DUPA CE I-AI FACUT JOCURILE LUI RADU ION MARELE LIDER DE SINDICAT AL LUI NENEA CERNOBAL.

Musafir

#13200

2013-12-03 14:57

N-avem baaa cu cine, n-avem cu cine...specialistii sunt plecati demult si cu cei care au rams nu se poate, pai astia ii omoara cu zile... unu trage si munceste si alti cinci se joaca fara sa faca nimic..., doar ca sunt angajati prin combinat vor lefuri (...si ce lefuri)..., acaru paun saracu nu mai spune nimic. JOS MANAGEMENTUL SI CONDUCEREA ACTUALA.