Scapati Romania de Dictator

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Scapati Romania de Dictator

Anonim

#1

2012-06-28 22:20

E vorba de Victor Ponta, nu?

Musafir

#2

2012-06-28 22:43

In alte cazuri , numai la simpla suspiciune de plagiat, persoana respectiva isi dadea demisia (nu in Romania). Infantilul asta nu-si da seama ca face mult rau Romaniei? Daca nu-i pasa de tara (si asta se vede clar) macar sa-i pese de partidul din care face parte si caruia, deasemenea ii face mult rau, prin orgoliile lui de copil rasfatat si prost; nu degeaba la catalogat intr-un anumit mod Iliescu.
Necazul cel mare este ca "nu se coace", nu se maturizeaza si persista in prostia lui; mai nou isi aserveste Monitorul Oficial ca sa controleze tot ce se publica acolo si ca sa nu se poata publica Decizia de ieri a CCR (la o ora dupa anuntarea ei); a mai "bagt pumnul in gura" si justitiei....
In loc sa-si dedice timpul treburilor tarii, el si guvernul pe care cu "ONOARE" (?!) il conduce , pierd majoritatea timpului in lupte de orgolii, cand este vorba de lupta lui care trebuie dusa in timpul lui liber (cum bine spunea Cristian Tudor Popescu).
Din pacate are multi sustinatori care vor sa apuce la ciolan si, sa te tii nineaca, daca pana acuma s-a mai ciordit, deacuma se va fura si oul de sub closca, de catre actualii guvernanti.
In plus, s-a asociat cu avortonul Antonescu si cu Felixx Motanul.
„CINE SE ASEAMANA , S-ADUNA!”

Musafir

#3 Re:

2012-06-28 22:43


Musafir

#4

2012-06-28 23:32

Doar daca e vorba de Victor Ponta si clica lui