Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re:
#2: - daca imi permiti, este incercarea jenanta a celor ce au scris subiectiva de a isi pastra punctele deoarece se simt amenintati de faptul ca ar fi putut gresi. propozitia este o predicativa, oricine cu putine cunostinte de gramatica poate observa ca ''dificultatea'' este subiectul lui ''este'' nu numele predicativ. dar asta doar pentru cei ce gandesc si pot sa faca o diferenta.
Subiect
Oricum, intrebare pentru cine poate sa-mi raspunda: Enormal ca baremul sa apara la 4 ore dupa incheierea examenului? Sau aveau un semn de intrebare?
predicativa
este asa. si in plus nu cred ca le-ar fi conveni situatia asta daca ar fi scrisla examen predicativa ,nu? dar oricum...petitia asta e facuta pt ambele variante...nu pierde nimeni(bine doaar taranii care au pus atributiva) asa ca nu cred ca va doare mana sa semnati si voi( cei cu subiectiva) petitia ...punetiva in locul celor cu predicativa
Re:
Bai, eu cred ca dupa mintea lor, gandesc cam asa : deaaa , de ce sa le dam noi astora subiecte usoare ? Sa ajunga nustiu ce oameni mari , si sa le dam lor banii nostrii ? Sunt niste copii, daca nu au responsabilitatea de a invata , nu e vina noastra . Poftim mentalitatea unor oameni care pot spune ca au trecut prin viata, dar care nu au realizat daca traiesc, sau viseaza ... Pot spune sincer, ca pe aceasta parte, a invatamantului, exista o tenta de nedreptate, cat si de comunism, pan' la urma, ei cred ca detin puterea ! Dar nu e asa !
Re:
Esti un handicapat. Atat am de zis. Nu cred ca ai analizat propozitia, asa ca taci din gura.
Re: este normal faptul ca ne-au dat o prop mai grea.numai ca raspunsul corect este pedicativa.
Re:
Ne afecteaza, va cresc voua notele, si voi ati gresit! Asa...ca noi nu semnam petitia!
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#2815: - Re:
Am sunat-o de dimineata pe profesoara mea de limba romana si a zis ca in dimineata aceasta s-a primit ordin de la minister sa puncteze ambele variante, nu stiu cat de adevarat e , dar sper sa fie asa ! WTV , romana a trecut, vom vedea rezultatele vineri, acceptam realitatea :| Daca nimeni nu-si mai da interesul pentru viitorul nostru , ca elevi , mai poti spune ceva ? E cuvantul unor pustani , contra cuvantul ' marilor ' oameni ai Romaniei !