Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Re: Re: aveti dreptate
#1493: Andreea Bilciu - Re: aveti dreptate
parerea mea este ca ministrul nici macar nu ar stii sa desparta fraza in propozitii,deci nici nu se pune problema sa inteleaga de ce e diiscutabila problema.El stie un lucru:"daca-i in barem,asa sa fie!"
Re: Re:
Re:
Nu mi se pare ca e deloc asa. Pentru ca nu e gresit. E absolut corect.
Daca nu esti informat suficient macar nu ne judeca pentru ca nu mi se pare corect sa nu ni se ofere si noua punctajul.
Am muncit la fel ca ceilalti. unii poate chiar mai mult
Re: esti un ca,cat fara minte .dute impuscate ca nu meriti sa traiesti si pred si sub sunt corecte
Re: Re: Re:
dificultatea este articulata pe cand elevul nu este in propozitia respectiva .Articuleaza si vei avea o oarecare nedumerire care e subiect sic are e predicat
Re: Re: CE ESTE ASTA?
#1480: 12345 - Re: CE ESTE ASTA?
Asa cum am spus.Eu nu te-am jignit, si nici nu o s-o fac.Acest exercitiu departajeaza elevii? Sincer toti prostii din clasa mea, care au 5 la romana au pus SUBIECTIVA pentru ca au crezut ca propozitia subordonata este cea care e defapt principala.ASTA DEPARTAJEAZA ELEVII? Ai mai vazut tu asa exercitiu la Evaluare Nationala? Se presupune ca subiectele sunt medii.Halal invatamant, si halal de cei ca tine!!!
Re: Re: Re: aveti dreptate
#1502: - Re: Re: aveti dreptate
da,politicienii din ziua de azi se pare ca nu stiu altceva decat noile modele de masini,miile de euro care le intra in cont,si pozitia lor in stat.
Re:
Re: CE ESTE ASTA?
#1481: Bobobobobo - CE ESTE ASTA?
eu spun ca ne chinuim degeaba chiar daca solutia noastra e corecta nu o sa ne bage nimeni in seama......ati uitat un lucru aici e Romania ......locul unde toate visele se pierd in buzunarele politicienilor
Re:
#642: D-l. Presedinte Train Basescu -
DAAA! Asa :)) ce puii mei va certati asa era atributiva duh
Re:
daca toti profesorii ar fi spus ca e SUBIECTIVA nu ar mai fi comentat nimeni nimic...dar avand in vedere ca si profesorii se contrazic..nu face nimeni nimic de capul lui ;)
Sunt de acord sa primim punct atat pentru varianta b ) cat si varianta c ) , deoarece predicativa este varianta corecta iar cei care au ales acest raspun ar trebuii sa primeasca punctle respective , dar si cei care au pus varianta c ) trebuie sa primeasca punctele respective din cauza ca c-ul este oarecum raspunsul ,, corect '' si s-ar face nedreptate daca nu ar puncta ambele raspunsuri .
Re:
Doamne, daca toti am gandi ca tine, am fi morti deja... GANDITI INAINTE SA SCOATETI CEVA PE GURA( in cazul acesta, sa tastati ceva).
Ma deranjeaza foarte tare faptul ca noi, cei care gandim exercitiul ne stresam sa explicam, desi fapta e consumata, si vin unii intelectuali cu astfel de comentarii.
Vroiam sa zic sa ne pastram calmul, sa citez posturi in care se jigneste, dar n-ai cum cu astfel de oameni, chiar nu ai...
Re: Re: Re:
si eu depind de alea 6 p din 100.dar ce le poti cere celor care vor ajunge in SAM-uri.
| This discussion has been closed. |