Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Foarte bine ..:)
Re: CE ESTE ASTA?
#1452: Bobobobobo - CE ESTE ASTA?
"[...] sa anuleze acest item in sensul de a il considera valid pentru toti elevii, indiferent de solutia data."
ESTI RETARDAT? CUM PANA MEA SA CONSIDERE VALID ORICE RASPUNS?
DUPA MENTALITATEA TA AR TREBUI SA SE DEA PUNCTE DIN BURTA LA TOTI ELEVII? IMPUSCA-TE.
ACEST EXERCITIU DEPARTAJEAZA ELEVII. EXAMENUL NU E O JOACA, UN SIMPLU TEST DAT LA CLASA, IAR DACA NU INTELEGI TERMENUL DE EVALUARE NATIONALA NU MAI COMENTA.
CE ESTE ASTA?
Re:
In propozitia principala exista deja un subiect si anume ,,dificultatea,, . In acest caz secundara nu are cum sa fie subiectiva iar verbul ,,este,, din propozitie este unul copulativ , care cere nume predicatic , adica pentru a putea forma un P.N.i. are nevoie de o propozitie predicativa =>propozitia secundara este predicativa , uite si varianta mea de contragere : ,, Jenanta este dificultatea ,, , unde ,, Jenanta,, are functia sintactica de N.P.
Iar daca iei separat P.P iti dai seama ca ,,dificultatea ,, are rolul de subiect si nu de N.P.
Re: esti prosr xD nu mai vb dak nu sti nici macar subiectul
rusine, bai!!
Re: Re:
Nu poti sa contragi asa.. ar inseamna ca jena este dificila.. nu e mai logic ca: este dificil pentru ca te jeneaza ?
Re:
#17: - asta nu e o chestie logica saa ne dea din oficiu 10 puncte ce spunem noi e logic
Re: aveti dreptate
sincer aveti dreptate.Acest lucru este de nedescris.si nu spun asta doar pentru ca eu am scris predicativa si vreau sa primesc punctaj,spun asta pentru ca ministrul educatiei ar trebui sa priveasca mai cu atentie subiectele,i-ar trebui argumente la ceea ce spune,si nu in ultimul rand are nevoie de inima,pentru ca nimic nu se face daca te gandesti doar la viitorul tau si esti egoist.Este in joc viitorul nostru,chiar daca sunt numai acele 6 puncte ,conteaza,conteaza pentru mediile noastre si pentru gradul nostru pe care il vom capata mai tarziu in viata.
Re:
#1478: musafir - Pentru un elev de clasa a VIII-a , un astfel de subiect este elaborat la un grad de dificultate peste limitele asteptarilor . Odata ca te induce in eroare, odata pentru ca examenul ar fii trebui sa aiba un grad de dificultate mediu, nici prea simplu, dar nici la fel ca in acest caz, exagerat .
Re: Re:
Am exprimat acest lucru cu o postare mai sus. In contextul dat si de Claudiu, intr-adevar este creata o ambiguitate, dar in contextul inlocuirii propozitiei, consider ca balanta se inclina in favoarea subiectivei.
Re:
Bai fetito, tu nu vezi CLAR ca e si Predicativa? :-j Mai bine lasa tu facebook-ul si toate siteuri-le de socializare :)
Re:
Era sa zic vreo doua de doamna mata!Tu ai impresia ca ne-am fi batut capul daca am fi niste analfabeti ca tine ?
| This discussion has been closed. |
Rece prost esti xD
#45: Ioana -