Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012
Probabil ca nu le va pasa si o sa o puna subiectiva iar majoritatea notelor vor fi facut praf.
Iar in comparatie cu examenul de anul trecut,acesta este de nivel ridicat+.
Re: Re: Re:
is deeacord cu tine.. si jimmy ii deacord cu tine... dar... atunci dece a bagat este in propozitia aia , este - predicat nominal incomplet care marcheaza predicativa :)
...
Nu este nedrept pentru cei ce au pus subiectiva, avand in vedere ca anumiti profesori au suflat ceva... eu am pus predicativa, indiferent ca profesoara a suflat ca e subiectiva.
Un coleg din clasa mea, cu 10 pe linie, premiu de excelenta si participari la n olimpiade, a ales varianta B. Predicativa.
Asta e, mie mi-ar comveni sa puncteze atat varianta c, cat si varianta b.
Re:
Nu este adevarat, eu chiar am scris subiectiva si nu ar fi corect sa-i dea lui X acelasi punctaj ca si al meu, desi el a gresit!
VOI nu intelegeti ca din propozitia principala nu lipseste numele predicativ , ca apare dupa verbul copulativ "este " !!! si dupa cum stie toata lumea [sau ar trebui sa stie] prop. predicativa tine locul numelui predicativ !. si daca numele predicativ exista deja , cum pl sa fie aia propozitie predicativa ?!
Re: Re: Corectitudine?
Atunci,te rog sa imi spui de ce parerile sunt impartite? De ce poate fi si PREDICATIVA si SUBIECTIVA. Daca parerile sunt impartite, mie nu imi convine sa primesc doar jumatate de punct,la fel cum nici unuia care a pus subiectiva nu ii convine sa primeasca doar jumatate. Iti bati tastatura degeaba sa imi explici,o sa vedem rezultatul final.
Vad ca unii zic ca jumatate din tara a gresit ... Nu cumva este invers , adica voi nu ganditi logic?
Pana si profesorii sunt in contradictoriu...
Re: Re:
Si daca era predicativa si tu ai pus subiectiva??? nu te ofticai putin pt ca putea fi si subiectiva
??
Awk
| This discussion has been closed. |
Re:
#98: -
NU E CORECTA!!!! RESEMNATI-VA!