Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!


Musafir

#1651 Re: Re:

2012-03-30 15:45

#1647: - Re:

E destul de trist ca nu puteti raspunde. Inseamna ca nu cunoasteti istoria orasului. Conostintele dvs istorice trebuie inbunatatite.


Musafir

#1652 arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

2012-03-30 17:20

Ar trebuia sa va bucurati ca inca aveti unguri in tara care vreau facultate (oameni inteligenti). Incepeti sa considerati ungurii ca aliatii vostrii, dragi majoritari de etnie romana.
Uitati-va la Franta, Anglia, Germania unde vin arabii, turcii care pana la urma vor fi mai multi ca si cei de etnie franceza, engleza, germana.... Ungurii nu au rata natalitatii asa mare din pacate, poti sa verifici statisticile de recensamant in ultimii 100 de ani....

Stiu ca unii vreau sa stearga urmere unguresti din Ardeal, dar si urmele voastre vor fi sterse apoi de catre immigrantii arabi, negri cu natalitate mult mai mare...

Respect the laws in Romania.

Respecter les lois en Roumanie.
Mesi

#1653 1647,1648 Re

2012-03-30 18:58

Mai cititi istorie ... Si nu mai scrieti prostii !!! Bine ca nu mergeti si spuneti ca e al vostru toate Europa !!!

Musafir

#1654 Re: 1647,1648 Re

2012-03-30 19:07

#1653: Mesi - 1647,1648 Re

Ez az oláhozás mire jó? Tényleg a román soviniszták szintjén (és műfajában) akarsz itt társalogni? Eddig semmiben sem voltál jobb náluk.

Szerintem bármilyen erkölcsi-szellemi felsőbbrendűséget csak úgy bizonyíthatsz, ha nem mész egy bizonyos színvonal alá. Semmiképp sem úgy, hogy igyekszel túllicitálni a másikat bunkóságban, szitkozódásban és sovinizmusban.

Nem akarlak megbántani, de szereintem ezzel ártasz a legtöbbet az ügyünknek.


Musafir

#1655

2012-03-30 19:34

Mustrarile nu-si au locul, omul e prea limitat ca sa inteleaga. Oricum, eu va sunt recunoscator.
Numai bine.
Mesi

#1656 Re1654

2012-03-30 19:36

Tenyleg igazad van ,csak elgurult a cukorkam ezen a sok hazugsagon es butasagon ,mert nem akarjak megerteni ,hogy mi nem kerunk tolluk semmit csak visszakerjuk a jogainkat ami megillet minket. Bocsi
Ioan Românul (olahul)

#1657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-30 21:04

#1645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Aşe cum este el, Gigi Becali, cu umorul lui, direct, de multe ori care ustură rău pe cei păcătoşi, vă dă clasă vouă, celor care vă credeţi deştepţi. , pogorîtori din ăla rău' pe care l-au găbjît franţujii, parcă Atila-i zîce.

Lui Becali i-a mărs mintea ş-a făcut avere de pe urma creşterii şî mulgerii oilor, dar nu-i om rău. Are frică de Dumnezeu, nu ca alţii care n-au nici un Dumnezeu.

De ce vă legaţi de el, că doar n-a furat. S-a folosit de legile prădalnice ale hoţilor lacomi de la putere, printre care şi cei care ş-au pus masca de organizaţîe culturală  care-i partid politic toată zîua. E vorba de formaţia aia extremistă, care ave un preşedinte chel, ca Lenin, iar ca preşedinte de onoare un popă reformat, nuş-cum îi zîce, da-i afurisît rău, nătîngul.

Auzi domnule, să-ş lasă muierea  şi să să ţînă de curvăsărit, cu una Prohasca Boroca, o curvă ordinară, aşe dă el exămplu enoriaşilor săi? Să-l trăsnească Dumnezeu, Doamne iartă-mă, că tare-i păcătos! Am văzut şi eu aici pe internet pe drăcia asta, care mi-a dat-o un nepot, şî-i zîce lăptop.

N-ai grijă măi nepoate, că eu nu-s ca Becali să mă duc nepregătit în faţa hienelor acelea care scornesc fel de fel de blestemăţii şi rîd de noi, ciobanii din creierul munţilor, care ne luptăn cu lupchii şî cu urşii (care au ajuns şi la Braşov şi mîncă din containere), eu îmi iau ghioga cu măciucă cu mine şi, pe cel ce face gît, l-oi păli cu măciuca în moalele capului, să vază stele verzi, afurisiţii!

Am văzut şî pe unu cu coarne, de la emisiunea aceea car' nuş-cum îi zîce, parcă Cârcotaşii, care a început să rîdă de el, dar l-a văzît Dumnezău. Nu a apucat anul nou întreg. Nici la trup şi nici la minte. Şi-a fărîmat şi maşina şi-a omorît şî oameni nevinovaţi după ce a ieşit din spital, nepricopsitul! Noi ciobanii avem o vorbă: Dumnezău nu bate cu parul! Poate că s-o învăţat minte şi nu ş-o mai bătea joc de oamenii nevinovaţi. Dacă-i deştept, să se ia de tîlharii care ne-a vîndut ţara bucată cu bucată!

Măi nepoate, eu ce să mai zic? Crezi că eu nu m-am săturat de neghiobiile tale? Da' ce să fac? Te rabd aşa cum eşti. D-aia-i democraţie, să-şi spună orice nătîng părerea. Trebuie să-i suportăm, n-avem încotro, că vine americanu' cu aeroplanu' şi te face chisăliţă, ca pe sîrbi.

Să fii deştept măi nepoate, că ţare e plină de proşti! Şi români, şi unguri şi de alte naţionalităţi, fără deosăbire.

Să fii sănătos!

Te-aştept şi pe tine la stînă, aşa cum am zîs.

Judex

#1658 Judex, toje romanes? Manelele ti s-ar pRe: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar un gând?...doar o prostie!

2012-03-30 21:33

#1608: pt. Judex -

Tot prost crescut ai rămas, "prietene"!

Te-am insultat cu ceva? Eu mi-am spus părerea. Dacă eşti inteligent, şi crezi că ai argumente, adu-le şi combate-mă!

Dacă ai puţină materie cenuşie şi nu eşti complet lipsit de logică.

La insulte, înjurături şi imprecaţii, orice prost e expert!


Musafir

#1659 Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

2012-03-30 22:13

#1652: - arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

Cum să mă bucur eu cînd am concetăţeni unguri ca cel de la #1608 care mă insultă fără nici un motiv, numai pentru că mi-am spus o părere şi am dat o soluţie de rezolvare a unei probleme, ca să stingem un conflict? Cum să mă bucur eu cînd mi se aminteşte de Trianon şi mă învinuieşte aiurea că l-am jefuit? Eu îi demonstrez că nu, iar el o ţine pe-a lui.

Astfel de oameni, la orice neatenţie, îţi înfige cuţitul în spate.

Vrem să ne înţelegem omeneşte, iar el mă omoară cu dreptul istoric, fără să ia în seamă dreptul la autodeterminare al popoarelor. El cu o ponere de 10-15% pe un teritoriu oarecare, vrea să fie, cultural şi politic vorbind, egalul meu care am o pondere de cca 80%! Ei, asta nem sobot. Să fie clar!

Să fie clar că noi nu dorim să vă asimilăm fără voia dvs. Puteţi să vă păstraţi limba şi un mileniu, aşa cum ne-am păstrat-o şi noi printre străini mai mult de 1300 de ani. Vrem să fiţi egalii noştri. Atît! E prea mult?

În rest, cu privire la alte naţiuni asiatice pe care le-aţi pomenit, şi nu numai arabe, sunt perfect de acord cu d-ta.

Haideţi să trăim în pace şi înţelegere. Am obosit de cînd tot repet asta pe forum!


Musafir

#1660 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-30 23:17

#1657: Ioan Românul (olahul) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Esti prost bai din cale afara cu ciobanul tau cu tot !


Musafir

#1661 Re: Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

2012-03-30 23:24

#1659: - Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

Poti sa repeti si un mileniu scumpule, ca tot atita-i! Vrei ca noi sa fim egalii vostri ? - foarte corect, asta vrem si noi, vezi ca am ajuns deja la un numitor comun ? Egalitatea inseamna ca si noi, ardelenii unguri sa avem un sistem educational in limba materna, de la gradinita pina la facultate inclusiv - cum aveti si voi !


Musafir

#1662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-31 12:07

#1657: Ioan Românul (olahul) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Draga ciobane, m-ai inteles gresit, ca eu nu am spus ca voi, ciobanasii inculti al acestei tar ati fi oameni rai. Nu. Doar ca sunteti cam needucati pt. o convorbire despre educatia superioara. Si atat.

"Dumneavoastra sunteti simpatic ca personaj, dar ca scriitor sunteti inexistent. Si din pacate sunteti inexistent si ca cititor."

Nu asta s-a zis si colegului tau?

 

Poate ca Judex de exemplu e si mai rautacios ca si tine si totusi imi place mult mai mult sa citesc comentariile dumnealui caci macar e om inteligent. Iar argumentele lui se leaga oarecum de subiect. Dumneata n-ai reusit sa scoti o vorba relevanta pt aceasta tema.

Ioan Românul (olahul)

#1663 Lui Ioşca, de la #1660

2012-03-31 15:45

#1660: - Ioşca, nefericitul, nepotul lui Gh. Doja, din săcuime.

Măi Ioşca, nepoate, prost oi fi eu, în felul meu, Dar cînd văd pe alţii mult mai proşti decît mine, cum ai fi tu de pildă, îmi rîde inima în piept de bucurie.

Vezi mă săcuiule, eu am măcar minte să recunosc, dar tu nu ai nici măcar atîta. Atît de puţînă minte se găseşte în tărtăcuţa ce cu scîrbă o porţi pe umeri, încît nici măcar cît aveau săcuii ăia de pe la 1600, care i-au tăiat săracului popă catolic Andrei Batori căpăţîna şi i-au dat-o plocon într-o traistă lui Mihai, (ăla de i-au căzut în genunchi nemeşii la Bălgrad), iar ăla le-au tăiat şi lor capetele pentru crimă. Asta s-o ştiţi de la mine, dreptatea nu se face aşe cum vreţi voi.


Musafir

#1664

2012-03-31 19:17

Az egyetem volt diákja vagyok és nagy a valószinüsége,hogy a fiam is ott fog tanulni.Hajrá fiatalok,mindent bele

Musafir

#1665 Re: Lui Ioşca, de la #1660

2012-03-31 22:55

#1663: Ioan Românul (olahul) - Lui Gyorgye de la 1663

Mai Gyorgye, unchiesule, nu se pune problema ca ai fi tu prost, - esti prost, este o certitudine, mai ales ca nu stii sa scrii coerent si inteligibil nici macar pe limba ta ! In '''vasta'' ta intelepciune n-ai gasit alt exemplu de dat decit pe ciobanul Becali? Daca recunosti tu insuti ca esti prostut, nu inseamna neaparat ca ai si minte mai ''precine''. Legat de Vitéz Mihály, mai bine lasa-l sa se odihneasca in pace acolo unde o fi, ca pina la urma si lui i s-a taiat capul si a fost si el unul dintre personajele nefericite ale istoriei. Daca vrei sa aprofundezi istoria, cauta niste tratate serioase, scrise in mod stiintific, nu te lua dupa legende si fantasmagorii de 2 lei, istoria fiind o stiinta exacta!


Musafir

#1666 Re: Lui Ioşca, de la #1660

2012-04-01 01:40

#1663: Ioan Românul (olahul) - Lui Ioşca, de la #1660

S-a si facut dreptate deja. Hotararea de Guvern a intrat deja in vigoare. Si atat.


Musafir

#1667 Re: Re: Lui Ioşca, de la #1660

2012-04-01 01:42

Xenofobia nu are sansa la UMF

#1668 SUCCES

2012-04-01 09:05

...da, HG a intrat in vigoare, dar mai incearca duetul xenofob Voiculescu/Antonescu sa faca o motiune de cenzura. Cauta sa atraga si sa castige simpatia electoratului Vadim, care in ultima vreme s-a cam linistit cu iesirile sale extremiste. Oricum motiunea nu are sansa, asa ca SUCCES baieti/fetelor in noul an universitar.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-04-01 19:22


Ioan Românul (olahul)

#1670 Re: Re: Lui Ioşca, de la #1660 şi #1665

2012-04-01 23:54

#1665: - Re: Lui Ioşca, de la #1660 şi #1665

Măi Ioşca flăcăule,

Eu te credem mai isteţ, dar văd că mintea ta se mişcă aşa ca melcul. Eu nu-s Gyorgye, cum vrei să-mi maghiarizezi tu numele, ci Ioan, tot aşa precum se numea şi acel vrednic  fiu al lui Voicu din Hunedoara de acum 600 de ani, Ioan şi nu Janos, precum l-au maghiarizat nemeşii de atunci. Poate ai auzit de Ioan Corvin. Eu am aflat dintr-o lectură cînd eram în cl. a doua, "Ioan Corvin şi corbul". Poate la voi nu mai figura acea lectură în carte, dar era instructivă.

Ai dreptate, în mesajul meu m-am cam lăbărţat cu scrisul. Nu mi-am dat sama că scriu pentru un maghiar nătîng, care nu leagă vorbirea nici în limba lui, necum în limba română pe care o urăşte din adîncul sufletului lui de şovinist. Promit că dacă o să mai intervin pe acest forum, o să fiu mai scurt.

Rămîn la vorba mea. Oi fi eu prost în felul meu, dar cînd văd alţii mult mai proşti ca mine, aşa cum eşti matale, îmi rîde-n piept inima de bucurie. Am păscut în viaţa mea şi oi şi berbeci ca tine.

Te-ai legat ca nătîngul de Gigi Becali. Ai vrea să ai tu inteligenţa din naştere a acestui makedon simpatic, dar poţi să te mai naşti de 1000 de ori şi n-o poţi atinge. Studii academice nu are el, dar are ceva care nu se găseşte pe orice cărare, cu atît mai puţin la tine. Eu n-am făcut decît să-l apăr în faţa unor nătîngi ca tine care l-au atacat ca nemernicii cu un clip video introdus pe net printr-un link pus de alt berbec maghiar care mi-a vorbit urît.

Dacă vrei să ştii istoria cea adevărată, iată mi-a adus nepotul meu IONICĂ de la Braşov o revistă de istorie, HISTORIA, nr. 123 din martie 2012 unde scrie pe vreo 20 de pagini istoria glorioasă a unui rege  al Ungariei, Matia Corvin, olah pe linie paternă şi ungur pe linie maternă, dovedind că pot convieţui şi românii şi maghiarii, şi prin dragoste, nu numai prin ură. Vei vedea acolo o hartă în care era inclusă şi Oltenia pînă la Dunăre şi Olt. Dacă vrei să-ţi îmbogăţeşti cultura, găseşti articolul şi pe internet. Aşa, ca să nu mai vorbim cu ură. Chiar dacă voi îi ziceţi Hunyady(i) Mathias, el tot Matia Corvin rămîne pentru istorie.

Aţi obţinut acel H.G. de la guvernul acesta iresponsabil ca să vă faceţi o linie de învăţămînt în limba maghiară? Foarte bine. Dacă veţi învăţa mai bine medicina, cu atît mai bine. Mă tem însă că nu acesta este scopul, ci aţi făcut-o din ură. Şi atunci e mai grav. Ura naşte ură, s-o ştii de la mine! Şi mai e ceva de care voi nu vreţi să ştiţi: se face o cheltuială dublă pe umerii unei ţări şi aşa sărăcită de o mînă de nemernici printre care se află şi ai voştri.

Vă uitaţi cum sunt furate de către străini bogăţiile minerale ale Ardealului: aur, argint, cupru, plumb, uraniu şi alte minereuri şi nu vă pasă. Vi s-a pus pata pe români şi altă ceva nu mai vedeţi. Nu-l luam cînva în seamă pe Funar cu luările lui de poziţie drastice dar am început să-i dau dreptate. Ura vă paşte de 90 de ani, s-a agăţat de voi ca rîia şi nu vă mai dă drumul.

Sau, pate că aşa vă convine să se întîmple, asta aţi urmărit, şi vă frecaţi mîinile de bucurie.

Örs

#1671 Re: Re: Re: Lui Ioşca, de la #1660 şi #1665

2012-04-02 22:43

#1670: Ioan Românul (olahul) - Re: Re: Lui Ioşca, de la #1660 şi #1665

Mai prietene Gyorgye, eu ti-am maghiarizat numele pentru ca si tu mi-ai romanizat porecla cu care m-ai apostrofat - asta doar asa, pe principiul paritatii! Hai sa stabilim de la inceput ca nu este vorba de nici o ura, sau cel putin nu mai multa decit aveti voi pe noi. Acel ''Ioan'' de care amintesti, pentru mine este principele Ardealului Hunyadi János, pentru ca el a trait si a simtit ca ''János'' si nu ca ''Ioan'', indiferent de ce origini ar fi avut! Nu stiu de ce trebuie sa-l aperi pe Becali, daca nu cumva esti avocatul lui, are si el calitatile lui, ca orice om, dar nu este un exemplu!  Dupa felul in care scrii, observ ca totusi se poate discuta cu tine. Cunosc foarte bine problema cu marele nostru rege Hunyadi Mátyás, zis si Corvin Mátyás, precum si chestia cu Oltenia, etc. Pentru aia tu poti sa-i spui Matia Corvin, el tot regele Ungariei ramine si cam la toate natiile de regula numele suveranilor se traduc. Legat de H.G. , foarte sincer iti spun ca aici te inseli, n-am facut-o din ura, nu stiu cum iti poti inchipui asa ceva si sint convins ca esti de acord ca orice om, indiferent din ce natie ar face parte, invata cel mai usor si mai eficient in limba sa materna!         Funar e un bufon patetic, care a jucat un rol cu care a fost insarcinat de unii, de altfel eu l-am intilnit personal la Cluj cind era primar, (eu fiind student) si mi-a facut o impresie buna.      Mai prietene, tu tot de ura vorbesti, dar nu te gindesti un pic la faptul ca daca noi ne-am fi urit asa, cum puteam convietui in Ardeal atita amar de vreme ?

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2012-04-03 03:09


Judex

#1674 Re:

2012-04-03 17:34

#1673: -

Domnule concetăţean De la #1673 care nu-ţi dai numele, din pură laşitate şi, în acelaşi timp, din ură şi răutate dusă la extrem!

Credeam că am greşit şi aveam în oarecare măsură mustrări de conştiinţă ca urmare a invitaţiei ce am făcut-o cititorilor de a citi un link postat de un cetăţean la #1382 în urma cărei invitaţii am primit o ploaie de insulte josnice şi injurii de la concetăţenii mei maghiari. Singura mea vină a fost aceea de a vă fi pus oglinda în faţă şi, cînd aţi privit nu v-a plăcut. Aici nu generalizez. Mă refer numai la cei ce se simt cu musca pe căciulă.

Dar, revenind la dvs., după felul în care aţi pus cu răutate semnele de exclamare după "inteligenta" propoziţie insultătoare pe care aţi prezentat-o spre a întări un fals, revin asupra momentului de slăbiciune pe care l-am avut de a încerca să-mi aplic mustrarea de conşttinţă despre care am vorbit în alineatul precedent.

Vă mulţumesc sincer pentru că aţi adus în discuţie această aşa zisă contribuţie la istoria ţării mele publicată de cel mai odios şi josnic individ ce a putut să se puiască pe pământul românesc, pentru că am prilejul să mă pronunţ asupra acelui FALS GROSOLAN pe care încercaţi să mi-l puneţi în faţă spre a ne denigra istoria.

L-am numit aşadar pe impostorul penal   H O R I A   R O M A N   P A T A P I E W I C H, ce deţine o înaltă funcţie în Statul Român, ce-l plăteşte cu o leafă dintre cele mai grase stoarsă din sudoarea poporului român.

România nu are nevoie de duşmani externi mai feroce decît acesta creatură care să-i batjocorească istoria naţională cu mai multă efienţă atîta vreme cît există Institutul Cultural Român în fruntea căruia se află ca director de cîţiva ani buni încoace acest individ. Duşman înrăit al Poporului Român, sub patronajul Preşedintelui ţării a iniţiat proiectul antiromânesc "România Medievală", în scpul vădit al denigrării istoriei noastre naţionale.

Lucrarea a fost publicată în condiţii grafice deosebite, au fost cheltuite sume exorbitante pentru realizarea şi publicarea ei, în limbile română şi engleză, dar fără să fi avut girul Institutului Naţional de Istoriea. Istoricii, în mod unanim au criticat şi dezavuat conţinutul acestei lucrări arătînd că problema este prezentată în mod simplist şi unilateral, prin aceasta prejudiciind grav imaginea României în lume, conducînd la susţinerea teoriei false roesleriene şi a istoriei falsificate a lui Mihail Roller, prin acel manual editat în perioada stalinistă de tristă amintire (1950-1960).

Ca să vă faceţi o idee de cele ce scrie acest individ a cărui tată de naţionalitate incertă, ucraineano-poloneză, născut într.un sat din nordul Bucovinei, slugă credincioasă a lui Stalin în perioada antebelică, apoi se pare şi a lui Hitler, vă prezint spre analiză un fragment ce ilustrează definitoriu caracterul abject al acestui individ, poziţia lui clară faţă de poporul în rîndul căruia a mîncat o pîine dintre cele mai albe pe timpul perioadei comuniste. Citez:

"Privit la raze X, trupul poporului român abia dacă este o umbră: el nu are cheag, radiografia plaiului mioritic este ca a FECALEI, o umbră fără schelet, o inimă ca un CUR, fără şira spinării" (H.R.P.)

Acesta este individul care ne scrie istoria! V-am prezentat acest citat pentru a vă face o imagine asupra caracterului său mizerabil!

Nu neg faptul că acele popoare migratoare pe care la înşiră individul în aşa zisa sa istorie medievală, nu s-ar fi perindat peste teritoriile pe care le specifică acest opuscul cu pretenţie de istorie. Istoria noastră a spus-o întotdeauna. Acele populaţii pasagere au dispărut sau s-au topit în masa populaţiei paşnice din întreaga Europă dar şi în masa populaţiei autohtone de la noi despre care acest Patapiewich nu suflă o vorbă. Înseamnă să fii complet lipsit de viziune, discernămînt sau raţiune ca să-ţi imaginezi că poporul român s-a născut din neant iar popoarele migratoare pe care le pomeneşte individul, au învăţat dintr-odată româneşte fără ca acolo să existe purtătorii acelei limbi vorbite pe un imens areal al continentului european încă de pe timpul lui Herodot.

Se vrea probabil să se spună că în acea neagră perioadă a migraţiilor în această zonă nu ar fi trăit oameni. Ce s-a întîmplat oare cu acea masă de traci printre care şi geto-dacii, neam aproape tot atît de numeros în acea zonă ca şi inzii? Să fi murit oare de vreo molimă, ciumă, sau alte calamităţi? Istoria nu ne vorbeşte de aşa ceva! Ori se ştie că istoria, mai ales cea din acele timpuri, nu a reţinut decît faptele extraordinare, războaie, apariţii şi confruntări de oşti şi practicarea de atrocităţi, schimbări de dinastii şi tăieri de capete, iar nu munca paşnică a unei populaţii bune numai pentru a fi mulsă de bunurile necesare traiului de către cei înarmaţi, purtători ai artei războiului.

Nu vreau să mai analizez prostia pe care o consemnează această acţiune de denigrare a I. C. R. împotriva poporului român, au făcut-o alţii cu dovezi zdrobitoareşi au anihilat-o pînă la derizoriu.

Invit pe concetăţenii noştri de orice etnie ar fi, care nu ştiu despre ce este vorba, să deschidă link-ul de la #1673 şi, dacă sunt de bună credinţă, să citească şi comentariile la această mizerie numită "România Medievală", comentarii făcute de oameni de specialitate iar nu de amatori, gunoaie ale istoriografiei noastre. Aşadar, mai citiţi şi:

(1) - "Ecouri la <România Medievală> Patapievici slujeşte sau distruge cultura română"; (2) - "Românii plătesc pentru mutilarea propriei istorii" ; (3) - "Biografia secretă a familiei Patapievici: de la NKVD la BNR şi ICR. Troica Tismăneanu-Patapievici-Pleşu. ; (4) - "In memoriam Agache Aurel..." Fapte, nu Vorbe!

Mulţumesc!

Musafirul 1673

#1675

2012-04-03 21:48

Eu ori cum sunt bucuros ca in sfirsit un roman a scris istoria reala. Unii dintre voi stiu, dar ceilalti nici nu vor sa auda,pentru ca e foarte dureros! Va doresc o sears placuta !