Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Ioan Românul (olahul)

/ #1657 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-30 21:04

#1645: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Aşe cum este el, Gigi Becali, cu umorul lui, direct, de multe ori care ustură rău pe cei păcătoşi, vă dă clasă vouă, celor care vă credeţi deştepţi. , pogorîtori din ăla rău' pe care l-au găbjît franţujii, parcă Atila-i zîce.

Lui Becali i-a mărs mintea ş-a făcut avere de pe urma creşterii şî mulgerii oilor, dar nu-i om rău. Are frică de Dumnezeu, nu ca alţii care n-au nici un Dumnezeu.

De ce vă legaţi de el, că doar n-a furat. S-a folosit de legile prădalnice ale hoţilor lacomi de la putere, printre care şi cei care ş-au pus masca de organizaţîe culturală  care-i partid politic toată zîua. E vorba de formaţia aia extremistă, care ave un preşedinte chel, ca Lenin, iar ca preşedinte de onoare un popă reformat, nuş-cum îi zîce, da-i afurisît rău, nătîngul.

Auzi domnule, să-ş lasă muierea  şi să să ţînă de curvăsărit, cu una Prohasca Boroca, o curvă ordinară, aşe dă el exămplu enoriaşilor săi? Să-l trăsnească Dumnezeu, Doamne iartă-mă, că tare-i păcătos! Am văzut şi eu aici pe internet pe drăcia asta, care mi-a dat-o un nepot, şî-i zîce lăptop.

N-ai grijă măi nepoate, că eu nu-s ca Becali să mă duc nepregătit în faţa hienelor acelea care scornesc fel de fel de blestemăţii şi rîd de noi, ciobanii din creierul munţilor, care ne luptăn cu lupchii şî cu urşii (care au ajuns şi la Braşov şi mîncă din containere), eu îmi iau ghioga cu măciucă cu mine şi, pe cel ce face gît, l-oi păli cu măciuca în moalele capului, să vază stele verzi, afurisiţii!

Am văzut şî pe unu cu coarne, de la emisiunea aceea car' nuş-cum îi zîce, parcă Cârcotaşii, care a început să rîdă de el, dar l-a văzît Dumnezău. Nu a apucat anul nou întreg. Nici la trup şi nici la minte. Şi-a fărîmat şi maşina şi-a omorît şî oameni nevinovaţi după ce a ieşit din spital, nepricopsitul! Noi ciobanii avem o vorbă: Dumnezău nu bate cu parul! Poate că s-o învăţat minte şi nu ş-o mai bătea joc de oamenii nevinovaţi. Dacă-i deştept, să se ia de tîlharii care ne-a vîndut ţara bucată cu bucată!

Măi nepoate, eu ce să mai zic? Crezi că eu nu m-am săturat de neghiobiile tale? Da' ce să fac? Te rabd aşa cum eşti. D-aia-i democraţie, să-şi spună orice nătîng părerea. Trebuie să-i suportăm, n-avem încotro, că vine americanu' cu aeroplanu' şi te face chisăliţă, ca pe sîrbi.

Să fii deştept măi nepoate, că ţare e plină de proşti! Şi români, şi unguri şi de alte naţionalităţi, fără deosăbire.

Să fii sănătos!

Te-aştept şi pe tine la stînă, aşa cum am zîs.