Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post


Musafir

#1659 Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

2012-03-30 22:13

#1652: - arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

Cum să mă bucur eu cînd am concetăţeni unguri ca cel de la #1608 care mă insultă fără nici un motiv, numai pentru că mi-am spus o părere şi am dat o soluţie de rezolvare a unei probleme, ca să stingem un conflict? Cum să mă bucur eu cînd mi se aminteşte de Trianon şi mă învinuieşte aiurea că l-am jefuit? Eu îi demonstrez că nu, iar el o ţine pe-a lui.

Astfel de oameni, la orice neatenţie, îţi înfige cuţitul în spate.

Vrem să ne înţelegem omeneşte, iar el mă omoară cu dreptul istoric, fără să ia în seamă dreptul la autodeterminare al popoarelor. El cu o ponere de 10-15% pe un teritoriu oarecare, vrea să fie, cultural şi politic vorbind, egalul meu care am o pondere de cca 80%! Ei, asta nem sobot. Să fie clar!

Să fie clar că noi nu dorim să vă asimilăm fără voia dvs. Puteţi să vă păstraţi limba şi un mileniu, aşa cum ne-am păstrat-o şi noi printre străini mai mult de 1300 de ani. Vrem să fiţi egalii noştri. Atît! E prea mult?

În rest, cu privire la alte naţiuni asiatice pe care le-aţi pomenit, şi nu numai arabe, sunt perfect de acord cu d-ta.

Haideţi să trăim în pace şi înţelegere. Am obosit de cînd tot repet asta pe forum!

Raspunsuri


Musafir

#1661 Re: Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

2012-03-30 23:24:56

#1659: - Re: arabi vor sterge si pe voi, cum voi vreti sa stergeti pe ungurii

Poti sa repeti si un mileniu scumpule, ca tot atita-i! Vrei ca noi sa fim egalii vostri ? - foarte corect, asta vrem si noi, vezi ca am ajuns deja la un numitor comun ? Egalitatea inseamna ca si noi, ardelenii unguri sa avem un sistem educational in limba materna, de la gradinita pina la facultate inclusiv - cum aveti si voi !