STOP Finantarii Minciunilor din Bani Publici: Demiterea Conducerii TVR, a Radio Romania si CNA

STOP Finantarii Minciunilor din Bani Publici: Demiterea Conducerii TVR, a Radio Romania si CNA / Anunțuri / Ticalosii care fac jocul Psd la TVR, pe bani publici, ne sfideaza in continuare / Comentarii


Musafir

#1

2021-02-04 12:35

Bravo, perfect de acorg cu schimbarea conducerii la ambele institutii! Nu se mai poate, atâta slugarnicie fata de ciuma rosie este revoltatoare. Sa facem front comun pentru inlaturarea lichelelor de acolo.

Musafir

#2

2021-02-04 13:41

Jos ciuma rosie de la conducerea TVR si CNA !

Musafir

#3

2021-02-04 13:53

👍👍👍

Musafir

#4

2021-02-04 14:42

TVR este un instrument al organizațiilor pro- corupție, primitivusm, vrctori ai influenței statului iliberal Ripusia în războiul hobrid al acestuia cu democrația vest- europeană...
mihai
Musafir

#5

2021-02-04 18:31

Este imperios necesar sa terminam pt. totdeuna cu nepotii,clientii,jupanii si alti daunatori ce intoxica,dezinformeaza si otravesc mentalul colectiv-populatia prin tvr si..altele!! Daca nu se vrea insemana ca sunt implicati si mai sus.. Iar interesele lor de a avea o pupulatie docila saraca,fara reactie este tot mai evident! Emisiuni tot mai mizerabile,reportaje ca pe vremuri..limbaje-tipar-de-lemn,personaje slugarnic-imbecile,s.a.m.d.! Ar mai trebui si la alte televiziuni si mai ales c.n.a'ului aplicata dizolvarea, si reconfigurarea cu oameni integri si capabili !!

Musafir

#6

2021-02-04 22:14

Sluga lui Voiculescu are, ca bugetar, salariul mai mare decat cel al presedintelui. Ce face el pentru banii pe care ii primeste, cu exceptia slujirii ciumatilor rosii? Emisiunile TVR au ajuns, cu cateva exceptii, de rasul lumii tocmai din cauza salariilor uriase nemeritate, asa cum e cel al lui Cristache. Salariile uriase nemeritate reduc fondurile pentru emisiuni. Din acest motiv emisiunile TVR sunt de slaba calitate si sunt urmarite de un numar din ce in ce mai mic de telespectatori. Nu pot sa nu amintesc aici mizerabilul program din noaptea de revelion cu cei doi caraghiosi Mugur Mihaiescu si Dan Bittman, care au fost platiti cu o suma uriasa pentru programul jenant realizat, pentru placerea bittmanului de a o vedea pe Leana. E prea mult, e insuportabil, s-a umplut paharul! Schimbati urgent conducerile radioului si ale televiziunii publice. Organizati concursuri corecte astfel incat aceste institutii sa fie conduse de oameni competenti si dedicati.
Occrino

#7

2021-02-09 12:42

Da, aceasta este o veste cu adevărat tristă. Oamenii care abuzează de putere trebuie pedepsiți. Mai devreme sau mai târziu, nu vor exista escroci care să fure bani sau să comită alte acțiuni ilegale. Deci este doar o chestiune de timp. Dar până când legea le ajunge, trebuie să ne dăm seama cum să obținem bani pe cont propriu. La urma urmei, uneori banii pot lipsi cu desăvârșire.

Levanski

#8

2021-02-09 13:40

Sunt de acord că tehnologia ne-a ajutat să rezolvăm multe probleme. Personal, tehnologia îmi permite să primesc bani. Nu mă refer doar la meseria mea principală. Uneori nu am destui bani. Un prieten de-al meu mi-a recomandat să folosesc acest serviciu online book-of-ra-free.com/ro. Am făcut exact asta. Sfaturile sale m-au ajutat și acum pot obține bani în plus. Așa mă ajută tehnologia. Sper că și ei te vor ajuta.


Musafir

#9

2021-02-27 01:21

Cristache este omul lui Voiculescu ,daca nu sunt platiti din bani cetatenilor atunci unde se duc bani.Si chiar asa sunt platiti si de la buget pentru propaganda mincinoasa si pesedista .



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...