STOP Finantarii Minciunilor din Bani Publici: Demiterea Conducerii TVR, a Radio Romania si CNA

Petitie,

Adresata: Presedintelui Senatului, Doamna Anca Dragu,

               Presedintelui Camerei Deputatilor, Domnul Ludovc Orban

 

     Cerem Demiterea conducerii Televiziunii Romane, a conducerii Radio Romania si schimbarea componentei Consiliului National al Audiovizualului. 

     Insitutiile mentionate sunt conduse de oameni numiti de PSD si sunt foarte departe de o reflectare obiectiva a realitatii. Doina Gradea a fost numita in 2018 la conducerea TVR, de catre majoritatea parlamentara din jurul PSD. La fel, presedintele Radio Romania este Georgică Severin (membru PSD !!!) numit in 2017.

     In foarte multe emisiuni ale Televiziunii sau Radioului public (poate in majoritatea) realitatea este prezentata truncheat sau modificata complet. Ca exemple recente, TVR a ajuns sa faca emisiuni de "albire" a unor infractori precum Adrian Nastase iar ultimul Revelion TVR i-a avut in centru pe oamenii apropiati Psd-ului Mugur Mihaescu si Dan Bittman, cunoscuti si pentru campania anti-masca, pe langa osanalele aduse de-a lungul timpului unor demnitari Psd. CNA nu a reactionat niciodata la campaniile agresive de dezinformare conduse de posturi ca Antena 3, Romania TV, Realitatea, sau chiar TVR.

 

     Suntem in situatia de a fi mintiti sistematic pe banii nostri. Propagarea minciunilor in spatiul public a dus la scoruri inca mari pentru un partid-mafie ca PSd sau pentru un partid extremist precum AUR. Avem nevoie de o presa, inclusiv sau mai ales audio-vizuala care sa reflecte adevarul fara a-l distorsiona.

      In acest context solicitam depolitizarea institutiilor mentionate prin numirea la conducer a unor profesionisti ne-controlati politic. 

 

P.S. Televiziunea si Radioul public au facut, incepand din Decembrie 1989, in permanenta jocul mafiei FSN-PSD. Speram ca in urma alegerilor parlamentare din 2020 domnia aceastei mafii sa inceteze in sfarsit in Romania, o arma importanta fiind stoparea minciunilor platite din bani publici. 

TVR.jpg

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mugurel Tolea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...