STOP Finantarii Minciunilor din Bani Publici: Demiterea Conducerii TVR, a Radio Romania si CNA

Contactați autorul petiției

Ticalosii care fac jocul Psd la TVR, pe bani publici, ne sfideaza in continuare

2021-02-04 11:15:28

Ba fix noi iti platim leafa, Cristache! Insa ai dreptate in ce priveste viitorul, n-o sa ti-o mai platim. O sa zbori de acolo dupa inlocuirea conducerii. Este o PRIORITATE NATIONALA!

Mugurel Tolea

Demiterea conducerii TVR, dar si a Radio Romania si schimbarea CNA sunt prioritati de grad zero

2021-01-27 10:35:37

Sunt intru totul de acord cu articolul de mai jos. daca sunteti si dumneavoastra de acord rogam sa semnati (daca nu ati facut-o) si sa distribuiti aceasta petitie pe pagina personala si pe grupuri. In curand petitia va fi inaintata Parlamentului.

Mugurel Tolea

TVR si Radio Romania promoveaza comunisti pe bani publici. Conducerile celor doua institutii trebuie schimbate urgent.

2021-01-08 09:53:21

(si) Din acest motiv trebuie schimbate URGENT conducerile TVR dar si Radio Romania!

Nu doar slugile Psd-ului gen Garcea sau Bittman sunt promovate la Audiovizualul public. Ticalosii asitia lauda complicii criminalilor comunisti pe banii nostri. Recomandam sa cititi articolul de mai jos scris pe 8 Ianuarie 2021 de Gabriel Liiceanu:

Daca sunteti de accord cu acest text, dar si cu textul petitiei, va rugam sa o semnati (cei care primiti acest text prin e-mail ati semnat deja si va multimim) si sa o distribuiti in continuare pe grupuri. Petitia cu toate semnaturile stranse pana atunci va fi trimisa in parlament in Februarie, luna cand PNL si USRPLUS au anuntat ca au vointa politica de a schimba conducerile TVR si Radio Romania. E important sa nu se amane si e deasemenea important sa se schimbe si componenta CNA.

Trebuie sa ajunga si vocile noastre in parlament, asa cum au ajuns deja sau vor mai ajunge vocile multor personalitati care cer acelasi lucru.

#Semnam

#Distribuim

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.