Repatrierea copiilor Andy si Diana Barbu-Racolta, cetateni Români. Anularea deciziei de adoptie.


Musafir

#101

2016-06-13 15:32

pentru ca stiu ca avem un Dumnezeu viu in Vecii Veciilor; si mai stiu ca la fel cum El a lucrat in familia Botnariu,va lucra si in familia Barbu. Amin! lucreaza Doamne Tata ! :)

Musafir

#102

2016-06-14 21:32

E oribil sa iei copiii de la mama si tatal naturali si sa-i dai spre adoptie unor gay!!!

Musafir

#103

2016-09-21 16:23

Suntem alaturi de familia "Barbu"

Musafir

#104

2016-11-11 16:19

Abuz fara nici o indoiala. Furt categoric 1000% Copiii sunt doar cetateni Romani, nici o tara nu are dreptul sa-i adopte si sa decida pentru copiii altor tari. Lasati copiii acasa criminaliilor. Huaaaa Autoritatiile Engleze, ca sunteti corupte si putrede pana la os. Copiii nu apartin homosexualiilor sau lesbiencelor, ei apartin parintiil. -------- Clearly an ABUSE ! Theft/Kidnapping beyond all shadow of the doubt ! Let the children home, you criminals. Huuaaaaa, to the English Authorities, you are corrupted and rotten up to the bone. The children are Romanian citizens ONLY, no country has any right to take or decide for other countries children. Children do not belong to homosexuals or lesbians, they belong to their parents.

Musafir

#105

2016-11-11 16:37

Dumnezeu sa lumineze mintile celor care sunt pusi sub stapanirea lu satan si sa dea copii acasa... Dumnezeu va interveni cu siguranta in aceasta problema... Amin. 


Musafir

#106

2016-11-11 18:07

Aici este vor a despre copii Mei si de injustitia comisa

Musafir

#107

2016-11-11 18:40

Copii sunt ai parintilor care i-a conceput si nascut. Copii sunt romani si trebuie sa fie repatriati si sa traiasca cu mama care i-a nascut.
Irina Radulescu

#108

2016-11-11 19:05

Lumea s-a intors cu fundul in sus!!! Societatea/legislatia din tarile dezvoltate (U.K., Norvegia, USA, Suedia, etc) nu mai este democratica, ci a devenit total dementa (asupritoare este prea bland spus)!

CAND si UNDE pe Pamant s-a mai pomenit sa dai sepre crestere niste copii, si minori, unei "familii" de homosexuali?

Cand vor putea barbatii sa conceapa in propriul lor trup, si vor scoate pe fundul lor un prunc, conceput prin imperecherea "naturala"/fiziologica dintre doi barbati, atunci si NUMAI ATUNCI se vor putea numi "familie" si vor putea sa-si creasca progenitura sau sa si-o dea altui cuplu de homosexuali spre crestere si educatie.

Pana atunci,

scaunul electric trebuie recomandat TUTUROR acestor indivizi homosexuali care pun mana pe un copil, exact ca si in cazul pedofililor, sau incestuosilor.

Asemenea indivizi NU au drepturi, cu atat mai putin de a face legea! Sa fie multumitori ca sunt tolerati, ceea ce este oricum o mare greseala! Iata unde duce TOLERANTA; ajungem noi, oamenii intregi la cap si normali, sa fim ne tolerati in propria tara, pe un pamant caruia NOI i-am dat copii (!), viata lor, a acestor descentrati, vine din trupurile noastre, a celor NORMALI !!!

ATENTIE, lumea nu va mai avea probleme cu vre-o suprapopulare ci cu auto-extinctia prin depravare.


Musafir

#109

2016-11-11 19:39

dorim cu totii ca copii sa fie cu parintii naturali

Musafir

#110

2016-11-11 21:13

Sant Mama à 3 copii.si ma doare ça se incearca distrugerea acestei familii.Dumnezeu va LUCRA si nu va ingadui ça acesti copilasii sa sufere despartirea de parinti.e Fff dureros pt fiecare membru.si in acelasi timp sant neputiinciosi in fata .. Asa zisii........ celor ce le VOR binele.........nu e corect .copiii apartin parintilor .e responsabilitatea parintilor naturali sa se ocupe de cresterea si educatia lor.

Musafir

#111

2016-11-11 22:15

Pentr-u ca s-a facut o mare nedreptate copiilor romani ,prima data , apoi parintilor si familiei lor si mai ales poporului Roman de catre autoritatie engleze si serviciiile sociale engleze .Acesti copii au parinti naturali .Copiii nu sint marfa ,pt statul englez sau pt altcineva ,nici cetateni englezi. Acesti copii au parinti naturali care au muncit in Anglia si indiferent ce probleme au fost intr-e parinti,ei au fost iubiti de parinti si de familia din Romnania. Acesti copii nu au fost fara parinti si familia care ii iubeste si in nu in ultimul rind , ai statul Roman!! Statul Roman, trebu-ia sa decida pt ei, chiar daca nu aveau parinti si familie !!! Statul Roman trebuie sa se implice si sa nu accepte aceasta nedreptate oribila!!! Este vorba despre o rapire fortata si mincinoasa ,nedreapta, sub pretextul minciunii, ca fac bine copilului ,zmulgindul cu forta din bratele parintilor!!! Dar de fapt ii omoara psihic ! Este bataie de joc impotriva copiilor ,imptriva romanilor si de fapt a umanitatii ,sa faci asemenea cruzime !!! Cei de la relatiile intrenationale romane, statul roman ,va rog sa va implicati si sa aparati drepturile acestor copii ai famiiliei Barbu ,fam de romani !! Ce inseamna democratie??? Sa smulgi cu forta copii din bratele parintilor si  sa faci ce vrei ,sa-i dai cui vrei ??? Numai pe vremea turcilor se facea asa ceva!!! Cu ce drept???