Cerem rechemarea lui Voicu din funcția de Consul General la Bonn

CERETI RECHEMAREA LUI IMEDIATA.

#1 CEREM RECHEMAREA LUI MADALIN VOICU DE LA BONN DIN MOTIVE DE INCOMPATIBILITATE

2015-07-25 02:41

Nu are studii necesare.


Musafir

#2

2015-07-25 08:18

nu am nimic personal cu maestrul Voicu,dar nu cred ca i se potriveste acest post,fiind un tip predispus spre lucruri comice!

Musafir

#3

2015-07-26 12:22

Pe o functie atat de importanta,precum reprezentant al Romaniei in Germania, este necesara o persoana cu o pregatire profesionala temeinica. Madalin Voicu sa fie trimis la un festival al manelelor!

Musafir

#4

2015-08-17 10:55

Madalin Voicu iil cunosc doar ca fost comunist din clica lui ceausescu , un scandalagiu cu pareri despre viata tuturor celor certati cu moralitatea, un tigan care ar trebui sa-si aloce timp si bani pentru educatia si civilizatia celorlati tigani , nicidecum nu S-A REMARCAT PRIN MUYICA. NU ASA SE COMPORTA UN OM CULT MUZICAL. SUB NICI O FORMA NU ARE PREGATIRE INTELECTUALA , EXPRIMARE IN PRIMUL RAND PENTRU FUNCTIA DE AMBASADOR. A CUI A FOST ACEAST ARANJAMENT????? PENTRU CAT?????CUM POTI SA IEI CEVA CU BANI DACA NU TI SE CUVINE???? DAR TOTI POLITICIENII SUNT NISTE HOTI, MINCINOSI ASA CA NU NE MAI MIRA. PENTRU ASTA EUROPA TREBUIE SA CUNOASCA TOTUL . TREBUIE SCRISE DE CATRE NOI MENORII CA PESTE ANI SI ANI SA NU APARA VRE-O PROGENITURA A UNOR ASTFEL DE INDIVIZI (PONTA, MAZARE , VIDEANU, PANDELEL ETC...), PTR. CA ASA SE VA SCRIE ISTORIA ...