Extindere canalizare in Zona Luncilor Sector 3, Bucuresti

Apa Nova Bucuresti

Primariei Municipiului Bucuresti

Primariei Sector 3

In calitate de locuitori ai zonei Luncilor (str. Marului, str. Malva si strazile adiacente) din Sectorul 3, Bucuresti, si cu ajutorul Asociatiei Strada Marului dorim sa ajutam toate entitatile implicate in procesul de extindere a retelei de canalizare din zona in care locuim.

Din datele pe care le avem in prezent, Apa Nova doreste obtinerea autorizatiei de construire pentru a putea demara lucrarea de canalizare in Zona Luncilor, Sector 3, Bucuresti. Cunoastem ca a  fost demarat acest process cu multi ani in urma, intampinand diverse obstacole. Avem rugamintea sa ne prezentati situatia la zi, cu toate detaliile aferente, pentru a putea sustine demersul inceput.

Pentru a ne putea implica alaturi de dumneavoastra avem nevoie exact de urmatoarele informatii, cu numar de inregistrare sau numar de eliberare si/sau data eliberarii, dupa caz:

1.    Certificatul de urbanism.

2.    Avizele cerute in cadrul certificatului de urbanism.

3.    Autorizatia de construire / Cererea de eliberare a autorizatiei de construire.

Daca considerati ca mai sunt si alte aspecte revelante, de care ar trebui sa tinem seama in demersul nostru, va rugam sa ni le comunicati.

De asemenea, daca considerati oportuna o intrevedere la sediul societatii Apa Nova, cu reprezentantii nostrii, pentru mai multe detalii, suntem disponibili.

Grigore Adrian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Grigore Adrian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.