Demiterea unui etern consilier, considerat ca fiind unul dintre cei raspunzatori de macelul de la revolutie!

Buna ziua,

Ma numesc Zamfir Constantin si va aduc la cunostiinta urmatoarele fapte, care mie mi se par cel putin ciudate:

Un personaj dubios, AMARIUCAI DOREL, ocupa, de cel putin 20 de ani, functii de consilier prin o gramada de institutii ale statului: primarii, CEC, agentii guvernamentale e.t.c.

Cand este luat la intrebari, agita o legitimatie de rezervist si fuge... serios, chiar fuge!

Cand este intrebat ce competente are, scoate un teanc imens de hartii, care demonstreaza cate cursuri a absolvit si incepe sa se lamenteze ca el doreste sa lucreze pentru ca nu ii ajung banii de pensie... in principiu, are o pensie de 6-8000 lei, iar salariile incasate sunt tot pe atat...

Unde a lucrat el nu a avut niciodata responsabilitati, dar a fost perceput ca omul de incredere al celui pe care il consilia. De obicei facilita obtinerea contractelor cu institutiile unde lucra... contra mici comisioane (materiale de constructii sau bani).

In acest moment este consilierul lui Gigi Dragomir, presedintele Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale. Acesta a fost singurul consilier preluat de la fostul presedinte,situatie care pare cel putin bizara, deoarece cei doi presedinti au sustinere politica din zone diferite...

Opinia angajatilor este ca acest om este recompensat pentru ceea ce a facut si ceea ce stie.

Nu mi se pare normal, ca un individ de 70 de ani, care nu are nici un fel de competente dovedite, sa paraziteze o institutie a statului roman doar pentru ca este pe placul unor indivizi numiti politic. Daca sunt incantati de prezenta lui, sa il plateasca din banii proprii, sau macar sa ii stabileasca o arie de competente, pentru care sa raspunda in fata legii!

Nu lucrez in aceasta institutie, de aceasta speta am aflat intamplator de la un amic care lucreaza acolo si este terorizat, ca multi altii, de prezenta acestui individ.

Consider ca un tip cercetat penal pentru macelul din 21 decembrie 1989 nu poate ramane consilier al unui om politic care se respecta!

link-uri de verificare a informatiilor:

https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?35929.15

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ion_Hortopan_(general)

http://www.art-emis.ro/istorie/1415-decembrie-1989-la-bucuresti-2.html

http://forum.onlinesport.ro/threads/486812-Dupa-20-de-ani/page10

http://adevarul.ro/news/bucuresti/bucuresti-lista-persoanelor-anchetate-crimele-decembrie-89-1_50bded117c42d5a663d02fd2/index.html

http://evz.ro/adjunctul-doi-s-un-sfert-vorbeste-dupa-20-de-ani-898342.html


Zamfir Constantin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook