Demisia Dr. Gyulai Gabriella de la SJU Sfântu Gheorghe judetul Covasna

Suntem asistentele, infirmierele și îngrijitoarele Secției de Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Dr. Fogolyan Kristof din Sfantu Gheorghe Județul Covasna și vă scriem și vă implorăm să ne ajutați deoarece NE-AM SĂTURAT!
Ne-am săturat să fim umilite, batjocorite și amenințate de către șefa secției de Neonatologie - Dr. Gyulai Gabriella.
Ne-am săturat să trăim cu frica în sân că de la un moment la altul șefa noastra ne va concedia.
Viața la locul de muncă pentru noi reprezintă un coșmar. Șefa de secție Dr. Gyulai Gabriella ne terorizează. Aceasta atunci când este prezentă la lucru, stă maximum 4 ore pe zi (ea și-a facut programul de lucru de la 8:30 la 11:30 deoarece spune că are copii si nu are bonă), ore în care țipă la noi fără oprire, ne înjură și ne amenință. Ne obligă să îi trimitem pe whatsapp rezultatul analizelor recoltate dimineața deoarece acestea nu sunt gata pâna la cel târziu 12 când ea pleacă și ne răspunde tot pe whatsapp ce tratament să administrăm pentru ca mai apoi a doua zi să ne certe pentru că nu am procedat bine, deși am respectat ordinele ei și ne-am depășit cu mult aribuțiile din fișa postului, acoperind-o pe ea.
Dr. Gyulai Gabriella in calitate de sef de secție a facut un regulament interior nescris prin care ne obligă sa ii aducem de acasă alimente (legume din solar, ouă, fructe de pădure, făină) și alcool (vin, afinată și vișinată). Neavând aceste produse, nu de puține ori le-am cumpărat de la magazin sau din sat de frică sa nu rămânem fără loc de muncă. În cazul în care există parinți care sărbătoresc nașterea și ne servesc cu prăjitură, ciocolată sau suc, suntem obligate să le lăsăm la ea pe birou, iar dacă nu este acolo să trebuie să ii trimitem fotografii pe whatsapp cu ce i-am lăsat pe birou. Prin acest regulament ne-a interzis sa ne cerem drepturile, respectiv sporul pentru orele lucrate în compartimentul de terapie intensivă deși avem saloanele pline în permanența.
Aceasta modifică graficul nostru de lucru din luna în curs după bunul ei plac, obligându-ne să revenim la lucru din zilele libere, din concediu de odihnă și chiar din concediu de boală. Ea ne hărțuiește prin mesaje și amenințări pe grupul de Whatsapp in timpul liber și ne înjură și ne face "idioate" dacă nu răspundem imediat dupa ce scrie pe grup. Câteva dintre noi, asistentele, suntem obligate să mergem periodic să ii facem curat acasă și să ii călcăm hainele.
Când este de gardă coșmarul nostru devine iad, este prăpăd deoarece nu avem voie să o deranjăm cu nimic în timp ce joacă la pariuri pe calculator sau se uită pe Netflix la seriale. Daca se intâmplă să fie nastere și chiar trebuie chemata ea ne drăcuie si tot timpul ne răspunde "Acum ce dracu mai e idioatelor?"
Ea menține o stare de conflict, încercând in permanență să dezbine personalul secției; ne obliga să acoperim cu scutece stația de monitorizare, monitoarele, cuptorul cu microunde deoarece afirma că este urmărită prin intermediul acestor aparate de către securiști și de procurori;
Noi chiar nu știm ce să mai facem, ne este frică să nu ne concedieze, avem familii de întreținut, copii mici și copii mai mari, avem rate la bănci și nu de multe ori ne gândim că nu mai avem pentru ce si din ce sa mai trăim daca ne da afară. Ea periodic angajază personal, uneori detașază dintre noi la alte spitale din județ pentru a putea creea posturi pentru pilele ei, sj noi chiar ne temem.
Nu era de ajuns teroarea instaurată de Dr. Gyulai Gabriella pe secție, mai nou de câeva luni ne sună pe telefoanele secției și cămătarii care o cauta pe ea și care ne amenință ca ne omoara dacă nu ii spunem ei să le dea înapoi banii luați cu camată de la ei. În urma acestor telefoane dr Gyulai a încuiat toate ușile blocând ieșirea de urgența cu lanț și lacăt ca să nu vină interlopii peste ea in spital.

Vă cerem ajutorul tuturor celor care citiți această petiție, să strângem semnăturile necesare demiterii șefei noastre. Dvs, cei de aici sunteți speranța noastră deoarece la nivel local nu avem cui sa ii cerem ajutor deoarece șefa de secție ne face toate cele menționate mai sus deoarece profită de prietenia care o leagă de managerul spitalului si de cei din conducera Consiliului Județean Covasna, adica noi aici suntem ale nimănui. Am incercat să cerem ajutorul și liderului de sindicat, insă nici el nu are curaj să intervina deoarece cunoaște prieteniile dintre sefa noastră și conducere.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Maria Oprea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )