DA pentru viata! Autoritatile refuza dreptul la viata pacientilor internati cu arsuri grave.

Încă un pacient internat cu arsuri grave, pe 40 la sută din suprafaţa corpului, colcăie de infecţii intraspitaliceşti. Bărbatul a fost adus la spitalul Floreasca fiind victima unei explozii, în Constanţa, zilele trecute.

În timp ce soţia vrea să fie transferat în străinătate, medicii spun că îl pot trata în ţară, deşi situaţia lui se înrăutăţeşte de la o zi la alta. Amintirea lui Nicolae Bănicioiu e incă vie in cazul Colectiv şi autoritătile refuza dreptul la viaţa.

Un demers pentru viaţă, un demers în care trebuie să ne implicăm toţi pentru salvarea pacientilor internati cu arsuri grave. Poate aşa doamna Sorina Pintea, Ministerului Sănătății, urgentează transferul în străinătate.

Dă like pentru viaţă! Semnează petiţia pentru răniţii cu arsuri grave care aşteaptă cu disperare să fie transferaţi în străinătate!

BUN-Bucuresti


Blocul Unitatii Nationale filiala Bucuresti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Blocul Unitatii Nationale filiala Bucuresti să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook