Cerem parcare subterană pe str. Slt. Gheorghe Stănescu

În adresa: Primăria și Consiliul General al Municipiului București

                Primăria și Consiliul Local al Sectorului 2

Spre informare: Poliția locală a Sectorului 2

                        Brigada rutieră din cadrul IGPR         

I.   Noi, subsemnații, ne declarăm sprijinul pentru aprobarea proiectului și implementarea Planului Urbanistic de Detaliu, care cuprinde construcția unei parcări subterane cu 168 de locuri pentru rezidenți, cu un teren sau sală de sport la suprafață, pe str. Slt. Gheorghe Stănescu din Sector 2, București. Considerăm că această măsură este una necesară și urgentă, având în vedere numărul insuficient de locuri de parcare din zonă, riscurile zilnice la care sunt supuși pietonii, dar și conflictele sistematice dintre locuitorii zonei, ale căror necesități sunt ignorate, iar drepturile la siguranța personală și la cea a bunurilor private sunt încălcate.

II. De asemenea, vă solicităm să țineți cont de solicitările exprimate în Petiția transmisă de comunitatea online Vrem să parcăm pe șoseaua Iancului transmisă în luna februarie 2016 către autoritățile locale din București.

Mențiuni:

- Pentru doritorii de a semna, anexăm PUD la care facem referire în text (Anexa 1), precum și textul solicitării transmise în februarie 2016 (Anexa 2). 

- Inițiativa este una de susținere a proiectului aflat în prezent în dezbatere publică la Direcția Urbanism, Cadastru și Gestiunea Teritoriului PS2.

- Petiția rămâne deschisă până când proiectul va fi aprobat de către Consiliul Local S.2.

- Pentru solicitări de informații sau alte tipuri de mesaje funcționează adresa de email infopublice@ps2.ro.

- Sursa imaginii PUD-ului este www.ps2.ro.

- Vă rugăm să menționați, pentru relevanță și faptul că locuiți în sectorul 2, atunci când semnați.

Grupul Civic Iancului (click pentru susținerea grupului)

București, octombrie 2016

Anexa 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anexa 2

 

 


Grupul Civic Iancului    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook