Cerem parcare subterană pe str. Slt. Gheorghe Stănescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem parcare subterană pe str. Slt. Gheorghe Stănescu


Musafir

#1

2016-10-18 11:02

1.Desi am loc de parcare platit, ii compatimesc pe cei care nu beneficiaza si sunt nevoiti sa parcheze incurcand trecerea pe orice alee dintre Iancului si Pantelimon
2.Refacerea Sos.Iancului nu a insemnat nici-o imbunatatire pentru cei din zona in afara de aspectul esthetic si trotuarele supradimensionate pe care nu mai se permite parcarea-pierzandu-se astfel cateva zeci,sute de locuri de parcare- si pe care ar putea sa circule concomitent sute de pietoni, ceea ce nu este cazul la nici-o ora din zi sau din noapte.. Cele doua-trei benzi ocupate aiurea de refugiile si sinele pe care din cand in cand trece cate un tramvai, ar fi mai de folos daca s-ar da in circulatie pt. vehicule sau s-ar aloca parcarii.
IN PRIMA URGENTA, CEA MAI LA INDEMANA SOLUTIE AR FI SA SE PERMITA DIN NOU PARCAREA PE TROTUARE IN ZONELE IN CARE ACESTEA SUNT SUFICIENT DE LATE.
3.De ce nu se ingusteaza refugiile astfel incat sa poata trece cele doua autobuze printre ele asa cum a fost conceptia originala? Cine este vinovat ? A fost sanctionat? Sau de ce nu se instaleaza niste indicatoare de prioritate la aceste refugii astfel incat autobuzele sa poata trece pe rand printre refugii fara pericol.
4. Pietonii nu pot beneficia de oricare din miloacele de transport deoarece statiile de tramvai nu sunt aproape de cele de autobuz si nu ai cum sa alergi din statia de tramvai in cea de autobuz atunci cand vrei sa-l iei pe primul care vine.
5. Mai exista si varianta introducerii troleibuzului si redarea benzilor din mijloc traficului auto.
6. Exista si varianta unor parcari etajate intre blocuri. Or fi fost identificate spatii adecvate ? Probabil ca nu, si de aceea ar fi necesare parcari subterane .
Tudor

#2 Re:

2016-10-18 12:10

#1: -  

Vă mulțumim pentru susținere. In continuarea ideilor exprimate de dvs. as mai adauga faptul ca numarul insuficient al locurilor de parcare est o problema comuna a tuturor locuitorilor zonei, indiferent daca sunt sau nu proprietari(e) de masini. Mai ales ca pietoni suntem cu totii, zi de zi.

Parcari supraetajate nu se vor construi, probabil, prea curand, avand in vedere ca nu s-a obtinut din 2015 avizul de mediu. Zonele vizate la un moment dat au fost terenul fabricii Zefirul, dar si str. Dridu Georgescu si Gh. Stanescu (in spatele magazinului Marius). 

Subscriu si la celelalte idei expuse privind refacerea sos. Iancului. Este revoltator, pur si simplu, unde s-a ajuns.

 


Musafir

#3

2016-10-18 15:22

Am rude acolo..cand vin in vizita..cam o data la doua saptamini am mari probleme in a lasa masina in siguranta