Participarea pastorului Burleanu la întâlnirea ecumenică este apostazie!

Contactați autorul petiției

Un video foarte explicativ

2024-02-05 19:05:01

Ne bucurăm de inițiativa celor de la canalul de YouTube "Evanghelia Veșnică" pentru videoul produs pe acest subiect care a detaliat foarte bine istoria Octavei de rugăciune și ce a avut loc la Timișoara. Vă încurajăm să urmăriți cei care vreți.

Dumnezeu să dea pocăință celor implicați și nouă tuturor. Aceasta este o ocazie nu de a arăta cu degetul, căci toți suntem căzuți, ci de a ne pocăi cu toții și de a încuraja pe alții la pocăință.

Isus Christos revine în curând!

Iasmin G. Balaj

Ne bucurăm că înaintăm

2024-02-04 14:06:32

Ne bucurăm că tot mai multe persoane iau la cunoștință cu această cauză atât de importantă.

Unii au întrebat de ce e necesar așa ceva și cu ce ar ajuta? Da, poate nu va schimba nimic în rândul pastorilor sau Conferinței sau Uniunii, dar aceasta nu este treaba noastră. Porunca lui Dumnezeu pentru noi este ca să depunem mărturie și să chemăm la pocăință.

Rolul acestei petiții este să mărturisim că nu avem deaface nimic cu această participare, adică nu ne reprezintă, și a chema la pocăință pe cei implicați (pastorul și Conferința). Dumnezeu să ne dea harul tuturor ca să ne prindem de Isus Christos să ne curețe cu sângele Lui și să ne aducă la păzirea poruncilor lui Dumnezeu și a credinței lui Isus.

Cei care vreți, dați mai departe această petiție pe toate căile de Social Media. Dumnezeu să o folosească spre mântuirea câtor mai mulți și spre slava Lui.

Dumnezeu să vă binecuvinteze și să vă facă o binecuvântare.

Iasmin G. Balaj

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.