PETITIE privind LOCURILE DE PARCARE din zona Parcului Iuliu Hatieganu si Sala Sporturilor „Horia Demian” din Municipiul Cluj-Napoca Jud Cluj

Contactați autorul petiției

Anunț - Petiție Parcare Sala Sporturilor "Horia Demian"

2023-06-17 13:51:32

Buna ziua tuturor!    Vă mulțumesc celor care v-ați luat timp să susțineți aceasta petiție. Deși nu am nici un răspuns concret deocamdată, doresc doar sa vă țin la curent cu ce se întâmplă cu petiția: aceasta a fost depusă la primărie în data de 13 aprilie 2023. Din păcate, până la această dată nu am primit nici un răspuns sub nici o forma, deși conform legii primăriile au obligația că în termen de 30 de zile sa răspundă solicitărilor cetățenilor. Voi vedea daca sunt unele cabinete parlamentare care ar putea să ne susțină și să solicite ei să primim un răspuns din partea autorităților responsabile de acest proiect, prin  care s-a micșorat numărul locurilor de parcare de la 320 la 41. Daca cumva aveți alte sugestii in legătură cu acest aspect (cum să obținem răspuns din partea primăriei), va rog sa mi-l comunicati. Sper că vom putea ajuta într-un final autoritățile locale să îmbunătățească viața cetățenilor municipiului nostru!   Cu respect, Elisabeta Iosipescu

Elisabeta Iosipescu

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.