Vrem skatepark in Orsova

Skateparkul este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor, Bike-trial-ului si a rolelor. Aceste sporturi sunt tot mai populare printre tinerii din ziua de azi, ocupandu-le timpul cu un sport ci nu cu alte activitati ilegale.

Multe orase din Romania au cel putin un skatepark profesional sau de foarte buna calitate, Bucurestiul are chiar vreo 5. Orsova nu are un asemenea skatepark. De asemenea, un skatepark va fi foarte bun pentru comunitate deoarece acesti sportivi nu vor mai folosi strazile, locurile publice si bunurile primariei ca elemente pe care sa isi desfasoare activitatea!

Prin această petiţie, cei care au votat, roagă Primăria Municipiului Orsova să construiască un skatepark în conformitate cu normele europene.

Un micuţ skatepark ar fi ideal pentru pasionatii acestor sporturi, tinand cont ca si in Drobeta Turnu Severin se afla 2 astfel de parcuri , nu vad de ce nu s-ar putea realiza si la noi un astfel de proiect !
Riderii din alte orase pot veni in skatepark sa se dea ( turism ) , se poate si o taxa la intrare pentru a nu intra oricine si a-l distruge !

Locul ideal pentru proiect ar fi intre Parcul Dragalina si Billa  ( este  suficient loc )

Munteanu Adrian Petre    Contactați autorul petiției